Hogy visszaállítsa vetés fájlok uTorrent után reinstall Windows - HD videó bemutató

Sokunk volna legalább egyszer egy tévedés, hogy az operációs rendszer újratelepítése, és elveszíti anélkül, hogy észrevennénk, a fájlok kellett seed.Aceasta lehet nagy probléma, különösen, ha számlákat, amelyek a bejelentkezést és trakerele számla, mert mi nem adagban vetőmagot legyőzte és azt kockáztatjuk, hogy betiltották vagy kirúgták a tracker / mindenkori trakerele

A módszer, amit be ma egy nagyon simpla.Nu csak meg kell, hogy kövesse néhány egyszerű lépést, hogy ne kerülhessen a harag adminok hogy trakerele venni.
Itt kell tennie: Mielőtt újratelepítené az operációs rendszert, kattintson a "Start", majd a "Futtatás" gombra, és a "futtatás" mezőbe írja be a következő parancsot:% AppData% \ uTorrent (A "%" jel lehetővé teszi számunkra a rejtett mappák elérését. az operációs rendszerből, az "AppData" a rejtett mappa neve Windows alatt), és megadjuk az ok vagy az enter billentyűt
A megnyíló ablakban az összes fájl, amely tartalmazza a beállításokat, és az uTorrent kliensbe van helyezve. Az összes fájl kiválasztásához nyomja meg a CTRL + A billentyűket, majd jobb egérgombbal kattintson az egyikre, amelyet a "Hozzáadás az archívumhoz" helyi menüből választunk ( telepített egy archívumkezelőt, például: Winrar, Winzip, 7Zip)
Várjuk, amíg a Winrar (ebben az esetben) archiválja az összes fájlt. Miután a Winrar elvégezte a munkáját, jobb egérgombbal kattintunk az archívumra, és a helyi menüből a „kivágás” (kivágás) lehetőséget választjuk, egy másik partícióra lépünk, és "(paszta)
Aces lépéseket tesznek most folytathatja a Windows újratelepítését
Az operációs rendszer újratelepítése és az uTorrentu telepítése után bezárjuk a torrent klienst, menjünk újra a "Start", majd a "Run" pontra, és a rovatba újra írjuk a következő parancsot:% AppData% \ uTorrent, ok vagy enter se megnyitja a rejtett mappát, ahol az uTorrent megtartja a beállításait.
Megyünk arra a helyre, ahol elmentettük az archívumot, amelyet kivágással vagy másolással készítettünk, és beillesztjük ebbe a rejtett mappába, jobb egérgombbal kattintunk az archívumra, a "Kivonat szívét" menüből választunk egy kis ablakot, amely tudatja velünk, hogy néhány az archívumban található fájlok már léteznek ebben a mappában, és felkéri tőlünk, hogy ki akarjuk cserélni ezeket a fájlokat - rákattintunk az „Igen mindenkinek” elemre, megvárjuk az archívum kibontását (az archívum kibontása után törölhetjük az archívumot, mert már megvan kivonat, amely érdekel minket) zárja be a korábban megnyitott ablakokat és indítsa el az uTorrent klipjét
Miután az ügyfél lesz, hogy nyissa ki az összes fájlt, amelyeket régen renstalam a Windows.
Csak annyit kell tennünk, hogy kattintunk egy fájlra az ügyfélben, majd nyomjuk meg a CTRL + A gombot az összes fájl kiválasztásához, kattintsunk jobb egérgombbal az egyikre, és válasszunk a "Stop" helyi menüből, majd kattintsunk ismét a jobb egérgombbal a miután az "Újra ellenőrzés kényszerítése" lehetőséget választottuk az ügyfél számára, hogy újraindexeljék a fájljaikat és a helyüket, ahol vannak, megvárjuk az összes fájl indexálását (a fájlok újbóli ellenőrzésének / indexelésének ideje a fájlok méretétől függ Miután az újbóli hitelesítés befejeződött, újra kiválasztjuk őket, jobb egérgombbal kattintunk az egyikre, és a helyi menüben válassza a „Start” menüpontot.

A következő lépéseket tartalmazza a kliens fájlokat és az összes beállítást saját vetés venni, mielőtt a Windows újratelepítését!
Nagyon fontos, hogy nem változik a hely, ahol a letöltött torrenteket mielőtt ezt a fenti lépéseket, és biztos, hogy nem törli / formátumú partíciókat a letöltött fájlok mentése

Ez a módszer nem érvényes, ha formázza a C partíciót, és helyezze vissza egyetlen operációs rendszer !!!

Adrian Burlugeanu

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (118)

  • @György:

    Az arány a feltöltés és a letöltés aránya. Az arány kiszámítása egyszerű osztási művelettel történik. FELTÖLTÉS / LETÖLTÉS => RATIA.

    1. Veszünk egy konkrét eset (az értékek kerekített összegek, hogy könnyebb számítás):

    Fanica van globális arány 1,588. Feltöltése és letöltése 216 136 GB GB. Fanica letölti DVD 4 GB. Ezek 4 GB letölthető hozzá mennyiségben és arányban kell kiszámítani a következők szerint:

    216 / (136 4 +) = 1,543 GLOBAL adagokat.

    Fanica ez torrent feltölteni az összes 4 GB, és vajon miért globális arány értéke azonos, mint amikor le, hogy a DVD. A válasz egyszerű. Az összeg hozzáadódik feltölteni, és feltöltötte arányszám:

    (216 4 +) / (136 4 +) = 220 / 140 1,571 adagban = GLOBAL.

