A Windows Vista, 7 vagy 8 telepítése DVD vagy USB meghajtó nélkül - video bemutató

Helló barátaim, a mai bemutatón látni fogjuk, hogyan telepíthetjük a Windows 7, Windows Vista vagy Windows 8 rendszert DVD vagy USB meghajtó nélkül. Ennek az oktatóanyagnak az ötletét egy felhasználó megjegyzése hívta fel, aki a megjegyzések szakaszában feltette a kérdést: "Hogyan telepítsük a Windows 7-et CD / DVD vagy USB-meghajtó nélkül?"
Nos, lehet, hogy az, de még mindig szükség van a forrás, ahonnan telepíteni. Az okok, amiért valaki kívánja telepíteni a Windows Vista, vagy 7 8 az így valószínűleg nem kell használni az optikai meghajtó CD / DVD, és nem éri el az USB-stick. A módszer sikeresen alkalmazható a kis laptop (Netbook) A 10 inches vannak felszerelve optikai meghajtóval. Konkrétan szükségünk van a fájl tartalmazza a Windows DVD 7, ezeket a fájlokat lehet beszerezni az ISO Windows 7, Vista vagy Windows 8.
A következő lépés az, hogy hozzon létre egy minimális primer oldalán 5 GB MiniTool Partition Wizard Home Edition vagy bármilyen más eszköz, amely kezeli a particionálás, majd másolni a fájlokat kapott az ISO-képfájlt a Windows Vista, vagy 7 8 5 a GB-os partíció létre.
Miért nem hoz létre egy elsődleges partíciót?
Ha nem tudja is létrehozott egy elsődleges partíciót a Windows tudnia kell, hogy nem lehet több, mint 4 elsődleges partíció. Meg kell viszont egy elsődleges partíció logikai 4 akkor hozzon létre egy új primer oldalon. Hogy meg tudod csinálni mindent a segítségével Mini szerszám Partition Wizard elvesztése nélkül a partíción lévő adatok.
Hogyan kell átalakítani egy elsődleges partíció egy logikai partíciót?
Átalakítani egy elsődleges partíciót logika, nyitott Mini szerszám Partition Wizard, válassza ki az elsődleges partíció (lehetőleg olyat, amely nem az operációs rendszer), kattintson a jobb egérgombbal, majd menj a módosítása, és válassza a Beállítás logikai partíció. Amely már tartalmaz adatokat partíció nem vész el a folyamat beállítása Mire a logika.
Miután tette ezt hozzá kell tennünk a boot menü bejegyzést BOOT.WIM fájlt, amely a forrásokban mappából, ami lesz a 5 GB-os partíció a korábban létrehozott, amikor másolt fájlok tartalmaz ISO kép a Windows Vista, vagy 7 8. Ezt fogjuk tenni használatával EasyBCD
Miután ezt tette utolsó lépés, csak újra kell indítani az operációs rendszert és a boot menüből, mielőtt az operációs rendszer, akkor képes lesz arra, hogy úgy dönt, hogy indul az operációs rendszer már a PC vagy kezdeni telepítése Windows Vista vagy 7 8, hogy csak hozzá EasyBCD.
VIGYÁZAT: Ha ezt a módszert, akkor éri el a lépést, ha úgy dönt, a kívánt partíciót telepíteni, győződjön meg róla, hogy nem törli vagy particionálni és formázni a fenti készen 5 GB, amely a fájlokat az operációs rendszer telepítése. Igaz, hívlak benneteket, hogy nézni a bemutató, hogy pontosan hogyan tudjuk telepíteni a Windows Vista és a Windows 7 8 Ablakok nélkül DVD (optikai meghajtó), vagy USB bootolható.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 900 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

 

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

 

Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (145)

  • Nagyon jó módszer ... de felmerül a kérdés ... működik-e ez a módszer csak akkor, ha a Windows még életben van ... ha meghalt, meg kell találnunk más módszereket ,,,, és kérdést? Mit tegyünk, ha az ablak halott? és ezek az alkalmazások nem futhatnak és nem tudnak kettős indítást végezni? van másik módszer a telepítésre?

    • Az oktatóanyagból megértettem, hogy ezen a módszeren keresztül egy menü jelenik meg a rendszerindításkor, a normál indításhoz vagy a partícióból történő telepítéshez. Tehát akkor is, ha az özvegyek "halottak", akkor a partícióból indulhat, és minden probléma nélkül telepítheti a Windows-t.

  • software3g:
    Ez nagyon jó módja ... de van egy kérdés ... ez a módszer csak akkor működik, ha több életet WinXP ... ha meghal, meg kell találni más módszerek, és a kérdések? Mi van, ha meghalt Windows? és az alkalmazás nem tudja futtatni azokat, és dualboot? van még egy módja annak, hogy telepíteni?

    Nem kell egy alkalmazás futtatásához. Után csinálás amit látható a bemutató, akkor távolítsa el csendes, de MiniTool Partition Wizard és EasyBCD boot menü bejegyzés a Windows hozzá.

    • és visszatérek a kérdésemhez. ha a pc meghalt, nem tudok létrehozni egy indítómenüt. Tehát, mit értek abban, hogy nem vártam a pc-re az x vírus vagy rosszindulatú alkalmazások éppen elindulása után, és nem aktiváltam a dualboot-ot ... lenne egy másik megoldás, ha Nincsen botmányom, esettől függően dvd / cd ???

  • Szia Adrian! Van egy változat is a Windows telepítéséhez közvetlenül a hddről, anélkül, hogy az 5 GB-os partíciót létrehoznánk. Egyszerű: futtassa a setup.exe fájlt a "források" mappában, vagy ugyanazt a setup.exe fájlt használja a fő telepítő mappában. Ezt személyesen teszteltem a Windows 8 rendszerrel. Természetesen nem formázza a partíciót, ahova telepítve van, így a „régi Windows” -t törölni kell.

  • hell, ha törli ezt a 100 megata partíciót a rendszerről és a c partíciót a többi partíció nélkül, a telepítés után a Windows újratelepítési lehetősége jelenik meg a rendszerindítási menüben, vagy ismét meg kell szerkesztenem a rendszerindítási menüt, és ha így kezdtem, akkor a telepítés kevesebbet fog igénybe venni. gyors telepítés ??? tartsa így.

  • A WINDOWS.OLD könnyen törölhető a lemez hasításával

    polferis:
    Hi Adrian! Van olyan lehetőség, hogy a Windows közvetlenül a hdd, anélkül, hogy a partíció 5GB. Egyszerűen futás a setup.exe fájlt a mappába "források", vagy ugyanazt a fájlt setup.exe a gyökér a fő telepítési mappába. Azt tesztelték ezt személy szerint a Windows 8. Természetesen nem formázza a partíciót, ahol telepíti maradt, hogy törölje a "régi Windows."

  • Helló, nem tudja valaki, hogy lehet-e telepíteni a hálózati kártyán keresztül, amelynek a kép egy másik számítógépre van a betöltési láncon keresztül

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.