Figyelem, a Facebookon lévő fotókat nem lehet véglegesen törölni - oktatóvideó

Hi barátok, a mai bemutató fogunk beszélni egy nagyon kényes kérdés. Különösen fogunk beszélni adatvédelmi Facebook-on. Látod a képeket, hogy törli a fiókját, azok továbbra is él és virul, és hogy a Facebook szerverein sokáig, kb 2 év. Látok egy csomó ember, akik postai úton illetlen képeket a Facebook, amely egy bizonyos ponton, hogy őket a rossz testtartás. Tudom, hogy valószínűleg úgy gondolta, hogy ha eljön az ideje, hogy legyen, vagy hogy komolyabb, egy törlési fotókat a fiókot, és senki nem fogja tudni, hogy ki vagy, milyen képeket küldesz, vagy milyen helyzetben már pózolt néhány fotót. Minden rossz! A kevés ész és egyszerű böngésző, valaki tud adni egy pár másodperc az képet akkor is, ha sterso!
Ezen a bemutató szeretnénk felhívni egy figyelmeztetés, hogy minden Facebook felhasználó:
- hagyja abba az ártatlan képeket
- Ne tegyen közzé képeket ékszerekkel teli dobozokkal vagy az anyádnak készült Swarovski kristályokból készült brossokkal.
- Soha ne tegyen közzé információkat, azokról a napokról, amikor senki sem lesz otthon, vagy arról, hogy nyaralni megy
- ne adja meg címét és telefonszámát a Facebookon, ez az egyik legnagyobb hiba, amelyet elkövethet.
- a munkáltató néhány másodperc alatt megtudhatja az egész életed, a történetet és a kísértetét, amelyben forog, másodperc alatt megtudhatja a komolyságát, odaadását, mielőtt felveszi Önt.
Abban a reményben, hogy ez a bemutató, akkor nyisd ki a szemed, és akkor legyen óvatos, mielőtt nyilvánosságra hozza az élet, hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro
 



Kapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

  1. Calin - mondta

    da da f facebook útmutatók jó ötlet. Nincs telefon de kell, hogy az igazi, ahogy kap visszaigazolást telefonon

    • Calin:
      igen igen f tutorialefacebook jó ötlet. Nincs telefon, de volt, hogy azt a valóságos, mint megerősítést kapunk telefonon

      Ez nem jó !!! Hozzon létre egy hamis GMAIL e-mail címet, és amikor létrehozza Facebook-fiókját, adja meg adatait a következő formátumban[e-mail védett]"Miután bejelentkezett, és aktiválja a számla!

      • Calin - mondta

        ValyEz nem jó! Hozd létre a Gmail e-mail címét prefarat és ha nem tesz az adatokat facebook számla formátum "[e-mail védett]"Miután bejelentkezett, és aktiválja a számla!

        Hidd el, tudom, mit mondok én, és Gmail címét rám mia úgynevezett kötelező, ha csináltunk contu most egy éve, és cv 2 harmincon túli azóta megváltoztatta a szabályokat egyébként én csak a Gmail használata az e-mail, hogy én nem érzem primsc minden szar cím yahoo Gmail érheti el ilyen korán, mint egyszer egy nap, hogy mi maileket

  2. daniel - mondta

    Gratulálunk és köszönjük bemutató tippeket.

  3. Ruben - mondta

    Hű, te vagy a legjobb férfi Adrian Bravo ismét megérdemlik az összes hitelt, mit tud, és megmutatja a lélek és noua.Multumim és köszönöm a jó tanácsot meg kell venni őket, minden alkalommal, amikor mászni a különböző jelent Photo jó vagy rossz, meg kell szem előtt tartani, amit azt mondta nekünk, és chiestia atenti.Apropo e, van néhány adat a facebook-on, hogy ne legyen, mint a telefonszám és e-mail. Még egyszer köszönöm, és elkapni bemutató ilyenfajta is! Szép estét

  4. Patrascu - mondta

    Egy ponton azt mondta, hogy a kép maradt a youtube-on, vagy valami .. :)) .. jó tutorial .. de azt nem értem, hogy megvan a kép, miután eltávolította ..

    • AdrianGudus - mondta

      Patrascu:
      Egyszer azt mondta, a kép továbbra is a youtube-on, vagy valami .. ) .. jó tutorial .. de nem értem, hogy kap a kép, miután eltávolították azt ..

      A video bemutatóban elmagyaráztam. A kép törlése előtt elmentettem ezt a linket a View Image Info mappából. Ezután a kép letöltéséhez és a számítógépre mentéséhez mindössze annyit kell tennie, hogy hozzáfér az URL-hez, majd kattintson a jobb gombbal a képre, és válassza a helyi menü Kép mentése másként elemét, és felajánlja a kép letöltését. Ezt megteheti bármilyen fiók bármely képével.

  5. istvan - mondta

    Nagyon jó tutorial. Adrian Bravo és további sikereket.

