Kapcsolat beállítása két crossover kábellel összekötött számítógép között - video bemutató

Hi barátok, a mai bemutató fogunk beszélni hálózatok, különösen akkor lássuk, hogyan össze két számítógépet együtt átkötő kábellel csatlakozik. Ha megkérdezzük, hogy segítsünk ebben a jól lehetővé teszi számunkra, hogy a fájlok gyors átvitelét két számítógép között (vagy egy PC és egy laptop) nélkül vagy a szoftver segítségével egy Internet kapcsolat. Azt is lehetővé teszi számunkra, hogy az Internet egyik számítógépről a másikra, feltéve, hogy az egyik számítógép két hálózati adapterrel (Ethernet) vagy vezeték nélküli Ethernet kártya és egy (laptopok)
Most, hogy láttuk, mi a célja, lássuk, mit kell elérni, amit akartunk:
- UTP kábel (kb. 2 méter, vagy mindaddig, amíg az egyik számítógépről a másikra át kell lépnie)
- két RJ45 aljzat
- egy speciális fogó, amellyel összepréseljük az RJ45 dugókat (megvásárolható a barkácsáruházakból)
Ahogy belépnek a vágás vezetékeit könnyebb RJ45 és hogyan peremezett fogóval behelyezése után a kábel jack kollégám beszélt Cristi bemutató Hogyan szereljük aljzathoz a kábelnet, a standard, hogy a színek így lesz lépni részletezi a sorrendben a kábelek bevezetéséhez az aljzat RJ45 előtt nem megemlíteni, hogy jack RJ45 van fókuszált bilincs, hogy nyomja meg eltávolítani a PC le, fém csapok fel és számozási csapok balról jobbra.
Az első csatlakozó:
- 1. tű <= fehér és zöld - 2. tű <= tenger Egy második csatlakozó:
- 1. tű <= fehér, narancssárga - 2. tű <= narancs - 3. tű <= fehér, zöld - 4. tű <= kék - 5. tű <= fehér, kék - 6. érintkező <= zöld - 7. tű - 8. tű <= tenger
Most már nem csak az erősen hullámosított fogóval RJ45 jack mindkét végén a kábel. További egyszerűen egyik végét az Ethernet kábelt a hálózati kártya egy számítógép (vagy laptop), a másik végét behelyezzük a más NIC a második számítógépre (vagy laptop). Mi nem csak meg kell csinálni szoftver operációs rendszer felépítése, hogy a két számítógép is át fájlokat az egyik a másik. Beszéltem erről részletesebben a videó bemutató, amely arra hívlak benneteket, hogy néz.
Ha a fent említett "séma" szerint elvégeztem az összes lépést, csatlakoztattam egy CrossOver kábelt, amely bármikor használható két számítógép egymáshoz történő csatlakoztatására fájlátvitel vagy internetkapcsolat megosztása céljából. Javasoljuk, hogy a fájlok átvitelének megkezdése előtt tiltsa le a tűzfalat, hogy elkerülje a problémákat. Ebben a video oktatóanyagban megemlítettük, hogyan csinálod ezt.
Igaz, hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial, hogy pontosan hogyan tudjuk gyorsan át fájlok két számítógép közötti kiegészítő szoftverek használata nélkül, vagy egy Internet kapcsolat, hanem csak egy egyszerű crossover kábelt. Szintén ebben a leckében képviselt és hogyan mufeaza egy crossover kábel

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 800 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

 

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

 


Kapcsolódó oktatóanyagok


Adrian

Flamand információ és a tudás, Szeretek mindent, mi a művészet, és ossza tudásom nagy öröm. Azok, akik átadják magukat mások elveszítik önmagukat, de hasznos, így valami hasznos társai. Azt élvezi ez a kiváltság, soha nem fogom mondani, hogy "nem tudom", de "még nem tudom"!

