Videó- ​​és hanghívások kezdeményezése bármilyen operációs rendszeren a böngésző és a Gmail-fiók használatával - oktatóvideó

Szia barátok, a mai bemutató megtanuljuk, hogyan tudjuk, hogy hang-és videohívások Egyenesen a böngészőben jelentkezzen be a Gmail. Amire szükségünk van, hogy telepíteni egy kis dugó, és van egy Gmail fiókot, és egy böngésző előttünk. Telepítése a plug-in, az idő, amikor bejelentkezik a Gmail fiók is, hogy videohívások és a hang. A bal oldalon van egy kis beszélgetésre rész tálaló. Akkor hívja az embereket, hogy beszélgetni (és érteni azokat, akik majd felkéri őket, beszélgetni, és akkor kell, hogy legyen a Gmail fiók) módszer jelenik meg a videó bemutató áll rendelkezésre azok az Ubuntu Linux operációs rendszer vagy más disztribúciók. Én egy mély benyomást tett rám a világosság a hang és a kép az idő, amikor készült videó hívásokhoz. Azt mondanám, hogy ez világossá videohívás a Yahoo Messenger. A Yahoo Messenger videó minősége nem olyan jó, mint ha ő is adott nekem, látom webkamera kereteket. Yahoo protokoll nagyon zsúfolt, és a régi, ez az egyik oka a rossz minőségű video-és hanghívások, nem is beszélve, hogy az utóbbi időben merarga Yahoo Messenger kezdett egyre rosszabb máshol bontja, fájlok megszűnik, már nem látja az írást a rendetlenség, vagy látni, hogy mások mit írunk, és így tovább.
Ha úgy dönt, hogy telepítse a Google Talk asztali kliens, tudod, hogy és fájlok átvitelére és csakúgy, mint ha a plug-in, akkor lehet, hogy video-és hang beszélgetések szeretteivel. Asztali kliens felülete nagyon egyszerű és tiszta, mint a Yahoo Messenger, tesszük banner hirdetések a névjegyzék nagyon intuitív és könnyen használható.
Ha akarod fájlátvitel a Google Talk, azt javasoljuk, hogy győződjön meg róla, hogy nem jelentkezett be a Gmail-fiókot böngésző bejelentkezett Google Talk kliens. Miért? Az az egyszerű tény, hogy az átruházás nem fog működni, ha a munkát kell jelentkezned 2. Fájlátvitel csak akkor érhető el, ha a Google Talk asztali kliens
Ennek ellenére csak meghívhatlak téged, hogy együtt nézzék meg ezt a video bemutatót. Régóta feladtam a Yahoo Messenger alkalmazását, és egyre inkább elkezdek „ragaszkodni” a Google Talkhoz.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (39)

  • Kapcsolódik a barátok meggyőzéséhez, hogy feladja a Yahoo-t ... Sokszor próbáltam, de hiába. Az állományhatásról szól: "ha az egyiknek van Yahoo-ja, akkor miért csináljak mást?" Vagy meggyőztem néhányat a Windows Live elkészítésében (mint én), de a Yahoo-t is használom (mindkettő). A Google, ha tartják fenn a jó munkát, és vannak olyan felhasználók, akik kipróbálják és elégedettek lennének vele, az jó lesz. Két éve nem használom a Yahoo ... e-mailt, a GMail-mel is rendelkezem, de ritkábban használom, de általában a Windows Live-t (Hotmail) használom.

  • igen antradevar, valamikor a pice őket ezek a kiszolgálók a Yahoo, és biztosan mindenki andrepta hogy a kliens. a jövőben a Yahoo lesz a kereskedelmi ügyfél, mert túl ancarcate szerverek, és azt fogja hinni, és hiszem, a megoldás az ügyfél eu.gmail vártnál. bravo az ügyfelek anafara támogatni Yahoo és mások. sikeres év alább.

  • "Nincs forgalmazás (Yahoo Messenger) a linux számára!" Mint mondtad, ez még nem a világ vége! A pidgin kivételes! Google Talk és így tovább! Azok, akik nem adják fel a Yahoo Messenger-t, néhány kisebb funkcióval is használhatják, például BUZZ, fájlok küldése stb. használhat böngészőből: http://webmessenger.yahoo.com/ Azonban alternatíva! Rajtunk múlik, hogy a kliens (ember).

