Hogyan állíthatom vissza a törölt képeket a Facebook-fiókomból? - video bemutató

Hi barátok, a mai bemutató látni fogjuk, hogyan tudjuk visszaállítani a törölt képek a Facebook számla. Sok felhasználó azt a hibát, hogy használni a szociális szolgáltatások tárhely fotókat. A kedvenc fotók ott majd törölje azokat a merevlemezről a gondolat, hogy megtalálja ott minden alkalommal figyelmen kívül hagyva, hogy törölheti véletlenül elveszíti a számla vagy lehet, azokon a helyeken, internetkapcsolat nélkül.
Nos, ha továbbra is töröl egy fényképet a Facebook-fiókjáról, a Facebook általában nem nyújt lehetőséget a képek helyreállítására, bár sok ember számára nem újdonság, hogy a fotók a Facebook szerveren maradnak, még akkor is, ha a felhasználó törölte őket. Szeretném, ha a Facebook vezessen be olyan lehetőségeket, mint a „törölt fotók visszaállítása”, „a törölt fénykép visszavonása” vagy „a törölt fénykép visszaállítása” legalább egy korlátozott ideig, hogy 10-15 percet biztosítson egy törölt fotó.
Azonban, ha már törölt egy fotót a Facebook számla tudjuk visszaállítani, mert így működik minden böngészőben. Fogjuk használni cache hozzáférni a böngésző tárolt adatok között az internetes szörfözés.
Mit jelent a böngésző cache?
A mappa a böngésző ideiglenesen elmenti különböző html fájlok és képek csökkentése betöltési ideje a weboldalak és mentse szélességét vagy szerver terhelés. A böngésző menti ezeket a fájlokat a cache mappát, amikor szükség van rájuk, hogy töltsön be egy oldalt, akkor a böngésző hozzáfér ezeket a fájlokat a helyi mappába nevű cache és arra szolgál, azok gyorsabb felhasználó anélkül, hogy töltse le a képeket szerverek, hogy tartsa a weboldal látogatott. Ezért telepítése után a böngésző navigációs tűnik, egy kicsit nehézkes, az a benyomásunk, hogy az oldalak betöltése nehezebb, de egy idő után a használata a böngésző egyszerre teszi a böngésző cache, akkor betöltődik nagyon gyorsan.
Tudva, hogy mit és hogyan gyorsítótár fogjuk használni, hogy keresse meg a törölt képeket a Facebook számla.
Mielőtt nézi a bemutató figyelmet arra, hogy a trükk nem fog működni a következő helyzetekben:
- ha a böngésző úgy van beállítva, hogy ürítse ki a gyorsítótárat, amikor kilépünk a böngészőből
- ha a fénykép megtekintése és törlése a „Privát böngészés (Internet Explorer) számára”, „Privát böngészés (a Mozilla Firefox számára)” vagy „Incognito ablak (a Google Chrome böngészőhöz)” ülésen történt, ezekben a privát böngészési módokban, a böngészők automatikusan törli a gyorsítótárat és a sütiket, amikor kilépnek a böngészőből.
- ha a helyreállítási kísérletet nagyon hosszú ideig próbálják meg a fénykép törlése után. A böngésző gyorsítótára korlátozott (50 MB-ról 250 MB-ra), és ha a fényképet régen törölték, akkor az új gyorsítótár helyére a régi gyorsítótár kerül.
Bemutattam a video tutorial, hogyan lehet visszaállítani a törölt fotót a Facebook számla mind a Mozilla Firefox böngésző és az Internet Explorer vagy Google Chrome. Bár a bemutató videó beszéltünk fotókat a Facebook számla, a trükk lehet alkalmazni más szociális hálózatok, mint a Google Plus, Twitter vagy bármely más oldalon.
Ahhoz, hogy jobban megértsük a jelenséget, hívlak benneteket, hogy néz egy oktatóvideót a régebbi Figyelem képeket a Facebook nem lehet véglegesen törölni
Igaz, hívlak benneteket, hogy néz a bemutató, hogy pontosan hogyan visszaállítani a törölt fotót a Facebook számla.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 800 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro


Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (22)

  • Adrian, elkészíthetsz egy oktatást arról, hogyan lehetne hatékonyabbá tenni az LG Optimus One P500-t, még akkor is, ha az akkumulátor gyorsan lemerül?

    vagy

    Oktatóanyag a hephappy által kifejlesztett új CM9-ről ...

