HTML-aláírás létrehozása e-mailben a Gmail-fiókhoz - oktatóvideó

Szia barátok, a mai bemutató Örömmel be egy bemutató, hogy hogyan lehet létrehozni egy HTML e-mail aláírás a mi Gmail-fiók.
Valamennyien használunk akár egy, akár egy másik e-mail szolgáltatást, és valószínűleg mindenféle e-mailt kapott, amelyek vége felé gyönyörű szavakat, protokollokat vagy udvariassági fórumokat észlelünk képekkel együtt, azon vállalatok logóit, amelyektől e-mailt kaptunk vagy elérhetőségeik nagyon szépen, különböző színűek. Nos, ezek az e-mailek lábjegyzetébe beillesztett vállalati logók általában aláírások, amelyek html nyelven vagy egyszerű szövegen is elkészíthetők. A mai bemutatóban úgy döntöttem, hogy a csodálatos e-mail szolgáltatásról beszélek, és nem csak a Google-tól. Mindig rajongtam a webmail használatának az asztali levelező kliensek helyett, ha több webmailet is használ, de ugyanakkor azt szeretné, hogy az asztali levelező kliens hatékony funkciókkal rendelkezzen, akkor ez az oktató neked szól. Meglehetősen egyszerű az, amit tennünk kell, hogy haszonélve legyen az aláírásnak a fiókunk számára, és hogy saját magunk is létrehozhassuk azt. Csak annyit kell tennie, hogy bejelentkezik e-mail fiókunkba, majd lépjen a Beállítások jobb felső sarkában, majd a Beállítások oldalon, majd lépjen a Labs fülre. Itt egyszer jelölje be a 2 "kiegészítő" melletti Aktiválás négyzetet: Képek beillesztése és előre definiált válaszok. Az Aktiválás jelölőnégyzet bejelölése után az oldal aljára lépünk, és kattintsunk a Módosítások mentése gombra.
Miután végrehajtotta ezeket a lépéseket akkor menjen dolgozni, és hozzon létre automatikus válaszok, aláírás, vagy egyszerű html. Ha még mindig nem érti, mi is ez pontosan, és hogyan működik, kérem nézze meg ezt a videót bemutató össze.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..landpc.wordpress.com
 Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Bulgac - mondta

  Mia tetszett a bemutató, de más e-mail fiókok, hogyan kell ezt csinálni?

 2. Alex - mondta

  Oh Adriane, köszönöm, fogalmam sincs, mennyivel több segített: D. Mivel ilyesmit kerestem ... Köszönöm még egyszer!

 3. Mircea - mondta

  Adriane nagyon szép tutorial!

 4. Sqad - mondta

  Néztem a tutorial. Bravo! Erősek.
  Igen, de megpróbáltam, hogy egy kép, mint a banner yahoo sajnos nem tesz dc? Nem támogatja a Gmail?

 5. Sqad - mondta

  Nos, kis dombon képeket? Hogyan adjunk egy banner 400 40 ×? négyszögletes példa?
  És a kérdés az, hogy. Ha felvesz egy banner, aki egy fiókot a Gmail vagy email Yahoo MSN láthatja a banner?

  • Sqad - mondta

   Hogyan adjunk egy banner 400 40 ×? négyszögletes példa?
   És a kérdés az, hogy. Ha felvesz egy banner, aki egy fiókot a Gmail vagy email Yahoo MSN láthatja a banner?  

  • Adrian - mondta

   Nos, kis dombon képeket? Hogyan adjunk egy banner 400 40 ×? négyszögletes példa?
   És a kérdés az, hogy. Ha felvesz egy banner, aki egy fiókot a Gmail vagy email Yahoo MSN láthatja a banner?  

   Barátom, és te? Látom, hogy minden alkalommal, amikor táncoltat körül. Én egyértelműen azt mondta a bemutató, és nézd meg neki az utat. Tudod feltölt bármilyen képet, bármilyen nagy is, én választottam a kis képekkel demonstrációs 2, akkor tegye a CAT AKAR MUSCHIU. Isten testvér? Kell esnie ügyetlenül minden alkalommal megismételni, amit mondtam csak egyszer TUTORIAL Kibaszott azért, mert lusta keresni egy bemutató tetőtől talpig, és FENTI BEMUTATÓ olvassa el a bemutató?

   • Sqad - mondta

    Nem vagyok a barátod.
    Ne felmutat. Ha olyan kemény, miért nem hoz létre softwa oldalakon.
    Viszlát!
    Meg tudod magyarázni, jobban oktatóprogramok és Adrian, adj magadnak nem több, mint felszínes érdeklődést.

   • cornerro - mondta

    Sir Adrian,
    nem nem tudtam nézni, hogy a végén videotutorialul selyem, mert bemutatott egy stílus unalmas és írástudatlan. valamint az írás.
    egészségügyi méretű!

    Adrian: Barátom, és te? Látom, hogy minden alkalommal, amikor táncoltat körül. Én egyértelműen azt mondta a bemutató, és nézd meg neki az utat. Tudod feltölt bármilyen képet, bármilyen nagy is, én választottam a kis képekkel demonstrációs 2, akkor tegye a CAT AKAR MUSCHIU. Isten testvér? Kell esnie ügyetlenül minden alkalommal megismételni, amit mondtam csak egyszer TUTORIAL Kibaszott azért, mert lusta keresni egy bemutató tetőtől talpig, és FENTI BEMUTATÓ olvassa el a bemutató?

