A nyelv megváltoztatása a Windows 7 Starter, Basic, Premium és Professional programokban - oktatóvideó

Hi barátok, a mai bemutató látni fogjuk, hogyan tudjuk változtatni a felhasználói felület nyelvét az operációs rendszer verziók / kiadásaiban a Windows Vista és a Windows 7 Starter, Basic, Premium, Professional. Ha az Ultimate vagy Enterprise kiadás lehet, hogy ez sokkal könnyebb, mint a bemutató megmutatja idő: Szerelési vezetők, nyelvi csomagokat a román nyelv és több Windows Update szolgáltatáson keresztül a 7 és vista
Normál esetben, ha van egy a kiadásban Starter, Basic, Premium vagy Professional, nem tudjuk telepíteni egy másik operációs rendszer nyelvével az alapértelmezett beállításokat a Windows. Ez a leírás született látogatását követően tett egy barátom, aki vásárolt egy netbook Windows 7 Starter Olaszországban. Ez elvitt netbook nézni vele egy kicsit nehezebb, mert mozog szavai szerint a barátom. Csináltam egy pár csíp OS, én eltávolított minden felesleges alkalmazásokat és játékokat, hogy jött vele, de a barátom megkért, ha lehet, módosítsa a nyelvi felület (ami olasz) is román vagy angol nyelven. Nem akarta, hogy az operációs rendszer, mert a licenc, van egy back-up készült Acer eRecovery Management, és ez egy szégyen, hogy az operációs rendszert, ha még engedélyezett.
Biztos vagyok benne, sokan vannak ebben a helyzetben, vagy valószínűleg tanulni valamikor, és szeretné megváltoztathatja a felületet az operációs rendszer anélkül, hogy akár az engedélyt.
A mai bemutató szoktam Vistalizator teljesíteni, amit akartam. Egy egyszerű alkalmazás, amely nem igényel telepítést, intuitív és könnyen használható. Amit tettem, pontosan úgy, ahogy tettük vele, és hagyja, hogy látja a videó bemutató.
Ez a leírás vonatkozik A Windows Vista vagy 7 a 64 bit vagy anélkül SP (Service Pack), csak válassz egy csomagot a nyelv (szakaszban részletezett rendszer, amely megjelenik a jobb kattintás Számítógép, majd tulajdonságok) a webhely szerepel a videó bemutató.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 800 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

 

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

 

Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (53)

  • Adrian, hogyan lehet Windows 7, hogy őt egy rejtett partíciót és elindítja, hogy ott van, amikor telepíti azt, hogy ragaszkodni, hogy csak ül 7 mindig ragaszkodni a Windows. Láttam, hogy néhány laptop, ha lefagy a Windows egy biztonsági másolatot, és indítsa el a Windows telepítése 7 mint telepíteni a botot. Lehet ez?
    Szeretném magam, hogy az én hdd a beállítási 7 mentési ablakok? Legyen Windows boot partíció 7. Nincs olyan, hogy, nem igaz?

    • Igen, mit szeretne lehet elérni viszonylag könnyen.
      Kezdetnek akkor létre kell hozni egy elsődleges partíciót, amely a mérete valamivel nagyobb, mint egy DVD a Windows ul.Dupa hogy másolja a DVD tartalmát a korábban létrehozott partíciót.
      A következő lépésben meg kell nevű alkalmazás EasyBCD (amit mondott), letölthető az alábbi linken: http://neosmart.net/EasyBCD/ .Aplicatia Ingyenes személyes használatra, csak nem fiókja tőlük.
      Miután letöltötte és telepítette az alábbi lépéseket megpróbáltam lefordítani ezeket a képeket: http://imgur.com/a/TqMck .
      Miután befejeztük a munkát, akkor rendelkezésünkre áll üzembe egy új bejegyzést a bootloader, amely lehetővé teszi, hogy indítsa el a telepítést a operare.Asta all!
      Remélem segítettem a legkevésbé, és elmagyaráztam világosan, hogyan kell eljárni.
      Sok szerencsét és sok jót kívánok neked! :-)

  • ASUS:
    Adrian, hogyan lehet Windows 7, hogy őt egy rejtett partíciót és elindítja, hogy ott van, amikor telepíti azt, hogy ragaszkodni, hogy csak ül 7 mindig ragaszkodni a Windows. Láttam, hogy néhány laptop, ha lefagy a Windows egy biztonsági másolatot, és indítsa el a Windows telepítése 7 mint telepíteni a botot. Lehet ez? Ez azt is szeretnénk, ha az én hdd a beállítási 7 mentési ablakok? Legyen Windows boot partíció 7. Nincs olyan, hogy, nem igaz?