  • Andrew:
    Adrian, te safaci egy tutorial, hogyan kell egy erősebb LG Optimus One P500 akkor is, ha az akkumulátor gyorsan menni?

    vagy

    A bemutató az új CM9 kifejlesztett hephappy ...

    Kérjük, ne használja többé. Belefáradtam, hogy neki és kaptam unatkozik modulokat és szenvedélyes, mint mindig akar újdonságokat. LG Optimus One egy szuper eszköz, de sajnos meg kell lépni. Nem számít, hogy hogyan próbálja meg 600 MHz-es processzor jobb, ha nem sikerül, szoftver követelmények nőnek, de a hardver ugyanaz marad.

  • Cristi-admin:
    Pontosabban a vastagbélben!
    Innen ered a böngésző cache, mint a víz a szervezetben ....

    Ha bármilyen 15-20 lapot nyitott a böngésző anya, hogy szeretne letölteni valamit a gyorsítótárból muszáj úgy találja, hogy Matze leírt módon a bemutató :))

  • Őszintén akartam mondani, hogy milyen területen pontosan, de úgy gondoltam, hogy abból a bemutató, és így a biológia.

    Cristi-admin:
    Pontosabban a vastagbélben!
    Innen ered a böngésző cache, mint a víz a szervezetben ....

  • Hello. Szeretném tájékoztatni Önöket, hogy tegnap elküldte a kérést, hogy törölje facebook számla, és ma láttam a mail, mert megpróbált belépni az email címem (Ugyanez volt a jelszó az e-mail és a Facebook számla). Előfordult már, hogy történt?

    • Tedd egy CD-t vagy az ISO image-bot Kaspersky, DrWeb CureIt, Comodo, vagy amit akarsz, indítsa el a számítógépet a vírusok és megtisztítottam. A kép csak akkor veheti a Google.

    • Off-topic kérdés, de tudna adni egy keresési kifejezést a keresőmezőbe a honlapján, hogy ha találsz valamit. néz Találtam sok tutorials, amire szüksége van!

  • Hi guys,

    Én magam, a következő kérdést:
    - amikor e-mailt (új e-mailt) akarok küldeni, e-mail címemmel vagy a másolatba csak egy e-mailt kapok, és amikor válaszolok vagy továbbítom, kapok egy e-mailt anélkül, hogy bármilyen mezőbe lennénk fűzve. Mit tehetek a probléma megoldása érdekében?

    Várakozás a válaszra.

    Üdvözlettel
    Marius

  • Helló,
    Mindenekelőtt köszönöm az oktatóprogramot, és szeretnék eljönni néhány kisgyerekkel, hogy ezt mondjam, például néhány perc múlva meggondoltam a képet, miután töröltem a képet. Miután elértem a listát, megnyomtam a Ctrl + f gombokat, és pontosan beírtam a dátumot és az időt, ahogyan az eredmény mellett volt írva, ugyanabban a formátumban, valamint a dátum és az idő közötti szóközzel, helyettesítve csak azt a percet, amikor megközelítettem a képet, majd elmentem ugyanakkor az egész lista figyelemmel kíséri a méretet, amely néhány próbálkozás után rájött, hogy egy normál kép több mint 80 90 ezer bájtot tartalmaz, másik módszer lenne, ha emlékszik a kép felbontására, amelyhez egyesek képek. Sok szerencsét!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.