A Windows telepítése a hálózatra a WinPE segítségével - video bemutató

Szia barátok, a mai bemutató látni fogjuk, hogyan kell telepíteni a Windows hálózati. Ahogy ígértem Episode 1 si Episode 2 szentelt ebben a témában, akkor telepíti a Windows hálózati környezetben egy bootolható winpe_x86.iso létre az első epizód a sorozat.
A Windows hálózati teljesítenie kell több feltétel:
- hogy legyen egy bootolható CD vagy USB-meghajtó a winpe_x86.iso képpel az 1. epizódban
- két vagy több számítógép birtoklása
- router vagy a crossover kábel érintkezőkiosztás
- ISO képhez vagy CD-hez Windows XP, Vista, Windows 7 vagy Windows 8 operációs rendszerrel.
Ha megfelelnek ezeknek a feltételeknek, haladunk előre a következő módon:
- Az egyik PC-nek kell lennie a forrásnak. Rajta ki kell csomagolnunk az ISO-képet az operációs rendszerrel, vagy át kell másolnunk egy Windows CD tartalmát. A C partíció gyökeréhez megyünk, és létrehozunk egy mappát (hívjuk, amit csak akar, esetemben "Win7Custom"). A létrehozott mappába átmásoljuk az ISO-képből kivont vagy a Windows CD-ről másolt összes fájlt. Ezután meg kell osztanunk a hálózaton a C partíció gyökérkönyvtárát (esetemben Win7Custom) és beállíthatja a jelszót a felhasználói fiók, Munka után, jelszó törölhető
- Most, hogy mindent előkészítettünk, a forrás PC-nek és a számítógépnek, amelyre a Windows telepítését tervezzük, ugyanazon a hálózaton kell lennie. Ehhez mindkét PC-hez ugyanahhoz az útválasztóhoz kell csatlakozni, vagy keresztező kábellel kell egymáshoz csatlakozni.
- Az első epizódban létrehozott winpe_x86.iso képpel rendelkező bootolható CD-t vagy USB-sticket behelyezzük a második számítógépbe (amelyre a Windows telepítését tervezzük), és ellenőrizzük, hogy BIOS beállította a PC-hoz csomagtartó a bot vagy a CDAdj egy újraindítás PC és a boot CD-ről vagy a bootolható stick winpe_x86.iso
- A CMD konzolban, amely fog fogadni minket, néhány parancsot kell adnunk, minden egyes parancs után nyomja meg az Enter billentyűt:
* Ping-uluiSursa NumelePC
Az én esetemben "VIDEOTUTORIAL ping". A forrás PC neve megtalálható a jobb egérgombbal a Sajátgép gombra kattintva, a Tulajdonságok helyi menüből választhatunk, a Rendszer speciális beállításai gombra kattintunk, a Számítógép neve fülre lépünk, és a Teljes számítógép névnél megírjuk a PC nevét. Nagybetűkkel (nagybetűkkel) kell sorrendben írni. A "ping" parancs segít ellenőrizni, hogy a forrás PC reagál-e, és minden rendben van-e.
* Net use Z: \ \ NumelePc-uluiSursa \ NumeleFolderuluiShare-watch
Az én esetemben "net use Z: \\ VIDEOTUTORIAL \ Win7Custom". Ez a parancs lehetővé teszi számunkra, hogy "lehorgonyozzuk" (hálózati meghajtó / mappa leképezését) a forrás PC-ről a PC-re, amelyre a Windows telepítését tervezzük, hogy az operációs rendszer telepítéséhez szükséges fájlokat a hálózaton keresztül elérjük. A parancs után be kell jelentkeznünk a következő parancs megadásával, hogy hozzáférhessünk a megosztott mappához a forrás PC-ről:
* NumelePC-uluiSursa (írásbeli mjuscule) \ NumeleDeUtilizator
Például az én esetemben „VIDEOTUTORIAL \ AdrianGudus”
Most be kell írnunk a felhasználói fiók jelszavát, gondosan be kell írnunk, akkor is, ha gépelés közben nem jelenik meg, és nyomja meg az Enter billentyűt. Ha minden rendben van, ez azt jelenti, hogy a megosztott mappát sikerült "lehorgonyozni" a forrás PC hálózatán, és sikeresen bejelentkeztünk.
El kell végezni az utolsó két parancs az alábbiak szerint:
* Z:
Ez a parancs lehetővé teszi számunkra, hogy a fenti lépéseken keresztül belépjünk a parancssorba a "lehorgonyzott" mappába
* Setup.exe
Futunk a beállítás varázsló megnyílik telepíteni az operációs rendszert. Innen ez egy tipikus Windows-telepítés, mint amikor telepíti a Windows-bootand egy CD / DVD-n.
Igaz, hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial, hogy pontosan milyen lépéseket kell telepíteni a Windows hálózati.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 900 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