  6. hello! Facebook számla, hogy "én kiirtották" Lehet, hogy maradt a facebook-szervereket? Azt el kell hagyni a számla, több, mint néhány hónappal ezelőtt.

    • Calin - mondta

      IOIO:
      hello! Facebook számla, hogy "én kiirtották" Lehet, hogy maradt a facebook-szervereket? Azt el kell hagyni a számla, több, mint néhány hónappal ezelőtt.

      adjanak számot langyos, de nem törli azt, hogy a követési le van tiltva, ha letiltja csak könnyebb megérteni, és nem delták figyelembe

    • Toshiba01 - mondta

      IOIO:
      hello! Facebook számla, hogy "én kiirtották" Lehet, hogy maradt a facebook-szervereket? Azt el kell hagyni a számla, több, mint néhány hónappal ezelőtt.

      Igen normális ramane.Daca most megpróbál bejelentkezni a facebook számla adatait akkor aktiválja, így marad, amíg a helyszínen meghal.

    • Ionel - mondta

      Minden marad a számukra .és én törölt egy fiókot, és minden 3 hónap után bejelentkezett a fiók törölve, és úgy tűnt, ahogy volt, mielőtt dobja el, és bejelentettem, hogy sikeresen újra fiókját. Tehát azt mondom, hogy a facebook számla csak akkor, ha tényleg szükség van rá, egyébként nem.

  7. Adrian jó oktató is volt egy bemutató, mint ez tartani fog.
    Köszönet VIDEOTUTORIAL

  8. nene112 - mondta

    Adrian ms chear és elvárják, hogy a Facebook, meg akartam kérdezni szégyellte da mia :)) után kapott nuuuuuuuam

  9. Hihetetlen, de igaz…

  10. PNP76 - mondta

    Köszönöm a bemutatót ... Nem tudtam a linket thing

  11. Lemondtam a fiókomat facebook.De Miért? Mert ez volt a "tiltás" a motiv.Pentru aktiválásához nem tudom, mi az emberek facebook kért színes másolatokat egy azonosítót (jogosítvány, útlevél vagy személyi igazolvány ), amely egy színes kép és hivatalos pecsét !!! a regisztráció nem igénylik az ilyen acte.De mi lesz? milyen célból fogják használni? milyen adatok összevetése küldött? aki meg akarja őket? kém szolgálat vagy más szervezet, talán még a terroristák? kaptam, és elküldte több e-mailt küldjenek adatokat facebook.Eu voltam hajlandó, és maradtak disable.Partea insistat.Contul jó dolog az, hogy a neve nem jelenik meg, mint amelyek cont.Datele maradt még a szerverek. nem csak ezt tette situatie.Unii gyermekek, akik küldtek, hogy újra conturilor.Nu javasoljuk senkinek, hogy erre.

    • Calin - mondta

      ion:
      Lemondtam a fiókomat facebook.De Miért? Mert ez volt a "tiltás" a motiv.Pentru aktiválásához nem tudom, mi az emberek facebook kért színes másolatokat egy azonosítót (jogosítvány, útlevél vagy személyi igazolvány ), amely egy színes kép és hivatalos pecsét !!! a regisztráció nem igénylik az ilyen acte.De mi lesz? milyen célból fogják használni? milyen adatok összevetése küldött? aki meg akarja őket? kém szolgálat vagy más szervezet, talán még a terroristák? kaptam, és elküldte több e-mailt küldjenek adatokat facebook.Eu voltam hajlandó, és maradtak disable.Partea insistat.Contul jó dolog az, hogy a neve nem jelenik meg, mint amelyek cont.Datele maradt még a szerverek. nem csak ezt tette situatie.Unii gyermekek, akik küldtek, hogy újra conturilor.Nu javasoljuk senkinek, hogy erre.

      ezt az igazolja személyazonosságát nem hiszem, tényleg, hogy buta a folosesesca Ön személyes adatait más célokra. és tiltsa le a fiókot is kap, hogy elfogadta az emberek, akik nem tudják, vagy az emberek jelentették spam vagy cv. és én büntetni 4 napokban elfogadott idegenek, azaz kikapcsolt kérésére barátok, vagy, hogy új embereket, és elküldi őket, de nem chatu privát üzenetet a felhasználóknak, akik NUS online. és csak kíváncsi, hogyan tudták ezek az emberek a Facebook, amelyek idegen is, amit elfogadott?

  12. Dragos - mondta

    Azt nam Facebook számla lopás Daia neki.

  13. Cristi - mondta

    Jobb törlöm contul.parerea.

  14. A Viber! - mondta

    Nagyon jó tutorial

  15. cristi04 - mondta

    nagyon jó tanácsokat fogok megfontolni ... de miért nem törölhetem az alkalmazásokat vagy poénokat a fiókból, vagy hogyan lehet törölni őket, vagy inkább bosszankodom, amikor meglátom őket. Elfelejtettem a youtube-ot is, de az a beállítás, amelyet nekem hoznak, nem szerepel a .ms fiókom menüjében a facebookról szóló oktatósorozat elindításához.