Hozzászólások

  1. György - mondta

    Meg lehet tenni a számítógépek Windows 2 7? Ha igen, akkor meg kell tenni a jelszót mindkét PC?

  2. AdrianGudus - mondta

    György:
    Meg lehet tenni a számítógépek Windows 2 7? Ha igen, akkor meg kell tenni a jelszót mindkét PC?

    Meg kell érteni, hogy ha engedélyezi a hálózati fájl- és tegye ki magát, és tegye lehetővé az adatok hálózaton. Létfontosságú, hogy a fiók jelszavát akkor is, ha a fájlok megosztására uiesti hálózatépítés és sokkal fontosabb az, hogy egy felhasználónév jelszó esetén uiesti fájlokat megosztani a hálózaton.
    Igen, ez lehet a két számítógép között a Windows 7

  3. Egy egyszerű bemutató, Adrian de jó volt, hogy a laptop 192.168.0.1 és 255.255.255.0 és asztali PC Windows 8 fel sem önmagát, de a kézi 192.168.0.2 és 255.255.255.0, azt hiszem, ez megy mind a kézi, én így mindig, amikor Vori átvinni PC-s játék a laptop. Mi lenne a jó, és így a 192.168.0.1 / 192.168.0.2?

  4. nec kiegészítés, nem kell kapcsolni a Windows tűzfalat. hogy megy vele kompatibilis, vagy nincs internet vagy más forwording port. Merge 100% és tűzfal. Ez csak át a PC nélküli internet, ezért le kell tiltani. Véleményem!

  5. AdrianGudus - mondta

    ASUS:
    nec kiegészítés, nem kell kapcsolni a Windows tűzfalat. hogy megy vele kompatibilis, vagy nincs internet vagy más forwording port. Merge 100% és tűzfal. Ez csak át a PC nélküli internet, ezért le kell tiltani. Véleményem!

    ASUS:
    Egy egyszerű bemutató, Adrian de jó volt, hogy a laptop 192.168.0.1 és 255.255.255.0 és asztali PC Windows 8 fel sem önmagát, de a kézi 192.168.0.2 és 255.255.255.0, azt hiszem, ez megy mind a kézi, én így mindig, amikor Vori átvinni PC-s játék a laptop. Mi lenne a jó, és így a 192.168.0.1 / 192.168.0.2?

    Meglátod miért kialakítva útmutatók, hogy jöjjön
    Ha én meg, ahogy mondta, nem tudtam készíteni a talajt a jövőbeli bemutató
    Most nézzük meg, kitalálhatja, hogy miért konfiguráltam így, és mit gondol, mit tennék, vagy milyen helyzetben segít a konfigurációm, mit fog megkönnyíteni ...? (Most azt mondom neked, hogy nem számítok rá, hogy rájössz

    • Iulian - mondta

      Ady, azt hiszem, tudom, miért van kapcsolva a tűzfal, és elkészíti a bemutató, azt hiszem, azt szeretné, hogy az Internet a laptop PC, vagy fordítva laptop vezeték nélkül, és net az asztali, akkor is, ha kíváncsi, hogy "d úgy gondolja, ha kikapcsolta a tűzfalat

    • Salut.Deci hogy 2 PC kapcsolódó, de feltettem IP Kest neki, hogy: a számítógép és a többi webszerver I win8
      Ala win8 látja XP XP, de nem az XP látja 8.Deci tettem valamit, amit megosztani, és a hozzáférést win8 de fordítva nem merge.In ad XP Hálózati helyek, de lát.

  6. madalin - mondta

    Gratulálunk! Nagyon érdekes bemutató. Szerintem hasznos lenne tutorial telepíti a Windows hálózaton keresztül (Windows telepíteni hálózaton) szeretnék látni egy ilyen bemutató!

