Alkalmazások eltávolítása vagy hozzáadása a Start menüben a Windows 8 rendszerből - oktatóvideó

Szia barátok a mai bemutató fog beszélni a Windows 8 pontosan látni fogjuk, hogyan tudjuk hozzáadni vagy eltávolítani alkalmazásokat a Windows Start menü 8.
Mint jól tudjuk, a Windows 8 operációs rendszerben eltávolítottuk a Start gomb, amelyet a Windows XP, Vista vagy 7 verziójából ismertünk. Ha azonban a kurzort a Windows 8 asztal bal alsó alsó sarkába helyezzük (vagy ha megnyomjuk a Windows + X billentyűket), egy felbukkanó ablak fogad be, amely a bal egérgombbal "eldob" a Metro felhasználói felületén. De ha a jobb egérgombbal kattintunk a felbukkanó ablakra, akkor a leggyakoribb parancsikonokkal láthatjuk el az operációs rendszer beállításait vagy a rendszer alkalmazásokat.
Nos, Win + X Menu Editor alkalmazás lehetővé teszi számunkra, hogy módosítsa a megjelenő menüben a jobb gombbal pop-up indítása és új alkalmazások, illetve helyébe a meglévőket.
Win + X Menu Editor lehetővé teszi, hogy:
- új elemek felvétele
- elemek eltávolítása a Win + X menüből
- megváltoztathatja az összes létező elem nevét a Win + X menüben
- az elemek sorrendjének megváltoztatása a Win + X menüben
Összefoglalva Win + X Menu Editor egy nagyon hasznos alkalmazás azoknak, akik szeretnének változtatni az alapértelmezett funkciók a Windows 8 amelyek rendszerint nem férnek hozzá. Segítsen nekünk fenntartani asztali tiszta azáltal alkalmazásokhoz hivatkozásokat kell egy könnyen hozzáférhető menüből érhetjük sokkal könnyebb, mint a normál mód, ahogy kellene keresni és a rendszer alkalmazások futnak.
Ennek ellenére arra hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial, hogy pontosan hogyan tudjuk változtatni a Win + X menüt hozzáadásával vagy törlésével alkalmazások belőle.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 800 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (14)

  • Feltelepítettem magam ebben a vállalkozásban 8 ablakok és észrevette, hogy van tetemek
    Tudja valaki, ha a végleges verzió lesz, anélkül aero win8?

  • Dany:
    Feltelepítettem magam ebben a vállalkozásban 8 ablakok és észrevette, hogy van tetemek
    Tudja valaki, ha a végleges verzió lesz, anélkül aero win8?

    Az Aero eltávolításra került a Windows 8 bármely verziójáról, de vannak olyan harmadik féltől származó alkalmazások, amelyek képesek "visszaállítani" az Aero-t a Windows 8 operációs rendszerre, amelyet a következő oktatóanyagokban mutatunk be.

  • Többször telepítettem a Windows 8 vállalkozást az asztalon, akár helyi, akár Microsoft-fiókkal. A metro időjárása minden alkalommal csak az ablakok beszerelése után működik, így nem akarja. Van valaki magyarázat? Van valaki megoldása? Köszönöm.

    • Maradjon kapcsolatban a Windows 7.
      A Windows 8, amit telepített, és van egy csomó hibát.
      Amikor térképek a Metro UI kezdeni azonnal zárja az ugyanabban az időben.
      És mellesleg a Windows van 8 szerkentyű.

      • Köszönöm a magyarázatot és ... bátorítást. (abban az értelemben, hogy nem adom fel a Windows 8-t, de várom a hibajavításokat)

  • Ha azt szeretnénk, hogy egy Windows-8 interfész Windows 7 nélkül metró vagy séta a sarkok után nem tudom, mi a menük, telepítése Classic Shell 3.6.1 nyílt forráskódú, és kész (a menü román, a kezdeti beállítást és román áttelepítés) .Scapati minden necazurile.Nu t kivonják, mert nem aero.A fogyasztanak resurse.Se megy frumusete.Si sebesség Windows Vista nem volt szép, de ff szeretne venni néhány memorie.Daca vissza, hogy aero rezolva.Daca keresni az interneten, hogy nem találja, segítsen!

  • vresiunea ez 8 újabb Windows Rosszabb, mint a többi kation Forst előre aero nincs kérelem, valamint az, hogy hiányzik a modulokat és bolondok neki

  • Classic Shell egy jobb lehetőség, a gomb, mint az XP vagy WISTA win7 2000 / 98 beállíthatja egyébként, PLU összeadódnak gombok már nem a Vista óta

  • hello Adrian ebben a megjegyzésben nem kapcsolódik ehhez az oktatóanyaghoz. Szeretnék bemutató anyagot készíteni arról, hogyan lehet csomagot készíteni a google chrom összes kiterjesztésével

  • Szép bemutató Adrian ... tartsd fenn.
    Kérném, hogy mondja meg, hol található képek és a háttér, hogy van.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.