A Windows telepítése a hálózatra a WinPE segítségével - video bemutató

Szia barátok, a mai bemutató látni fogjuk, hogyan kell telepíteni a Windows hálózati. Ahogy ígértem Episode 1 si Episode 2 szentelt ebben a témában, akkor telepíti a Windows hálózati környezetben egy bootolható winpe_x86.iso létre az első epizód a sorozat.
A Windows hálózati teljesítenie kell több feltétel:
- hogy legyen egy bootolható CD vagy USB-meghajtó a winpe_x86.iso képpel az 1. epizódban
- két vagy több számítógép birtoklása
- router vagy a crossover kábel érintkezőkiosztás
- ISO képhez vagy CD-hez Windows XP, Vista, Windows 7 vagy Windows 8 operációs rendszerrel.
Ha megfelelnek ezeknek a feltételeknek, haladunk előre a következő módon:
- Az egyik PC-nek kell lennie a forrásnak. Rajta ki kell csomagolnunk az ISO-képet az operációs rendszerrel, vagy át kell másolnunk egy Windows CD tartalmát. A C partíció gyökeréhez megyünk, és létrehozunk egy mappát (hívjuk, amit csak akar, esetemben "Win7Custom"). A létrehozott mappába átmásoljuk az ISO-képből kivont vagy a Windows CD-ről másolt összes fájlt. Ezután meg kell osztanunk a hálózaton a C partíció gyökérkönyvtárát (esetemben Win7Custom) és beállíthatja a jelszót a felhasználói fiók, Munka után, jelszó törölhető
- Most, hogy mindent előkészítettünk, a forrás PC-nek és a számítógépnek, amelyre a Windows telepítését tervezzük, ugyanazon a hálózaton kell lennie. Ehhez mindkét PC-hez ugyanahhoz az útválasztóhoz kell csatlakozni, vagy keresztező kábellel kell egymáshoz csatlakozni.
- Az első epizódban létrehozott winpe_x86.iso képpel rendelkező bootolható CD-t vagy USB-sticket behelyezzük a második számítógépbe (amelyre a Windows telepítését tervezzük), és ellenőrizzük, hogy BIOS beállította a PC-hoz csomagtartó a bot vagy a CDAdj egy újraindítás PC és a boot CD-ről vagy a bootolható stick winpe_x86.iso
- A CMD konzolban, amely fog fogadni minket, néhány parancsot kell adnunk, minden egyes parancs után nyomja meg az Enter billentyűt:
* Ping-uluiSursa NumelePC
Az én esetemben "VIDEOTUTORIAL ping". A forrás PC neve megtalálható a jobb egérgombbal a Sajátgép gombra kattintva, a Tulajdonságok helyi menüből választhatunk, a Rendszer speciális beállításai gombra kattintunk, a Számítógép neve fülre lépünk, és a Teljes számítógép névnél megírjuk a PC nevét. Nagybetűkkel (nagybetűkkel) kell sorrendben írni. A "ping" parancs segít ellenőrizni, hogy a forrás PC reagál-e, és minden rendben van-e.
* Net use Z: \ \ NumelePc-uluiSursa \ NumeleFolderuluiShare-watch
Az én esetemben "net use Z: \\ VIDEOTUTORIAL \ Win7Custom". Ez a parancs lehetővé teszi számunkra, hogy "lehorgonyozzuk" (hálózati meghajtó / mappa leképezését) a forrás PC-ről a PC-re, amelyre a Windows telepítését tervezzük, hogy az operációs rendszer telepítéséhez szükséges fájlokat a hálózaton keresztül elérjük. A parancs után be kell jelentkeznünk a következő parancs megadásával, hogy hozzáférhessünk a megosztott mappához a forrás PC-ről:
* NumelePC-uluiSursa (írásbeli mjuscule) \ NumeleDeUtilizator
Például az én esetemben „VIDEOTUTORIAL \ AdrianGudus”
Most be kell írnunk a felhasználói fiók jelszavát, gondosan be kell írnunk, akkor is, ha gépelés közben nem jelenik meg, és nyomja meg az Enter billentyűt. Ha minden rendben van, ez azt jelenti, hogy a megosztott mappát sikerült "lehorgonyozni" a forrás PC hálózatán, és sikeresen bejelentkeztünk.
El kell végezni az utolsó két parancs az alábbiak szerint:
* Z:
Ez a parancs lehetővé teszi számunkra, hogy a fenti lépéseken keresztül belépjünk a parancssorba a "lehorgonyzott" mappába
* Setup.exe
Futunk a beállítás varázsló megnyílik telepíteni az operációs rendszert. Innen ez egy tipikus Windows-telepítés, mint amikor telepíti a Windows-bootand egy CD / DVD-n.
Igaz, hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial, hogy pontosan milyen lépéseket kell telepíteni a Windows hálózati.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 900 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

 

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

 


Kapcsolódó oktatóanyagok


Adrian

Flamand információ és a tudás, Szeretek mindent, mi a művészet, és ossza tudásom nagy öröm. Azok, akik átadják magukat mások elveszítik önmagukat, de hasznos, így valami hasznos társai. Azt élvezi ez a kiváltság, soha nem fogom mondani, hogy "nem tudom", de "még nem tudom"!

