Hogyan lehet megszabadulni a „vírusoktól”, azaz az adwarektől?

Helló barátaim, ma látni fogjuk, hogyan lehet megszabadulni a "vírusoktól", amint az emberek őket hívják, sőt ezt a járványt Adware-nek hívják, és minden bizonnyal befolyásolta vagy befolyásolja a számítógépek vagy a mobil eszközök sok felhasználóját.
Adware program, amely telepíti vagy több szoftverrel együtt szeretnénk telepíteni általában jön szabad szoftver. A telepítés során a rutin adware telepítési lépés nagyon jól elrejtve, és a felhasználók, akik nem vigyázunk, telepítésével és adware mellett a kívánt szoftver.
Ez nem egy friss, a találmány gyakorlatában van jelen hosszú ideig a szoftver világban. Ha emlékszel az eszköztár telepített Yahoo Messenger egyik híres példája. De mielőtt Adware nem volt annyira idegesítő és veszélyes, és a telepítés nem végezhető el véletlenül.
Ma tengerimalacssá változtam, hogy élőben megnézem, mi történik, amikor a bekötött szemmel bekapcsolom a következő-következő-következő módot.
Azt kell mondanom, hogy nem történik meg minden alkalommal, más programok is sokkal agresszívabb és nehéz megszabadulni tőlük. Megszöktem olcsó manapság.
Hogyan lehet megszabadulni a Adware és Eszköztárak?
1. Megállítani minden böngésző
2. Leállíthatja a futó a tálcán (jobb alsó a tálcán)
3. Uninstall minden gyanús alkalmazások
4. Soateti összes plug-in a böngészőkben
5. Változtasd meg a böngésző kezdőlap
6. Megváltoztathatja az alapértelmezett kereső
Ha meg szeretné változtatni a kereső honlapon és a kereső címsorába a Firefox, nézni a bemutató:
Hogyan változtassuk meg a keresőmotort a címsorba Firefox
Vagy talán meg akarja változtatni a kereső Bing Internet Explorer a Google:
Hogyan változtassuk meg a kereső az Internet Explorer Bing a Google
Ha nem kezelni, írjon a hozzászólások részben részleteket, mi történt veled, és hogyan néz ki és mit adware.
A jövőben fogom feltölteni a tutorial, hogy megtalálja eszközöket, amelyek segítségével tisztítására automatikusan az Ön számára. Ha azt szeretnénk, kérlek írj nekem a hozzászólások részben.
Figyelmeztetés:
Víruskereső szoftver képes megállítani a telepítés, mert az engedélye.


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (152)

      • Üdvözlet, meg tudod mondani, miért nem törölöm azokat az alkalmazásokat, amelyek magukat telepítették? Kézzel törölöm őket (kb. 2 alkalmazás van, nem sok). Az újraindítás után még mindig ott vagyok ... miért?

    • A probléma lehet, hogy kénytelen kérni őket, és távolítsa el rendszerleíró fájlok törlésére létre (telepített kívül) révén program files és sistem32. Meg kellett foglalkozni vele, és azt lehet mondani, hogy elvitt kb 2 óra adni neki a fejét. Vigyázz, mit letöltés, telepítése, használjon megbízható webhelyeket, amelyek nem tartalmaznak ilyen kiegészítő van telepítve. Használja youtube, akkor segítsen! Cristi jó munkát végez!

  • a vírusoktól, az adwarektől és más ostobaságoktól való megszabadulás legegyszerűbb módja a linux használata, amelyről ismert, hogy minden tekintetben meghaladja a Windows-ot, sokkal gyorsabban fut és vírusokkal szemben védett, és nincs szüksége optimalizálásra vagy töredezettségmentesítő programokra, amelyek ez jobban lelassítja a Windows rendszert, mint segít. ha a linux könnyű, akkor ha ingyenes, és asfle megszabaduljon a kalóz ablaktól és a repedt programoktól stb

    • és javaslom egy keresztényeknek és adrianusnak, hogy támogassák a linux használatát abban az értelemben, hogy arra buzdítsuk az embereket, hogy használják, mivel ez a "promóció" valóban megérdemli