  7. madalin - mondta

    Szeretném hozzátenni, hogy valaki tudja, hogyan kell csalni a Windows CD, DVD, USB stick, de nagyon kevesen ismerik, és telepítse a hálózat vagy az mivel jár. Azt hiszem, hasznos tudni, hogy ez az út akkor is, ha lassú és nehézkes.

  8. Nos van egy másik lehetőség, de csak tudjuk biztosan, hogy a második hálózati kártya vagy az egyik, hogy a fedélzeten, de egyébként azt mondom, a variáns ez: 2 PC és kábel UTP te normál hálózati, akkor 1 PC csatlakozás LAN + Internet alapú és a második, ha az állított a LAN csak, ami azt jelenti, csak a fájlok átvitelét nélkül net. És akkor is csak azt tudom, hogy mi meg a IP-cím kézi munka után, és a munka és a 2 PC LAN + interneten. De csak 2 tudja, hogy a NIC. Igen, és egy kis probléma volt, hogy a PC 1 mindig nyitva, mint a PC te az Internet 2, úgy, mintha csak 1 Internet PC megáll, mint ez volt a probléma. Hogy 1 és 2

  9. Vagy megteheti, hogy normál kábellel, kézi 192.168.0.1 / 192.168.0.2 IP-vel, és az átvitel simán ment. Kb. Ennyit tettem eddig. Aa vagy egy másik lehetőség a PC-útválasztó elkészítésére, az Internet beillesztésére, és további 5 hálózati kártyával további 5 számítógépet csatlakoztatva automatikusan kiosztja az automatikus IP-ket, pl .: 192.168.2.100 / 192.168.2.101 .102 /… ..103 /…..104/ …… 10 és csak szélessávú neted volt, csak sávszélesség-korlátozásod volt, ahelyett, hogy 2Mb / s-ot használnál, XNUMXMb / s-ot. És csak neked volt feladatod, de ez az volt, hogy a PC routeredet nyitva tartsd, amíg csak a netre van szükséged.

  10. polferis - mondta

    Nagyon jó bemutató, lényegre törő és mindenki számára érthető. A megosztás terén is úgy gondolom, hogy jó lenne egy oktatóprogram a NAS (hálózati csatolt tároló) létrehozásáról, beállításáról. Azért mondom ezt, mert a több "előre feltöltött" routernek van USB portja / portjai is. Mit szólnál Adrianhoz?

  11. calincalin - mondta

    Ha akár csak egy NIC képes automatikusan érzékeli az MDI / MDIX, akkor nem kell egy crossover kábellel. és szinte minden újabb alaplapok képesek erre.

  12. Lan kapcsolat lehet a két számítási router?

  13. AdrianGudus - mondta

    PalAlexander:
    Lan kapcsolat lehet a két számítási router?

    Automatikusan, ha két PC-t vagy egy PC-t és egy laptopot csatlakoztat ugyanahhoz az útválasztóhoz, azok a LAN részei lesznek, és a két PC a Sajátgép> Hálózat menüpontban látja egymást.
    Elérheti az egyik celalalr kell állítani a felhasználónevét és jelszavát, hogy a Hálózati és megosztási
    Erről már van oktatóanyag. Írja be a jobb felső sarokban található KERESÉS mezőbe: "Fájlok és nyomtató megosztása ugyanazon hálózat részét képező számítógépek között" nyomja meg az Enter billentyűt, és megtalálja az oktatóanyagot

  14. PalAlexander - mondta

    Tud egy tutorial, hogyan kell játszani LAN-on keresztül?

  15. PalAlexander:
    Lan kapcsolat lehet a két számítási router?

    Igen, csak meg kell osztani a hálózati, vagyis ha le kell ellenőrizni a Windows-bekapcsolása Network Discovery és kullancs kikapcsolása jelszóval védett megosztás és minden megy a borotva.