  16. braaaavoooo kártyák hajlítsa kalapom le, hogy az egész csapat dumneavrosta megbecsülés minden, amit csinál!

  17. Mihai - mondta

    A Hi5 sem törlődik ...

  18. sklipy - mondta

    Számlát is készítettem, igen, pár perc múlva feladtam ... még szerintem sem ok facebook, nem tudtam erről a dologról a képekkel. Arra gondolok, hogy alig lehet törölni a fiókját, az opció valahol el van rejtve, ha elveszíti az eszét :))) egyik a másik tetején Nincs Facebook !!!

  19. sklipy - mondta

    Ó, ne felejtsük el, a fiókot nem törlik. Csak a "cica" letiltása a végén számomra a legnagyobb Facebook-szarnak tűnik. Összehasonlítom a román torrentoldalakkal, amelyek ingyen kérnek tőletek pénzt, minden adatot meg akarnak! Egyébként ez a bemutató nagyon jó. Bravo

  20. Ionescu - mondta

    Több ezer köszönet azoknak a tanácsokért, akik olyan naivak voltak, hogy azt hitték, hogy ez a mező szűz, egyenesen szólva azt mondhatom, hogy ezek valódi fekete lyukak, amelyekben ... eltűnnek az emberek !!…. Nem, nem viccelek. Ez az oldal és sok más még soha nem váltotta ki az önbizalmamat, de még egyszer azt mondom, hogy sok naiv ember van, aki bajba kerül, és nem veszi észre, hol. Ez a bemutató remélem, hogy jobban elgondolkodtatja Önt.

  21. Andrei - mondta

    Helló, a pc-vel is van probléma, amikor kinyitom, sárga csíkokat kapok ... csúnya, ami van ... dk tudnál mondani, kérlek

  22. Hogyan lehet törölni FOTÓ mindent? Miért FACEBOOK SITE KÉPEKBEN és mikor a szervereket LE DAI Becsapott profil nem Törlés és a szerver? Fotó a szempontból ez a kérdés a személy, és ha úgy dönt, hogy egy weboldalon tudok MEGÁLLAPODÁS Mit tegyek, ha törölni akarja, hogy törölje, amit mutatni bemutató, hogy elhiggyem, hogy a Facebook megsértette a törvényt.

    Szeretnék egy VÁLASZ

  23. Madalina - mondta

    Nem tudom megtekinteni az oktatóanyagot 🙁 A videón megjelenik egy hirdetéssel ellátott kép, bezárom, majd megmutatja, hogy betöltődik ... és folyamatosan betöltődik…. és soha nem ér véget.
    Megyek más videó (youtube ex.).

    • AdrianGudus - mondta

      Madalina:
      Nem látom a bemutató videót egy képet egy hirdetés megjelenik, zárja be, majd mutasd meg betöltése ... Loading ... .és az egészet. és nincs vége.
      Megyek más videó (youtube ex.).

      A cache kiürítése és a cookie-kat a böngésző. A legvalószínűbb a Google Chrome böngészőt. Kattintson a bal felső sarokban a böngésző választhat mechanikus gombot, majd válassza az Eszközök, majd kattintson a Törlés böngészési idő ..
      A pop-up megjelenő törölje az összes doboz megjelölése és hagyja csak a Gyorsítótár ürítése és törlés coockies más helyszínen, majd kattintson a Törlés böngészési idő.
      VIGYÁZAT: Mielőtt ezt, győződjön meg róla, nincs semmilyen nyitott lap helyén videotutorial.ro

      • Madalina - mondta

        AdrianGudus: A cache kiürítése és a cookie-kat a böngésző. A legvalószínűbb a Google Chrome böngészőt. Kattintson a bal felső sarokban a böngésző választhat mechanikus gombot, majd válassza az Eszközök, majd kattintson a Törlés böngészési idő ..
        A pop-up megjelenő törölje az összes doboz megjelölése és hagyja csak a Gyorsítótár ürítése és törlés coockies más helyszínen, majd kattintson a Törlés böngészési idő.
        VIGYÁZAT: Mielőtt ezt, győződjön meg róla, nincs semmilyen nyitott lap helyén videotutorial.ro

        Köszönöm!

        És azt kell továbbra is használhatja a Chrom.

  24. Andrew - mondta

    Adrian tudom, hogy elkalandoztam, de Firefox te? Szeretek nincs betöltve, és azt szeretném tudni magam verziók és ha nincs változat plugin kitalálni?

  25. sumomanu - mondta

    köszönöm

  26. Ez az oktatóanyag nagyon hasznos. Tényleg tanácsos lenne folytatni ezeket az oktatóanyagokat a Facebookról, amint azt mondtad "óriás az egész világon", csakúgy, mint a Google! És ha valami nincs rendben a Google-lal, mint a facebook-szal, kérjük, hogy a következő útmutatóban, a facebook-on készítsen egy kis zárójelet ezzel a dologgal! Csak így tovább, Adriane. Sok szerencsét és jó egészséget!

