Hogyan lehet áthelyezni a játékokat vagy alkalmazásokat, amelyek már telepítve vannak egy másik partícióra, amikor már nincs szabad helyünk a C részben - video bemutató

Helló barátaim, a mai oktatóanyagban megtanuljuk, hogyan mozgathatjuk az operációs rendszerrel elválasztott partícióktól eltérő másik partícióba telepített alkalmazásokat. Sokan valószínűleg még mindig vannak régi merevlemezekkel, kevés helyet foglalnak el a C partíciónak, vagy annak ellenére, hogy nagy kapacitású merevlemezzel rendelkeznek, a C partíciónak csupán 30–40 GB ajánlott kapacitást rendeltek hozzá az operációs rendszert tartalmazó partíció számára. Idővel mindenféle alkalmazás, játék és telepítés a C partícióra elegendő lesz, így a számítógép indításakor a képernyő jobb alsó részén az "Alacsony lemezterület" üzenet jelenik meg. Mit tehetünk ilyen esetekben?
Vonhatunk a start, hogy tisztítsa meg a fájlokat a közüzemi temporrare CCleaner ami már van egy bemutató, Töredezettségmentesítés merevlemezen. Azok számára, akik nem tudják, mindaz, ami az asztalon van, helyet fog foglalni a C partíción. Fájlokat, filmeket, zenéket vagy bármi mást is áthelyezhetünk egy másik partícióra, hogy több hely maradjon a C partíción. És ha ezek a módszerek nem segít a szabad hely "visszaszerzésében", mit tehetünk?
Haladunk, hogy távolítsa el a felesleges alkalmazásokat, amelyek nem használják őket gyakran segítségével Revo Uninstaller vagy fel tudjuk használni a Steam Mover alkalmazást, úgy döntöttünk, hogy jelen van a bemutató ma.
Steam Mover lehetővé teszi számunkra, hogy alkalmazásokat vagy játékokat már telepítve van egy másik partícióra a mi számítógép. Miután a lépés akkor is működőképes marad. Hogyan működik ez az alkalmazás? Alapvetően ez mozgatja a mappát, amely tartalmazza a szükséges fájlokat az alkalmazások, illetve új játék a kiválasztott helyen, így az eredeti helyét mappa csak néhány parancsikonok / linkeket cél vagy hely, ahol úgy döntött, hogy mozogni.
Ezzel az alkalmazásokat és játékokat, mozgó azok helyét, automatikusan lesz több szabad hely a C meghajtón

Megjegyzés: Mielőtt mozog bármilyen alkalmazás vagy játék, győződjön meg arról, hogy nincs szolgáltatás fut, és azok oprite.Aplicatia is használható operációs rendszerek a Windows Vista és a Windows 7. Nem vállalunk adatvesztés vagy sérülés által okozott ezt az alkalmazást. Ennek az alkalmazásnak vállalja a teljes kockázatot annak használata és annak következményeit. Vannak olyan alkalmazások, amelyek nem mozgathatók szoftver használatával. Van egy lista az alkalmazás vagy játék lehet, hogy nem lehet mozgatni, ezért javasoljuk, hogy teszteljék az alkalmazás használata előtt VirtualBox. Lehetséges, hogy problémái mozgó játék által kifejlesztett Valve Software. Ez a szoftver Az alkalmazásokat és játékokat csak NTFS partíciók
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (52)

  • 10. osztályos oktatóprogram: - nagyon hasznos és egyszerű szoftver - rövid és részletes magyarázat a felhasználásra - nagyon jó video-audio minőség - :)

  • hűvös ....., köszönöm. Áthelyezhetek olyan alkalmazásokat vagy játékokat, amelyek nem kérdezik tőlem, hol szeretnék menteni, és a telepítés után a legfrissebb partícióra viszem.

  • Van olyan program, hogy hát, hogy egy alkalmazás (teljes licenc és beállítások), majd ezután egy másik számítógépre?

  • Helló, Adrian, az oktatóanyag jó, kérnék még egy kérést is, ha lehetséges, talán az egyik készít egy útmutatót arról, hogy miként lehet az ATI-tól beállítani a videó padokat a játék teljesítményéhez (az ATI CATALYST vezérlőközpontot értem) ... Van egy krakkolóm az ATI Radeon 9250/256 mb AGP 8x-től, és ez valami kívánságot hagy a játékokban, és esetleg egy frissítési javaslat jó lenne az AGP slot-ban, ms a megértéshez, sok szerencsét

  • Gratulálok. tutorial.
    Tudod, valahogy megoldást játékokat, hogy a funkcionális után újra telepítése ablakok? Mivel nem minden megy, például languge csomag Red Alert 3 kérni, ha nem tévedek, és fel kell tüntetni a rendszerleíró adatbázisban.
    Köszönet és annyi útmutatók

  • Tehát bemutató nagyon jó, de szeretném tudni, ha tudod, hogy a beállításokat elérni egy tutorial egy egyszerű router hálózati Romtelecom

    • MikhailSzóval bemutató nagyon jó, de szeretném tudni, ha tudod, hogy a beállításokat elérni egy tutorial egy egyszerű router hálózati Romtelecom  

      Írja fel a keresési mezőbe jobbra a fekete él: beállítása egy vezeték nélküli router negyedéves nettó nettó hálót Romtelecom és az RDS, nyomd meg az Entert, és megtalálja a bemutató

  • Érdekes és nagyon hasznos, de haszontalan az XP számára. A leírás kijelenti, hogy hasznos egy régebbi, kicsi merevlemez-meghajtású és kis C-partícióval rendelkező PC-kben. Nem hiszem, hogy valakinek van Vista vagy 7 telepítve ezekre a PC-kre. Van-e valami hasonló az XP-hez ?????

  • Szép bemutató: Egyébként, észrevettem, hogy telepítetted a Trilian Astra-t a C Program Files-be: D mit mondsz, hogy a közeljövőben elkészítesz egy trilian Astra-t? (jelent a közeljövőt, a lehető leghamarabb ???)

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.