 6. xxcrazyn3sxx - mondta

  Lehet, hogy nem 9 egy tutorial FL STUDIO

 7. xxcrazyn3sxx - mondta

  Lehet, hogy nem 9 egy tutorial FL STUDIO?

  • Talán a jövőben megközelíteni ezt a programot, akkor nem kell semmit tervezett, vannak más oktató a listán, és a lista hosszú.
   Mi is van egy program, hogy követjük, hogy ezeket a gyakorlatokat, meg kell tanulni, és mi a mi pedig, hogy tanulmányozza, hogy vissza programok minden oldalról.
   A szoftver, mint a FL Studio és a Sony Vegas összetett program, ha nem teszünk ilyet, lesz egy bemutató több részből áll.

 8. Gratulálok Adrian, kedves bemutató, az 5 csillagos oktatóanyagodra szavaztam, aláírom a Gmail-fiókomat is, egészen a közelmúltig a Gmail nem engedélyezett ilyet, most már lehetséges, a dolgok fejlődnek, nem értem, miért használják már az emberek Yahoo Messenger
  Aki olvassa ezt a hozzászólást, kérjük, válaszoljon nekem ezt a kérdést:
  Miért még mindig Yahoo Messenger?
  Még egyszer gratulálok, hasznos oktatóanyag, nem pedig az, hogy az előző oktatóanyagok nem voltak hasznosak….

  • Francisc - mondta

   Miért még mindig Yahoo Messenger?
   - a csordaszellemtől
   - információhiány miatt
   - szükségszerűség miatt
   - hanyagságból
   - lustaságból kipróbálni valami újat (talán még biztonságosabbat és jobbat is)

  • Iulian - mondta

   Helló,
   Azt hiszem, elsősorban (még) yahoo meesenger a jelenleg rendelkezésre álló gmail chat, nem csak a Gmail felhasználók számára. Nekem is szükségem van is, de nem volt semmi vita / chat yahoo felhasználók a Gmail fiók, ami elég idegesítő (véleményem szerint).

   Jó estét
   Iulian

   • Adrian - mondta

    Igaz, de csúnya, ha van cégünk, vagy fontos személyiségek vagyunk, és e-mail címet adunk valakinek, és egyúttal a yahoo-fiókkal is kapcsolatba lépünk !! Ne keltsen komolyságot annak, aki megadja a címét a @yahoo-val a "sorban". Egyetlen Gmail-fiók sem tolerálható nagyon, ha azt állítja, hogy fontos személy, vagy ha céget képvisel. ha fontos ember akar lenni, és bizalmat és komolyságot ébreszt, és valaki komolyan venné, akkor egy gyönyörű e-mailt küld a saját területén, például:[e-mail védett]"

 9. Francisc - mondta

  Jó tutorial. Bravo. Gratulálok Adriane.

 10. NeoGeoVal - mondta

  Nagyon jó videotutorialul!
  Szeretnék egy tutorial szűrők Gmail.

 11. sailorriver - mondta

  Jó bemutató, így tanulunk egész életünkben ... de mégis szeretnénk oktatóanyagokat a Gmailről.

 12. Dörgölőzik - mondta

  Szép munka! Nagyon folositor.Faci és a gazdaság timp.Felicitari!

 13. xxcrazyn3sxx - mondta

  ================================================== ===================
  mert a rómaiak voltak szokva, és nagyon népes.
  Azt követ követ skype, de a legtöbb yahoo messenger.

 14. névtelen - mondta

  Nézd csak, ki tudja beszélni román és azt mondják, a chat, nem tudom, hogy beszél románul :)), majd az első rád nézek altu nap!

 15. Iulian - mondta

  Helló,
  Gratulálunk, kiváló és a bemutató (legalábbis nekem), szeretném kérni, ha lehet, tegye valami hasonló, és az Office Outlook!

  Köszi előre,
  Iulian

 16. en daniel - mondta

  nagyon jó volt egészségesnek lenni és nagyon boldognak lenni ...

 17. Mihaela - mondta

  Köszönöm, ez a bemutató érkezett rögzíteni valamit tanultam ma. Pina aláírás, amit ma használt általános beállításokat, de nem tudom, miért nem tudok megváltoztatni semmit ott, úgyhogy szeretem ezt. Én is van megoldás a webhely még egyszer
  Köszönjük!

 18. adrian Ciuca - mondta

  Köszönöm szépen! Voltál segítőkész. Jó munkát!

 19. Nicu - mondta

  Nagyon jó bemutató szuper, köszönöm

 20. Pharmd915 - mondta

  Helló! degedka érdekes degedka oldal! Nagyon szeretem! Nagyon-nagyon jó degedka!

 21. Gratulálunk bemutató!
  Nagyon köszönöm, nekem ez több volt, mint hasznos. Ha egy banki átutalást, így kértem 50euro egy web design cég az aláírást HTML.

 22. Marius - mondta

  fogadtatás
  Azt szeretnénk, hogy a kép az aláírás, követtem a bemutató, de feltettem Kép hozzáadása Mikor az ablak csak akkor jelenik meg URL-t, nem az, amit már az ablakon, ott van a számítógép, és azt szeretnék, hogy a kép a dokumentumok PC .
  Miért csak azt a lehetőséget, hogy válasszon URL?
  köszönöm

 23. vali - mondta

  fogadtatás
  Én egy mail Romarg, hogyan tette logó mail?

 24. Adrian N - mondta

  Egy frissítés a bemutató hasznos lenne, és kívánatos, hogy mi itt bemutatott elavult, és már nem lehet elérni.
  Sok köszönet!

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.