Hogyan surf névtelenül a neten nyom nélkül a hálózaton keresztül proxy-tor hálózati videó bemutató

Ebben a leírásban látni fogjuk, hogyan lehet internetezhetnek nélkül hagyni, hogy a bizalmas adatokat, vagy nyomok különböző helyeken, hogy ezen adatok célokra kevésbé jogi vagy etikai.

Fogjuk használni, hogy egy szoftver csomag, amellyel kapcsolódni a különböző szerverek, sok száma és átirányítja a kiszolgáló szerver mindaddig, amíg el nem érjük a végső cél nélkül érzékeny adatok és azonosító velünk .

Ezt a módszert, de egy kissé "kifinomultabb" a hackerek vagy az adathalászattal (illegális) foglalkozók is használnak, hogy csatolt identitás nélkül elérjék a hálózat egy bizonyos helyét.

De ne gondold, hogy ha valami illegális dolgot cselekszel, akkor megszabadulhatsz mellette, megszabadulhatsz néhány egyszerű weboldal "radarjától", de nem fogsz megszabadulni valakitől, akinek erőforrásai vannak, jól felkészült és aki valóban azonosítani akar!

Felkérem Önt, hogy nézze meg ezt a video bemutatót, amely egy olyan videó oktatóprogram sorozat részét képezi, amely a "spy-antispy" témához kapcsolódik, és amelyet mindenkivel egy keyloggerben kezdtünk, és folytatunk más érdekes témákkal.

Cristian Cismaru


Cristi:

Megjegyzések megtekintése (106)

  • Érdekes oktatóanyag ... nem működött, ha bejelentkezett a yahoo messenger fiókba, mert ott a Pidginnél, a Protokollnál nem a Yahoo-t választottad! beállította az AIM-et, és nem ugyanaz a Yahoo! Remélem, nem bánja a megjegyzés

  • Adriane.
    Nagyon ideges vagyok, kirúgták ...
    Csak vicceltem, köszönöm a korrekciót, és hibázunk, mert emberek vagyunk!
    Ha én lennék az azonnali Andreea Esca nem tudok bocsánatot kérni, de azt kell csinálni egy tutorial a fejét, és a memóriát.
    Örülök, hogy óvatos vagy, és akkor észrevette, akkor a színpadon!
    Állj vár megjegyzéseket és észrevételeket.
    Ezek a helyesbítések konstruktívak, és támogatjuk őket!
    Köszönjük!

  • :)) ez az, amit igazán szerettem volna mutatni, hogy érdekel ez a csodálatos oldal! számomra ez számít, és figyelmes vagyok minden mozgásra! a cél az volt, hogy ne mutassa meg, hogy tévedtél! El tudom képzelni, hogy mit csinálsz egy oktatóprogram készítésében! Tudom, hogy nem hihetetlen folyékonyan beszélni, hogy megváltoztassuk a jelentésünkben szereplő feltételeket, vagy imádkozom másoknak. Nagyon értékelem a munkádat, és ezért bosszank vagyok, ha valaki hülyebb és támad vagy "sikít", tudom, hogy van családot és egy gyermeket, és számukra ezt az időt sokszor szenteli nekünk, vagy talán van ideje számunkra 2, a család és az itt élő emberek számára.

  • Érdekes lenne egy kérdésem, ha azt akarjuk, hogy névtelenül töltse le a torrent lehet?

    • de jó, hogy nem lehet kimutatni, hogy te vagy a hírvivő. Van egy oldal, amely azt mondja minden tevékenységét a felhasználó a káosz. hogyan lássam, hogy nem voltam aktív?

  • Madalin!
    Azok, akik a kalózkodással harcolnak, torrent kereséseket követnek a világ minden tájáról, de ha egy torrent (tracker) komoly weboldal titkosítja (biztosítja) a kereséseket, akkor a hatóságok számára nagyon nehéz lesz, ha nem is lehetetlen rövid idő alatt megtalálni a forrást, amely kérte a torrentot, és a kapcsolat visszafejtése mellett jogellenes is mindaddig, amíg nem a nemzeti érdek érdekében készülnek, és kétlem, hogy valaki, aki letölt egy játékot, fenyegeti a nemzeti érdeket.
    Sok torrent trackers'm kívül kínál névtelenítési vagy biztonsági azok az ügyfelek, de a romániai nincs ilyen dolog.
    Igyekszünk megtenni valami hasonlót a „biztonságos kereséshez” a torrentekhez, a nyomkövetőhöz (a torrent indexáló oldalhoz), amelyet hamarosan elindítunk (reméljük, hogy a lehető leghamarabb megszerezzük a szükséges forrásokat)!
    Ez nehezebb, hogy indítson egy tracker komoly és nyílt hozzáférés bármely nyilvános szerver nem szeretnék rendezni valamit, és a végén meg kell megkonstruálunk egy sor szerverek (hardver) teljesítmény, hogy ellenálljon a forgalom óriási a tracker nyilvános hozzáférés (mindenkinek) kötelezettség nélkül csak a bejelentkezéskor letöltés, jelentkezzen be, hogy nem adja meg a fórum hozzászóláshoz és megjegyzi özön és feltölteni a torrent.
    Az internetes forgalom 90% -a p2p típusú forgalom (torrent vagy gnutela), és rájössz, hogy milyen terhelésnek van kitéve egy olyan szerver (kiszolgálók), amelynek a legmegbízhatóbb és nagy teljesítményű összetevőket kell tartalmazniuk, amelyek képesek kiszolgálni Napi 100000 300000 - XNUMX XNUMX torrent, és ráadásul nyomon követheti őket a hálózatban.
    Reméljük, hogy felajánl egy minőségi termék, és Romániában!

  • Talán át 50 éve, és ahol nincs ilyen dolog, és valami új jön hozzánk több tarziu.sperante minimum.

  • Érdekes, ahogy megölik sajnos böngészés sebességét.
    És egy kérdés: Nos, ha az IP bejegyzése egy másik része az országnak teljesen ellentétes a terület, ahol élsz, vagy ip megváltoztatja minden kapcsolatot net, hogy nem nyújt némi védelmet? Természetesen nagyon korlátozott me gondolkodás. Mármint talál egy pornó site adminisztrátor mondani, hogy a név, és ha én xulescu? Nos, nem kétséges, hogy megtalálja az illetékes testületek vagy rosszindulatú személy, de még egy hely admin tudná találni?
    Nem akarok kap munkát nonszensz, mint már felkeltette Cristi, csak kérni magam.

  • bl bárki megtudhatja még a szomszédját is, akit talán nem is tudsz nagyszerű hackereknek ... egyébként nagyon nehéz valakit követni nyomában; és sok munkát igényel, hogy megtaláljon, de ha valaki megtalálni akar, akkor bárki is megtalálja, ha van valamilyen ismerete ... miért gondolja, miért működik a kalózkodás? nagyon nehéz futtatni az összes kalóz után! hogy keresse őket, hogy kiszabadítsák őket, de ha nagy hibákat követett el a nemzetbiztonsággal kapcsolatban, vagy nem tudom ... valami nagyon komoly, akkor biztos, hogy 1-2 napon belül megtalállak ... vagy bárhol is van!

  • Cristi poi május ezt valahogy befolyásolja az internet sebességét? id kérjük contacteazama erre: dj_alexino_4ever_4you

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.