  16. Sorin Chiran - mondta

    Iulian:
    Ady, azt hiszem, tudom, miért van kapcsolva a tűzfal, és elkészíti a bemutató, azt hiszem, azt szeretné, hogy az Internet a laptop PC, vagy fordítva laptop vezeték nélkül, és net az asztali, akkor is, ha kíváncsi, hogy "d úgy gondolja, ha kikapcsolta a tűzfalat

    Miért próbálkozik ilyesmivel, ha már elkészítettek egy oktatóanyagot rajta? "Hogyan lehet hídkapcsolatot létrehozni, a netet és egy másik PC-t router nélkül használni" mond valamit? :)

  17. a kábel 11 10 oroszlánok méter

  18. Szia Azt szeretném tudni, ha én másolni egy filmet mondani Bluray 8gb átadhatja Sher mert megpróbáltam újra, és fordul a nyomkövetés, jól különben a beállításokat, és kábel mufatfata, hogy miért látható a bemutató
    köszönet

  19. AdrianGudus - mondta

    ADY31:
    Szia Azt szeretném tudni, ha én másolni egy filmet mondani Bluray 8gb átadhatja Sher mert megpróbáltam újra, és fordul a nyomkövetés, jól különben a beállításokat, és kábel mufatfata, hogy miért látható a bemutató
    köszönet

    Akkor át semmit, és bárki, amíg megvan a megfelelő beállításokat.

  20. romboló - mondta

    Nagyon jó tutorial Sok köszönet
    lépést tartani a jó munka

  21. Sal Megértem, ha azt 7 ablakok egy számítás másik Wind 7 másik nyomkövetési beállítások teszik őket, mint értem a következő bemutató bemutató Windows XP 7 tudom, hogy ez más

  22. stefan - mondta

    ADY31:
    Szia Azt szeretném tudni, ha én másolni egy filmet mondani Bluray 8gb átadhatja Sher mert megpróbáltam újra, és fordul a nyomkövetés, jól különben a beállításokat, és kábel mufatfata, hogy miért látható a bemutató
    köszönet

    ha mindkét PC-nek van gigabites kártyája, akkor nagy fájlok átvitele rendben van. csak azért, hogy legyen egy jó FTP-kábel, akkora, mint 5e, és a csatlakozók tökéletesen elkészültek, mert gigabitnél mind a 8 vezetéket használják, nem csak 4-et, mint 100 bázisnál. amúgy nem tudom, ki akarja létrehozni a belső hálózatot most, amikor mindenkinek van internet és egy router bárki számára elérhető. senki sem teszi a hálózatot 2 vagy 3 számítógép közötti lejátszásra, mint korábban volt ... most még mindig online van az interneten. a láncban az unalom 🙂 .. az adatátvitel még kevesebb a 16, 32 G külső hdd és usb 3.0 + botok megjelenése óta, mivel sokan szeretnék felhagyni a ház körüli kábelekkel.
    Így a következő bemutató Adrian mint barátunk mondta Madalin: Windows telepítése a hálózaton keresztül szeretnénk látni.

  23. AdrianGudus - mondta

    ADY31:
    Sal Megértem, ha azt 7 ablakok egy Calc egy altWind 7 másik nyomkövetés beállításai teszik őket, mint én értem, hogy a következő bemutató bemutató a Windows XP 7 tudni, hogy ez más

    Ha a Windows 7 keres bemutató az én fenti megjegyzést adott PalAlexander.
    A jövőben olvassa a közzététel előtt észrevételeket. Ez felesleges és időpocsékolás, hogy írja ki ugyanazt

  24. stefan - mondta

    és mint mondta calincalin sok éve már nem kell kábel crossover PC-k között NIC tudja, hogyan kell tárgyalni közöttük egyenes kábellel. és legalább egy tudnia kell, hogyan kell tárgyalni.