  27. Ez lenne ismertetők a facebook tökéletes, mint azt elkapni a fülem rajta van.

  28. stefan - mondta

    Nagyon, nagyon jó tutorial ... Azt hiszem, hiányzik ez a fajta oktató. Jobb lenne, hogy annyi és sok helyen. Az egyik javaslat van, de: mivel valami zavar minket, hogy miért ül, és csak beszélni? miért nem próbál tenni valamit? Nem számít, hogy mi az adatok véglegesen törlődik ... OK. Egy férfi megpróbált beszélni az emberek a Facebook? ... Ne gondold, hogy beszéljen, mint itt maradni, jobb lenne tenni valamit? Nem tudom, hogy ki lenne sokkal jobb módszerrel: bombázzák őket e-maileket, hogy kérje meg őket, hogy mit akarunk ... hogy a petíció által aláírandó annyi (talán még a Facebook-on) ... Nem tudom, nem valamit, bármit, de ne várjon és beszélni, várjuk problémák megoldása önállóan, vagy valaki más ...

    • AdrianGudus - mondta

      stefan:
      Nagyon, nagyon jó tutorial ... Azt hiszem, hiányzik ez a fajta oktató. Jobb lenne, hogy annyi és sok helyen. Az egyik javaslat van, de: mivel valami zavar minket, hogy miért ül, és csak beszélni? miért nem próbál tenni valamit? Nem számít, hogy mi az adatok véglegesen törlődik ... OK. Egy férfi megpróbált beszélni az emberek a Facebook? ... Ne gondold, hogy beszéljen, mint itt maradni, jobb lenne tenni valamit? Nem tudom, hogy ki lenne sokkal jobb módszerrel: bombázzák őket e-maileket, hogy kérje meg őket, hogy mit akarunk ... hogy a petíció által aláírandó annyi (talán még a Facebook-on) ... Nem tudom, nem valamit, bármit, de ne várjon és beszélni, várjuk problémák megoldása önállóan, vagy valaki más ...

      Ez a te hibád! Miért? Mivel ezek a dolgok meg vannak határozva a szerződési feltételekben, amelyek négyzetét bejelöli, amikor fiókot készít, anélkül, hogy elolvassa volna ezeket a feltételeket. Nincs semmi közöd hozzájuk. Mikor küldi el nekik a petíciót, tudja-e, mit fog mondani? „Gyerekek, elolvasta az Általános Szerződési Feltételeket, amikor fiókot készített? Önként ketyegett, és arra kényszerített valakit, hogy beleegyezzen? 🙂

  29. példa Skrea - mondta

    Attól függ, hogy milyen proxy.

  30. Kosst Fotu - mondta

    Super bemutató adj meggondolod ... feltettem egy egyszerű kérdést: Ha a Windows újratelepítését már, hogyan lehet elérni, hogy valaki? bárki, srácok facebook vagy bárki a virtuális világban, mivel nem küldhet sokat rólam minden oldalon, mint a Facebook hi5 stb ???

    • AdrianGudus - mondta

      Kosst Fotu:
      Super bemutató adj meggondolod ... feltettem egy egyszerű kérdést: Ha a Windows újratelepítését már, hogyan lehet elérni, hogy valaki? bárki, srácok facebook vagy bárki a virtuális világban, mivel nem küldhet sokat rólam minden oldalon, mint a Facebook hi5 stb ???

      Amint az adatok bekerülnek egy hely azóta a bejegyzések nem tartoznak, megmentették RAMANDA site / szerver. Tud a Windows újratelepítését 30 alkalommal, az adatok továbbra is a számukra, ha már megadta

  31. ha Ön 18 évek automatikusan beállítja a Facebook (alapértelmezett), így az adatvédelmi beállítások): http://i.imgur.com/rhEZZ.jpg

  32. tibyarad - mondta

    Hogyan távolítható el valaki a barátok, és én már régóta gyötörte anya reusit.cand hogy egy bemutató, hogyan kell eltávolítani egy ismerősének a facebook-on

    megbecsül

  33. keverék - mondta

    Miért nincs facebook számla?

  34. Gepeto - mondta

    Teljesen igazad van, Adrian
    Nos, tudom, miért maradok távol

    Aztán Bn kb Perikulos Facebook, hogy te KONT és mindenki tudja, a végén, és eszel.
    Jobb törölje :)), és úgy érzem, biztonságosabb :)) =))

  35. cris - mondta

    egy tag a facebook Arany St ... .. ...... .. ...... közzétett fotók. mine.fara cumle adtam engedélyt törölheti? valaki segíteni fogja rogggg

    • BigProblem! - mondta

      cris:
      egy tag a facebook Arany St ... .. ...... .. ...... közzétett fotók. mine.fara cumle adtam engedélyt törölheti? valaki segíteni fogja rogggg

      és én is ugyanaz a probléma! valaki a Facebook-on közzétett egy képet, amit úgy tűnik, és nem kívánja törölni. Milyen lehetőségeim vannak a szerzés törölni? A panaszt a Facebook, vagy valami? Azért említem, hogy nincs Facebook számla.