 

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

 

Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (38)

  • Köszönjük tutorial.O kiváló módszer, hogy telepíteni az operációs rendszert retea.Se igazolja Win-helyszínen, amikor a kép nagyon jó, ha az optikai meghajtó a számítógép 2 csak olvasható típusú optikai adathordozó, vagy ha van egy kis bottal hogy csak illik a kép boot.Pe korai napokban ettem egy nagyon régi laptop, nincs optikai meghajtó, és nem boot stick.Nu tudtam, hogy tudja telepíteni a hálózatban, de kevesebb, mint Tettem a Win-ortodox és dolgozik azi.Interesant nap, mint a bemutató a téma telepítés hálózaton keresztül távoli telepítés Service.Toata elismerést munkájukat abban, hogy ez a sorozat a gyakorlatokat (és nem csak).

  • Szia Adrian! A minisorozat 2. epizódjának verzióját tapasztaltam, jól sikerült. Hadd tegyek egy pontosítást, nevezetesen azt, hogy telepíthetjük (alkalmazhatjuk) az install.wim fájlt közvetlenül anélkül, hogy integrálnánk egy iso képbe. Nagyon egyszerű: megadjuk az "imagex / Apply C: \" parancsot, majd a kép helye kész és kész. Alkalmazás után a bcdedit eszközzel vagy harmadik féltől származó szoftverrel (TestDisk) kell létrehozni a rendszerindítási szektort. És gyorsabban működik, mint egy telepítés. egyszerű azok számára, akik már telepítettek egy operációs rendszert és kettős rendszerindítást szeretnének végrehajtani, egyszerűen alkalmazzák ezt a wim képet közvetlenül az operációs rendszerből. Kettős rendszerindítással tesztelve, Windows 8 és 7.

  • 1. "... létre kell hoznunk egy jelszót a felhasználói fiókhoz ...". Az "alkotni" két "e" -vel van írva és olvasható, csak INATAI, SZINGULÁR személyben: "Én alkotok"!

    2. A "forrás PC-t" - MINDIG - "host PC-nek" vagy "host PC-nek" hívják, és azt a PC-t, amelyre az operációs rendszer telepítve van, az első PC-t használva, "client PC" -nek. Ez azért van, hogy ne "futtassuk", vagy nevezzük ezer módon ezeket a számítógépeket.

    3. A pinget az adott számítógép LEKÉRÉSÉRE végezzük, és nem azért, hogy "megérintsük" ... ha szeretnénk ellenőrizni, hogy a "GYAKOR", "KÉRDEZHETŐ"-e! Bocs, megpróbáljuk megállítani a dadogást az oktatóanyagban.;)

    4. A "PC leképezés" jelentése: "MELLÉKLET / MELLÉKLET" egy számítógépre / mappára, egy másik számítógépre!

    5. A "Végrehajt" kifejezés "végrehajt", nem pedig "végrehajt"!

  • Nem értettem semmit. ha a winpe képet PC 2-n (kliens pc) kell használnia, miért ne tenné az ablakokat közvetlenül a botra vagy a dvd-re, és telepítené a Windows-t. miért tegyem fel a hálózatra, ha pc2-en van usb vagy dvd-rom. hogy telepítenem kell a winpe képet, hogy a hálózatról telepíthessem. túl bonyolult, amit semmiért mondasz. tehát a pc2-nek csak a hálózati kártyával kell rendelkeznie, és képesnek kell lennie arra, hogy egy másik számítógépre telepítse a Windows hálózatát. tehát ha van USB vagy dvd-ROM-ja, akkor a hálózatról történő telepítés nélkül is. Csak és kizárólag a hálózatról fogok keresni egy telepítési útmutatót más CD-k és stickek nélkül, amelyeket állítólag nem tudok használni.

