Hogyan lehet belépni a Windows 7 rendszerbe a rendszergazda jelszavának ismerete és a szoftver használata nélkül - oktatóvideó

Üdvözlet barátaim! A mai bemutatón látni fogjuk, hogyan férhetünk hozzá a Windows 7 operációs rendszerhez, ha már nem tudjuk a felhasználói fiók jelszavát. Furcsa vagy sem, még mindig vannak olyanok közöttünk, akik felhasználói fiókot állítanak fel jelszóval az operációs rendszer eléréséhez, majd elfelejtik azt. Ma "megsértjük az operációs rendszer törvényeit", és akkor belépünk a Windowsba, még akkor is, ha nincs jelszavunk ehhez a fiókhoz, és ezt anélkül, hogy igénybe vennénk Recovery CD-k, live Linux disztribúció vagy egyéb eszközök, amelyek lehetővé teszik számunkra, ez. Nekünk szükségünk van egy DVD a Windows 7 és egy kis türelem, és különösen figyelmesen.
A Windows 7 nem rendszergazdai fiók alapértelmezés szerint (alap-) jön alszik / elrejt. Nos, akkor a Windows DVD 7, hogy felébressze a rendszergazdai fiókot és elérni a végső operációs rendszer. Ha kíváncsi, hogy miért nem lehet törölni bizonyos mappákat (a lakat rajta) partíció C, a válasz egyszerű. Azokon a mappák csak töröl adminisztrátor joga van, akkor is, ha van egy rendszergazdai fiók nem rendelkezik, akkor tulajdonosai a mappák, ezért megtiltotta nekünk engedélyt törölni. Awakening legfelsőbb Rendszergazda fiók, mi teszi a változásokat akarunk, akkor törölheti a rendszergazda fiók jelszavát, vagy nem tudjuk, hogy mi is csak letiltja a fiók jelszavát, amelyet Elfelejtettem a jelszavam. Elvégzése után ezeket a lépéseket, a bemutató, akkor mindig meg a jelszót egy másik javasoljuk, hogy vegye figyelembe, ez alkalommal nem szabad elfelejteni, és mi is aludni / elrejtése Rendszergazda fiók ismét legfőbb.
Annak ellenére azt javasoljuk, hogy tiltsa le / elrejtése miután megoldotta a problémát a jelszót, hogy ha nem, akkor veszélyezteti az operációs rendszer biztonságát. Igaz, hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial, hogy pontosan milyen lépéseket kell hozzáférni a Windows 7, ha nem tudja a jelszót, a felhasználói fiók.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (92)

    • Szuper bemutató. Windows 10-en használtam, és működik. Köszönöm! 10 perc alatt megoldottam a problémát, különben eltévedtem volna egy éjszakára az operációs rendszer újratelepítésére .... windos 7 ... majd a windos 10 frissítésére.

  • Az Adi, beleértve az Ubuntu-t is, a BlackBuntu nevű disztribúcióval rendelkezik a "behatolásért", amely véleményem szerint meghaladja a Backtrak 5-et, egy Debianon alapul, amely szinte mindent elindít, vagyis CD-t, meghajtót vagy külső merevlemezt (amely lehet végezzen teljes particionálást és telepítést) ... nem lenne érdekes egy erről a témáról szóló bemutató? ... a 2. verzió ... a 3-val egy másik történet!

  • jó bemutató .. Sikerült egy bootolható bottal a Windows 8 is, ha a c: én nyerek 7 telepítve, és jól működött csak, hogy esik valahol a fejlett, majd parancssorból (ez a DVD-n a win 8 );

    -Arra gondoltam, ha nem kap a windows, átadva a jelszó / felhasználó nincs cd / dvd usb stb BIOS vagy más módon valahogy?

  • Iulian:
    akkor "szegi meg a törvényt" operációs rendszer ... Adrian! Légy jó ...

    Hagyd irodalomkritika, össze az IT.
    Zsolt.
    Próbáljon csak a felhasználó nevét, ne légy gyerekes.