Hozzászólások

  1. Adrian Sailor - mondta

    Köszönjük tutorial.O kiváló módszer, hogy telepíteni az operációs rendszert retea.Se igazolja Win-helyszínen, amikor a kép nagyon jó, ha az optikai meghajtó a számítógép 2 csak olvasható típusú optikai adathordozó, vagy ha van egy kis bottal hogy csak illik a kép boot.Pe korai napokban ettem egy nagyon régi laptop, nincs optikai meghajtó, és nem boot stick.Nu tudtam, hogy tudja telepíteni a hálózatban, de kevesebb, mint Tettem a Win-ortodox és dolgozik azi.Interesant nap, mint a bemutató a téma telepítés hálózaton keresztül távoli telepítés Service.Toata elismerést munkájukat abban, hogy ez a sorozat a gyakorlatokat (és nem csak).

  2. Stelian - mondta

    Jó lenne, ha, hogy néhány oktató és a fejlesztési fórumon, és Arduino. Nem lenne nagyszerű!

  3. polferis - mondta

    Szia Adrian! A minisorozat 2. epizódjának verzióját tapasztaltam, jól sikerült. Hadd tegyek egy pontosítást, nevezetesen azt, hogy telepíthetjük (alkalmazhatjuk) az install.wim fájlt közvetlenül anélkül, hogy integrálnánk egy iso képbe. Nagyon egyszerű: megadjuk az „imagex / apply C: \” parancsot, majd a kép helye kész és kész. Az alkalmazás után a bcdedit eszközzel vagy harmadik fél szoftverével (TestDisk) kell létrehozni a rendszerindítási szektort. És gyorsabban megy, mint egy telepítés. Egyszerűbb azok számára, akik már telepítettek egy operációs rendszert és kettős rendszerindítást szeretnének végrehajtani, egyszerűen alkalmazzák ezt a wim képet közvetlenül az operációs rendszerből. Kettős rendszerindítással tesztelve, Windows 8 7-es verzióval.

  4. kasszasiker - mondta

    1. "... Meg kell, hogy hozzon létre egy jelszót a felhasználói fiók ...". "Create" meg van írva, és olvassa el a két "e", csak a tulajdonosok személy egyes szám: "hozok létre"!

    2. "PC teljesítmény" - Mindig - a "PC host" vagy "host PC" és a számítógép, amelyen telepíteni az operációs rendszert a PC-n az úgynevezett "kliens PC". Ez nem a "fuss", illetve hivatkozott ezer módon, ezeket a számítógépeket.

    3. Ping lekérdezés vagy a PC, nem a "touch" ..., hogy ellenőrizze, hogy az "általános", "query", ha akarsz! Sajnálom, próbálja meg a bemutató időpontját akadozik. ;)

    4. A „PC-hozzárendelés” jelentése: PC / mappa „CSATLAKOZTATÁSA / CSATLAKOZÁSA” másik számítógépre!

    5. "Execute" az olvasható "egzecuta" nem "ecsecuta"!

  5. Joseph - mondta

    Express Burn CD NEM USB 2.2

  6. Nem értettem semmit. ha használt WinPE kép 2 PC (PC kliens), miért ne tegye közvetlenül a Windows bottal, vagy DVD-t és telepíteni a Windowst. Ezért kérdezem tőle, ha tettem hálózati USB vagy DVD-ROM-on pc2. WinPE képet kell kérni, hogy képes legyen telepíteni a hálózathoz. Miért mondod, hogy túl bonyolult a semmiért. pc2 ezért csak a hálózati kártya és a hálózat telepíthető a Windows egy másik PC-n. így ha usb vagy DVD-ROM telepíthető anélkül, hogy a hálózati. Én meg egy telepítési útmutató csak és kizárólag a hálózat nélküli CD-k és botokkal, hogy állítólag szerettem volna, mint használni őket.

  7. Adrian Gudus - mondta

    kasszasiker:
    1. "... Meg kell, hogy hozzon létre egy jelszót a felhasználói fiók ...". "Create" meg van írva, és olvassa el a két "e", csak a tulajdonosok személy egyes szám: "hozok létre"!

