HTML-aláírás létrehozása e-mailben a Gmail-fiókhoz - oktatóvideó

Szia barátok, a mai bemutató Örömmel be egy bemutató, hogy hogyan lehet létrehozni egy HTML e-mail aláírás a mi Gmail-fiók.
Valamennyien használunk akár egy, akár egy másik e-mail szolgáltatást, és valószínűleg mindenféle e-mailt kapott, amelyek vége felé gyönyörű szavakat, protokollokat vagy udvariassági fórumokat észlelünk képekkel együtt, azon vállalatok logóit, amelyektől e-mailt kaptunk vagy elérhetőségeik nagyon szépen, különböző színűek. Nos, ezek az e-mailek lábjegyzetébe beillesztett vállalati logók általában aláírások, amelyek html nyelven vagy egyszerű szövegen is elkészíthetők. A mai bemutatóban úgy döntöttem, hogy a csodálatos e-mail szolgáltatásról beszélek, és nem csak a Google-tól. Mindig rajongtam a webmail használatának az asztali levelező kliensek helyett, ha több webmailet is használ, de ugyanakkor azt szeretné, hogy az asztali levelező kliens hatékony funkciókkal rendelkezzen, akkor ez az oktató neked szól. Meglehetősen egyszerű az, amit tennünk kell, hogy haszonélve legyen az aláírásnak a fiókunk számára, és hogy saját magunk is létrehozhassuk azt. Csak annyit kell tennie, hogy bejelentkezik e-mail fiókunkba, majd lépjen a Beállítások jobb felső sarkában, majd a Beállítások oldalon, majd lépjen a Labs fülre. Itt egyszer jelölje be a 2 "kiegészítő" melletti Aktiválás négyzetet: Képek beillesztése és előre definiált válaszok. Az Aktiválás jelölőnégyzet bejelölése után az oldal aljára lépünk, és kattintsunk a Módosítások mentése gombra.
Miután végrehajtotta ezeket a lépéseket akkor menjen dolgozni, és hozzon létre automatikus válaszok, aláírás, vagy egyszerű html. Ha még mindig nem érti, mi is ez pontosan, és hogyan működik, kérem nézze meg ezt a videót bemutató össze.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..landpc.wordpress.com


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (32)

  • Ó, Adriane, köszönöm, fogalmam sincs, mennyivel segített még: D Azóta valami ilyesmit kerestem ... Köszönöm újra!

  • Néztem a tutorial. Bravo! Erősek.
    Igen, de megpróbáltam, hogy egy kép, mint a banner yahoo sajnos nem tesz dc? Nem támogatja a Gmail?

  • Nos, képek a kis dombról? Hogyan adhatok hozzá 400x40-es szalaghirdetést? például téglalap alakú?
    És a kérdés az, hogy. Ha felvesz egy banner, aki egy fiókot a Gmail vagy email Yahoo MSN láthatja a banner?

    • Hogyan adjunk egy banner 400 40 ×? négyszögletes példa?
      És a kérdés az, hogy. Ha felvesz egy banner, aki egy fiókot a Gmail vagy email Yahoo MSN láthatja a banner?  

    • Nos, kis dombon képeket? Hogyan adjunk egy banner 400 40 ×? négyszögletes példa?
      És a kérdés az, hogy. Ha felvesz egy banner, aki egy fiókot a Gmail vagy email Yahoo MSN láthatja a banner?  

      Barátom, és te? Látom, hogy minden alkalommal, amikor táncoltat körül. Én egyértelműen azt mondta a bemutató, és nézd meg neki az utat. Tudod feltölt bármilyen képet, bármilyen nagy is, én választottam a kis képekkel demonstrációs 2, akkor tegye a CAT AKAR MUSCHIU. Isten testvér? Kell esnie ügyetlenül minden alkalommal megismételni, amit mondtam csak egyszer TUTORIAL Kibaszott azért, mert lusta keresni egy bemutató tetőtől talpig, és FENTI BEMUTATÓ olvassa el a bemutató?

      • Nem vagyok a barátod.
        Ne felmutat. Ha olyan kemény, miért nem hoz létre softwa oldalakon.
        Viszlát!
        Meg tudod magyarázni, jobban oktatóprogramok és Adrian, adj magadnak nem több, mint felszínes érdeklődést.

      • Sir Adrian,
        nem nem tudtam nézni, hogy a végén videotutorialul selyem, mert bemutatott egy stílus unalmas és írástudatlan. valamint az írás.
        egészségügyi méretű!

        Adrian: Barátom, és te? Látom, hogy minden alkalommal, amikor táncoltat körül. Én egyértelműen azt mondta a bemutató, és nézd meg neki az utat. Tudod feltölt bármilyen képet, bármilyen nagy is, én választottam a kis képekkel demonstrációs 2, akkor tegye a CAT AKAR MUSCHIU. Isten testvér? Kell esnie ügyetlenül minden alkalommal megismételni, amit mondtam csak egyszer TUTORIAL Kibaszott azért, mert lusta keresni egy bemutató tetőtől talpig, és FENTI BEMUTATÓ olvassa el a bemutató?

    • Talán a jövőben megközelíteni ezt a programot, akkor nem kell semmit tervezett, vannak más oktató a listán, és a lista hosszú.
      Mi is van egy program, hogy követjük, hogy ezeket a gyakorlatokat, meg kell tanulni, és mi a mi pedig, hogy tanulmányozza, hogy vissza programok minden oldalról.
      A szoftver, mint a FL Studio és a Sony Vegas összetett program, ha nem teszünk ilyet, lesz egy bemutató több részből áll.

  • Gratulálok Adrian, szép bemutató, az ötcsillagos bemutatóm mellett szavaztam, aláírom a Gmail-fiókomat is, a közelmúltban a Gmail nem engedte meg ilyen dolgot, most lehetséges, hogy a dolgok fejlődnek, nem értem, miért használják az emberek többet Yahoo Messenger ...
    Aki olvassa ezt a hozzászólást, kérjük, válaszoljon nekem ezt a kérdést:
    Miért még mindig Yahoo Messenger?
    Ismét gratulálok, hasznos bemutató, nem az, hogy az előző oktatóanyagok nem voltak hasznosak ...

    • Miért még mindig Yahoo Messenger?
      - az állomány szellemében
      - információhiány miatt
      - szükségszerűség miatt
      - a gondatlanságból
      - a lustaság, hogy kipróbálj valami újat (talán még biztonságosabb és jobb is)

    • Helló,
      Azt hiszem, elsősorban (még) yahoo meesenger a jelenleg rendelkezésre álló gmail chat, nem csak a Gmail felhasználók számára. Nekem is szükségem van is, de nem volt semmi vita / chat yahoo felhasználók a Gmail fiók, ami elég idegesítő (véleményem szerint).

      Jó estét
      Iulian

      • Igaz, de csúnya, ha vállalkozása van, vagy fontos ember lenni, és e-mail címet adni valakinek, miközben yahoo fiókkal is kapcsolatba lép !! Ne ösztönözze a komolyságot arra, aki megteszi a címet a @yahoo segítségével a "sorban". A gmail-fiókok nem nagyon tolerálhatók, ha fontos személynek állítják, vagy ha céget képviselnek. Ha fontos ember akar lenni, és bizalmat és komolyságot szeretne ösztönözni, és valaki komolyan veszi magát, akkor küldjön egy szép e-mailt a saját domainjén, például: "ionut@firmata.ro"

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.