Hogyan vissza a régi Facebook Messenger My Day

Hogyan vissza a régi Facebook Messenger My Day

Hogyan vissza a régi Facebook Messenger My Day

Szia barátok, a mai bemutató szeretnék bemutatni két módon mehetünk vissza a régi Facebook Messenger, levegős, My Day nélkül egy lehetőség, hogy sok találni bosszantó, haszontalan, egy másolatot az alkalmazás Snapchat.

Amit szeretek My Day?

Ez a tendencia. Sok csevegőalkalmazásokban, mostanában, próbálja emulálni népszerű Snapchat alkalmazás.

Kikapcsolásához My Day, miért?

Sajnos az új Facebook Messenger felülete nagyon elfoglalt, fogyaszt sok erőforrást és próbál lenni, mint amit kellene, vagy mi lesz a felhasználók lehetnek.

Intimitás kérdések segítségével My Day!

Tudom, hogy néhány konkrét eseteket, amelyekben ezek közzétett egy képet ismert finomabb szakaszában My Day, amikor valójában, a szándék az volt, hogy küldjön egy személy. De elérte szakaszában My Day közzétett fénykép látható az összes barátaival a listán.

Addig látható 24 óra, ami után automatikusan törlésre vagy törölheti csak akkor, ha sikerül felismerni, hogy ahelyett, hogy küld egy személy, akkor nyilvánosságra az összes barátot a listából.

Hogyan tilthatom le a Facebook Messenger My Day?

Hogy elkerülje a bűnös My Day, mi az Ön számára két megoldás.
1. Az első módszer az, hogy egy régebbi verzióját Facebook Messenger app.
2. A második megoldás: telepíteni Facebook Messenger Lite, a hivatalos kérelem, nagyon lite de nem teszi lehetővé számunkra, hogy a videohívások / hang.
Facebook Messenger Lite egy olyan alkalmazás, felhasználók telefonok, amelyek a gyengébb hardver (processzor alacsony frekvenciájú, kis RAM, Android változat a régi).
Azonban ez nem jelenti azt Facebook Messenger Lite lehet telepíteni high-end telefonok. Például, van egy OnePlus a 3 6 GB RAM Android változat 7 Nugát. Telepítettem a Facebook Messenger Lite, mert nem tetszik az új felület, és ne használja a videohívásokat / hang.

Ennek ellenére, hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial, hogy pontosan hogyan haladtunk menekülni My Day részén Facebook Messenger

Letöltés Facebook Messenger

Letöltés Facebook Messenger Lite
Fontos:
.....
Ne felejtse el kikapcsolni az automatikus frissítést az alkalmazás vagy minden alkalmazás

Minden alkalmazáshoz:
- Play Áruház> érintse meg a bal felső sarokban található 3 egymást átfedő kötőjelet (menü gomb)> érintse meg a Beállítások elemet, érintse meg az Alkalmazások automatikus frissítése elemet, és válassza az Ne frissítse automatikusan az alkalmazásokat lehetőséget

Csak Facebook Messenger:
- Play Áruház> érintse meg a bal felső 3 helyezett tételek (menü gomb)> Saját alkalmazások és játékok érintse meg a> csapot Messenger> 3 pontot érintse meg a jobb sarokban átfedő> akadálytalan auto frissítés.
.....

Video bemutató - Hogyan lehet visszatérni a régi Facebook Messengerbe a My Day nélkül


Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (22)

  • Ne felejtse el kikapcsolni az automatikus frissítést az alkalmazás vagy minden alkalmazás

    Minden alkalmazáshoz:
    - Play Áruház> érintse meg a bal felső sarokban található 3 egymást átfedő kötőjelet (menü gomb)> érintse meg a Beállítások> Érintse meg az Alkalmazások automatikus frissítése elemet, és válassza az Ne frissítse automatikusan az alkalmazásokat lehetőséget.

    Csak Facebook Messenger:
    - Play Áruház> érintse meg a bal felső 3 helyezett tételek (menü gomb)> Saját alkalmazások és játékok érintse meg a> csapot Messenger> 3 pontot érintse meg a jobb sarokban átfedő> akadálytalan auto frissítés.

  • Szia Adrian. Ez a videó nagyon hasznos, bár egyáltalán nem tetszik ez a Facebook messenger frissítés. Üdvözöljük az oktatóprogramban. Ugyanakkor, ha meg is tudna készíteni egy oktatást a Facebook-on is, mert most a megfelelő listában a kedvenc sáv eltűnt. Az új frissítéssel eltűnt, és ezt egyáltalán nem kedvelem. Köszönjük megértését és gratulálok annak, amit csinálsz!

  • az egyetlen ötlet az, hogy az fb-vel ellátott meaarga a jövőben frissítette egy régebbi üzenetküldőt. egyébként nem zavar, mert ha véletlenül készítek képet, törölhetem a képet. május emlékeztet a Yahoo Messenger-re, avatárral :))
    off-topic most kíváncsi vagyok. tud ajánlani egy telefont, amíg 1100 1200 lej egy telefon? 3 megjegyzi, hogy a Xiaomi legjobb, amim van.

  • Van-e lehetőség arra, hogy visszatérjen a régi facebook üzenetkezelőhöz a DESKTOP (Windows) alatt?

  • Kedves Adrian, köszönöm szépen ez a bemutató, az alkalmazás ugyanis rosszabb My Day hangos és szükségtelen.

  • Megvan a legfrissebb messenger verzió, és még mindig nincs meg a "My day" rész, de szeretném, ha megvan, van megoldás?

  • Szia, igen nagy mennyiségű ADI szerkesztésekor bemutató! Úgy hangzik, nagyon rossz volt, hogy ptr fejhallgató táska, hogy megértsék! ms.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.