    2. "PC teljesítmény" - Mindig - a "PC host" vagy "host PC" és a számítógép, amelyen telepíteni az operációs rendszert a PC-n az úgynevezett "kliens PC". Ez nem a "fuss", illetve hivatkozott ezer módon, ezeket a számítógépeket.

    3. Ping lekérdezés vagy a PC, nem a "touch" ..., hogy ellenőrizze, hogy az "általános", "query", ha akarsz! Sajnálom, próbálja meg a bemutató időpontját akadozik. ;)

    4. "PC Mapping" fordítja: "bekebelezése / FELTÉTELE" a PC / mappa egy másik PC-n!

    5. "Execute" az olvasható "egzecuta" nem "ecsecuta"!

    1. A „krém” „krém”, nem pedig „creem” (http://diacritica.wordpress.com/2010/03/09/creem-vs-cream/)
    2. Ismerjük a szakkifejezéseket, de oktatóanyagaink nem technikai embereknek is szólnak, akik nem ismerik a "pc host" vagy a "ping", a "map hálózati meghajtó" fogalmát. Ha technikai ember vagy, és hozzászoksz a kifejezésekhez, akkor nehéz összehasonlítani az egyszerű embereket, és ezért a "dadogást"
    Hoztunk létre, hogy a vonat szakemberek, hanem az emberek, akik rendszeresen vásárolt PC most már 4 nap.

  8. Adrian Gudus - mondta

    adi:
    Nem értettem semmit. ha használt WinPE kép 2 PC (PC kliens) miért tenné közvetlen windows stick vagy DVD és telepítse a Windows. Miért engem kérdezel, hogy azt a hálózatot, ha én usb vagy DVD-ROM-on pc2. A WinPE kép kell kérnie ahhoz, hogy telepítse a hálózati. túl bonyolult nimic.deci pc2 körülbelül akkor csak egy hálózati kártya és a hálózat telepíthető a Windows egy másik PC-n. így ha USB-n vagy DVD meghajtó telepítése nélkül a hálózat. Megkeresem a telepítési útmutató csak és kizárólag a hálózat nélküli CD-k és botok, amelyek állítólag volna szeretnék használni.

    Bár az oktatóanyagban azt is elmagyaráztam, hogy milyen esetekben hasznos számunkra egy ilyen telepítés, azt javaslom, olvassa el Adrian Sailor első megjegyzését, talán így érti meg jobban
    A router és a több PC csatlakozik hozzá, amíg lehet telepíteni a Windows több számítógépen módszerrel bemutatott tutorial.
    Ez sokkal könnyebb, és elveszít egy csomó időt, ha azt írjuk, hogy minden PC minden egyes CD / DVD bootolható Windows vagy rendszerindító bottal minden egyes PC

  9. sailorriver - mondta

    Köszönjük tutorial.O kiváló módszer, hogy telepíteni az operációs rendszert retea.Se igazolja Win-helyszínen, amikor a kép nagyon jó, ha az optikai meghajtó a számítógép 2 csak olvasható típusú optikai adathordozó, vagy ha van egy kis bottal hogy csak illik a kép boot.Pe korai napokban ettem egy nagyon régi laptop, nincs optikai meghajtó, és nem boot stick.Nu tudtam, hogy tudja telepíteni a hálózatban, de kevesebb, mint Tettem a Win-ortodox és dolgozik azi.Interesant nap, mint a bemutató a téma telepítés hálózaton keresztül távoli telepítés Service.Toata elismerést munkájukat abban, hogy ez a sorozat tutorials.

  10. vlad - mondta

    Joseph:
    Express Burn CD NEM USB 2.2

    … Igen igazad van ... és az easyBCD a WinPE funkcióval rendelkezik, de az Adrian által a 3 oktatóanyagban bemutatott módszer helyesebb ...

  11. Costelina - mondta

    Köszönöm Adrian
    és nagy bemutató változtatni Mac Ubuntu

  12. Daniel - mondta

    A Windows 8 kopogtat az ajtón! Apache Open Office alternatívája az Office 2010? Ha a Windows Media Player már nem lehetőségek a Windows 8 hogy használjuk médialejátszó? Működik a Windows 8 integrált unzipped? De antivírus? Képesek lesznek használni a Metro felület és laikus az operációs rendszer? Ez könnyebb, mint Windows XP, Vista vagy Windows 7 használatban? Mennyire kell tudni a Windows 8 vásárolni engedély? Megvan a verziójú Windows 8? Megvan a rómaiak képes arra, hogy előrendelésre vásárolható meg a Windows 8? Mikor? Már ez preorders kevésbé a Romania.Nu lenne katasztrófa, de ha nem mi vagyunk a könyveket! Kérjük ragaszkodnak mi IT.E jó nap telepíteni, és nem tudom, mi a hálózati eszköz s, de ha én, mint egy bot, vagy a DVD a Microsoft operációs rendszer, ha ez jobb! Mi van botok, DVD-k vagy frissítsd kódok online? Unite és felvilágosít minket! Előre is köszönöm!
    PS megjegyezni, hogy a fennmaradó közel Videotutorial.ro tájékoztatást kap minden nap! Minden tisztelet az az erőfeszítés és a tisztelet nekünk avatatlan és így tovább!