  • Tiberius a yahoo messenger linux debian szeretném mondani, hogy a megállapítás csak tudom biztosan, de tudom, hogy ugyanolyan debian találja yahoo messenger

  • Bravo VIDEOTUTORIAL, megpróbáltam beszélni lam Ausztráliában, amely a többi kontinensen, Mia jól ment a Gmail, Yahoo Messenger, amelyekről hallott csak ismétléseket és videó mergea.Google még beszélni sem nagyon, de Mia nem hiszem el mi a jó munkát.

  • Nagyon érdekes, de jó volt, ha megmutatta nekünk, hogyan működik a webkamera a laptopján. A Google Találkozni is akartam, és már van gmail-fiókom, de senki sem akarja megváltoztatni a Yahoo-tól. ... És a google talk ügyfele Lite, mint a Yahoo Messenger, de úgy tűnik, hogy a yahoo messengernél játékokkal is rendelkezik, különféle képeket nézhet meg, stb.

  • Kedves barátaim, akkor nem stroflocati, és tiltakozott, hogy a világ nem adja fel a Yahoo Messenger. Ez normális, hogy nem csinál, hogy a barátok, rokonok, ismerősök, hogy a Yahoo fiókot, és használja inkább az, hogy az egyik. Senki nem fog mozogni a Gmail, a Windows Live és más hálózatok, azt szeretné, hogy több trendinezi és megjeleníti a levegő hűvös geeks hétvégén. Haver, Yahoo rendben van, ez a munka volt az első hálózat Romániában, amikor a Yahoo kínál ilyesmit sok cég nem létezik, ezért normális, hogy az emberek használják, akik tudják, mi mindannyian összegyűltek és kapcsolatot tart fenn a sok éven át.

    Fejezze be a benyomásom, hogy az emberek nem, hogy mit mond vagy gondol megváltoztatja véleményét a dolgokat. Kelj fel, és látni a dolgokat, ahogy vannak.

    • Ratzoiu: Kedves barátaim, hagyja abba a simogatást ...

      Ön a kész fürdőszoba árfolyam káposzta. Ez azt jelenti, hogy csak az agy, ha úgy tetszik, hogy zavarja a yahoo mesenger ősi, mint kipróbálni új megoldásokat. PS. Tedd a kezed, és megtanulod a román és te por. Akkor kezdett írni, cacanarii, fej és farok. Cult!

    • Ratzoiu: Kedves barátaim, akkor nem stroflocati, és tiltakozott, hogy a világ nem adja fel a Yahoo Messenger. Ez normális, hogy nem csinál, hogy a barátok, rokonok, ismerősök, hogy a Yahoo fiókot, és használja inkább az, hogy az egyik. Senki nem fog mozogni a Gmail, a Windows Live és más hálózatok, azt szeretné, hogy több trendinezi és megjeleníti a levegő hűvös geeks hétvégén. Haver, Yahoo rendben van, ez a munka volt az első hálózat Romániában, amikor a Yahoo kínál ilyesmit sok cég nem létezik, ezért normális, hogy az emberek használják, akik tudják, mi mindannyian összegyűltek és kapcsolatot tart fenn a év multi.Terminati a benyomásom, hogy az emberek nem, hogy mit mond vagy gondol megváltoztatja véleményét a dolgokat. Kelj fel, és látni a dolgokat, ahogy vannak.  

