Hogyan lehet megtudni azok helyét, akik megsértenek, fenyegetnek, zsarolnak minket e-mailben - oktatóvideó

Szia barátok, a mai bemutató megtanuljuk, hogyan lehet közösen kideríteni, ki áll a háttérben egy e-mail címre. Talán sok közül, hogy átesett kellemetlen pillanatokat, mint zsarolás, fenyegetés, vagy egyszerűen csak valaki küld Önnek stressz maileket nagy ragaszkodás. Nos, mostantól már nagyon egyszerű és könnyen, aki mögött az e-mail kap tőle. Pontosabban megtaláljuk őket helyre, és miért nem, ha a helyzet komoly lehet majd, amíg a rendőrség, miután a megfelelő szerveket a helyzet kezelésére (miért?).
Ha kicsit okosak vagyunk, akkor mi is megtehetjük a nyomozót. Függetlenül attól, hogy a Gmailt vagy a Yahoo-t használja, a módszer mindkét esetben érvényes, még a használt levelezőszolgáltatások esetén is. Ezt akkor is megteheti, ha e-mail klienst használ. Személy szerint sokszor történt velem néhány meglepetés e-mailek fogadása, és egy kicsit gyanítva, hogy plusz ezt a módszert is használtam, a gyanúm megerősítést nyert, és könnyen kitalálhattam, ki készítette ezt a "meglepetést" nekem. . Tehát, ha kicsit James Bond akar lenni, vagy egyszerűen csak el kívánja oldani a kíváncsiságát, vagy magándetektívnek akarja tenni, akkor mindig használhatja ezt a rendkívül egyszerű és könnyű trükköt. Nem kell semmilyen szoftvert használnunk, csak böngészőnk, amelybe be van jelentkezve e-mail címünkre, vagy amint mondtam, ezt a módszert akkor is használhatjuk, ha e-mail klienst használunk. Ennek ellenére felkérem Önt, hogy nézze meg ezt a nagyon rövid bemutatót, de ugyanakkor összpontosítva, átfogóan és összefoglalva, azok számára, akik továbbra is álmodnak arról, hogy a világ az övék, vagy ha tudok néhány szkriptkódot (gyerekek írása), akkor nagy hackerek, Csak azt mondom nekik. Ha hétköznapi emberekként nagyon sok mindent tudunk megtanulni kevés készséggel, mit tudhat meg egy internetszolgáltató, a Google vagy az illetékes szervek?
Ez egy költői kérdés, vagy sem, hogy meghívja Önt, hogy a vitát a hozzászólások részben ez a bemutató!
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..landpc.wordpress.com


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (195)

  • Hé, srácok, nehéz bemutató, gratulálok. VAM De minden elküldött üzenetek a kapcsolatot, de még nem rsp arról élesség, hogy meg kell oktatóanyagok, végül hadd vesztes, még spunetimi vagy hogy egy bemutató, hogyan, hogy egy és a WordPress regisztrációs oldalon vagy más helyszínen, blog, vagy inkább egy bemutató a dolog, hogy valaki nem az oldalamon, és állást csak e-mail, ha ütés, van egy adatbázis, amit akarok valami ilyesmi, mi van. Köszönöm, és elnézést kérek, ha még kap hangsúlyozta, de én még most is, így, ha tudsz rsp.

    • az asztali rögzítéshez a Camtasia Studio nagyon jó, és azt hiszem, hogy a súgó is használja a videó bemutatójában ... ha nem tévedek.

      • Utaltam a személyzet, és biztosítani kell, hogy én tudom, hogy a program számomra, hogy nustiu PBL minőségi imaginiii vegye miután fel a YouTube-on! mc egyébként

        • elyxir: Utaltam a személyzet, és biztosítani kell, hogy én tudom, hogy a program számomra, hogy nustiu PBL minőségi imaginiii vegye miután fel a YouTube-on! mc egyébként

          Írd fel a keresési mezőbe a jobb felső fekete: CamStudio és nyomd meg az Entert. Webhelyről indított keresést (keresőmező), mielőtt elküldöd a kérdés.

