Hogyan tudjuk átvinni nál nagyobb fájlt 4 koncert egy USB stick vagy külső merevlemez

Ez a videó bemutató bemutatja, több mint 4 koncert egy USB stick.
Ha vásárol egy USB stick, mikor jön a méret 32.Acest FAT formátum lehetővé teszi számunkra, hogy könnyen kezelhető a botot, és tudta, hogy a PC gond nélkül risc.Singura formátum nem kövér 32 átviheti egy-nál nagyobb fájlt 4 megoldást találni giga.Una a go-formázni NTFS formátumot, majd lehetővé teszi számunkra, hogy fájlokat meghaladja 4 giga.
NTFS formátum beszámolt a rendszeres merevlemez van a számítógépben.
Mi lehet akkor ugyanaz a probléma, és egy külső merevlemezt, így tudjuk át nagy fájlokat akkor kell változtatni a formátumot FAT32 NTFS.

Bogdan Pelu

FIGYELEM

Az Ön kényelme érdekében ezt az oktatóvideót román, és lehet megnézni a teljes képernyős (Nagyítás)

Cristi:

Megjegyzések megtekintése (93)

  • Akkor visszatér zsírt, ha 32.
    FIGYELEM, amikor az NTFS-ben formázott botot szomjazik, ne távolítsa el közvetlenül a számítógépről, hanem csak a tálcán elérhető „Biztonságos hardveres eltávolítás” opcióval, a jobb egérgombbal kattintva a megfelelő ikonra.

  • Nem hiszem, hogy fáj, de ez fájt neki formázott NTFS, és távolítsa el a számítógép, mint korábban.
    Ha NTFS a bot el kell távolítani a biztonságos megoldás a számítógépes hardver távolítani, nem érzékeli a számítógép USB kibír a CI tekintik HDD.

  • Hello, és gratulálok az oktató. Például találom ez a bemutató hasznos. Nem tudtam, hogy lehet átvinni nagyobb fájlokat 4 koncert egy USB stick. Lehet, hogy egy bemutató, és az USB biztonságos eltávolítása. Köszönöm.

  • 2 hónapig küzdöttem a 4 gb-os megoldás megtalálásáról ... 14 gb-os fájlm van, és nem tudtam átvitele a hd-re, de most már
    Köszönöm a segítséget :)

  • bn bn de ew nem tudja eltávolítani a játék archív (elveszett keresztül domus) .partitia NTFS kipróbált és C (tettem 20 és Fat32 gb) mit tehetek? hogyan jutok ki az archív? nem formátum?

  • @Cosmin: általában néhányan kevés helyet hagy a C partícióról ... Ahhoz, hogy kibontja a C archívumot, valamivel több, mint 20 G szabadon kell lennie !!! ha nem bontsa ki azt a partíciót, ahol több hely van !!! Például D-nál ... ha ott sincs hely ... akkor el kell feladnia valamit, hogy legalább 20 G-ot kapjon, hogy kibontja az archívumot ...

  • ew poi..unde szeretné bontani az egészet úgyhogy 34 gb liber..si tenni megpróbálunk D és C 16 gb 6gb minden merge..sa nem csinál semmit az űrben E? eltávolíthatja mintegy 20gb: - ? futni?

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.