Hogy úgy döntünk, a videó kamerás megfigyelő rendszer

Hi barátok, ma azt fogja mondani, csak annyit kell tudni, hogy mikor szeretne vásárolni egy szobát, vagy egy videó megfigyelő rendszer.
A legfontosabb dolog, amit meg kell tudni, hogy a kamerák a két típus, az analóg kamerák és IP kamerák (tud csatlakozni az internethez vagy minden vezeték nélküli), az utóbbi sokkal korszerűbb és sokoldalúbb. Tehát lehet, hogy a pénz megy, nehogy válasszon egy szobában, akkor nem fogja tudni használni, ha hazaérsz.

Tudom ajánlani, hogy próbálja SKUT.ro online áruház kamerák ahol a fiúk megrendeléseket segíthet technikai tanácsokat termék kiválasztása, vagy egy komplex felügyeleti rendszert, és értékesítés utáni technikai támogatás, ha szüksége van.
Emellett más előnye, IP kamerák rögzítésére mozgó képek nagyon nagy felbontást 4K vagy 5K, ellentétben az analóg kamerák által korlátozott szabványok PAL vagy NTSC, PAL = 768 × 576 és NTSC = 720 × 480 vagy 640 480 ×.

Az analóg kamerákon történő tárolást csak egy speciális eszközön, DVR-n lehet elvégezni, anélkül semmi sem rögzíthető. Az IP-kamerák SD-kártyákon, felhőben, helyi fájlrendszereken, FTP-kiszolgálón (Pakisztánban, Nigériában vagy ...), NAS-eszközön (a hálózat bármely pontján) tárolhatók. Alapvetően a tárolási lehetőségeket csak a jelenlegi technológia és a képzelet korlátozza.
IP kamerák működhet önállóan 100%, csak erő az elektromos hálózatról. Lehet csatlakozni a vezetékes vagy vezeték nélküli internet és tárolhat képeket és videókat közvetlenül az SD kártya. Tehát van egy nagyon okos készülék tudja, hogy gondoskodjon saját maga, és természetesen, ha megfelelően van beállítva.
Másik nagy előnye, IP kamerák, hogy azok akkor is elérhetők maradnak a mobiltelefon, így lehet tudni, bármikor, mit intempla az otthonunkban.
Ott IP kamerák Különleges, nem DOME 360, fel vannak szerelve a mennyezet a szoba közepén, és mivel a cél a magas teljesítmény lőni 360 fok után, egy szoftver kompozícióját, minden irányból, és az eredmény minden szögből a szobában lövés egy kamrát (youtube demo).
Néhány évvel ezelőtt bemutatott két oktató, hogyan működik az IP-kamera:
Beállítása a videó megfigyelő rendszer audio, a 1, telepítés és beállítás IP kamera
Felállítása felügyeleti rendszer, a 2, hangfelvétel és videó kezelése
Miután megnéztem ez a bemutató hívlak benneteket, hogy nézni őket, és a fenti két, először megmutatta, hogyan kell telepíteni és beállítani az IP-kamera és a második bevezettük szoftver felügyelet, amelyet működtet több szobák előtt egy számítógép.
Az előnye rendszerek IP kamerák az, hogy nem csak akkor kell, hogy kamerák egy helyen kezelheti sok szoba található több ezer kilométerre pontosan lenne egymás mellett.
Teljesítmény IP kamerák lehet tenni, hogy dugja adagoló integrált vagy a technika segítségével POE (Power over Ethernet), ha nem tesszük díjat eltekintve a hely, ahol lesz szerelve kamerával technológia (PoE) lehetővé teszi, hogy a közlekedés a villamos kábel net. az, hogy nem csak egy PoE switch vagy injektor (a készlet energia közlekedési kábelnet) PoE Adapter Kit TP-LINK TL-PoE200.
Egy másik funkció, amely nem lehet analogicele Motion Detection funkció, amely segít megjelölni bizonyos területeken a látómező a kamera, így képes felismerni és megismerhetik tevékenységek bizonyos területeken, például a boltozat a területen Motion Detection nagyon szükséges.
Indított riasztások néhány esemény rendkívül hasznos lehet, például szeretnénk kapni e-mailben a kép minden egyes alkalommal, amikor valaki belép a hálószoba ajtaját.
Ez a leírás része lehet egy sor szentelt a biztonság és a tulajdon locurintei ha persze van érdeklődés, hogy a megjegyzések rovatban.
Mi lenne, ha továbbra is?

