Hogyan lehet licenc nélkül, csaknem fél évig legálisan használni a Windows 7 és a Vista rendszert - oktatóvideó

Ha már telepítette a Windows Vista vagy Windows 7 nagyon jól tudják, hogy nem kell engedélyt telepíteni a 2 operációs rendszereket. Telepítése Windows Vista 7 vagy engedély nélkül, ha telepíti ütés fogja használni 30 napig gond nélkül vagy korlátozás.

De mi a helyzet, miután lejárt a 30 nap próbaidőszak? Nyilvánvaló, hogy a válasz az egyik.
Vagyunk nagyon lelkiismeretes emberek, mint te egy boltban, hogy osztja OS, és vesz egy Windows-licenc minket.
De van még egy lehetőség! Ez törvényes? Én mondom, igen, ez legális!

Egy egyszerű parancssort a CMD (parancssor) aktiválhatja a 30 nap próbaverzió.
mindössze annyit kell tennie, hogy:

1 Kattintson a „Start” gombra (vak gomb)
2 A "Keresés" keresősávba írja be: cmd
3 Megjeleníti a keresési eredményt, kattintson a jobb gombbal a "cmd" -re, és válassza a helyi menüből a "Futtatás rendszergazdaként" menüpontot.
4 A „CMD” ablakban írja be a slmgr -rearm parancsot
5 Dam Enter, megjelenik egy ablak, amely arról szól, hogy a művelet sikeres volt, és megadjuk az "OK"
6 Dam Indítsa újra a számítógépet, és íme, még mindig 30 napon belül élvezhetjük Windows!

3-szor adhatjuk ezt a parancsot, és ennek során összesen 120 napot használunk, amelyben a Windows 7 vagy a Vista teljesen legálisan használható. Azt tanácsolom, hogy ezt a parancsot adjuk az utolsó napon, amikor az ablakok lejárnak, hogy ne feleslegesen „kimerítsük” ezt a funkciót, a REARM funkciót.
Én is adtam ezt a parancsot 2 nap mint nap, a lejártakor a Windows újraélesednek sikeresen!

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!

Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..landpc.wordpress.com

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (207)

  • Szuper jó emberek utolsó egy pokoli kalózkodás, ez a módszer segít abban, hogy a Windows 120 nap.
    Ha belegondolunk sokan nem tartják mindkét operációs rendszer után 2 hónap múlva újra kell telepítenie, ez a része a levelek nyitott visszafogja Microsoft kalózkodás (véleményem szerint).
    Néhányan azt gondolják, valószínűleg sokkal kényelmesebb, hogy a Windows XP, Vista vagy 7 a repedés kész torrentek óra, ez egy nagy hiba, mert az ablakokat, nagyon ritkán tiszta, a legtöbb alkalommal, hogy rajtuk keresztül mindenféle szar a legjobb esetben csak a hibákat.
    Használja bizalommal látható a bemutató mód, el kell ismernünk, hogy ez egy kis friss levegőt a számunkra rossz rómaiak.
    Gratulálunk, hogy Adrian a tutorial, nagyon hasznos.

    • Meg lehet adni újraélesítés után az időszak 30 nap, feltéve, hogy használja a CMD admin.
      Ha nem használják fel, mint admin 30 nap után a győzelem azt mondja, hogy meg kell emelni kiváltság, vagy valami.

  • Adi, láttam, hogy van a Windows 7 Professional. Van egy kérdésem, jobb az, mint az Ultimate? hogy soha nem próbáltam professzionális képet tenni, vagyis nem is volt ott, ahol ... vehetem magammal, 3 nappal ezelőtt telepítettem a PC-re a Windows 7 Ultimate-ot, de nagyon csalódott voltam.
    Mint néhány programban, olyan hibákat kapok, mint például ... hogy a program nem jó. Még akkor is, amikor először telepítettem őket, tökéletesen működtek.
    A hatás, a hibák olyanok voltak, mint egy ütköző program, bla, bla ...
    És BSPlayer, adott nekem egy hiba, hogy menjen be nem tudom, mi dolog, nem tudom, milyen hülye alkalmazkodni a videó Deam ok igen nem voltam túl elégedett a minősége a film, és én vagyok codec maga ajánlotta innen: ( ((ne írjon hivatkozások)))

  • Gratulálunk srácok ... te vagy a legerősebb. A román mindig talál módot arra, hogy áttörjünk. A szegénység minden helyzetben megbirkózhat bennünket. Bravo Adrian, profi vagy!

  • Van egy kérdés, lejár Acle 100si CEV nap rebagam felderítését windowsu és nem ugyanaz? Jelentést inttroduc, hogy a parancs, és tartsa meg, és 100 napot??

    • Paul: Van egy kérdésem, lejár Acle 100si CEV nap rebagam felderítését windowsu és nem ugyanaz? Jelentést inttroduc, hogy a parancs, és tartsa meg, és 100 napot??  

      Nem nézett a bemutató, hogy a végén, így nem fogok válaszolni, én a bemutató, hogy mondja el, hogy itt a felülvizsgálat! A válasz a kérdésre a bemutató, nézd meg a végéig!

  • Üdvözlet, kérdésem is van, ha biztonsági másolatot készítek a számítógépre a Windows 7 telepítése után, és 120 nap elteltével újból vissza akarom állítani, akkor van 120 napom. Kérem, ha tudna válaszolni, ha tudsz, tisztelem azt, amit csinálsz .

    • valy: Én 90 érvényessége napok, és most 10 zileX (X (X (  

      Kattintson a "Windows aktiválása most. ha a jobb egérgombbal a Sajátgép. Ön 10 nap, hogy aktiválja a 90 nap alatt! Meg akarja mondani, ott lesz. Részletek aktiválás adott egy megjegyzést, hogy a bemutató EZ

    • PetreSzia, van egy kérdés, hogy egy biztonsági másolatot, ha a számítógép a Windows telepítését követően 7 napon belül 120 szeretném visszaállítani a zile.va 120 újra, ha kedvesen válaszol nekem, ha tudsz, tiszteletben tartva a van.  

      Sem te, sem én nem látjuk, hogy mások semmit sem értettek! Nincs 120 napod. De együttesen 120 napot vesz igénybe. Telepíti a Windows rendszert, és ha nem engedélyezi, akkor 30 nap áll rendelkezésére. Tegyük fel, hogy a 30 nap lejárt, megadhatja az első átalakítást, és 30 napod lesz újra ... miután elmész, újra megkapja a felújítást, és újra 30 nap lesz. Ezt megteheti 3-szor, 3-szor adhatja meg a megrendelést, de FIGYELEM: HASZNÁLJON MOST MOST, NÉLKÉNEK A KÖVETKEZŐ HATÁROZAT 30 NAPJÁN VÁRHATÁSA, SZÜKSÉGESEN MEGÁLLAPÍTSA HASZNÁLATI HATÁROZATOK ESETÉNEK LEHETSÉGET. CSAK A RÉSZNEK A 3. NAPOK NAPJA, AMELYEN A ABLAK LEJÁT LEHET.

      FENTI BEMUTATÓ olvasni és nézni Bemutató keresztül.

    • CristiAdrian kérjük, válaszoljon nekem kérdést magamnak ...  

      Egy egyszerű google kereséssel megtalálhatja a választ !!! Írtam a google-ban így: "különbség a végső és a professzionális verziók között" beléptem és megtaláltam az eredményt !!! vagy írhat románul: különbségek a végső és a szakmai között, írja be és keresse meg.

      olvas ITT

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.