Hogyan testreszabhatjuk Google kezdőlapunkat az iGoogle szolgáltatás használatával - oktatóvideó

Szia barátok, a mai bemutató megtanuljuk közösen, hogyan lehetne szabni a Google honlapján keresztül iGoogle Services. Mindannyian látták amint egy korábbi bemutató, a Google bemutatta nem kedvezett a felhasználók számára, hogy töltse fel saját háttérként képeket, és használja őket, az azt a Google. Mégis úgy tűnik, mintha az unalmas Google honlapján. Jó lenne, hogy mindent az egyik ablakban, majd ha érdekel a téma, hogy hozzáférést a részleteket? Nos, ez lehetséges. Megvan a Google kereső oldal, minden hír, érdekes hír számunkra. Van egy oldalon:

- csillagjegyünk horoszkópja
- árfolyam
- futballhírek
- kicsi RSS kliens (az RSS-hez kapcsolódóan további 2 oktatóanyagot készítettünk már Snarfer és a többi a FeedDemon)
- időjárási körülmény
- youtube keresés
- naptár
- chat ablak
- a google fordító készítettem a részletesebb bemutató Egy idő után
- az aznapi poén
- a legfrissebb hírek, amelyek a legfontosabb kiadványok címlapját tartják

Ezek a modulok az egyetlen, ami az alapértelmezett iGoogle, hogy képes változtatni a pozícióját az oldalon, és még törölni elindultunk őket saját belátásunk szerint. Még ennél is többet, akkor adjunk hozzá egy tág kategória szerkentyű, amely jól strukturált kategóriák szerint a kamat vagy a területen. Mi is egyedivé iGoogle oldalt a témája dspozitie több száz téma, amiből lehet választani, hogyan kell nézni honlapunkon iGoogle, és a rajongók, ahogy a videó bemutató, akkor Enigma beállítani a téma, a téma ihlette A kedvenc foci csapata.
De nem olyan hosszabb kivitelben, mondván, hogy iGoogle ideális szolgáltatás alapvetően a digitális újság, amely összehozza a szem alatti egyetlen hír, hogy érdekli, nem kell hozzáférési helyek nem tudja, hány az Ön információ, hogy a valuta átváltási, olvassa el a horoszkóp, vagy látni időjárás.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..landpc.wordpress.com


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (21)

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.