      • Calinnak igaza van, elő kell mozdítani a Linux disztribúciókat, például az Ubuntu vagy a Linux Mint utóbbiit. Örömmel használom. A Cinamon 17.1 lam hozzátette, hogy szinte észreveszi, hogy Winows 8 vagy 7, a rendszer a nagy teljesítményű játékok mellett mi rendelkezik a hangosablakokkal: hangos, klementin, qmmp, xix lejátszó, ritmbox, vlc fotó: gwenview, gimp, inkscape, gThumb, mirage, FFMulticonverter, audio felvevő (felvétel hangkártyára) nagyon jó TV Maxe (román szoftver Ovidiu Niţan) ) tévénézeteket néz, szinte mindent, ami kábellel, Minitube, Pymaxe, easy-tag, sok átalakító nagyon hasznos alkalmazás, mindegyik naprakész frissítéssel a ppa használatával, akár a Comodo antivírusokkal is (ha lenne) hasznos lehet), és mindezt ingyen az operációs rendszerrel, amelyet még tetszés szerint testreszabhat. Kár, hogy a múltban egy kicsit több előrelépést láttam a Linux népszerűsítésében, de sajnos észrevettem, hogy ilyen módon elhagyta az oktatóanyagokat, a Windows azt hiszi, hogy semmi sem haladja meg a Linuxot, sok helyen elmondhatom, hogy ősi. "gyógyszerként" ezt a Linuxot, miközben kipróbálod, ne add fel ezt a képet és hasonlóságot tekintve, próbáld mindegyiket használni, és nem leszel kevésbé sajnálom a su

      • Nem lehet kérni utlilizatorilor másik operációs rendszert, hogy egy kicsit nehezebb (mint fogalom nem olyan, mint futás). Előfordulhat, hogy bizonyos linux vírusok és ha volt egy strandon olyan széles, mint az ablakain.
        PS: Én és még mindig használja a Linux, számos terjesztés

    • 2004-2006-ra volt ablakos internet kávézó és törött programok. Ha a linux lenne ... ma használnám a linuxot.
      (Linux, mint Linux, korábban tettem egy live cd, elkezdtem, nem értettem semmit, eltávolítottam a CD és pá-pá. De Mac sem tudom, hogy néz ki, a azok túl drágák, és engedéllyel kell rendelkezniük. Én szeretne letölteni legtöbb RCS sok program telepítését a lehető nézni az ablakon, és milyen félelmetes semminek tűnik még nem adott 13mil. a EMAG unatkozni, ha a Windows újratelepítése.)

      • Látta, hogy itt "hiba" az ember vigasza: "Nem értem, hogy nem tanulok!" akkor nem értem, miért nézi az oktatóanyagokat, ha nem tanulás céljából !!!!! A Windows és annak szoftverei nehézségeket okoznak: vírusok, spyware, addware és egyéb ilyen ostobaságok, majd várj, és várjon, és végtelenségig várja, hogy ideje ideje, sőt még pénze is megy, amiért ......... kérdezem tőled? Általában így készítik el az embert, ha a szomszédnak van Mercedes, és el kell vetnem, ha a szomszédnak van Windows 10 és nekem is, akkor mi teszi egyedivé, ha mindent megteszünk, mint a szomszéd?

        • Már kipróbálta a két perces Linuxot, és ennyi, csak hidd el nekem, hogy 10 évvel ezelőtt jól éreztem magam, dobtam egy CD-t Linux-szal, hogy ne látjam újra, majd 2 év után 8 évig újra megpróbáltam a Linux Ubuntu 10.04-tel, amely kevés , körülbelül egy hónapig, és nem kap frissítést, és ezzel párhuzamosan a Linux Mint Cinamon 17.1 verziót, és nem fogom feladni, még akkor sem, ha adsz nekem tehergépjárművet Windows licencekkel, vagy bármi mást.