IP kamerák:
Egyszerű belső
IP kamera Edimax IC-3115W
Egyszerű Outdoor
Kamera NIP IP941W, vezeték nélküli, külső

Teljesítmény IP kamera Felbontás 2.048 x 1.536 kártya foglalat, PoE, IR hang.
Edimax IP kamera IR-113, PoE


[hordozóazonosító = 1108 szélesség = 480 magasság = 223]
Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (105)

  • Hello, és szívesen vissza Cristi végül útmutatók minket. Van egy Compro IP kamera IP70 amely megfelel mindent, amit mondott a bemutató mindent a szíved akar. Ez a belső szobába, és én egy egész belső tér a GD-370PRO GRANDTEC, ami nem igazán jó, de ő ellenállt a fagy-25 fok, és nem adja fel, és továbbra is alacsony lesz.
    A legjobb IP-kamerák az IR-kivágással rendelkezők, azaz elvágják a kép szürke színét, vagyis ha egy fa zöld, akkor egy szürke háttérrel látja. IR vágás - levágja az IR-t, hogy abbahagyja a működését, ha normál fényben van, mivel még mindig működik, de nem látjuk.
    Egyébként elégedett vagyok Compro IP70 szoba mechanikus IR.

  • Hello. Isten hozott. Remélem, hogy hamarosan egy új bemutató rendszer konfigurációját, de a legfrissebb rendelkezésre álló technológiát, csak tudod, hogyan kell csinálni. Köszönöm

  • Hello!
    Tegnap valaki írt néhány szót az oldal és a Adrian
    Látom törölte ezt a megjegyzést, bár nagyon igaz, er
    Ez nagyon szomorú látni, hogy az igazságot supara.Pacat!

    • Én törölte a hozzászólást, mert nem volt a témával kapcsolatban az a bemutató, és minden más témában. Személyi következményekkel kell viselni máshol. A facebook-on, például.

      • Nekik van a bátorságuk, hogy elszámolni az én személyes Facebook vagy e-mail mert tudom, hogy nem lehet könnyen lehessen azonosítani. A bátorságot, hogy a közvélemény csak egy névtelenül, álnéven, csak így remélve, hogy valaki is jóváhagyja a beteg elhagyja a comment kedvező véleményeket őket.
        A Facebook és a Twitter fiókomat több video oktatóanyagban többször nyilvánosságra hozták. Az "Adrian Gudus" egyszerű Google-kereséssel gyorsan megtalálhat engem.
        Tehát hogy bátorság, én továbbra is törölni megjegyzéseket, amelyek nem kapcsolódnak a bemutató, de csak a frusztrációk személy ellen, vagy egy másik

  • Hello, és szívesen vissza Cristi, mégis tett egy igazán nagy áttörés oktató.
    Nagyon jó az ötleted a kamerákkal kapcsolatban, de mélyebben bele kell mennie hozzájuk, "nem csak hogy megmutassák nekünk a tortát, és mi utánunk nyállaljunk". Tehát szeretnék példákat mutatni az Ön szempontjából a kültéri / beltéri kamerákra, amelyeket IP-n ajánlna, és tudod róluk, hogy jóak (pl .: nem, modell), és mondjuk, hogy a kültéri konfiguráció 4 -5 szoba (az állatok rögzítésére és megfigyelésére, valamint az éjszaka az állatok eltávolítására) beltéri 4-5 szoba (az állatok figyelésére és éjjel az állatok megsemmisítésére) kártyával vagy kártya nélkül, hogy mindenki számára jó tulajdonságokkal rendelkezzen mindenki zsebében, esetleg példákkal a nagymamák áraira és nagyon jó, nem a rosszra. Amennyire emlékszem, nagyon hosszú ideig készített egy bemutatót beltéri kamerával IP-n is, és ez jó volt.
    Végezetül meg kell jönnöd példákkal nem csak azt jelenti, hogy van néhány jó és néhány rossz, hogy nem tudni, hogy az ember a legjobb, vagy milyen jó mind a minőség és az ár, és ez a régi vagy az új technológia. Köszönöm

    • Ezután Szükségem van a véleményét, hogy tudja, milyen irányban, hogy a tutorial.
      Nem akarom untatni, meg kell adni a pontos információkat.
      Hányan telepített felügyeleti rendszer?
      Mennyire bonyolult?
      Hány szoba?
      Belül, kívül?
      Sok kérdés, hogy megpróbálok válaszolni olvasni meg észrevételeit.
      Ez teljesen normális, hogy közvetlenül a cél nem zavaros a dolog, hogy nem számít.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.