    Igen, ott is, és én is, hogy a tutorial erről.

  • Adrian Gudus: Igen, ott is, és én is, hogy a tutorial erről.


    És azt várják, hogy ez a bemutató sokáig, bár van egy másik kérdés, a laptop már jön ez a mentési készlet egy rejtett HDD képes visszaállítani?
    Mivel érdekes és hasznos útmutató. Köszönet Adrian.

  • És szeretnék, hogy a besorolás monitorok 3d (különösen összeegyeztethető nvdia 3d vison)
    Melyek ajánlások és szemüveg tudjuk használni őket, és hol kell venni őket.
    És van egy kérdés a monitoron
    http://www.marketonline.ro/monitoare-led/monitor-led-benq-3d-xl2420t-fulhd-2ms-gtg
    nvidia használhatja az első generációs szemüveg vagy szemüveget kell igazán 2 generáció (és ha igen, hol lehet megvenni őket, mert én nem találtam sehol Románia)?
    Köszönöm, és átveheti az annyi útmutatók

  • Van ablakok vállalati 7 90 nap és román nyelven telepítettem a frissítéseket a Windows automatikus frissítések Cristi miért nem teszi túl oktató?

  • Valentin Barbuleasa:
    Igen, mit szeretne lehet elérni viszonylag könnyen.
    Kezdetnek akkor létre kell hozni egy elsődleges partíciót, amely a mérete valamivel nagyobb, mint egy DVD a Windows ul.Dupa hogy másolja a DVD tartalmát a korábban létrehozott partíciót.
    A következő lépésben meg kell nevű alkalmazás EasyBCD (amit mondott), letölthető az alábbi linken: http://neosmart.net/EasyBCD/ .Aplicatia Ingyenes személyes használatra, csak nem fiókja tőlük.
    Miután letöltötte és telepítette az alábbi lépéseket megpróbáltam lefordítani ezeket a képeket: http://imgur.com/a/TqMck .
    Miután befejeztük a munkát, akkor rendelkezésünkre áll üzembe egy új bejegyzést a bootloader, amely lehetővé teszi, hogy indítsa el a telepítést a operare.Asta all!
    Remélem segítettem a legkevésbé, és elmagyaráztam világosan, hogyan kell eljárni.
    Kívánok sok sikert és minden jót!

    Aha, én rakták egy régebbi PC nem fogja elrontani a fizikai PC most működjön együtt a fontos adatokat, és nem akar elveszíteni, próbálja egy régi PC Intel Pentium 4, hdd 120gb hogy ha megy

  • Pontosan ezt tettem az oktatóanyagban, még mielőtt megtekintettem egy Acer laptopon, licenccel rendelkező Windows 7 Home Premium operációs rendszerrel, letöltöttem a Vistalizator programot, beírtam a tulajdonságokat is, hogy kompatibilis a Windows 7-rel, miután Sokszor próbáltam, olvastam a neten, hogy így oldják meg a kompatibilitást, és még mindig kudarcot valltam. Minden az ablakon megy, ahol azt mondja, hogy 20 percet kell várnunk, amíg lb elszámol. A román a zöld csík után, amely azt jelzi, hogy betöltődik, eléri a teljes rakomány körülbelül egynegyedét, ezután hibát ad, és a kirakodás nem fejeződik be. Letöltöttem a fájlt a román lb-hez és az SP1-hez, és anélkül eltávolítottam az SP1-et a laptopról, mondtam, hogy így működik, de még mindig hiába. Köszönöm.

  • Adrian Gudus: Igen, ott is, és én is, hogy a tutorial erről.


    Még egy ilyen bemutató érdekes.
    Emellett lehet bemutatjuk, és hogyan lehet azt a partíciót (lehetőleg rejtve nem módosítható), hogy egy rendszer kép (készült Acronis vagy Ghost stb) minden Etara nekünk, és mi talpra csomagtartó kiválasztásával a menüből (hozzáférési jelszó helyreállítása valahogyan, hogy nem tesz minket kellemetlen meglepetés, más családtagok)
    Növelje tovább.

    • A jövőben a fentiekben ismertetett témával kapcsolatos bemutatóra várok, amelyben a román lb csomag nincs telepítve, bár az oktatóprogramhoz hasonlóan tettem. Szeretnék köszönetet mondani és mondani, hogy te vagy a legjobb oktatóhely, és elmondhatom, hogy sokat néztem, nem olyanok, mint mások, akik továbbra is dicsekednek, hogy a legjobbak, nem akarom hirdetni, így nem fogok írni mint az itass ..... t, amelyre szeptember 3-án írtam egy megjegyzést, és a mai napig nem válaszolt nekem. Köszönöm.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.