  • Igen, ez számomra nagyon szörnyűnek tűnik. Úgy néz ki, hogy a BT sem számomra. És még egy dolog, ha oktatást szeretne készíteni arról, hogy miként lehet teljesen korlátozni az ablakokat, azaz nem történik meg dupla kattintás a számítógépen kívüli alkalmazáson, a C partíció pedig el van rejtve stb. valami ilyesmit, és ha rákattint a firefoxra, az azt mondja: Korlátozás Csatlakoztassa a rendszergazdát még a mappámban lévő dokumentumaimhoz is, töltse le a mappát, ha ugyanazt mondja: "Korlátozás lépjen kapcsolatba a rendszergazdával". Meg tudod csinálni

  • Citiot hogy tudok átadni jelszó / felhasználót Csökkentett mód (F8), de nem tudom, hogyan, anélkül, hogy használja live cd / dvd, dvd rendszerindító 7 win, linux, stb kibír.

    Érdekes lenne bemutató, mint ez az win xp, vista és 7.

    • Dorel:
      Bravo! szeretnénk minél több oktató dolgozik a rendszerleíró adatbázis.

      IGEN, a dorel-nek igaza van, tanuljuk meg a vesszőket a nyilvántartásokból :)) Melyek az osztályok, a progidumok, a typelibs ...

  • Kipróbáltam egy másik lehetőséget: Tegyük fel, hogy van olyan felhasználónk, akinek a jelszava és a szuper adminisztrátori fiók aktiválva van, és a jelszóval, akkor a dolgok bonyolultak, mert törölhetjük az adminisztrátori fiókot (változás 10/11), majd amikor újra aktiváljuk az „adminisztrátort” ( szintén 10/11-ig) az előre beállított jelszó megmarad, tehát a jelszót nem törli, majd csak a linux slax használatát kell tennünk.

  • Hi guys, jó munkát!

    De (mindig van egy "ajándék"), mit csinálsz, ha az a személy, akit "feloldasz" SO-val ezzel a módszerrel "elkapta a lépteit", és miután elhagyta őt, ugyanazokat a lépéseket teszi, mint te (az, aki -segítettél megszabadulni a formázástól) és a "túlzott biztonság" beírásakor írja be a jelszót az admin fiókba, majd "aludjon" ??? ..... Egy idő alatt ez történhet vele (ő miatt vagy (barát)), hogy ismét elfelejtse a fiók jelszavát, és felhívja, hogy mentse újra; te, jó szamaritánus, nem fejezed be a fejed a falnak, mert nem tudod elérni az admin fiókot, még akkor sem, ha előzőleg "felébredt"?
    Azt hiszem, ez egy jó téma a támadásra!?

    Egyébként maximális egészség, hogy a kicsiket „kiolvaszthassuk” :) !!!!!!!!

    • Alin:
      Hi guys, jó munkát!

      De (mindig van egy "de"), mit csinálsz, ha az, akivel "nyitott", így ezzel a módszerrel "fogott a lépést", majd hagyja, hogy megtegye ugyanazokat a lépéseket, mint te (ahol Ön segített megszabadulni a formázás), és a "biztonsági többlet" gyere és tedd jelszó admin számla, akkor "alszunk?"? ..... Több mint egy ideig lehet történhet (mert az ő vagy a "barátok"), és felejtse el a nevét és fiók jelszavát, és megmenteni, akkor az irgalmas szamaritánus, nehogy a fejed a falba, hogy nem tudja elérni admin számla akkor is, ha "felébred" előre?
      Azt hiszem, ez egy jó téma a támadásra!?

      Ellenkező esetben, maximális egészségre, akkor megteszi a "kiolvasztás" és mások kevesebbet!

      Az ilyen esetekben van már egy tutorial az oldalunkon. Csak a linket, hogy a fenti szöveg bemutató, hogy biztos vagyok benne, nem olvasni.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.