  • kasszasiker:
    1. "... Meg kell, hogy hozzon létre egy jelszót a felhasználói fiók ...". "Create" meg van írva, és olvassa el a két "e", csak a tulajdonosok személy egyes szám: "hozok létre"!

    2. "PC teljesítmény" - Mindig - a "PC host" vagy "host PC" és a számítógép, amelyen telepíteni az operációs rendszert a PC-n az úgynevezett "kliens PC". Ez nem a "fuss", illetve hivatkozott ezer módon, ezeket a számítógépeket.

    3. Ping lekérdezés vagy a PC, nem a "touch" ..., hogy ellenőrizze, hogy az "általános", "query", ha akarsz! Sajnálom, próbálja meg a bemutató időpontját akadozik. ;)

    4. "PC Mapping" fordítja: "bekebelezése / FELTÉTELE" a PC / mappa egy másik PC-n!

    5. "Execute" az olvasható "egzecuta" nem "ecsecuta"!

    1. A "krém" a "krém", nem pedig a "creem" (http://diacritica.wordpress.com/2010/03/09/creem-vs-cream/)
    2. Ismerjük a szakkifejezéseket, de oktatóanyagaink nem technikai embereknek is szólnak, akik nem ismerik a "pc host" vagy a "ping", a "map hálózati meghajtó" fogalmát. Ha technikai ember vagy, és hozzászoksz a kifejezésekhez, akkor nehéz összehasonlítani az egyszerű embereket, és innen származik a "dadogás".
    Hoztunk létre, hogy a vonat szakemberek, hanem az emberek, akik rendszeresen vásárolt PC most már 4 nap.

  • adi:
    Nem értettem semmit. ha használt WinPE kép 2 PC (PC kliens) miért tenné közvetlen windows stick vagy DVD és telepítse a Windows. Miért engem kérdezel, hogy azt a hálózatot, ha én usb vagy DVD-ROM-on pc2. A WinPE kép kell kérnie ahhoz, hogy telepítse a hálózati. túl bonyolult nimic.deci pc2 körülbelül akkor csak egy hálózati kártya és a hálózat telepíthető a Windows egy másik PC-n. így ha USB-n vagy DVD meghajtó telepítése nélkül a hálózat. Megkeresem a telepítési útmutató csak és kizárólag a hálózat nélküli CD-k és botok, amelyek állítólag volna szeretnék használni.

    Bár az oktatóanyagban azt is elmagyaráztam, hogy milyen esetekben hasznos számunkra egy ilyen telepítés, azt javaslom, olvassa el Adrian Sailor első kommentjét, talán így érti meg jobban ...
    A router és a több PC csatlakozik hozzá, amíg lehet telepíteni a Windows több számítógépen módszerrel bemutatott tutorial.
    Ez sokkal könnyebb, és elveszít egy csomó időt, ha azt írjuk, hogy minden PC minden egyes CD / DVD bootolható Windows vagy rendszerindító bottal minden egyes PC

  • Köszönjük tutorial.O kiváló módszer, hogy telepíteni az operációs rendszert retea.Se igazolja Win-helyszínen, amikor a kép nagyon jó, ha az optikai meghajtó a számítógép 2 csak olvasható típusú optikai adathordozó, vagy ha van egy kis bottal hogy csak illik a kép boot.Pe korai napokban ettem egy nagyon régi laptop, nincs optikai meghajtó, és nem boot stick.Nu tudtam, hogy tudja telepíteni a hálózatban, de kevesebb, mint Tettem a Win-ortodox és dolgozik azi.Interesant nap, mint a bemutató a téma telepítés hálózaton keresztül távoli telepítés Service.Toata elismerést munkájukat abban, hogy ez a sorozat tutorials.

  • Joseph:
    Express Burn CD NEM USB 2.2

    ... Igen igazad van ... és az easyBCD a WinPE funkcióval rendelkezik, de az Adrian által a 3 oktatóanyagban bemutatott módszer helyesebb ...

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.