Hogyan készítsünk animált GIF-avatart a gifup.com online szolgáltatás és egy webkamera használatával - videó bemutató

Szia barátok, ez a videó bemutató megmutatja, hogyan lehet egy egyszerű animációt animált GIF (Graphics Interchange Format), az animált avatar lehet használni a különböző honlapok és fórumok, ahol van egy számla, Yahoo Messenger vagy a Google Talk nem támogatja az animált GIF-ek, a Google Talk is írt, de nem fut, csak akkor jelennek meg.

Fórum támogatása Gif valószínűleg sokszor láttad avatar mozgó helyszínek és akkor csoda, hogyan készül, vagy ahol lehet letölteni.
Létrehozásának GIF avatarok használunk egy nagyon egyszerű online szolgáltatás, ez az úgynevezett Gifup.com, feltölthet képeket több forrásból származó, vagy a számítógépen vagy az interneten, vagy a web-kamerát, hogy rögzítse a meleg, az utolsó változatot használtunk a tutorial.
Ez nem túl nehéz, hogy egy ilyen GIF, akkor néhány képet és gifup.com szolgáltatás a többit, az eredmény jön ki gyorsan, a másodperc a mi animált GIF.
GIF széles körben használják ma a legtöbb oldalak hirdetéseket GIF, animált GIF és bannerek különféle (kabalái, logók), GIF egy tömörített formátum, terhelés gyorsan a böngésző cache, az animáció fut natívan a böngésző, akkor nem kell semmilyen plugin.
GIF animációk tudunk a telefon, szinte minden telefon simán GIF néhány weboldalak pénzt értékesítési animációk mobiltelefonok, még az újságok tele vannak oldalak animáció, természetesen meg kell küldeni egy sms A suprtaxa kap azok GIF.
Ha szeretné megismerni más dolog a GIF, kérjük, hogy a megjegyzések rovatban, tudjuk, hogy bannerek, GIF a videófelvételek lehet vágni akár egy sorozat egy film, amit viszont a GIF.
Siker.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!
Cristian Cismaru


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (31)

  • Hi guys, szép bemutató, de van egy másik kérdés

    Vettem egy új processzort, az Intel E5500 Dual Core-t, 6x szorzóval jöttem szabadon és 8,5x terheléssel, és maximálisan 1,700 MHz-es magot fejlesztek ki, akár 2,500 MHz-ig is, mivel ez messze megy ...

    Mit tanácsot, mit tegyek? Szorzót tedd fel (14x szerű), vagy hagyja defoult?

    PS: az alaplap egy gigabyte-ES41L G2M

    Köszönet előre

  • A stúdió ing ugyanúgy használható. és ez ugyanúgy megteszi ezeket a GIF-eket is, de mint egy licenc, annyiban kerül, mint amennyit ...

    • Petrisor: Hogyan telepítsük hét Remix XP  

      Legközelebb használja a keresési mezőt a jobb felső fekete szélén volt ahhoz, hogy írni is: Hogyan kell bekapcsolni a Windows XP felületet úgy kinézni, mint egy Windows vagy éppen 7 Hét Remix XP, akkor adjuk meg, és megtalálja a bemutató

  • Super helyszínen, hogy! Hihetetlen, hogy te az utolsó napokban 3 oktatóanyagok, amelynek tárgya különösen érdekel engem: torrent kereső, két példányban, hogy tisztább és Animált Gif. Valóban érdekelne, hogyan lehet gif-ból videoMegnéztem a neten, de nem találtam olyan programot, amely kezeli az adott. A legtöbb keresési elvezetett profi szerkesztő programok, mint: Sony Vegas vagy az Adobe Premiere.

    Ha megtalálta a puha egyszerűen néz a legnagyobb érdeklődés a bemutató, amelyben bemutatjuk az :). BAFTA-!

  • Nagyon jó, hogy foglalkozzon ezzel a fiók, és azt hiszem, jól jönne, hogy egy kis bemutató magyarázó (bevezető) leggyakrabban használt formátumok a digitális fotózás.
    Én javaslom ezt, mert van sok szoftver, többek között az Office weboldal, amely sok lehetőséget a mentés egy képet, és nehéz választani, hogy milyen kiterjesztést használ, tudva, hogy ez befolyásolja a képminőséget és a felbontás.
    Kérem ezt, mert először Próbáltam több keresést, és azt találták, hogy nem egészen azonos oktatási szinten, mint a tiéd.
    A .gifről beszélve - Két éve próbálom feltenni egy gif-et a messenger avatárra, és úgy tűnik, hogy csak a saját webhelyükön előállítottokat fogadják el, ám makacsul nem gondolom, hogy lehetetlen. Tud valaki egy módszert ezen őrület megoldására?

  • Zotank: Tudod, hogy egy bemutató, hogyan kell összerakni a komponensek a PC alaplap dvd-rw?  

    A YouTube-on minden bizonnyal 2 videó található, fej-farok: P

    A cnv is válaszol a kérdésemre? Érdekel az adminisztrátor véleménye ... ms

  • Sajnálom, de nem volt ideje, hogy olvassa el a megjegyzéseket, és nem tudom, hogy volt.

    jó és hasznos tutorial, de szeretnék egy tutorial, hogy egy program (teljesítmény) a relize lucturi ilyesmi. Sajnálom, de nem vagyok nagyon elfoglalt időszakban.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.