  13. Stefan - mondta

    Elnézést az off topic, de ha a következő bemutató a Bitcoin? Azt várom, hogy egy héten 2

    • Corleone - mondta

      Semmi, kivéve, ha pisi magad elég erős videokártya első-20 30 ülések, szerint ezen az oldalon http://www.videocardbenchmark.net, Sokáig várni, és a következő bemutató a Bitcoin után lesz január 1 2013 gondolják, hogy akkor jelenik meg, amikor ASIC fogyaszt kevesebb watt, de készítsen néhány Bitcoin elviszi szédül. Jelenleg nincs videokártya nem termel egyszerre Bitcoin mint termel, hogy ASIC 149,99 dollárt out 4500 MHAS / s Én nem hiszem, hogy bárki ebben a verzióban, hogy a pénzt az interneten, azt, hogy a keresett BTC, de végül meg kell változtatni euróban vagy dollárban, vagy távolítsa el őket a kártyát kibocsátó bank, hanem aszerint, hogy távolítsa el őket a bank, hogy megijeszteni jött, hogy szüntesse meg 150000 euró (itt utal, ami elő 1500000 BTC ASIC és költség 30000 dollár). Mutass nekem egy videót a YouTube-on, hogy valaki tett pénzt az interneten ezt a verziót a BTC, vagy más módon, én nem hiszem, hogy szerkeszteni a videót, ha nem termel, akkor igen. Roman nem hiszem, pénzt valamire, és ha nyer jönnek pénzt. Nincs munka, nincs pénz, nincs pénz nem eladni semmit. Nem tudom megérteni, hogy valami ilyesmi. Ha minden a rómaiak is nem olyan rossz regény, amely olyan alacsony, csak a törvényhozók nem érzi a válságot.

  14. Adrian Gudus - mondta

    Daniel:
    A Windows 8 kopogtat az ajtón! Officeeste egy változata Apache Open Office 2010? Ha a Windows Media Player már nem lehetőségek a Windows 8, használjuk az átlagos játékos? A Windows beépített 8 egy kicsomagolva? De antivírus? Képesek lesznek használni a Metro felület, és az átlagember SO? Ez könnyebb, mint Windows XP, Vista vagy Windows 7 használatban? Milyen jól a Windows 8 kell tudni, hogy vesz egy engedély? Megvan a kiskereskedelmi Windows 8? Megvan a rómaiak tehet előrendelésre vásárolható meg a Windows 8? Mikor? Már ezek a preorders kevésbé a Romania.Nu lenne egy katasztrófa, de ha nem mi vagyunk a kártyát! Kérjük, ragaszkodnak, hogy mi a jó nap IT.E telepíteni, és nem tudom, mi a hálózati eszköz, de oldalak, mint ha van egy bot, vagy egy DVD-t az OS a Microsoft, ha ez jobb! Amit mi botok, DVD-k vagy a nettó upgradepe kódokat? Unite és felvilágosít minket! Előre is köszönöm!
    PS megjegyezni, hogy a fennmaradó közel Videotutorial.ro tájékoztatást kap minden nap! Minden tisztelet az az erőfeszítés és a tisztelet nekünk avatatlan és így tovább!

    Van egy csomó oktató a Windows 8 a tanácsadást követően telepítési útmutatók SITEM vagy ezzel a telepítési útmutatót.
    A Windows 8 egy vírus, ez az úgynevezett Windows Defender melynek felülete a Microsoft Security Essentials egy Media Player, hogy hívják a Windows Media Player. Emellett van még egy blog: http://blog.videotutorial.ro amit írt néhány nappal ezelőtt egy cikket elérhető Windows-verziók 8, ár és aki az első honlap, lehet előrendelhető.
    Ez a kötelessége, hogy keresni, vagy iratkozzon fel weboldalak emailes értesítést, amikor felad egy új cikket.

