Videó- ​​vagy audiofájlok lassabb vagy gyorsabb lejátszása - oktatóvideó

Hi barátok, bemutató ma látni fogjuk, hogyan tudjuk lejátszani a videókat, vagy audio fájlokat gyorsabb vagy lassabb, mint a leggyakrabban használt videó lejátszó a piacon, mint például a Windows Media Player, Media Player Classic, KMP Player vagy a VLC Player.
Ha megkérdezzük, hogy miért szeretnék ezt, itt vannak a válaszok:
- ha feltételezzük, hogy olyan videót játsszunk, amelyben egy jelenet nagyon gyorsan megtörténik, és nem látjuk a részleteket, vagy egyszerűen nem akarunk „elkapni” egy mágus trükkjét, a videót a normál sebességnél lassabban játszhatjuk le, így a sorozatok lassítva mozoghatunk, és nagyobb figyelmet tudunk majd fordítani a részletekre vagy a dolgokra, amelyek általában észrevétlenül maradnak a klipben bekövetkező sebesség miatt.
- ugyanezt tehetjük az audio fájlokkal is. Például lassabban jálok hangfájlokat, amikor a Kulturális Központban voltam, és megtanulom játszani az elektronikus orgonát vagy harmonikát. Nagyon tetszett (és még mindig tetszik) a román népzene, és új zeneműveket akartam tanulni. Vettem azt a dalt, amelyet meg akartam tanulni, lejátszom a Windows Media Player alkalmazásban, majd aztán sokkal lassabban játsszam az érdeklődő részeket, hogy jobban megértsem a technikát és a „vasalt” gombokat, amikor a zenész tréli a dalt. Így könnyebben kitalálhatom, hány gombot nyomnak meg, milyen sorrendben, hosszukat. Alapvetõen segít megérteni a zenész által gyakorolt ​​stílust abban a részben, amely engem érdekel.
Észre fogja venni, amint az a video tutorial, hogy néhány videó formátumokat nem lehet lejátszani lassabb vagy gyorsabb néhány videó a játékosok, de megpróbálhatjuk egy másik játékos.
Ennek ellenére arra hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial, hogy pontosan hogyan tudunk játszani egy videót vagy egy hangfájl lassabb vagy gyorsabb, mint a normál sebességet a leggyakoribb videó lejátszó.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 800 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

 

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

 

Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (19)

  • eu:
    Dato utáni totorialul ebben. Srácok dal gyermekkort nem tetszik, hogy a

    Elnézését tisztelt szakértő, de körében 15000 felhasználók, akik figyelik a hosszabb és emberek 50-60 év, a gyermekek, vagy az emberek, akik nem 24 származó 24 PC, és nem tudják, hogyan kell játszani az ujjaidat, ahogy valószínűleg ugye.
    A bemutató nem kifejezetten foglalkozik. Csak a címet a bemutató már megmondani, mi lesz a bemutató, akkor is le a bemutató szöveget. Miért néztél meg a bemutató?

    • Ez a bemutató nekem címzett, és adj több olyan Pustan hogy ül számítógép.
      Azt is írt kommentárjában a videotutorial, hogy az emberek egy astafel videó Videotutorial csapat.
      Hidd el, hogy, és többet, mint amennyit a PC, de ez nem tudom, van valami ellen.
      ...............

    • Adrian Van egy kérdésem.
      ÉN használ KMPlayer programot. De hogyan takaríthat nem csinál gyorsabban vagy lassabban.
      És amikor megnyitja akár gyorsan, mint én.
      Köszönjük, Videotutorial

    • akkor Camtasia Studio 8 és megy a hang és simlu legalább ad a zöld közül! teszek játék videók youtube csatornát, és abban az esetben, beszéltem túl lassan fizet ki!

  • érdekes, de meg tudod csinálni egy tutorial, hogy hogyan tudjuk zsugorodnak vagy nagyítása mp3 a mb.am érteni mp3 meghallgatásra is, és egyértelműen szüksége van több Kbps, és elfoglalják több mb.dar hallani is kevesebb helyet foglalnak el, mint meg kell csinálni?

  • Oktatóanyag javaslat - miért kell figyelembe vennünk a számítógép tokjának vásárlásakor: porszűrők; ha ventilátorvezérlőre van szükség, ha egyetlen ventilátorra van szükség; a szósz vagy a gyümölcsforrás elhelyezése.

  • jeo:
    Srácok sal oktatóanyagok egy kicsit több szakmai és fejlettebb fiúk nekünk

    Ezen a webhelyen több mint 900 oktatóanyag van, nem hiszem, hogy mindet megnézte, és hogy ezen az oldalon minden csak kezdőknek szól. Minden oktatóvideóval rendelkezünk, kezdőknek, középhaladóknak és haladóknak. Csak keresse meg a jobb felső sarokban található KERESÉS mezőt az érdeklődés megkeresésére. Eljuthat a Hasznos> Archívumok szakaszba is, ahol hozzáférhet az összes általunk közzétett oktatóanyaghoz, a videotutorial.ro létrehozása óta.

  • jó estét
    MINDIG elment a LEHETŐSÉGE MARE.AM csatlakozni NET, bárcsak követni a román televízió KÖZVETLEN KÜLÖNÖSEN gyufát egy bemutató ERA FOTBAL.ACUM egy kis időt, de megjegyzi, hogy miután már nem DISPONIBIL.PRIN a kérdésem a következő: Hogyan lehetne ezért a román televízió NETTÓ ???
    Előre is köszönöm

  • vsdfane:
    JÓ ESTE mindig meghagyják annak lehetőségét MARE.AM csatlakozni NET, bárcsak követni a román televízió KÖZVETLEN KÜLÖNÖSEN gyufát egy bemutató ERA FOTBAL.ACUM egy kis időt, de megjegyzi, nem áll rendelkezésre. Szóval a kérdés: Hogyan lehetne ezért a román televízió NETTÓ ??? Köszi előre

    A legegyszerűbb és a fogyasztó a legkevesebb forrás és Sopcast sáv, hogy lehet letölteni innen: http://www.softpedia.com/get/Internet/Internet-Radio-TV-Player/SopCast.shtml
    Nézze meg, hogyan kell használni a YouTube.
    Ha az általam megadott információk hasznosak voltak neked, kérjük, hozzon nekem egy sellőt is! ... gőz. Persze vicceltem

  • Hello!

    Azt akarom futtatni videó a honlapon tárolt HTML a saját PC-n:
    1. Kell az FCC oldalán egy másik oldalt, vagy mappa elég, hogy neki van telepítve a számítógépre?
    2. Hogyan integrálható html bejegyzést?

    Köszönöm.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.