Hogyan készítsünk intelligens felügyeleti rendszert egyszerű webkamerával - oktatóvideó

Szia barátok, ez a videó bemutató örömmel be egy puha, nagyon okos, hogy segít nekünk, hogy a saját felügyeleti rendszer egy egyszerű webkamera, akkor figyelheti otthonát távolról mobil vagy elfog képeket a kamerával web tudjuk majd össze egy videó fájlt, akkor programozni a szoftvert, hogy rögzítse a képeket a webkamerát, ha van mozgás a kamera előtt.
Az ötlet egy ilyen videó bemutató hozzám néhány nappal ezelőtt, sétáltam át egy elektronikai áruház, meg kellett vásárolni nekem néhány mérőeszköz, kérlek szemben nem minden, többek között láttuk néhány készletek felügyelet, ők állították a ház felügyeletét és az egység Capture (videó felvevő, merevlemez), persze ezek költsége egy csomó pénzt, miután kijöttem a boltból elkezdtem gondolkodni a lehetőséget trensforma webkamera a biztonsági kamera és a számítógép video felvevő, hazaértem, és elkezdtem ásni. Találtunk YAWCAM szoftver még egy webkamera szoftver, működik Java környezetben, már telepített Java Runtime Environment JRE hamarosan, miután telepítette és YAWCAM. Nem hiszem el, amikor láttam, hogy több mint kincs lágy én nem csak elfog, de lehet konvertálni a jelet a kamerát egy video streaming, hogy láthatjuk, hogy bárhol a világon minden laptop, asztali vagy mobil telefon.
Nem hiszem, hogy fog működni a telefon, húztam a telefont a zsebéből, és tettem a címet a telefon böngészőjébe, hihetetlen, de igaz, minden mesterséges ment órát telefonon lásd videó stream akkor is, ha nem rendelkezik a Flash Player a telefonon Saját (mindannyian késlekedik az Adobe Flash 10.1 windows mobile), akkor csak meg kell, hogy a böngésző, amely támogatja a java script.
Nem szabad vásárolni semmit, a használt szoftver ingyenes, a webkamera van valaki a házban, akkor is, ha vesz egy, ez nem túl drága a webkamera manapság szívesebben vesz egy kissé tisztességes, ha tudod használni a kamerát, és a laptopját.
Ne hidd, hogy viccelek, amikor azt mondom, hogy mi teszi a valódi felügyeleti rendszer, akkor figyelheti otthonát és javainkat távolról a mobiltelefon használata, látjuk a képernyőn a videó stream fújt alapvetően van egy forgatás közvetlenül a telefonon nem kell vakut vagy Flash lite elég a mobil böngésző, amely támogatja a java script és aktiválódik.
Azt is be lehet állítani a szoftvert YAWCAM elfog a képeket a fényképezőgép meghatározott időközönként re 1 második felfelé, amikor nézi fogás lehet, hogy egy filmet, a film fog állni minden kép jpg, png vagy gif elfogták, a látványos eredményekhez vezethet tudjuk, hogy a filmek 1 FPS nem látványos, de nem több elkapni az elkövetőt.
Egy másik érdekes módon, hogy a szoftver már van mozgásérzékelés, ez teszi képernyő Shat oldalak csak akkor, ha mozgást érzékel a webkamera előtt, érdekes, hogy lehet beállítani az érzékenységet, például ha a ventilátor, hogy be van kapcsolva, akkor nem mint a szoftver, hogy megzavarja azt egy betolakodó keresztül a szoftver érzékeli mozgásérzékenységet kiigazítás és a ventilátor figyelmen kívül hagyja azt a jövőben. Fogások tudjuk tartani a számítógép egy mappában küldje el e-mail címre, vagy FTP fiók küldhet. Ez az üzemmód Mozgásérzékelő kínál elindításának lehetőségét egy végrehajtható, ha úgy érzi, hogy valaki közel van, ez az állomány lehet játékos, egy olyan program, vagy bármi mást is, ez a mód Mozgásérzékelés hangot ad, amikor úgy érzi átáramlik a kamera előtt, a hang hasonlít a hangja törött üveg.
Kinek kell ez a felügyeleti rendszer?
Aki meg akarja tudni, hogy mi történik otthon a távollétében.
Kinek van egy testvér vagy egy húga, aki sétál a szobában hiányában az ő / ő.
Aki kíváncsi, hogy mi teszi a barátja / barátnője haza a távollétében / neki.
Aki kíváncsi (mindannyian kíváncsiak, hogy bizonyos mértékig).
Elvarázsolt gyermek, aki elhagyta otthonát egy dada, aki dolgozott az áramköri kártya K1
Ki féltékeny.
Azok dolgozik rejtett kamera, a termelési költségek csökkentése.
Azok szenvednek krónikus kém.
Május, azt hiszem, mindenki meg fogja találni ezt a hasznos megoldás, főleg, hogy nem kerül semmibe.
Biztos vagyok benne, hogy valamennyien hasznosnak és érdekesnek fogja találni ezt a szoftvert, és a szórakozáson túl a szoftver hasznossága is rendkívül komoly, gondoljon úgy, hogy vakációra megy, ebben a válságban nem ismert, hogy hazaért talál valamit a házban, ebben az esetben rendszerünk lehetőséget ad arra, hogy a fogásait FTP-n mentse, és ha nyaralni jön, felhasználhatja a bizonyítékokat azok ellen, akik ellopták a holmiját, élő közvetítéssel megfigyelheti a házat, és amikor látja, hogy a tolvaj belépett, hívja a rendőrséget vagy hagyja bekapcsolt mozgásérzékelő modullal a rendszert, és amikor a tolvaj belép, hallja a hátsó ablak hangját, és megijedni fog, vagy sem ...
Szeretem YAWCAM, sok mu Élveztem olyan kemény, lágy, biztos vagyok benne, szeretni fogja, és YAWCAM lágy szabad lágy felügyelet WebCam, működik a környezetvédelmi Java Runtime Environment (JRE ), és nem sok dolog: WebCam Capture Élő közvetítés származó webkamerát vagy IP Cam, Mozgásérzékelés, filmek a képernyőképeket, ezek közül néhány a funkciók acestiu csodálatos szoftver, sokan látni a tutorial, most hívlak benneteket YAWCAM nézni ezt a videót bemutató.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!
Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (277)