  36. Duda mit felfedezni!
    miért nem törli a képeket?

    olvassa el az EULA-t, amellyel megállapodott, hogy feliratkozik…

  37. dan Costea - mondta

    Rendben van, ez így van, nem lehet őket véglegesen törölni, de a törölt képek ellopásának fázisa, idegesítés nélkül, egyfajta bau-bau. Azért találtad meg a képet, mert korábban lemásoltad a linket, kíváncsi vagyok, hogy találsz-e a facebookról törölt képet anélkül, hogy ezt korábban megtetted volna, és anélkül, hogy admin lennél a facebookon, Egyébként antifacebook vagyok, de a videód egy kicsit "ijesztő" várok egy e-mailt, amelyben kihívást kérek, hogy töröljek valamit a fiókból, megadom az adatokat, majd megnézem, megtalálod-e, amit töröltem. Pozitívan értékelem az elvégzett munkát, a jó oktatóanyagot, kivéve ezt a részletet, amely a törölt fotók felfedezéséhez kapcsolódik :). Sok szerencsét

  38. DeeJay - mondta

    Youtube? :)))

  39. r.gabi - mondta

    Jó bemutató, legalább azok számára, akik ezt nem tudták. Ezek antifacebook-ok, amelyek inkább hírszolgálatra és nem közösségi oldalra hasonlítanak ... ezek az információk legnagyobb "porszívói"!
    A szó a Dan Costea @@ ha törli a képet, míg veszélyeztetné azt értem, nem másolni a linket a Serv-fotó anyag, amely menti, nem hiszem, hogy bárki is valószínű, hogy megtalálják.
    Videotutorial.ro csapat sok sikert!

  40. Cristian Meleca - mondta

    Nem szeretem facebook csak egy olcsó hely :))

  41. AddyUFS - mondta

    Szia Adrian

    • AdrianGudus - mondta

      AddyUFS:
      Szia Adrian már egy kérdést, amire azt mondta, hogy marad, és ez a szolgáltató munkatársai abban szolgáltató láthatja, milyen oldalakat én éri?

      Igen, és nem csak ez…

  42. Gabriel - mondta

    szia érdekes bemutató, de lenne egy kérdésem, miután kitöröltem a képet a facebook-ról, nem mentettem a linket a képpel, hogyan tudom helyreállítani, mivel valójában tévedésből töröltem ...

  43. jel p - mondta

    Miért csinálja a Facebook ezt ...

  44. florin - mondta

    Megvan a megtiszteltetés, hogy műhold figyeli. (Parasite)

  45. yamira - mondta

    Én törölte a fiókot facabook ptr nem érzem siguranta.AM A kérdés ..; fiókját hagyni mégegyszer STAY máshol ??

  46. György - mondta

    Szia Adrian talált információt, amit mondott, hogy használhatja a tájékoztatás, bla bla bla. Look write (ezek megtalálhatók a fiók beállításai) harmadik fél által megjelenített hirdetések
    Facebook nem ad harmadik féltől származó hirdetési hálózatok alkalmazások, illetve a jogot, hogy használja a nevét vagy képet reklámok. Ha hagyjuk, hogy ez a jövőben meghatározott beállításokat úgy határozza meg, hogy az Ön adatait használjuk.
    Lehet látni társadalmi kontextus harmadik fél helyek, beleértve a hirdetéseket, a Facebook közösségi modulokat. Bár a szociális plugin lehetővé teszi, hogy egy társadalmi tapasztalat egy harmadik fél oldalára, a Facebook nem osztjuk meg harmadik féllel befogadó helyszínek a közösségi modulokat. További információ a közösségi modulokat.

    Úgy tűnik, hogy tévedtél, ezt a munkát!

  47. A bemutató hülye. Csak nem gondolja, hogy valaki arra vár, hogy törölje a képet a szerverről, mert te törölte azt a gombokról, vagy úgy gondolja, hogy a gombok hozzáférést biztosítanak a merevlemezéhez. Az is normális, hogy a kép egy darabig marad, ahogy az a keresőmotorok információival történik - valaki azt mondta, hogy törölte a facebook-fiókját, hogy guglizza a "facebook" nevet, és megtalálja a linkek között .

    Összességében elmondható, hogy a képet a Facebook menthette el, amikor idióta voltál, és a keresztelt bugyidat profilba helyezted - általánosságban elmondva, és ott tárolhatod, ahol szeretnék, csak nem gondolod, hogy felfedezted a merevlemezre mutató linket, amelyet a Zacusca tart hogy - vagy ahogy az alapítót hívják - a bankszámláról származó információk.