  15. Adrian Gudus - mondta

    Corleone:
    Semmi, kivéve, ha pisi magad elég erős videokártya első-20 30 ülések, szerint ezen az oldalon, akkor sokáig várni, és a következő bemutató a Bitcoin után lesz január 1 2013 jelenik meg, ha azt feltételezi, hogy fogyasztása ASIC néhány watt, de ezek egyúttal néhány bitcoinide Ön szédül. Jelenleg nincs olyan video kártya, amely termel, gyárt mind Bitcoin mint ASIC 149,99 4500 dollárt out MHAS / s Én nem hiszem, hogy bárki ebben a verzióban, hogy a pénzt az interneten, én azt nem is a BTC, de végül meg kell változtatni euróban vagy dollárban, vagy távolítsa el őket a kártyát kibocsátó bank, hanem aszerint, hogy távolítsa el őket a bank, hogy félek, hogy eljöttél, hogy szüntesse meg 150000 eurót (lásd itt, amit termel 1500000 a BTC ASIC és a költségek 30000 dollár). Valaki mutassa meg egy videót a YouTube tette pénzt az interneten ezen verziójával BTC vagy más módszer, én nem hiszem, hogy szerkeszteni a videót, ha nem termel, akkor igen. Roman nem hiszem, pénzt valamire, és ha nyer jönnek pénzt. Nincs munka, nincs pénz, nincs pénz nem eladni semmit. Nem tudom megérteni, hogy valami ilyesmi. Ha minden rómaiak tenne szegény ROMANIA annyira rossz, hogy csak a parlament nem érzi a válságot.

    Téved, nem mindenki keresne pénzt a BTC-vel, mert látja, hogy minden román fél, nem a bátorság, hogy 1000 eurót fektessen be egy kezdőkészletbe a gyártáshoz. Mindenki bizonyítékot akar ... nos hol lenne még a szépség? izgató? Minden a befektetésről szól, és saját magának kell kiderítenie, megéri-e vagy sem. Ha mindent felajánlanak a tálcán, mi az érdeme?
    A "befektetnék, hogy biztosan tudjam, hogy valami kiderül" vagy "honnan tudom, hogy ez valós" elve alapján ma nem fejlődünk egyetlen területen sem. Mindenki "otthon" állt a sorban, és félt különféle képletekkel kísérletezni, mintha nem jött volna ki, vagy ha nem fedezne fel jobbat ...

  16. Kérem, segítsen ma.Nu nézheti a TV-Sopcast csatornák. Telepítettem de amikor kinyitom a TV állomás nem mutatja meg, hol tudom engedélyezni ActivX üzenetet. A lehetőségek jöttem, és dolgoztam ActivX Internet Explorer, és még mindig nem működik. Megmutatja nekem a képet, hogy figyelmeztet, hogy én még nem telepítette Sopcast. 7 64 bites Windows használatát. Köszönjük!

  17. buneziu nagyon jó bemutató, de van egy probléma, telepített Windows a valódi rendszer 8 mia minden jól ment, kivéve egy dolgot nem találtam a hang vezérlő beszélve, hogy van egy hangkártya, amely az úgynevezett Via High Definition Audio, így ha tud segíteni és nekem legyen szíves örömmel hajó tudják, hogy a megjegyzés nem a megfelelő bemutató

  18. Stefan - mondta

    Corleone:
    Semmi, kivéve, ha pisi magad elég erős videokártya első-20 30 ülések, szerint ezen az oldalon http://www.videocardbenchmark.net, Sokáig várni, és a következő bemutató a Bitcoin után lesz január 1 2013 gondolják, hogy akkor jelenik meg, amikor ASIC fogyaszt kevesebb watt, de készítsen néhány bitcoinide Ön szédül. Jelenleg nincs olyan video kártya, amely termel, gyárt mind Bitcoin mint ASIC 149,99 4500 dollárt out MHAS / s Én nem hiszem, hogy bárki ebben a verzióban, hogy a pénzt az interneten, én azt nem is a BTC, de végül meg kell változtatni euróban vagy dollárban, vagy távolítsa el őket a kártyát kibocsátó bank, hanem aszerint, hogy távolítsa el őket a bank, hogy félek, hogy eljöttél, hogy szüntesse meg 150000 eurót (lásd itt, amit termel 1500000 a BTC ASIC és a költségek 30000 dollár). Valaki mutassa meg egy videót a YouTube tette pénzt az interneten ezen verziójával BTC vagy más módszer, én nem hiszem, hogy szerkeszteni a videót, ha nem termel, akkor igen. Roman nem hiszem, pénzt valamire, és ha nyer jönnek pénzt. Nincs munka, nincs pénz, nincs pénz nem eladni semmit. Nem tudom megérteni, hogy valami ilyesmi. Ha minden rómaiak tenne szegény ROMANIA annyira rossz, hogy csak a parlament nem érzi a válságot.