  • Cristi bemutató nem teljesen hirtelen leáll. És köszönöm, hogy tettél valamit a bemutató a neten weben, de kellett uszály akartam kérdezni, ha elhagyom nyitott helyiségbe PC és PC-PC 5V óra háborúba megy non-stop?

    • Tudom, hogy volt egy kis probléma néhány óra pihenés lesz online, de már majdnem vége volt, vannak alapvető dolgok, fontos volt mondani.
      Örülünk, hogy tetszik.

      • Igen, de Cristi tudja a számítógép, hogy együtt haladjon 5V vagy a számítógép terem magától, hogy így van a webkamera, és tudom, hogy ez működik a számítógépes program leállt, vagy futó non-stop látom valahol máshol. Döntöttem következtetés szoba + yamcam műsor megy anélkül, hogy a számítógéphez vagy számítógépes terem 5V tüzelve, hogy ilyen van egy IP kamera, de megy a program?

      • cristi, ahol megyek, hogy beállítsam a webkamerámat, hogy azok hozzáférjenek-e egy másik számítógépről vagy mobilról ..... kicsit elvesztem)))) tehetem-e webkamerámat távolról elérhetővé? Látom, hogy mit kell megadnom az ip-hez .. sokat

      • túl gyorsan megyek a kurzorral, szédülni tud a képernyőn .. nem mindenki olyan, mint te ... köszönöm az oktatóprogramot, de talán kijavít valamit.

    • Szia ! Segíts nekem valami ... hogyan tudom működtetni a kamerámat, és mennyi ideig kapcsolja ki a számítógépet, mert csak akkor van bűbája, ha be van kapcsolva

  • Hogyan lehet ezt a trükköt munkát ubuntu 10.04? Csak fut a virtuális Windows-verzió? Cristi egyébként gratulálok tutorial. szokásos 10 megjegyzés

    • A natív Ubuntu-ban is használható, anélkül, hogy bármilyen virtuális dobozt igénybe venne, ha az egész oktatóprogramot hangosan és egyértelműen mondta: .... de jobb, ha megnézi az egész fej farokát ... és megtudja. Nem nézel a végére? akkor kérdéseket fog feltenni, amelyekre nem fog választ kapni, mert csak az oktatóprogramban találják meg a válaszukat, mert túl kényelmes vagy ahhoz, hogy ne mondd lustanak, hogy nem mindent nézel ki ... ha nem nézel meg mindent, akkor egészséges ... ez azt jelenti, hogy nem akar tudni, és nem igazán érdekli, igaz?

  • hello nice kérem mondja meg, és tanácsot nekem egy probléma: ha a nyitott (Windows 7) nem nyílhatnak közvetlenül követő első terhelés a Windows mielőtt belép Tegyél rákattintok, hogy Elképzelem, hogy rátette a nevet, majd kapok windows.As akar tenni valamit, hogy engedjen be adtam közvetlenül windows.Dupa újra jelentkezzen ki, ha én adtam, hogy csak kijelentkezés után hozza meg, hogy kattintson , és azután, hogy bejutni ablakok

  • Kattintson a Start és a Keresés alábbi mezőbe írja azt a Start menüből:
    netplwiz
    Írja be, és a megjelenő ablakban törölje a jelölést a "A felhasználóknak be kell írni egy felhasználónevet és jelszót a számítógép használatához" elemre, majd kattintson az Alkalmaz és az OK gombra.

  • Fecilitari, tetszett az oktatóprogram ”. Őszintén használtam a Debut Video Capture szoftvert, ha szükséges, ez jó alternatíva annak, amit bemutatott. Nem tudtam a YAWCAMról, köszönöm.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.