Az ablakok mozgatása és váltás egér nélkül, csak a billentyűzetről - video bemutató

Helló barátaim, a mai oktatóanyagban megtanuljuk, hogyan mozgathatjuk az asztalon lévő ablakokat egér vagy érintőpad nélkül. Előfordulhat, hogy egy éjjel elfogy az egér, és valószínűleg egy órával késik, a szomszédok alszanak, mint a barátaid is ... a számítógépen, ahol dolgozol, de elfogyott az egér. Mi a teendő, hogyan lehet mozgatni az ablakokat, és hogyan lehet váltani közöttük az egér használata nélkül? Nos, ez nagyon egyszerű. Minden, amit a mai oktatóanyagban kifejtettem, mind a Windows XP-re, mind a Windows Vista-ra és a Windows 7-re vonatkozik.
Használata csak a számítógép billentyűzetén mozoghat ablakok bármilyen helyzetben akarunk még több, így ülhetünk akár az egérrel, nem tudtunk úgy igazítsuk el. Ez a lehetőség nagyon hasznos, különösen, ha van egy saját netbook, amely nagyon kis kijelző, akkor gyakran adnak át érkező kérelmek ki látótávolság a kijelző. Akkor fogad ablakai egyes alkalmazások nem lehet átméretezni, és akkor még egy probléma, különösen, ha mi meg valami az alkalmazásban, és kellene kattintson a Módosítások mentése gombra, de nem tudjuk elérni, mert az ablak nem lehet átméretezni, és nem számítógépes helyet ahhoz, hogy egy nettó felett.
Azt hiszem, elég példaként hasznosságát ez a trükk, így hívlak benneteket, hogy őt a gyakorlatba átültetni, és lássuk, hogyan folytassa pontosan azt tenni, amit a fent említett.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (36)

  • Ezek hasznos utasítások rám a bajt sok kis situatii.O megoldatlan probléma a mai napig, az ablakot funkció kevésbé tetején, menj félig, majd visszatér arra a pontra, mert húzta az egeret.

    • sailorriver: Hasznos ezeket a parancsokat, húzott ki a baj sok kis situatii.O megoldatlan probléma a mai napig, az ablakot funkció kevésbé tetején, menj félig, majd visszatér arra a pontra, mert húzta az egér .  

      Ez szintén nagyon könnyen kikerülhet a helyzetéből :) letölthető EZ archív, kivonat, fuss AltWindowDrag és most is megragad egy ablakot bárhol mozgatni tartsa lenyomva az Alt billentyűt, majd rákattint balra az ablakban (bárhol), és a hajtás, ahol (ahogy húzza az ablakot tartsa lenyomva az Alt billentyűt. Amikor eléri a végleges helyén van, akkor vegye le az ujját az Alt és a bal gombbal. Ez a funkció Ubuntu alapértelmezésben, de ne felejtsük el, hogy Bill bácsi elgondolkodott.
      1 Linux
      0 a Windows

      • AdrianGudus:
        Meg lehet kijutni a helyzetet, és töltse le EZ archív, kivonat, fuss AltWindowDrag és most is megragad egy ablakot bárhol mozgatni tartsa lenyomva az Alt billentyűt, majd rákattint balra az ablakban (bárhol), és a hajtás, ahol (ahogy húzza az ablakot tartsa lenyomva az Alt billentyűt. Amikor eléri a végleges helyén van, akkor vegye le az ujját az Alt és a bal gombbal. Ez a funkció Ubuntu alapértelmezésben, de ne felejtsük el, hogy Bill bácsi elgondolkodott.
        1 Linux
        0 a Windows
          

        Köszönöm.

  • Hol van a tutorial, hogy nem láttam őt. A szöveg alá bemutatása csak látni egy hirdetést ettől sistems.ro majd egy nagy üres tér.

  • Ki fogja használni a Google Chrome Beta? A szoftver bármilyen mindig előforduló kis Beta hibákat és mindenféle váratlan chicha. Ember használja a Google Chrome Beta nem 9 stabil verzió. Beta: olyan termék végeztünk, befejezetlen egy meglehetősen nagy hibaarány, és feltétlenül számíthat hibák egy időben.

    • stefanSzia Most is az oldalon, és én lesz látható, mint EMAG megjelent SandyBridge processzor, azt jelenti, hogy rögzített a probléma, hogy már volt egy hibát az oldalon?  

      Nem probléma, de volt processzorok alaplapok. Ott nem találtak, hanem processzorok alaplap, mely támogatja a feldolgozók a bug a SATA vezérlő kártyát, de nem minden a H67 és P67. Nem olvassa el a cikket a blog róla!

    • Rotariu: Hello. Megértem a fogás a mozgó ablakok, de dc. Én mozgatni a kurzort fail. Meg kell nyomni valamit?  

      Rotariu: Hello. Megértem a fogás a mozgó ablakok, de dc. Én mozgatni a kurzort fail. Meg kell nyomni valamit?  

        • AdrianGudus:
          Nézd Nene fej-farok bemutató görgetés nélkül is, és azt mondta meg kell nyomni, hogy kiadja az egér segítségével mozgatni.  

          Sajnálom, "ha az egér nem működik", megkérdeztem, hogy megértettem a dolgot, és természetesen elolvastam az egész leckét

          • Rotariu:
            Sajnálom, megkérdeztem, ha esetleg nem megy mauseul "Azt is kijelentette, hogy megértettem, mint egy normális dolog, és olvastam a bemutató  

            Írja be a keresőmezőbe a jobb szélén, a fekete szélén: Hogyan kell használni a számítógépet, ha az egér vagy a billentyűzet eltörik, írja be és megtalálja az oktatóprogramot. Legközelebb használja a keresőmezőt, ezért helyezte oda - használatához és oktatóanyagok kereséséhez - több mint 500 oktatóprogram van ezen a webhelyen ...

  • Használhatja kezdő + lapon válassza ki az ablakokat az otthoni bar nyilakkal kapcsolja a méret szeretnénk jönni, és adja be.
    + D megjeleníthet asztali haza.
    + M = minimalizálni Windows Start
    indul + shift + m = maximális windows
    indul + = r megnyitásához futtatni
    + E = indul a számítógép
    Már a kezdet kezdetén + f = keresőablak (keresés)
    otthon + u = segédprogram megnyitása menedzser
    l = start + közötti váltáshoz számlák (switch user)
    CTRL + Shift + Esc = Feladatkezelő
    otthon + Szünet = Rendszer tulajdonságai
    alt + esc = feladatkezelő
    alt + levél betű megnyomása = menü megnyitása
    ctrl + esc
    F2 = A kiválasztott elem átnevezése
    F3 = keresés egy fájl vagy egy szót, ha van brawser
    = ALT + ENTER tulajdonságainak megtekintése a kiválasztott elem
    ALT + ENTER = Tulajdonságok megjelenítése a kiválasztott objektum

    Remélem, hogy hasznos, és ezeket a parancsokat av, ha tudod, hogy mások ne habozzon írni.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.