    • Szia ... 15 éve küzdöm az adware-rel :) ... már nem bonyolítom ... amikor a számítógép hibásan működik, újratelepítem a SO-t ... Legyünk őszinték ... ez a biztos megoldás ... hah. ..nem a linuxról ... hogy immunis a vírusok ellen ... ő volt a legjobb illesztőprogram a világon ... nos ... így tudta :)

      • általában van egy egyedi telepítésed ... az IObit-rel viszonylag relatív ... ha van pénze, amit vásárolsz ... Megtörtem, és nagyon bosszantó volt ... yahoo eszköztár, és kérdezze meg a keresőmotort is. ..és még sok más ... tudod :)

        • Lásd, ez a probléma elsősorban az emberek és a románok számára, mintha jobban tenné a linux-ot, hogy telepítse a Windows-t minden 2 3 6 havonta, és inkább betölti a pcu-ját mindenféle "optimalizálási" programmal, és néhány nap múlva elkezdi lelassítani a rendszert majd nagyon sok ideget kap. emellett vírusokat is fertőz a repedésekből, és törött és sebezhető rendszert használ. ismét felteszi a linuxra, és elfelejti, amikor felteszi, és mindig ugyanúgy fog működni. és 10 évvel ezelőtt összehasonlítva a linux fejlődött, már nem olyan technikai, hanem barátságosabbá vált a hétköznapi emberrel. és emellett olyan sok oktatóprogram és fórum létezik, amely lépésről lépésre magyarázza még itt is, a linux részben. 10 évvel ezelőtt, és jobb, ha nem mindenki helyezte el a linux-ot, mert a grafikus felületen nem volt túl jó. de most nagyon egyszerű a használata és telepítése. egy tipp megváltoztathatja gondolkodásmódját, és ingyenes operációs rendszereket használhat, amelyek jobbak a Windowsnál. amit a Windowson teszel, amit a linuxon teszel, kivéve néhány ritka programot és játékot, de használhatják a dualboot alkalmazást, és amikor játszanak, belépnek az ablakokba. Ismét remélem, hogy a cristi és az adrian több linuxot népszerűsít, és további oktatóanyagokat készít, még a linux fórum megnyitásához. véleményem, és biztos vagyok benne, hogy sokan érdekelnének

          • de hogy ki üljön görbe bíró
            úgy gondolja, hogy ezen tankönyv ellen a Windows? Nem hiszem,
            Nem olyan biztos, hogy a Linux tökéletes! ez nem
            vírusok és ez nem jelent problémát
            akkor ha valamilyen ilyesmivel előre telepítve van, amikor letölt, akkor nem tudom, mi a felhasználó (ki tudja, mit csinál - ismeri a linuxot, de rosszindulatú) hogy van?

          • nem minden linux jön ehhez, és azt mondják a hivatalos oldalakon, hogy miért jön hozzá a felhasználóhoz és az alapértelmezett jelszóhoz. Ezen felül a felhasználóhoz és az alapértelmezett jelszóhoz tartozik, de megváltoztathatja, amikor a jelszót és a felhasználót akarja. és honnan származnak a vírusok? Amikor letölti őket a hivatalos webhelyekről, hogy nem Windows, akkor mindenféle nem hivatalos webhelyről el kell vinnie őket. és a linux esetében körülbelül 400 vírus van 500, egyébként nehéz működni a linuxon, mert ilyen jellegű, és Windows esetén összeomlik. és a linux nem tökéletes, de a Windowshoz képest sokkal jobb. és emellett a linuxon észlelt problémák sokkal gyorsabban frissülnek, mint a Windows, ha valaha is frissíti ezeket a Windowsokat, mivel a legtöbb, aki eltörte, frissíti a linuxot, akkor nem kell abbahagynia a frissítést stb. és sehol nem mondtam, hogy ez az oktatóanyag Windows ellen szól. Azt mondom, próbáld ki a linuxot, mielőtt meghallja. A románok számára azonban nem jellemző, hogy tesztelés nélkül származik az, amit hallottak xy-től. telepítse a linuxot, és minden szempontból meg fogja érezni a különbséget

    • Könnyebb zongora scări.Absolut mindent, amit mondott linux már nem elérhető astăzi.Merg két rendszer párhuzamos és mit vorbesc.Din sajnos most fedeztem fel egy biztonsági rést Kubuntu.Instalează legújabb frissítéseket kérdezés nélkül root jelszót, és csak azért, mert megváltozott a kezdeti frissítési segédprogram Ubuntu.Sa jelentősen csökken a szakadék rendszerekhez, de egy kicsit vissza.

  • Régóta használom az iobituninstaller programot, tetszik, nagyon egyszerű használni, és eltávolítása után az összes hulladékot is törli a nyilvántartásokból, miután teljes tisztítás megtörtént, nagyon ajánlom.