    Másodszor, olyasmit mondtál, hogy "légy óvatos, hogy idővel valaki láthassa, milyen képed volt a múltban, még akkor is, ha törölted". Ez abszurdul rossz. Ha ismersz valakit, akinek olyan szerencséje van, hogy amikor valakiről információt keres, a címsávban 50-60 karakteres link található, ezek között ^% $ # @!, Akkor tartsa kezét és játsszon lottón ... :)

    Facebook oldalon hülye, még a legnagyobb, mivel 2000 hinni, de szeretnék az életem az a néhány perc, amit elvesztegetett nézi ezt a klipet!

  48. ventilátorok - mondta

    Miért nem látom a tutorial

  49. Köszönjük az információt és időt fordítani. Azt akarom tudni, hogy azt el kell hagyni a kép néhány hónappal ezelőtt is vissza a mentett ha össze őket? Nem hiszem, hogy ez lehetséges, facebook-nak van egy lehetőség, amellyel meg tudjuk visszaállítani mindent, amit közzé? Köszönet előre.

  50. AdrianGudus - mondta

    Ada:
    Köszönjük az információt és időt fordítani. Azt akarom tudni, hogy azt el kell hagyni a kép néhány hónappal ezelőtt is vissza a mentett ha össze őket? Nem hiszem, hogy ez lehetséges, facebook-nak van egy lehetőség, amellyel meg tudjuk visszaállítani mindent, amit közzé? Köszönet előre.

    Van egy lehetőség, amellyel megkérheti a Facebookot, hogy adjon archívumot mindenről, amit közzétett, mióta megvan a fiókja, de nem tudom, hogy az archívum tartalmaz-e törölt bejegyzéseket / fotókat is ...

    • és ez az, hogy lehetőség, amelyen keresztül lehet kérni Facebook irattára, hogy mutassa meg?
      Kell valaki, azt el kell hagyni az összes fénykép és album egy oldalon, és nincs módja annak, hogy visszaszerezze őket, akkor vissza, kérem, segítsen nekem

  51. Köszönöm a választ, én próbáltam a lehetőséget, hogy töltse le az archívumot, de csak letöltött mindent, amit jelenleg a fiók nem található, és törlik a képeket, bár ezek véglegesen törlődnek mint kimutattuk, még a talpra tudott állni valahogy. Üdvözlettel

  52. Bogdan - mondta

    Helló, azt mondta, az elején a tutorial, hogy barátai nem tudnak hozzáférni a törölt képeket, de azt mondta, hogy sikerült fotózni barátnője tale.Cum ha nem tudja kezelni ezt?

  53. Anles - mondta

    Facebook eltávolítjuk miam olyan jó, és azt akarom, hogy egy képet IEL hogyan? Próbáltam vagy mit tettünk a da kaphat képem a régi facebook-on?

  54. HARMADIK andrei - mondta

    Találtunk egy solutie.Oamenii nem adják valós adatok

  55. Mihai - mondta

    és azt szeretném tudni, hogyan kell menteni a képeket perete.multumesc le.am

  56. Mihai Alexandru AKY - mondta

    Köszöntelek, és van egy probléma a Facebook contu. Ugrás az albumok egy album és a képek nem tűnnek számomra a fehér oldal jelenik meg. Megértem, hogy meg kell adnia
    fiók beállításai
    biztonság
    Böngésszen törölje a Facebook-on keresztül egy biztonságos kapcsolaton (https), ha lehetséges én a négyzet bejelölését a zsákból tesz engem jelszót. Igen Nem véletlen, hogy nem megy minden fotót áprilisban. Sriu őket egyesíteni, mint mentek. Hogy kérem, segítsen nekem.

    És miután megcsináltam engem eltűnt, és módosítsa a
    Biztonság -> Biztonságos böngészés A biztonságos böngészés jelenleg engedélyezett. a jobb oldalon pedig szerkesztett, és most nincs meg

  57. Mark Andreea - mondta

    Tényleg szükségem van a segítségedre. Néhány perccel ezelőtt tettem egy új admin oldalt, és ő törölte azt.
    Hogyan tudom visszaállítani az összes kép, album, mindent?
    Nagyon keményen dolgoztam azon az oldalon volt a történet már mindent, és most van, kérem, segítsen nekem, én vagyok kétségbeesett.
    Ez az oldal https://www.facebook.com/pages/Pustoaica-Rebel%C4%83/551571561558309
    Kérem, segítsen nekem sok, nem tudom, mit kell tenni.

  58. ionutz - mondta

    Nagyon köszönöm az információt!

  59. canish - mondta

    Hello! Van egy kis csoportja az fb f gyakorlatilag 30 tagokat, hogy elég exkluzív úgymond. és még valaki számolt csoport. Csak azt akarom, hogy megtudja, ki tette ezt, hogy blokkolja azt. van-e olyan módszer? tud valaki a csoporton kívül, hogy jelentse? Kérjük, válaszoljon röviden és gyorsan, ha lehetséges. Megértem, hogy a több jelentés akkor felfüggesztheti végleg!

