Ahogy belépsz a fiókot, hogy valaki másnak, és olvassa el a WhatsApp beszélgetések

Ahogy belépsz a számla másnak, és olvasni WhatsApp beszélgetéseket?
Szia barátok, a mai bemutató látni fogjuk, hogyan olvassuk, és hogyan tudunk kémkedni beszélgetések WhatsApp gyermek, feleség, barát, emberek közel.

Hogyan működik a számla valaki másnak a WhatsApp

Lehet, hogy nem feltétlenül akar kémkedni valaki csak figyelemmel kíséri a gyermekek vagy unokái.
Bemutató megmutatja, ma már nem egy hack.
Vajon speciális szoftver, és nem kell a root.
A bemutatott módszer a bemutató egyszerűen kihasználva olyan funkció, amely WhatsApp van; Arról van szó, WhatsApp Web.

Miért van szükség, hogy menjen valaki más veszi WhatsApp

Mindössze arra van szükség, hogy telepítse a telefon (az egyik, amikor azt akarjuk, hogy kémkedjen az áldozat) nevű alkalmazás WhatWeb Whatsapp és hozzáférhetnek az áldozat telefon (amit szeretnénk, hogy kém) legfeljebb 5 másodpercig.

Amennyiben a módszer nem fog működni Spy WhatsApp?

1 - ha az áldozat telefonjának kódja, modellje vagy ujjlenyomata van a telefon lezárásához, és 5 másodpercig nem tudunk hozzáférni, amint azt fentebb mondtam

2 - ha az áldozat telepített olyan alkalmazást, amely blokkolja az egyes alkalmazásokhoz való hozzáférést, és mi nem férünk hozzá az áldozat WhatsApp alkalmazásához, még akkor sem, ha más alkalmazásokhoz vagy funkciókhoz férünk hozzá az áldozat telefonján.

Hogyan védjük a hozzáférést a fiók valaki WhatsApp

Hogyan lehet megvédeni valakit, így nem kémkedni WhatsApp a telefonbeszélgetéseket?

Jelszó vagy ujjlenyomat telefon

- rögzítse telefonját jelszóval, PIN-kóddal vagy feloldó mintával (vagy állítsa be az ujjlenyomat-érzékelőt), és soha ne hagyja telefonját zárva és felügyelet nélkül.

Pin egyetlen alkalmazás WhatsApp

- ha kényelmesebb és nem szereti átmenni a telefon PIN-kóddal történő biztosításának és feloldásának rutinját, jelszó vagy ujjlenyomatHasználhatja olyan alkalmazás, amely szelektíven blokkolja a hozzáférést az alkalmazásokhoz is választották.
Mások képes lesz használni a telefont, de nem alkalmazások úgy dönt, hogy biztosítsa a jelszót, vagy ujjlenyomat

Bemutató, hogyan kell beállítani a jelszót alkalmazások

A tutorial, hogyan csirke jelszó alkalmazások és fájlok itt találhatók Paroleaza telefon és a tabletta alkalmazások az App Lock

Video bemutató - Hogyan jelentkezzen be valaki más WhatsApp fiókjába, hogy elolvassa a beszélgetést




Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (93)

    • Vagy a szülő, aki azt akarja, hogy néz utódaik. Bármi, ami lehet használni egy jó cél, vagy rossz célra. Mindegyik választani ahhoz, hogy használni, hogy a dolog.

  • Az áldozat WhatsApp az Internetes előzmények marad a csatlakoztatott eszközök és húzza ki az összes ülés.

    • Azt hiszem, nézem, hogy elmentem a wappweb-be, és láttam egy utolsó szinkronizálást, amelyrõl elszakítottam az összes darabot, szerinted még mindig figyeled?

    • Azt hiszem, figyeltem, amint beléptem a wappwebbe, és láttam egy utolsó szinkronizálást, és az alatt írásbeli leválasztás volt az összes PC-ről, leválaszttam, és most gondolod, hogy a cnv még mindig követ engem? Most, amikor belépök a wappwebbe, csak megmutatom a Qr kódot

  • A gyermekek felügyelete nagyon hasznos. Az egyetlen nagy probléma seattlements áldozat telefon, és ez sokkal nehezebb elérni figyelembe véve, hogy a legtöbb jelszót hozzáférést a telefon.

  • Üdvözlet, az android 6.0-nál továbbra is észre kell venni a felső sávban az értesítést, miszerint egy másik eszköz csatlakozik a WhatsApp Webhez ... meg lehet tenni valamit annak megakadályozása érdekében?

  • Feltételezve, hogy öt másodpercig valaki hozzáférhet a telefonhoz, és beolvassa a kódot .... hogyan lehetne orvosolni az áldozat problémáját? A telefon visszaáll a gyári beállításokra?

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.