    Először is, a videokártyám az első 20-30, 27 között van, pontosabban az áramfogyasztás nem jelent problémát, mert az a foglalat, amelyhez a számítógép csatlakozik, nem fogyaszt (gyakorlatilag nem létezik, mert elválasztja őket az elektromos hálózat többi részétől, ii. mintha a jelenlegi szomszédomtól lőnék) és másodszor, a románok nem mindig keresnek pénzt valami ilyesmiről, mert a rendes románok általában hülyék és nem hisznek semmiben, a románok úgy vélik, hogy csak kapával lehet őket elkészíteni pénz, a legtöbben azt mondják, hogy "ez biztosan szúrja őket, én nem ezt csinálom", és így történik, hogy nem mindenki keresne pénzt

  19. Stefan - mondta

    Szeretnék kijavítani valamit, amikor azt mondtam, a videokártya nem volt rendben vele 21 én mégis szerettem volna egy tesla

  20. florin - mondta

    Kérem, készítsen oktatóanyagot a "Hogyan készítsünk átlátszó sablont a webhelyhez HTML5 / CS-ben" témához? Korábban keresgéltem a webhelyen, és megtaláltam a "https://www.videotutorial.ro/?p=951" oktatóanyagot a webhelyen, de a CS3 elavult, és nem tudja elérni ezt az átláthatóságot a webhelysablonok számára?

  21. liviuflorin - mondta

    Én is szeretném megkérdezni, bár off-topic, hogy hogyan újraélesítését a Windows 8? Láttam útmutatók Windows 7, de a Windows 8 azonos, vagy különböző? Talán egy tutorial ezen.

  22. Florin78 - mondta

    Andrei: Buneziu jó bemutató, de van egy probléma, telepített Windows a valódi rendszer 8 mia minden jól ment, kivéve egy dolgot nem találtam a hang vezérlő beszélve, hogy van egy hangkártya, amely az úgynevezett Via High Definition Audio, így ha tudok segítsen nekem legyen szíves örömmel hajó tudják, hogy a megjegyzés nem a megfelelő bemutató

    Megértem, hogy van külön dedikált hangkártyája (külön), nem volt túl világos, vagy ha nem külön, az azt jelenti, hogy integrált, és akkor tudnia kell az alaplap nevét és annak felülvizsgálatát, hogy manuálisan megkereshesse az illesztőprogramokat. Próbálja ki a Driver Genius Professional Edition programot, vagy írja be ide …………………. töltse le az alkalmazást, telepítse, vizsgálja meg a PS-t, és biztosan megtalálja az audio illesztőprogramot, és letöltéséhez úgy tűnik számomra, hogy ez regisztrálásra késztet, a regisztráció nagyon egyszerű e-mail és név, mintha a letöltés megmutatna valamit a fizetésről de fizetés nélkül választasz, akkor megkérdezi, miért nem fizetsz, és több válaszod is van, és úgy döntesz, hogy nincs pénzed, úgy tűnik számomra, hogy ez az utolsó lehetőség, és végül letöltöd az illesztőprogramot. Én is kerestem egy illesztőprogramot, és megtaláltam itt folytatom, ahogy mondtam. Siker!

  23. Florin78 - mondta

    Andrei: Buneziu jó bemutató, de van egy probléma, telepített Windows a valódi rendszer 8 mia minden jól ment, kivéve egy dolgot nem találtam a hang vezérlő beszélve, hogy van egy hangkártya, amely az úgynevezett Via High Definition Audio, így ha tudok segítsen nekem legyen szíves örömmel hajó tudják, hogy a megjegyzés nem a megfelelő bemutató

    Megértem, hogy van külön dedikált hangkártyája (külön), nem volt túl világos, vagy ha nem külön, az azt jelenti, hogy integrálva van, és akkor tudnia kell az alaplap nevét és annak felülvizsgálatát, hogy manuálisan megkereshesse az illesztőprogramokat. Próbálja ki a Driver Genius Professional Edition programot, vagy írja be a Google-ba: írja be az első eredményt: "driver identifier", kiválaszthatja a román nyelvet a jobb felső sarokban, letöltheti az alkalmazást, telepítheti, beolvashatja a PS-t, és biztosan megtalálja az audio illesztőprogramot, és letöltés nekem úgy tűnik, hogy ez regisztrál, a regisztráció nagyon egyszerű e-mail és név, mintha a letöltés megjelenne valami a fizetéssel kapcsolatban, de fizetés nélkül választasz, akkor megkérdezi, miért nem fizetsz, és több lehetőséged van, és válaszd hogy nincs pénzed, számomra úgy tűnik, hogy ez az utolsó lehetőség, és végül letöltötted az illesztőprogramot. Én is kerestem egy illesztőprogramot, és itt találtam, folytattam, ahogy mondtam. Siker!

