Hogyan adhatok "Scan Windows Defender" a helyi menüben a Windows 8 - video bemutató

Szia barátok, a mai bemutató fogunk beszélni a Windows 8, különösen fog látni, hogyan adhat a "Scan Windows Defender" a helyi menü jelenik meg, amikor már jobb klikk a fájl, partíciók, mappák vagy külső tárolóeszközök csatlakozik a számítógéphez.
Mint azt bizonyára már tudjuk, a Windows 8 jön a Windows Defender, a szoftver, amely megvédi a számítógépet a kártékony programok, a különböző biztonsági fenyegetések és spyware.
Sajnos a Windows Defender nem tud egy átkutat igény (kérésre), amikor csak szükség-hoz átkutat egy mappa, fájl vagy archívum. Ha szeretnénk például, hogy átvizsgálja letöltött archív kattintva, és válassza a helyi menü "Scan with ..." fogod látni, hogy mi van a "Scan Windows Defender", mint történne, ha volt telepítve Avira, BitDefender, Kaspersky, NOD vagy más biztonsági megoldás.
Szóval, ma találkozunk videotutorialul lehető viszont követeljük átkutat fájlokat vagy mappákat a Windows Defender hozzáadásával kontextus menüpont "Scan Windows Defender".
Mi ezt a feladatot a dolgozó Rendszerleíróadatbázis-szerkesztő, és hozzon létre néhány kulcsfontosságú, hogy teszi a "Scan Windows Defender" jelenik meg a helyi menüben.
Magyarázat de a bemutató videó alatt megkapod a pontos húrok kell befejeznie létrehozni kulcsokat számukra.
- Az Icon kulcs:% ProgramFiles% \ Windows Defender \ EppManifest.dll
- A kulcs MUIVerb: Scan Windows Defender
- A legfontosabb parancs: "C: \ Program Files \ Windows Defender \ MpCmdRun.exe" -file% -scan -scantype -SignatureUpdate 3 1
Igaz, hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial, hogy pontosan hogyan adjuk hozzá a "Scan Windows Defender" a jobb klikk menüből a mappák, archívumok, válaszfalak. CD-k, DVD-k, USB-meghajtók, partíciók

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 800 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokAdrian

Flamand információ és a tudás, Szeretek mindent, mi a művészet, és ossza tudásom nagy öröm. Azok, akik átadják magukat mások elveszítik önmagukat, de hasznos, így valami hasznos társai. Azt élvezi ez a kiváltság, soha nem fogom mondani, hogy "nem tudom", de "még nem tudom"!

Hozzászólások

 1. Nos, igen, de állapotjelző látom magam, mint már%, ha a beolvasott 1TB én hol orientálódni mellett ül PC 24 órán keresztül, amíg vizsgál. Cristi mit csinál? Miért csak akkor oktató? Vagy a nyaralás egy hónap múlva már egy hónapos soros teszik ...

 2. Damiean Dumitru - mondta

  Üdvözlöm. érdekes tutorial! Nekem van egy probléma a Windows 8 pár óra Úr tesz lam telepített (W8 eredeti x64 a TechNet), Mia megjelent egy BSOD, és akkor valami mindig van olyan érzésem, szoftver, a hardver, amit beolvasott és HDD sectoarea rossz, és én beolvasott és Rami a segédprogramok a Windows .. köszönöm

 3. florin - mondta

  Thanks videotutorial.ro tanulok új dolgokat minden bemutató megjelenítjük ezen az oldalon, kövesse a 3 éve! Folytatni kell a siker eléréséhez a jövőben oktatóanyagok.

 4. És köszönöm szépen! Tanultam olyan sok, hogy most tanítom altii.De minden alkalommal találkozom a probléma vele, hogy hol a kutatás.

 5. Köszönöm a bemutató, nagyon hasznos.

 6. Cristi - mondta

  Szia, láttam a neten a Microsoft ad, hogy úgy hangzik, mint a ..... ellenőrizze az összes telepített alkalmazások számítógépek Windows 8
  Ez a technológia az úgynevezett SmartScreen, amely információkat gyűjt az összes felhasználó által telepített alkalmazások, és elküldi őket, hogy a szerver elemzés .... ha tudod, hogy a bemutató rajta :), ms, szia

 7. Szia Adrian, használni valamit, ami jó a Safari böngésző?

 8. Szia Adrian akarok egy tutorial, hogyan kell törölni egy témát a Windows 8.
  Megmagyarázni egy kicsit. Például egy asztali háttérkép és tedd jobbra, és amikor rákattintok szabni a téma úgy tűnik, ott mentett miután a mentés témát. De amikor megpróbáltam törölni a mentett témát tettünk.

 9. György - mondta

  lehet, hogy más programok mellett a védő?

 10. florin - mondta

  Üdvözöllek benneteket tekintetében Adrian. Szeretnék törölni valamit a jobb klikk menü. Draivarul telepítse a videokártya (ATI) Én meg a lehetőséget, hogy adja meg a beállítások menüben, de ez elég hosszú, és írtam növeli meniu.Acest ablak zavar sok, és törlöm ezt a lehetőséget, ha nem igazán használja. Ez az "AMD VISION Engine Control Center", és itt adok neked egy rossz minőségű, mert ezek a videokártyák elkerekedett menüt 5 2 szavakat használni, amikor putau, és érte el csak azért, mert annyira hülyék nem veszik észre, ha vezet. akiknek ATI kártyák a chipset, mint AMD.Deci törölni a helyi menüben? Előre is köszönöm!

 11. florin - mondta

  Hé, én lépésről lépésre, mint a bemutató, és adja meg a helyi menü, hogy átvizsgálja őket adni nekem a következő üzenet:
  A Windows nem tudja elérni a megadott eszközt, elérési utat vagy fájlt. Lehet, hogy nem a találó jogosultsága a tételt.

  Mit kell tennem, van egy problémám számítógépes oktatás?

 12. AdrianGudus - mondta

  florin:
  Hé, én lépésről lépésre, mint a bemutató, és adja meg a helyi menü, hogy átvizsgálja őket adni nekem a következő üzenet:
  A Windows nem tudja elérni a megadott eszközt, elérési utat vagy fájlt. Lehet, hogy nem a találó jogosultsága a tételt.

  Mit kell tennem, van egy problémám számítógépes oktatás?

  Milyen operációs rendszert?
  Windows 7 DCAT trükk nem működik részben. Jelenik meg a jobb klikk átkutat lehetőség, hanem kapsz erroarea említettük, ha akar majd olvasni valamit.

 13. florin - mondta

  AdrianGudus: Milyen operációs rendszert?
  Windows 7 DCAT partial.Va trükk nem működik jobb klikk opció jelenik meg a vizsgálat, de kapsz erroarea említettük, ha akar majd olvasni valamit.


  Bocs, elfelejtettem megemlíteni. Én winows 8.

 14. cessar - mondta

  A Windows 8 megy pro, megpróbáltam, azt mondja, nem találja a megadott elérési utat

 15. Catalin - mondta

  A Windows 8 pro hogyan megyünk?

 16. és ha észleli a vírust jelenik meg?

 17. ryka41 - mondta

  nem működik a Windows 8 vállalkozás, azt mondja: alkalmazás nem található

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.