Hogyan lehet megszabadulni a yahoo messenger reklámtól - HD videó bemutató

Mindannyian használ Yahoo Messenger már a régi, és nem kevesen vannak azok, akik aggódnak a idegesítő hirdetéseket Yahoo Messenger lista (a lista alján) webkamera ablak reklám ig az egyik, hogy beleegyezett, hogy beszéljen nekünk adni megtekintéséhez.

Yahoo Messenger egy azonnali lágy masszázs jelen van a legtöbb PC-k, ami által kommunikálni szeretteink, mi fájlok, hogy felhívja PC-PC hang chat, vagy nem, vagy web Sheru (részvény, show) Képek szeretteit .

Ebben az oktatóanyagban megmutatom, hogyan tudunk az AdBannerRemoverPlus segítségével könnyedén megszabadulni a Messenger listából érkező bosszantó hirdetésektől, és nem csak, hogy ez a szoftver gyakorlatilag "beinjekcióz" néhány kulcsot a Windows regiszterekbe, amelyek blokkolják azokat a portokat, amelyeken keresztül a Messenger csatlakozik a megjelenítéshez flash hirdetések a rendetlenség listájáról, ugyanakkor ez a kis program megment minket a valószínűleg sokunk által használt multi messenger telepítésétől!

A működtetés a lehető legegyszerűbb, akkor csak meg kell, hogy ki a Yahoo Messenger, Yahoo Messenger bezárásához, nyomja meg a gombot, hogy futtassa a futtatható AdBannerRemoverPlus fix verzió, programelu automatikusan nyit és zár automatikusan felismeri Messenger Yahoo Messenger használt .

Egyszer észlelt verzió már csak választani, hogy mit akarunk eltávolítani, majd kattintson az Apply gombra a beállítások alkalmazásához Options.Dupa a program még csak döntöttünk, hogy rendben van, és a Yahoo Messenger automatikusan elindul!

Ezt a szoftvert, az AdBannerRemoverPlus nem telepíti, és csak egyszer kell futtatni! Alkalmazás után, ha akarjuk, törölhetjük a listából a fennmaradó törölt / eltávolított hirdetési programot.

Ez a kis program használható a legfrissebb Yahoo Messenger 8, minden ebben a tutorialban megmutatom a kis csíp, hogy javítsa a válaszidő a Yahoo Messenger és a consmul erőforrások fogyasztása által.

Talán nem tudja, de csak azért, mert ezek a reklámok, hogy a Yahoo Messenger terhelés induláskor lassítja válaszidő és hozzáférés a lista!
Kollégáim volna néhány oktató a Yahoo Messenger:

-Hogyan kell beállítani, és hogyan kell telepíteni multi messenger
Hogyan változtassuk jelszó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail
-Hogyan lehet e-mail címét, és a yahoo messenger id
-Hogyan lehet eltávolítani a messenger barátai lista
-Buddy Spy Yahoo Messenger láthatatlan érzékel láthatatlan felhasználók messenger

Azoknak, akik még nem találkoztak a Yahoo Messenger, vagy nem tudja telepíteni, töltse le és állítsa be (részletesen), elérhetjük ezt a cikket: Yahoo Messenger letöltése Telepítés és beállítás

A fenti linken is letöltheti a Yahoo Messenger legújabb verzióját! Ezt az AdBannerRemoverPlus szoftvert is letöltheti, ha rákattint a LETÖLTÉS gombra a videó bemutató fölött

Meghívjuk Önt, hogy együtt nézzük a leckében IVAT együtt reklám megszabadulni a Yahoo Messenger!

FIGYELMEZTETÉS NEM JAVASLATAK A "Webkamera hirdetések cseréje" ELLENŐRZÉSÉNEK, HOGY SZÜKSÉGES HASZNÁLATOK ESETÉNEK MEGHATÁROZHATÓ, HATÁLYOZHATÓ, HOGY SZÜKSÉGESSEN HASZNÁLJON A webkamerát.