  24. Florin78 - mondta

    Nagyon jó és hasznos ez az oktatóanyag, de nem részletezte Adrian-t, ha két PS-re szeretnénk telepíteni. Az 1. számítógép, amely a forrás, megértettem, hogy mit csinál és hogyan működik vele, majd a 2. számítógépet úgy folytatjuk, mint az oktatóanyagban, eddig minden rendben van, és most felmerül a kérdésem, hogy hogyan tovább a 3. számítógéppel, azaz a másodikval, amelyet telepíteni akarunk Hogyan tovább? Miután elindult a telepítés az első PC-n, áttérünk a második PC-re, és ott is elindítjuk a telepítést? Köszönöm! Ami az írás helyességét illeti, ha jó vagy rossz szót írt, ahogy valaki fentebb mondja, mi, akik innen szeretnénk tanulni valamit, ez nem érdekel bennünket, vagy nem vesszük figyelembe. a bemutatókban és azok lényegében nem a kesztyű helytelen írása vagy mindenki megértésének kifejezése, vagyis a "PC forrás", amely bárki számára megértheti, aki az első, akitől telepítve van a "gazdagép" helyett, akit kevesen ismernek mit jelent. Azok, akik javításra vágynak egy másik webhely keresésére, itt komoly dolgokról esik szó. Még egyszer köszönöm és a lehető legtöbb oktatóanyagot

  25. Florin78: Úgy tudom, hogy erre a célra a hangkártya (külön-külön), akkor nem volt egyértelmű, vagy nincs külön azt jelenti, hogy be van építve, akkor tudnia kell, hogy a nevét, az alaplap és annak felülvizsgálatát, hogy megtalálják a illesztőprogramot. Próbálja Driver Genius Professional Edition, vagy írja be ide ...................... töltse le az alkalmazást, telepítse a PS vizsgál, és biztosan megtalálja az audio driver, és töltse le azt találom, hogy hozza meg regisztrálni, a regisztráció nagyon egyszerű, mint a nevét és e-mail, és töltse le fog megjelenni a fizető de úgy dönt, nem fizet, akkor miért kell fizetnie, és a nagyobb választék és úgy dönt, hogy nem kell a pénz úgy tűnik, hogy az utolsó lehetőséget, és végül néztem driverul.Si letöltheti a vezető és találtam itt csinál, amit mondtam. Siker!

    Én az integrált hangkártyát, és megpróbálta peofesional Genua meghajtó nem működik, és egy másik változata

  26. Florin78: Úgy tudom, hogy erre a célra a hangkártya (külön-külön), akkor nem volt egyértelmű, vagy nincs külön azt jelenti, hogy be van építve, akkor tudnia kell, hogy a nevét, az alaplap és annak felülvizsgálatát, hogy megtalálják a illesztőprogramot. Próbálja Driver Genius Professional Edition, vagy írja be ide ...................... töltse le az alkalmazást, telepítse a PS vizsgál, és biztosan megtalálja az audio driver, és töltse le azt találom, hogy hozza meg regisztrálni, a regisztráció nagyon egyszerű, mint a nevét és e-mail, és töltse le fog megjelenni a fizető de úgy dönt, nem fizet, akkor miért kell fizetnie, és a nagyobb választék és úgy dönt, hogy nem kell a pénz úgy tűnik, hogy az utolsó lehetőséget, és végül néztem driverul.Si letöltheti a vezető és találtam itt csinál, amit mondtam. Siker!

    és ASRock UCC 66 így n nevezik

  27. Costar - mondta

    Érdekes bemutató az ugyanebben a témában, mint az operációs rendszer telepítése a hálózati (PXE) TFTP használatával. Vannak olyan laptopok, amelyek nem CD vagy floppy, és nem indul az USB. Emlékszem, egy darabig ezelőtt megpróbáltam telepíteni XP egy laptop, de még nem sikerült a teljes terhelés a hálózaton. Azt is sikerült feltölteni a laptop TFTP boot lemezt win98 és képesek, hogy egy usb stik i386 mappát tettem xp és smartdrv.exe. Adtam smartdrv.exe akkor Winnt.exe a i386.
    Talán lehet, hogy egy bemutató ebben a témában.

