Hogyan lehet visszaállítani a törölt azonosítókat vagy névjegyeket Yahoo Messenger és a Mail

Helló különböző baráti, a mai bemutató fog beszélni a Yahoo Messenger és a Yahoo Mail. Pontosabban majd meglátjuk, hogyan tudjuk visszaállítani a törölt kapcsolatot azonosítókat vagy Messenger vagy a Yahoo Mail.
Mint mondtam egy cikket a blog, hívlak benneteket, hogy olvassa el, Yahoo automatikusan eltávolítja az érvénytelen azonosítók a listán a Messenger
Az eljárás a helyreállítása a törölt ID rendkívül egyszerű, és magában csak néhány kattintás az egérrel. Lehet, hogy valaki hozzáfér a számlánkra, és távolítsa el a messenger ID listát vagy tudjuk eltávolítani magunkat a hibát. Függetlenül attól, hogy törölték a contact ID Messenger vagy a Yahoo Mail fiókot, akkor vissza.
Ezen Yahoo szolgáltatások minden felhasználójának számláján van a Névjegyek szakasz, és van egy másik kategória, a Törölt névjegyek. Ebben a "Törölt névjegyek" listában a Yahoo 1 hónapig tárolja a törölt névjegyeket és azonosítókat. A névjegyeket szelektíven vagy egyszerre állíthatjuk vissza.
Ha valamilyen okból nem találjuk a törölt azonosítót a "Törölt névjegyek" mezőben, akkor van egy utolsó megoldás, pontosabban ki kell töltenünk egy Recovery Form ami után a tisztviselők megpróbálja visszaállítani Yahoo, vagy a kapcsolat a Yahoo fiókot. De sem ez utóbbi megoldás nem hasznos, ha ez több mint 10 napok, amikor ID törölt / elveszett a számla.


[hordozóazonosító = 1099 szélesség = 480 magasság = 223]
Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (44)

  • Nem olyan, mint Adriane, ingyenes szolgáltatás, és engedelmeskedjünk. Mivel mindannyian elköteleztük magunkat annak használata mellett. A Yahoo nem sértheti magánéletünket, és törölheti azonosítóinkat az inaktív listáról. Lehet, hogy egy idő után a személy megadja az azonosítót. Ez számomra a magánélet megsértésének tűnik Oké, minden vitatható, még a törvények is, minden értelmezhető. Nem létezik, fehér fehér, szürkere utalhat, és fordítva ...

    • Helló,
      Tudna nekem segíteni, kérem, hogyan tudom visszaállítani a névjegyzéket az e -mail címemről
      yahoo.com???
      Köszönettel

  • Nos, milyen gyenge a biztonság, hackerek és szerverek csapkodtak rájuk, egyenként törölték a yahoo-fiókokat Romániában. Tegnap este még az e-mail beírása sem működött, azt mondták, hogy "nem található" az us.ymail.com oldalukon, és csak akkor működött, ha belépünk a yahoo romániába, a dabea dabea-ba.

  • Adriane, a Yahoo témája az utóbbi években érdektelenné vált. A látogatók érdeke az is, hogy megtekinthessék ezt a "bemutatót". Nem hiszem, hogy a jövőben ésszerű lenne időt pazarolni az ilyen útmutatókra.

    • Én nem tudom, hogy érted, az érdeklődés a bemutató. Meg kell férnie a Webmaster Tools, és nem tudom mi!?
      Ha nincs sok hozzászólás, ez nem azt jelenti, hogy nincs érdeklődés, ne jelentse! Mindaddig, amíg a dolgokat világosan elmagyarázzák, és nincs félreértés, normális, ha nincs kérdés, semmilyen megjegyzés. A megjegyzések hiánya azt is jelezheti, hogy jó munkát végzett!
      Ha nem érdekel, nem jelenti azt, mások nem. Soha ne feltételezzük, függetlenül attól, hogy a pályát, ez érdektelen neked, lesz, mint érdektelen a többi.

    • Bárhová is utazik Románián keresztül. Találnia kell egy Gica-contra-t ... ugyanaz a weboldalon ... ahelyett, hogy megköszönném ezt az embert az általa örömmel nyújtott információért, néhányan csak öntsön bele a hülye és arrogáns 2 pénzbe ... senkit sem érdekli az Ön véleménye nea Cypriane .. vigyázzon a tudatlanságodra, és hagyja, hogy az emberek csendesen kommunikáljanak.

  • Összes oktatóanyag érdekes. Még ha egyesek nem szeretik, tanulhatunk valamit minden.
    Bravo!