  60. Diana - mondta

    Honnan tudom, ha én mentett valaki egy képet, hogy én is a facebook-on ???

  61. carlos - mondta

    Kaptam néhány képet a facebook-on, és én véletlenül törölt a beszélgetést, ahol voltak erősítve .. tud nekem segíteni, hogy hogyan tudok regenerálódni k kaptam, hogy mentő. köszönöm

    • Adrian Gudus - mondta

      Sajnos beszélgetés törölve nem lehet hasznosítás. Kivéve, ha valahogy, ha már törölt, mentek szakaszban archivált. Ebben az esetben lehet bontani, és helyreáll

  62. Mihai - mondta

    kérjük, válaszoljon a kérdésre: hogyan tudom kivenni a kép felkerül arc könyv a beszélgetés az emberekkel box

  63. alexandra - mondta

    Bújtam a kezem, és én közzétett egy videót, és nem tudom, hogyan eichetata összes barátom !!! Miért? törölni, és után körülbelül fél óra, és úgy tűnik !!! Megölöm magam, ha nem lehet törölni !!! hogyan törölje végleg?

  64. IOZEFINA - mondta

    Hello! Én és én információra van szüksége a probléma f. Finom! A lányom csak 12 éve, és tett egy Fb számla nélkül rám ismerete (hamis információ), és rájöttem, ez egy másik személy által küldött üzeneteket! amint megtudtam, kerestem és találtam meg, és minden rajta számla ő létrehozott egy csoportot, amely azt írta erotikus regényeket (a perverzió és az összes!) A probléma az, hogy ő már felismerte ezt, és azonnal törölte a csoportba, mielőtt tudok menteni a bizonyítékokat, és bizonyítani tudja, ez kész! Ő nem ismeri ezt, és az ő keresztanyja van az érdekel, hogy hisz nekem! Hogyan lehet megtudni, hogy megint azt a fiókot, hogy ő írta azokat a buta, így tudok menteni ezeket a történeteket? Ismétlem, hogy ez csak 12 éve, és teljesen egyetértek azzal, amit csinált! Köszönjük!

  65. IOZEFINA - mondta

    Volt magam kérdés! Rájöttem, hogy egyetlen lányom 12 évek, és már a Fb venni anélkül, hogy tudnánk sem én, sem az ő keresztanyja, hogy a gondozás! A probléma az, hogy a saját számlájára és létrehoztunk egy csoportot, ahol írásban erotikus történet! Eközben (valójában jobbra) és rájöttem, hogy felfedezték, és törölte a fiókot, amelybe írta nonszensz, de csak maradt figyelembe Fb, így már nem volt ideje, hogy mentse a képeket regények ott it-megmutatni nekik, hogy elkapta, nem ismerte fel semmilyen módon, és a NASA nem hisz nekem! Hogyan tudom visszaállítani, vagy megtalálni a csoport létrehozta, hogy bizonyíték arra nézve? Ez megint a kiskorú gyermek, és egyáltalán nem ért egyet azzal, amit csinált!

    • Adrian Gudus - mondta

      Sajnos, ha törölte a csoportból, akkor nem csinál semmit, hogy megtalálják, mert el kell hagyni, és már nem létezik.

      • IOZEFINA - mondta

        Jó! De valaki azt mondta, hogy valójában minden, ami meg van írva Fb nem véglegesen törölni, így ha a Bíróság ítélkezési (pt. Annak bizonyítására, hogy elfoglalja azt, hogy ez a kisebb) pt. nem akar engem hibáztatni az oka, hogy (ült keresztanyja) nem szerezte meg, hogy a bizonyítékok vagy ügyvéd nem követelheti Fb azokat a mintákat? Hát ő lépdelt pedofilok a csoportra! Ez volt az a másik gyermek, aki írásban pornó regények és perverzió! Hogyan lehetséges ez?!

  66. juliamo - mondta

    I képek e-mailben, és nem tudom, hogyan kell a profilomban Facebook

  67. Pete Georgiana - mondta

    Jó! Egy ideje (nem tudom, hogy pontosan hogyan kell mondani), azt el kell hagyni a fiókomat f több képet F. (képek az én gyermekeim szerettél f). Ők voltak a legszebb képeket őket, amikor kicsi volt. Csak egy héttel kirúgtak egység calc.si, mert én már az összes kép benne hagytam anélkül, hogy bármi nélkül memória vagy képet a gyerekekkel. Kétségbe vagyok esve! Visszaállíthatom törölt képeket a Facebook? Ez az egyetlen módja, hogy visszaszerezze az emlékeim :(. Tud valaki segíteni?

  68. florin - mondta

    hai szia, tettem egy képet a facebook-on, és a perc 45 50 én kimerültem csak ha rákattintok nekem úgy tűnik, mint ha törölte, és nem kattint rá, hogy a kép már nem disponobila, mi történik?