      Miért használja a Yahoo Messenger?
      1. Ahhoz, hogy elárasztották a média?
      2. Nem tudunk küldeni egy tisztességes magasabb 5K fájlt?
      3. Ahhoz, hogy a fém hang?
      4. Ahhoz, hogy a szünetek?
      5. Ahhoz, hogy videohívást 3Fps?
      6. Ahhoz, hogy egy amerikai, aki szerzett egy gyors foodist?
      7. stb
      8. stb
      Ha egy jobb telefon hálózat tökéletesen működik, net minősége az ország egész területén, jó áron, akkor marad Telemobil?
      Ez történt, amikor elindította 1997 GSM telefónia Romániában, azok, akik az NMT hálózatra maradtak csak volt barátai ugyanazon a hálózaton.
      A mi szerepünk az, hogy irányítsák a világ felé, valami jobb.
      Sajnos a Skype nem használják nagyon kevés romániai hangzik, kristály és tudod csinálni szinte HD minőségű videokonferencia.
      Google Talk és a Gmail ezer előnye, mint a Yahoo szolgáltatásokhoz, azt hiszem, itt az ideje, hogy érett, és nem kerül semmibe, hogy változtatni, akkor nincs semmi vesztenivalója.

    • Ratzoiu: Kedves barátaim, akkor nem stroflocati, és tiltakozott, hogy a világ nem adja fel a Yahoo Messenger. Ez normális, hogy nem csinál, hogy a barátok, rokonok, ismerősök, hogy a Yahoo fiókot, és használja inkább az, hogy az egyik. Senki nem fog mozogni a Gmail, a Windows Live és más hálózatok, azt szeretné, hogy több trendinezi és megjeleníti a levegő hűvös geeks hétvégén. Haver, Yahoo rendben van, ez a munka volt az első hálózat Romániában, amikor a Yahoo kínál ilyesmit sok cég nem létezik, ezért normális, hogy az emberek használják, akik tudják, mi mindannyian összegyűltek és kapcsolatot tart fenn a év multi.Terminati a benyomásom, hogy az emberek nem, hogy mit mond vagy gondol megváltoztatja véleményét a dolgokat. Kelj fel, és látni a dolgokat, ahogy vannak.  

      Hallottál az evolúcióról? Ha valami elromlik, keressen alternatívákat! Yahoo Messenger, ha tartod ezt a buta tempót a szolgáltatások nyújtásában (kifogásolható hangminőség, nem is beszélek arról a videóminőségről, amelyben kétszer mozogsz 2 perc / néhány képkocka alatt, a fájlátvitel rohadtul rosszul megy, 3 lej szerver, amely ilyen hirtelen leválasztja a fiókról, rendkívül idegesítő flash-hirdetés a listáról, mondván, hogy minden nap legalább 2 spam üzenetet kapok, például: "anytza6: <
      Te valószínűleg maradt szadista ezt a hálózatot, és szeretné kínozni téged, vagy talán te vagy a típus, aki kijön Alora ötlete, hogy hol szeretnénk elhelyezni IESA piknik takaró rá 1 méter ül egy halom szemetet.
      És van rokonok, még az unokatestvérem tegnap este volt, nagyon boldog, hogy egy gyerek, és azt akarta, hogy beszéljen a fejhallgató mondani a baba, és azt mondta, nem lehet játszani, mint én használok Linuxot, és nem tudom használni a web / yahoo hang linux és ennyi. Küldött nekem néhány képet Bebel (a Pidgin, menj transzfer), és azt nyilatkozta a témával, és ez nem bármelyikünk sírt, hogy én tehettem audio hívás, és nem volt ideges miatta!
      A Rocker-barátaid soha nem maradnak a Google Talkban, és tudod miért? Mivel titokban hallgatja Gutát, tehát a Yahoo Messengernél maradnak ...

  • Nagyon jó, érdekes és informatív bemutató. Igazad van, tudassa a világgal, hogy nem csak a Yahoo Messenger létezik. Nagyon szeretnék egy oktatást arról, hogyan lehet ezt használni az Ubuntun, és hogyan lehet azt telepíteni.

    Személyesen nagyon köszönöm ezt a webhelyet - különleges emberek vagytok, akik meg akarnak tanítani nekünk valamit.

  • A Skype messze a legjobb mssg kliens, legalábbis a hangzás szempontjából ... A Google Talk soha nem haladja meg az átlagot, nem az, hogy nem tudta, de a társaság nyeresége a reklám 99% -ának felel meg, azaz jobb a keresőmotorból, amely implicit módon elősegíti a reklámozást ... tehát a srácok a kommunikációra elkötelezett ügyfelet használnak .... vagy a telefont :)))

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.