    Mivel GLOBAL Fanica kap adagokat ugyanolyan értékű, mint az eredeti kell feltölteni megegyező összeg 4 * 1,588, 6,352 azaz GB. Ezután GLOBAL adagokat eléri ugyanazokat az értékeket az eredeti egy.

    (216 + 6,352 136) / (4 + 222,352) = 140 1,588/XNUMX = XNUMX XNUMX.

    Mivel GLOBAL Fanica hogy növeljék adagokat, adagban per torrent többet kell tennie, mint 1,588

    Remélem van valami !!

  • Salul! :) ... Láttam mindenféle programot, amelyek segítségével vezetékes vagy mobiltelefonjáról beszélgethetünk számítógépről, INGYEN !!! ... igaz? hogy készítsen egy bemutatót a témáról: D..Köszönöm előre! ... Te vagy a legjobb! :) Folytasd !!!

  • Szuper bemutató, ha tudtam, hogy ez egy ilyen egyszerű művelet, annyiszor nem vesztettem el a torrentokat, amikor újratelepítettem a Windows-ot, most egy kérdésem van, hogyan tehetek valamit a torrentre, vagy milyen zenei filmeket lőhetek másoktól tőlem, és válaszra várok. de nem olyan, mint az a válasz, amelyet vártam az adrian-tól olyan egyedi ablakokkal, amelyeket nem tudtam telepíteni egy virtuális autóra, köszönöm sok szerencsét és az egészség jobb, mint minden

  • @Eugen: Néha, hogy néhány választ kell részletei sokat, mert nem vagyunk találós csillagok nem, vagy nem volt ott, amikor a testre szabott, hogy az ablakok, és nincs módja annak, hogy tudja, hogyan szabhatja, hogy milyen beállításokat megváltoztatta amelyben vezetők megtették azt, amit tesz bele, hogyan éget a CD-t, amit kell, mint már mondtuk sok részletet !!! Ne felejtsük el, hogy mindannyian Istenek emberek, mint te nem !!! Mi lenne, hogy a torrent és nézze meg, hogyan feltölteni ka csirke Cristi korábban tett bemutató !!! De meg kell Trak szabad, hogy töltse fel !!! Kérjük, nézze meg a bemutató, és egy másik alkalommal több tiszteletet és ne legyen ironikus !!! Ez egy szabad telek, ha nem fizetnek semmit, hogy itt, és mi nem vállal felelősséget az Ön, sem akkor nekünk! Nem vagyunk kötelesek választ adni! Mi ez, mert azt akarjuk, hogy segítsen, és hogy segítsen sok részletet kell !!! https://www.videotutorial.ro/?p=89

  • Ha úgy gondolja, hogy ironikus voltam, akkor elnézést kérek, de nem hiszem, hogy ha kérdést tettem fel, valószínűleg vártam választ, természetesen nem kell válaszolnia, mert minden, amit csinálsz, önkéntes, de ha nem kérdezi, hogyan megtudhatja, hol tévedtél azzal, amit csináltál, mi lenne a testreszabott ablakaival, miközben a lu cristi bemutatóval maradtam, testreszabtam, és alacsony sebességgel égettem a CD-n, és még mindig nem működött, összeomlik, amikor szükséges hogy beléphessek a C rész törléséhez, hogy telepítsem az windowsu-t, mint iróniához, iróniához, hogy felhívjam azt az akit, akivel egy ALEX beszélgetett veled a csalásban kb. két nappal ezelőtt: mit csinálok most, a számítógép titkaiból tanulok gyermekem számára, köszönöm a választ és megértés, tisztelet az, amit csinálsz

  • @Eugen: Nagyon valószínű, hogy az ISO-kép nem volt jó, vagy már áthaladt az nLite-en, és már eltávolította az operációs rendszer néhány alapvető funkcióját !!! Javasoljuk, hogy érintse meg / módosítsa az ISO-képet, hogy ne legyen problémája !!! Ha a képet már átjutották az nLite-en, és újra megláttad, még akkor is, ha pontosan úgy csináltad, mint a Cristi oktatóprogramjában, akkor valószínűleg hibákat is okozhat !!! Még Cristi azt mondta, hogy szükségünk van egy számunkra módosított "tiszta" imázsra, de ma nehezebb megtalálni érintetlen képet !!! A legtöbb torrent feltölti a már módosított Windows rendszert, testreszabva a mellékelt illesztőprogramokkal / szoftverrel, a Windows témák beállításaival és még sok másnal!

  • @Aurel: Az egyik olyan program, amelyet vezeték nélküli számítógépen ingyenesen megnézhet, a 12voIP, de ez egy próba. Ebben az esetben kérjük, hogy Luci vagy Adrian készítsen egy bemutatót arról, hogyan vásárolhatunk kreditet a 12voIP-hez! Ez egy próba, és csak a 3 számla egy számítógépről, vagy becsapódhat. Őszintén becsapom őt, de talán van egy másik módszer. Tehát: Hogyan vásárolhatunk egy számlát 12voIP-re, angol káposzta vagyok, ezért fordulok a fiúkhoz! CEAOO!

  • Hi mindenkinek ezen site.asi és szeretnék javasolni egy tutorial arról, hogyan kell telepíteni és beállítani STRONG DC ++. jó munkát tartani a asa.ionel portugal

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.