  69. Carmen Nicoara - mondta

    Eltűnt egy Facebook-oldal (amellyel együttműködök), amelyre személyes vagy személyes videókat és képeket tettem fel. Az oldal tulajdonosa nem tudja, hogyan tűnt el az oldal. Hogyan tudom helyreállítani a bejegyzéseimet? - A bejegyzéseket kiosztották a személyes oldalamon, de eltűntek, amikor a kérdéses oldal eltűnt. Miért? Előre is köszönöm a segítséget

    • Adrian Gudus - mondta

      Írja be a jobb oldali keresőmezőbe: "törölt fotók helyreállítása a Facebookról" nyomja meg az Enter billentyűt, és talán az oktatóanyag segít Önnek

  70. COR ... - mondta

    HELLO MINDENKIT. Szeretném, ha megértenéd, hogy az internet (más céllal volt, és a végére fog menni) nem érzi jól magát nekünk, és nem mindenkit rögzítettek a beszédben, a fényképekben, A MINDEN FILM AZONOSSÁGUNKRA VONATKOZIK. AZ INTERNET TISZT ÉS EGYSZERŰ KÖRÖS, ÖSSZESEN VEGYES, FOTÓKÉPEK, BESZÉLGETÉSEK, FILMEK, BA ÉS SZÁMLA SZÁMA, CÍME, BÁRMILYEN KAPCSOLAT az internetre vagy a weboldalra. EZ „AZ INTERNET SEMMIT NEM TÖRÖL, MINDEN MÁS marad A MÁSOLATBAN, ÉS EZ TÖRTÉNIK TELEFONOK, MOBIL TELEFONOK, TABLETTÁK, SZÁMÍTÓGÉPEK MÉRT, MERT KÉSŐ TUDNIVALÓBAN VALÓSÍTANI, HOGY MINDEN SOK. SOHA NEM törlődik. MINDENKIT TUDNAK, AKIK VAGYUNK, JOBBAN, NEKEM ÉS NEKED, MERT EMLÉNYEK VAGYUNK, AKIK IRÁNYÍTANI AKARNAK, ÉS FELEJTENYSÉGET NEM FELEJTÜNK, KÖRÖNKÉNT KERÜLÜNK, AMIGG MINDENKI ELLENŐRZIK PONT A CIP / 666

  71. Mihaela - mondta

    Hogyan lehet visszaállítani a törölt képet a Facebook-fiókomról?

  72. Loredana - mondta

    Helló, hogyan állíthat vissza egy csoportot, ha törlöm? És vissza akarom tenni

  73. Cristina - mondta

    Szia. Kétségbe vagyok esve, és szükségem van a segítségedre. Közvetlenül a Facebookon forgattak, akaratom nélkül, ahol nagyon súlyos vádakat emeltek velem szemben, hogy bűnöző leszek, stb. Bepereltem, de nem sikerült bíróságra állítanom a videót, mert ill. törölve. Kérem, segítsen nekem sokat. Valami maradt a szerveren, de nem tudom, hogyan tovább, visszaszerezzem és bemutassam a bíróság előtt. Nagyon szépen köszönöm.

  74. Cristina - mondta

    Helló. Nagyon-nagyon szükségem van a segítségedre. A Facebookon élőben forgattak, beleegyezésem és akaratom nélkül. Bepereltem, de nem tudom hol lehet visszaállítani a videót, mert törölték. Vissza kell szereznem. Élőben hívtak

  75. Cristina Mateescu - mondta

    Segítség, hogyan lehet videót szerezni a bírósági helyreállításhoz. Lefilmeztek, rágalmaztak, és megvádoltak gyilkossággal és nemi erőszakkal. Amikor bepereltem őket, törölték a videót. Hivatalosan vissza kell szereznem. Kérem, segítsen,

  76. Vasile - mondta

    Salut!
    Nem látom a bemutató, de érdekel. Igaz, hogy a facebook kövesse velünk mindenütt, különösen azok számára, akik a smart. A figyelmesebb sikerül félrevezetni a CEU csinál, és tegye csak az számít nekik, az emberek könnyen a helyére kerül készítés, plusz számos web kémkedés.
    Azt akarom, hogy a képek egy haver, de szeretnék hozzáadni a barátlistádban csinál. Hogyan érhetem el, hogy ez lehetséges? Ha ez csinálni a szellem egy másik fiókot, már nem elég ideje, hogy elég okos, és meg kell csinálni óvatosan.

    …előre is köszönöm

Trackbacks

  1. […] A jelenség jobb megértése érdekében meghívom Önt, hogy nézzen meg egy régebbi videojátékot a Figyelem témában. A Facebookon lévő fotókat nem lehet véglegesen törölni. Ennek ellenére meghívom Önt, hogy nézze meg az oktatóanyagot, hogy lássa, pontosan hogyan állítjuk helyre a [ ...]

Speak Your Mind

*