  • Adrian. Ez nem olyan, mint mi, hogy a kötelezettséget Amikor elfogadjuk a feltételekkel, mint a Yahoo nem. Azt gondolom, hogy nem kell a jogot, hogy a magánélet és annál inkább úgy dönt, hogy törli az azonosítók a barátaim akkor is, ha nem mentek évekig rájuk. Úgy tűnik, felháborító igazán. Én döntöm el, mikor, és ha azt akarom, hogy törlöm azonosítók, valamint a facebook-on, ha tesz egy beállítás nem látja a csoport a fotók, hogy bárki be Facebook, hogy mindenki .. Ez nem fair, ez az én döntésem, vagy X.

  • Salut.Folositor tutorial.
    Szeretném, ha készítene egy bemutatót, amely bemutatja, hogyan juthatunk el az "Asztali összetétel letiltása" ablakhoz 8. Köszönjük

  • Hi Adrian! Jövőben szeretnék tenni útmutatók a Windows Phone, Windows Phone mobil ajánlások, trükkök, hogyan alakítani, hogy hogyan megyünk május milliárd nush, mindenféle dolgot, mint ő az Android dastea akar, és Windows Phone, azt is, hogy az összehasonlítást a Windows Phone és Android, nush orice.Oricum gratulálok a munkát, tanultam sokkal tőled.

  • Helló, tudom, hogy nem erről a témáról szeretnék feltenni, de még mindig szeretném kapni a választ, ha lehetséges. A Mozilla-t használom a fő Brawser-ként és a Kaspersky internet 2014 (ORIGINAL) antivírusként, amikor belépök a Videotutorial.ro oldalra, és megnézem egy video oktatóanyagot, hogy visszatérjek az előző oldalra. 3-4-szer kell kattintanom a gombot, hogy elérjem az előző oldalt. Szeretném tudni, hogy van-e valami tőled a webhelyről, vagy tőlem lesz tőlem, aktiváltam az összes Kaspersky kiterjesztést a Firefoxban. Ez a dolog csak velem történik, és csak a Videotutorial .ro oldalon. Köszönöm és várom a választ.

  • Az összes általunk kínált szolgáltatások Yahoo a versenynek kitett davada a cél a hackerek akkori demonstrato. (Úgy tűnik, hogy a biztonsági rés, hogy már azt java script, ami hatással volt rám és én).

  • Florin és George.
    A dolgok nem, mint gondolod
    Azok azonosítók nem csak törli őket az egyik módja Yahoo valami személyes veled. Minden szolgáltatás egy rekord, egy adatbázis, és láthatjuk, vagy automatizálni a folyamatot rendszeresen kapnak jelentéseket arról, hogyan és mikor kell használni a személyi igazolvány vagy több.
    Senki sem fogja elérni a fiókot, hogy mi fog mozogni, és aki hozzáadni vagy eltávolítani a listából Messenger
    Mindezek a dolgok automatikus. Egyszerűen tartsa be a munka a szegények Yahoo fiókot, és úgy dönt, hogy törölje, ahogy ez történik az Ön számára is, hogy ID, hogy úgy döntenek, hogy tiltsa le a lista része 2 a
    Senkinek semmi köze sincs senkinek. Nem is beszélve arról, hogy hányan számlád van olyan fiókkal, amelyet sem Ön (azok, akik készítették őket), sem azok az adatok, amelyekkel készítette őket, vagy egyszerűen elfelejtette, hogy egyszer készített egy azonosítót "lalaband" névvel .Lala band "
    Sok felhasználó visszaélésszerűen használta a Yahoo-t, spamként, valaki másnak tettnek, esküt tett. Az összes olyan fiók, amelyet elkészített, és amelyet elfelejtett, és nem használja őket, vagy nagyon ritkán használ forrásokat. Fiókod és számlája ... hány ezer felhasználó van, sok "szemét" halmozódik fel
    Időről időre meg kell tisztább söpredék csinál jól. Senki sem engedheti meg magának, hogy kimerítik bizonyos forrásokat máshol tartani az aktív bizonyos számlákat, hogy sokan nem érdekel.
    Úgy vélem, hogy nagyon szép, ha nem használja a Yahoo X napig le kell törölni a fiókjába. Ön használni? Ez azt jelenti, hogy nem kell. Miért vesztegetni forrásokat tartani az aktív néhány ritkán használt számlákat, amikor tudjuk ajánlani másoknak, akiknek szükségük van rájuk.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.