    • Radu.
      Csak az a véleményed, hogy teljes mértékben tisztítja a nyilvántartást. Cristi egyszer azt mondta, hogy egyetlen kvaterner szoftver sem tisztítja meg teljesen a nyilvántartást. Ezeket manuálisan kell megtisztítani. De ez kifinomultabb dolog. Javaslom, hogy a videó bemutató csapata készítsen egy bemutatót, amelyben bemutatja, hogyan lehet manuálisan tisztítani a szoftver eltávolítása után a maradék „szemét” nyilvántartását.

  • Úgy gondolom, hogy a szokásos felhasználók 60–70% -a, amikor valamit telepít, nem tudja, vagy nem tudja, mi történik velük a telepítés során, és a következőt adja fel.ismeret nélkül.Mikor nézi a PC-jüket, tele vannak ilyen adware-kel olyan esetekben, amikor az adware annyira agresszív volt (egy böngésző megváltoztatta a keresőmotorját), hogy nem tudtam beállítani egy másik motort, amíg nem távolítottam el a böngészőt, és nem tettem vissza. Csak a revouninstaler szoftvert használom a számítógépemen, különben óvatos vagyok a szoftver telepítésekor, hogy ne megszabaduljak ettől a szartól. Tudom, hogy van egy adware-telepítő, de nem tudom, hogy hívjam.

  • "Unchecky" -t használom
    Törölje az összes programot, amely szoftverrel együtt,
    Készült és ajánlott "nem szakembereknek", a gyermekeknek és az időseknek.

  • Véleményem szerint folytatnia kell ezt az oktatóprogramok sorozatát. De azt hiszem, be kellene mutatnia valamit, amely automatikusan eltávolítja ezt a szart. Egyetértek azzal, hogy a kézi módszer a legjobb. De a tapasztalataim szerint elmondhatom, hogy egy tapasztalatlan, ismeretlen felhasználó nem fogja tudni kezelni a kézi módszert. Hányszor próbáltam elmagyarázni ezeket a dolgokat különféle embereknek vagy barátoknak ... hiába. Egy idő után a kezdőlapjuk, a keresőmotor megváltozott, és mindenféle "optimalizálóval" felébredtek az indításkor. A probléma az, hogy a szabad szoftverek kb. 75-80% -át ilyen értelmetlenség kíséri. Nincs sok tennivalója, mint egy elkerülési magatartás kialakítása ... hogy "oltja" magát és jobban olvassa el az ott írt információkat. Ez bizonyos esetekben néha meg is történik velem. Például, ha újratelepítenem kell valakinek az operációs rendszert, az illesztőprogramokat és a különféle kiegészítő szoftvereket. Vannak idők, amikor nem érzem magam ... Siessen, és gondatlanná váltam. Hogy lehet, hogy ennek nagyon sok a pokol. Oké, később tüzet bocsátok ki. Egyszer, amikor megpróbáltam eltávolítani egy ilyen dolgot, késztettem arra, hogy egy captcha-kódot beírjak egy mezőbe. Nyilvánvaló, hogy ezeket a captcha-kódokat lábakkal írták. Alig tudta megérteni, amit mond ... annak a szarnak a fejlesztője gyakorlatilag gúnyolódott rám :)

      • Azt hiszem, a probléma a szövegek maguk túl sokáig kell nézni egy másik szempontból. Vali írásban amennyiben szükségesnek tartja, hogy az teljes mértékben magyarázatot. Mmg1818 olvastam azt, mint megkerülni ilyen magyarázatot. Ha nem szükséges, hogy írni és olvasni mindenkinek, aki nem köteles levelet azoknak, lusta olvasni őket.

  • fogadtatás
    bocsásson meg, ha nagyon elfoglalt vagy, de szeretném megkérdezni tőled, hogy találkoztál-e a mystartsearch-tal, mert azt nekem telepítették, és nem tudok igazán megszabadulni tőle ... talán van megoldása, köszönöm

  • Hogy megvédje a böngésző kezdőlap vagy megelőzésére változás ebben vagy más érzékeny területek az operációs rendszer is használható WinPatrol is bemutatott egy bemutató honlapunkon megtalálható a keresőmező használatával jobb felső sarokban.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.