Hogyan lehet eltávolítani vagy elmosni a hangot egy mp3 dalból az Audacity - video bemutató segítségével

Szia barátok, ez a videó bemutató bemutatunk egy módszert eltávolítására vagy inkább enyhítik a hangja egy dal formátum: MP3, WMA, WAV, stb, kivéve a hang szinte lehetetlen egy tömörített formátum, ha lenne negatív dolgok más lenne a stúdióban, az eredmények közelebb lenne a tökéletesség.
Hogy távolítsa el a hang a zene használjuk Audacity, puha nagyon jó hangszerkesztő, amellett, hogy ez szabad, ez is nagyon bonyolult, mi mindenféle szűrők és opciók meg többet a program audio szerkesztő Audacity te megtudja, az elkövetkező napokban, amikor kollégám Adrian megy mélyebbre a szoftver beállításait.
Mint mondtam, a hang a dal nem lehet eltávolítani ütemben 100%, használjuk néhány trükk, hogy tompítsa a hangot, de attól még nem lesz jelen a háttérben egy nagyon kis mennyiség.
Ha tudja, hogy egy jobb módszer eltávolítása a hangja egy dal formátum MP3, kérjük ossza meg a tájékoztatást a megjegyzések rovatban, és mi megpróbáljuk a bemutató módot, KURZUS, aki adott nekünk a tip kell említeni a bemutató .
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!
Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (103)

  • Évek óta dolgozom ezen a területen (zene), és elmondhatom, hogy egyszerű szoftverrel nem lehet tiszta negatívumot létrehozni. A dal hangszerű részének végleges eltávolításához egy bizonyos módon kell rajzolni. Mivel a stúdióban működő producer nem akarja, hogy munkáját ellopják, gondoskodnak arról, hogy "húzza" őket olyan módon, amely nem teszi lehetővé az énekrész állandó eltávolítását vagy eltávolítását. Kipróbáltam és megpróbáltam az összes létező szoftverrel valami ilyesmit csinálni, és nem sikerült. A nettó nagyon világos hang nélküli dalok, a neten talált negatívok valójában menekülnek a stúdiókból. valaki egy pénzösszegért cserébe megkapta a negatívot, és elterjesztette a neten, vagy szerencsés volt, hogy nagyon jó barátja annak a gyártónak, aki elkapta a negatívot, majd "terjesztette" az interneten különféle csomópontokban vagy nyomkövetőben

  • Helló Cristi. Super tutorialu tudom, és additív lágy hangon, és hangszeres zenét, és még azt mondom, hogy a milliárd NS Virtual DJ teljes 6.0 ha meg tudod csinálni a tutorial, hogy felfedezzék, és mások, mint hogy meg lehet csinálni szuper rádió vele Sok szerencsét .. még mindig.

  • Tudtam egy szoftvert, amely ehhez képest szörnyű! Kipróbáltam a darabot a felső fegyverből, és tetszett, hogy kiderült. köszönöm az oktatóprogramot, Cristi Van közvetlen kérésem x 10-rel telepíthető xp-re? ez valami a neten egy gyerek és néhány orosz kísérlete, hogy dx 10-et tegyen az xp da nus-re, mennyire biztonságos. Kérjük, legyen kedves, ha érdekel, és végül megnézheti, mit lehet tenni. Kösz

  • (Waves Vocal Z-elim 1.0019Beta
    DART Karaoke Studio
    Cubase, Reason, YoGen vokális eltávolító szoftver) néhány programot, amellyel kipróbáltam valami hasonlót, de véleményem szerint a Cristi által itt bemutatott jobb. valami profi csak a stúdiókban, természetesen nem a neten! vagy talán nem tudom :))

  • Nyilvánvaló, hogy sem a hangot, sem más hangszert nem lehet eltávolítani az audio fájlból, függetlenül attól, hogy tömörítve van-e vagy sem. Ez csak negatív formában lehetséges midi formátumban: Csak a midi-ben nem keverhet egyetlen hangszert sem a valódi hanggal (például hanggal) Felvehet egy audio műsorszámot, de végül a hangos keverés is megjelenik ... A fenti programokhoz hasonlóan nem csinálsz olyan frekvenciákat, amelyek elhomályosítják a középső csatornát, ahol a szolistát általában rögzítik (ha sztereó), de a többire (balra - jobbra) vannak olyan következményei, amelyek kivágtak attól, amit szeretnénk érintetlenül maradunk ... De a zene lejátszásához a program nagyon jó, azonban ha valami, valami szeretne megjelenni, próbáljon meg fájlokat és karaoke programokat.

  • Cristi Szeretném, ha tudsz, és van időd-e programod a negatív du bass és több hang létrehozására, amelyeket rendbe hoztál egy barátomhoz, és volt egy Pianito nevû program, vagy valami hasonló, és ezzel létrehozott nekem valamit negatív Örülök, ha tud valami olyan programról, amely negatívumokat hozhat létre, várom a Pianitoról szóló ismertetőjét

  • Nagyon jó tutorial. Tudtam, hogy ez a szép blur valamelyest. Köszönöm. Mind pedig nem lehet eltávolítani hang egy dalt. Nos, hogy mondjak egy példát. Ha öntsünk egy alapítvány, majd hozza létre a blokk, akkor eltávolíthatja alapítvány? Tehát.

    • SpuhNagyon jó tutorial. Tudtam, hogy ez a szép blur valamelyest. Köszönöm. Mind pedig nem lehet eltávolítani hang egy dalt. Nos, hogy mondjak egy példát. Ha öntsünk egy alapítvány, majd hozza létre a blokk, akkor eltávolíthatja alapítvány? Tehát.  

      Igen, akkor egyszerűen távolítsa el a blokkot, és ásni végig az alapítvány, rögtön azután, hogy veszélyes, mint akkor pice blokk fej :)) Csak vicceltem Remélem nem bánod :))

      • Laurentia ..

        Nem bosszanttam fel. A lehető legnagyobb mértékben elhalványulni. De a 100% eltávolításához, akár a 90% -ot sem ......... vagy ha valami fát éget, akkor visszaállíthatja, mint korábban?

        Halvány amint adhat ki, de nincs esélye. Senki sem tudta, hogy hangot adjon ki. Nem a legjobb szerkesztő szoftver a professzionális zenei stúdiók.

  • Thanks a lot Adriane. egyenesen félelmetes, hogy képes erre. Én nevoie.am de kérelmet. Én a saját nagyon régi dal (volt szalag), nem hall jól, és szeretné frissíteni a technológiát közelebb van. Szeretném kapcsolni egy másik pontosan. hogyan tudok csinálni? vagy ha van olyan szoftver, amely képes erre. Köszönöm, és a siker abban, amit csinálsz.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.