  28. Florin78 - mondta

    AndreiN 66 UCC

    AndreiÉs n 66 ASRock UCC így hívják

    Megpróbálom manuálisan megtalálni őket az Ön számára, de ehhez az alaplap nevén és a nyugalmon, a chipseten és az alaplap felülvizsgálatán kívül szükségem van, és mindezt megtalálhatja "everest" vagy " speccy ”mindkét programról itt vannak oktatóanyagok. Vagy a 2. módszer szerint keresse meg az illesztőprogramot azon a webhelyen, amelyről fentebb meséltem, nevezetesen "illesztőprogram-azonosító"

  29. Adrian Gudus - mondta

    Andrei:
    buneziu nagyon jó bemutató, de van egy probléma, telepített Windows a valódi rendszer 8 mia minden jól ment, kivéve egy dolgot nem találtam a hang vezérlő beszélve, hogy van egy hangkártya, amely az úgynevezett Via High Definition Audio, így ha tud segíteni és nekem legyen szíves örömmel hajó tudják, hogy a megjegyzés nem a megfelelő bemutató

    Sajnos az alaplapgyártó nem kínál audio illesztőprogramokat a Windows 8 rendszerhez. Megpróbálta őket a Windows Update segítségével keresni? Nagyon lehetséges, hogy a Windows 8 megtalálja őket a Windows Update segítségével. Az illesztőprogramok telepítéséről a Windows Update segítségével már van oktatóanyag a webhelyünkön. Írja be a jobb felső sarokban található KERESÉS mezőt: "Illesztőprogramok telepítése, román nyelvű nyelvcsomag és még sok más a Windows 7 és a Vista frissítésén keresztül" megnyomásával nyomja meg az Enter billentyűt, és megtalálja az oktatóanyagot. Windows 8 esetén tegye ugyanezt.
    Hivatalos oldal az alaplap gyártó alapú illesztőprogramok megoszthatja ezt a címet: http://www.asrock.com/mb/NVIDIA/N68C-S%20UCC/?cat=Download

  30. üdvözlő lehet tenni windowx 8

  31. Hi Adrian Elfelejtettem a felhasználó azt mondta nekem, hogyan kell csinálni, mint zsák win 7 telepítse a HDD? Elfelejtettem, hol írtam csak megtalálni a választ, hogy néhány képet mutatok egy felhasználó, és elfelejtettem, hol van a válasz a bemutató? Adtam google 7 EasyBCD Windows telepítése hdd, de dobni a többi szar. Itt adta, hogy a felhasználó nagyon egyszerű, és csak én tudom, hol írom. Mondd el újra, hogyan kell csinálni, hogy a HDD, és nem tapadnak kit 7 ablakokat HDD partíción 4gb max?

  32. Catalin - mondta

    Nincs gond, hogy adja át rhesus felhasználói név és jelszó írtam azt mondja az üzenet
    "A megadott felhasználói környezet érvénytelen", miért? Megváltoztattam a jelszót és megváltoztattam a felhasználót, és semmi

  33. Michael Sabau - mondta

    Helló !! másik lehetőség, hogy nem csinálom a windókat egy régebbi laptopon, de "67-es rendszerhibával" találkozom. 😐

  34. Razvan - mondta

    Szia Adrian.
    Követtem a lépéseket, egy bizonyos pont, amikor kapok egy hiba.
    Amikor pingelni akarok a Laptop - Source eszközzel, a következő hibaüzenetet kapom: „A ping kérés nem találta a hostot **********. Kérjük, ellenőrizze a nevet, és próbálkozzon újra. Mit tehetek ?
    Beszélve arról, hogy mind a laptopok csatlakoztatott azonos router, egy kábel, a másik a Wi-Fi.
    Köszönet előre.

  35. Petru - mondta

    Szia Adrian, nagyra értékelem az oktató, és szeretném megkérdezni, hogy lehetséges, hogy egy videotutorial a telepítést a Windows XP opereare a (hálózati boot).
    Köszönöm szépen, nagy siker az Ön számára.
    Üdvözlettel Peter

  36. Vasile Gavriluta - mondta

    Gratulálok tutorial. A bemutató nagyon jó, és nagyon érdekes. Az is nagyon hasznos visszahelyezése állomások egy nagyon rövid idő alatt a labs. Ez megköveteli, hogy minden parancs RUN össze kell gyűjteni a fájl kiterjesztése. Beat mert ha 26 számítógép sokáig be megrendeléseket minden állomáson, hogy csatlakozzon a képet a szerveren tárolt mondani. Kérjük, videotutorial sok köze van egy fájl létrehozásakor a parancsokat, és ha lehetséges, azok a parametri.Prin végre egyetlen paranccsal fájlba ideje csökken jelentősen.

    Köszönöm,
    Vasile Gavriluta

  37. oroszlán - mondta

    Van egy számítógép, amely az optikai meghajtó nem működik, még az usb buteaza. Lehet telepíteni a Windows xp ??? (Ez egy régebbi modell, IDE csatlakozó)

Speak Your Mind

*