  • Helló. Ez a program csak akkor hasznos, ha az a személy nem használja a VPN-t (IE A VIRTUAL TUNNEL) .A VPN-t használom, olaszországban élek, és ahelyett, hogy az olaszországi ip-t kaptam volna, i-t kap nekem Kaliforniából. És ezen felül korlátoztam P2P (Választható, vagy jobb az út DAWLAOD-tól TORRENTEKKÉNT ÉS EGYÉB PROGRAMOKHOZ) és nyílt VPN nélkül semmit nem tölthetek le, mert az itt találhatóak IT-ről. akadályozták a kijáratot, és MIELNEK, HOGY MINDEN TÖRTÉNIK, HOGY LÉTRE MEGLÉPNI A VIDEOTUTORIAL.RO-T, KÖNNYEN KERÜLNEM VPN-ÉN, MIT LÁTNAK MEGSÉGÜLI, NEM Például NEM VOIP SZOLGÁLTATÁST ROMTELECOM VAGY ZAPGLAL IL HASZNÁLATA ZÁRT VPN-SZÁMVAL, KÖVETKEZTETÉSBEN, HOGY VPN-SZEREMT HATÁROZOTTOK, TENNYEN POSTRONKAT küldhetek, ha rendes ember lennél, hogy felfedezzen.

    • Vicentiu: Salut.Acest a program csak akkor hasznos, ha az ember nem használ VPN (azaz a virtuális alagútban). Használom egy VPN, tartózkodik Olaszországban, és helyette most italia ip ip California.Si ad nekem extra I korlátozott P2P (opció vagy inkább DAWLAOD WAY TO torrentet, és egyéb programok), és nem nyitott VPN nem lehet letölteni semmit, mert az emberek itt az IT. blokkolt ki, mi bosszant engem leginkább az, hogy mivel VIDEOTUTORIAL.RO látható, meg kell nyitnia VPN egyébként nem lehet látni semmit, például BÁRMILYEN VOIP szolgáltató Romtelecom, vagy nem ZAPGLOBALFREE IL Következtetés Ha INCHIS.IN használt VPN VPN küldhet több tucat e-maileket nélküled közember, hogy képes legyen velem felfedezni.

      ez igaz! A torpak vagy az xbank f használatával .... tudod, ki akar a fejedben. igen, jó fiúk vagyunk

  • nehéz, de azt akarom mondani, hogy meg lehet változtatni, és ip így eredményez jogsegélyt véletlenül ez a megoldás.

  • adrian lehet imádkozni valamit, tudsz adni egy linket, ahol letölthető a Windows XP nélkül bit hiba, és nem kis programot telepíteni, és nem jár le sam pls nincs pénze egy eredeti windpws után a pálya ad nekem a hibákat pls ha jó szívvel ajutama

    • Sajnálom, de nem nyújtanak letöltési linkek és nem ösztönzik a kalózkodás. A Windows operációs rendszer és a kereskedelmi, ha akarod, meg kell vásárolni. Letöltés nem fizet az illegális. Minden, amit tehetek, hogy adok neked linkeket 2 néhány oktató.
      ITT si ITT és el tudja olvasni, és EZ cikket, ahol a letöltési linket is (kattintson az írt szavak piros Ezt ide, hogy a konzultáció, és a cikk)

    • AlexandruAdrian is imádkozni valamit, tudsz adni egy linket, ahol letölthető a Windows XP nélkül bit hiba, és nem kis programot telepíteni, és nem jár le sam pls nincs pénze egy eredeti windpws után a pályán ad nekem pls hiba, ha jó szívvel ajutama  

      Miután egy sört, hogy azt a szerverről töltse le most?

  • Helló,
    Megpróbáltam, amit mondott az oktatóprogramban, de sajnos nem találtam semmit, sem helyet, az "ismeretlen" tesztelt IP: 127.0.0.1, és egy olyan Fizi.com termékek hirdetési és értékesítési oldaláról származik, amely cím vége "kulcs"

  • Üdvözlet, nekem van egy probléma a démon eszközökkel, elkezdtem egy játékot két telepítő CD-vel, az első CD probléma nélkül ment, a második CD nem működött, nem tudom, miért kellene megemlítenem, hogy van a Windows 7 vállalkozásom és a demon eszközök az a Windows 7, amit tehetek KÖSZÖNÖM

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.