Adrian Burlugeanu

[hordozóazonosító = 156 szélesség = 580 magasság = 390]
Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (184)

  • Érdekes módon, még akkor is tudtam, hogy azokat a hirdetéseket lehet távolítani!. Különben is, most könnyebb rakodás nélkül azok reclame.Optiunea hogy miért nem észlelte weboldalak ellenőrzi, ha láthatatlan vagy offline nem működik igen mind elégedett azzal, amit tanultunk az messenger.Multumesc!.

  • @Tony: Számomra ennek a lehetőségnek a törlése már nem volt észlelhető a láthatatlan lapolvasó oldalakon ... ami igaz, csak két oldallal szkenneltem be ... Valószínűleg azok a szkennerek nem végezték a munkájukat azzal vagy anélkül. ellenőrzött lehetőség !!!

  • Noha a több, mint a Skype hivatalos üzenet ez a beavatkozás nagy hasznukat. Köszönöm, és szeretné, az Ön engedélyével, hogy az információkat a többi ember! Üdvözlettel, Lv

  • Jó. köszönöm szépen, ha ptr annyira nedves csinál mindent, amit a jó munkát, és nagyon segítőkész ptr kevésbé jártas ezen a területen, és azon túl. Köszönjük, hogy szeressék

  • üdvözlet

    egy egyszerű módszer, hogy megszabaduljunk a hirdetések Yahoo Messenger a következő:

    1. Megnyitás Notepad
    2. Másolja az alábbiak szerint:

    @ECHO KI
    >% TEMP%. \ NoYMads.reg ECHO REGEDIT4
    >>% TEMP%. \ NoYMads.reg ECHO.
    >>% TEMP%. \ NoYMads.reg ECHO [HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Yahoo \ Pager \ YUrl]
    >>% TEMP%. \ NoYMads.reg ECHO "Messenger hirdetés" = "*"
    >>% TEMP%. \ NoYMads.reg ECHO "Webkamera feltöltése" = "*"
    >>% TEMP%. \ NoYMads.reg ECHO "Webkameranéző hirdetés" = "*"
    >>% TEMP%. \ NoYMads.reg ECHO "Webkamera-nézegető nagy" = "*"
    >>% TEMP%. \ NoYMads.reg ECHO "Webkamera-megjelenítő hirdetési médium" = "*"
    >>% TEMP%. \ NoYMads.reg ECHO "Váltószoba szalaghirdetés" = "*"
    >>% TEMP%. \ NoYMads.reg ECHO "Conf Adurl" = "*"
    >>% TEMP%. \ NoYMads.reg ECHO "Chat Adurl" = "*"
    >>% TEMP%. \ NoYMads.reg ECHO "Y tartalom" = "*"
    Regedit / S% TEMP%. \ NoYMads.reg
    DEL% TEMP%. \ NoYMads.reg

    ATTRIB -R "% PROGRAMFILES% \ Yahoo! \ Messenger \ Cache \ urls.xml"
    ECHO ""> "% PROGRAMFILES% \ Yahoo! \ Messenger \ Cache \ urls.xml"
    ATTRIB + R "% PROGRAMFILES% \ Yahoo! \ Messenger \ Cache \ urls.xml"

    3. mentse a (mentés más néven ...) fájlt a .bat kiterjesztéssel
    4. megy a helyre, ahová mentette, és kattintson duplán a
    5. Indítsa újra a Yahoo messenger alkalmazást. A hirdetések eltűntek

    Sok szerencsét!

  • @RETEX: Amit mondott, és nem tudtam menni expllic emberek, hanem minden módszer notebadul! különösen fordult mind az alacsony verzió Yahoo Messenger 9 Garantálom, hogy nem megyek! Használja a módszer, és meggyőzni magad!
    Nem használja RETEX mondta, ne menj!

    És szeretném, ha a jövőben, hogy tesztelje, mielőtt nekünk RETEX Nene Kilenc Tippek!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.