  25. szuper ... de szeretnék tudni, hogyan kell csinálni 2 számítógépek és laptopok a Windows XP mindkét

  26. AdrianGudus - mondta

    Atza:
    szuper ... de szeretnék tudni, hogyan kell csinálni 2 számítógépek és laptopok a Windows XP mindkét

    Hát nem logikus? A beállítások alkalmazása az XP és a másik számítógépen. Kivéve, hogy a tulajdonság-beállításokat a hálózati kártyát.
    Úgy értem az egyik beállított 192.168,0,1 és 255.255.255.0 és elhagyni a többi teasiguri ellenőrizni az IP-cím automatikus

  27. AdrianGudus - mondta

    A Windows telepítése a hálózatra drága, ezt egy otthoni felhasználó nem tudja könnyen elvégezni, mert bizonyos feltételek teljesülése szükséges. A fejfájás túl nagy, és nem érdemel annyi "kínlódást", ha CD vagy bootolható bot van kéznél. Nem beszélve arról, hogy még a régebbi alaplapok is, amelyek nem képesek botról indítani, egy egyszerű szoftverrel indíthatók a botról (már van oktatóanyag ebben a témában)
    Hálózati telepítés kész a vállalati környezetben, Windows Deployment amikor egy több PC egyidejű

  28. Adrian egy tutorial, hogyan kell telepíteni a Windows Media Player 11 xp.eu tudom, de tudni kell, és a többiek ..

  29. Hála AdrianGudu de van egy probléma, az egyik, hogy én a jelszót, amikor megpróbál hozzáférni, de nincs meg a jelszót telepített Windows Amdo és jelszavakat, ahol kitalálni, hogy mi a jelszót, vagy hogyan kell eltávolítani így tovább dell hp menni, de elérheti a dell hp megy kértem újra a jelszót nem tesz jelszót amndoua telepítettem a Windows, mint köszönöm

  30. AdrianGudus - mondta

    Atza:
    MultumescAdrianGudu de van egy probléma, az egyik, hogy én a jelszót, amikor megpróbál hozzáférni, de nincs meg a jelszót telepített Windows Amdo és jelszavakat, ahol kitalálni, hogy mi a jelszót, vagy hogyan kell eltávolítani, így a hp dell menni, de elérheti a dell hp megy kértem újra a jelszót nem tesz jelszót amndoua telepítettem a Windows, mint köszönöm

    Néztek a videó bemutató fölött feje-farka? Világossá tettem a szöveget, és megjegyzéseket, hogy tesz egy jelszót a felhasználói fiók. Még megmutatta, hogyan kell csinálni a tutorial.
    Start> Vezérlőpult> Felhasználói fiókok> kattintson a fiók felhasználói nevére> Jelszó létrehozása
    Az "Írjon be új jelszót:" mezőbe írja be a kívánt jelszót
    Az „Írja be újra az új jelszót a megerősítéshez:” mezőbe írja be ugyanazt a jelszót, mint az „Írjon be új jelszót” (gyakorlatilag erősítse meg a jelszót)
    A "Írjon be egy szót vagy kifejezést, amelyet jelszó-tippként szeretne használni" mezőbe írjon be egy szót, amely emlékeztetni fogja a jelszóra, ha elfelejtené
    Kattintson a "Jelszó létrehozása" gombra
    Ön fantasztikus….

    • Ezt tettem, és megtekinthető az összes bemutató tettem, és tettem magam jelszó gitt, hogy kérje a jelszót, és nem tudok Loch érts félre tettem, hogy a bemutató, megnéztem, de nem megy kérdezi a jelszót nem tettem jelszó próbáltam létrehozni egy jelszót, és én még mindig nem engedett el

  31. Sturzu - mondta

    szia szeretnék tenni valamit sokkal bonyolultabb, mint az első egy router nélkülözhetetlen Romtelecom kapjon Addicted, és onnan kapok Addicted to me másik router, szeretnék tenni elvileg egy intranet Nemrég készült kap egy Cisco router, amely 24 kikötők 10mb és 2 kikötők 100mb szeretném csatlakoztatni a fő számítógépes port 100mb és és és a sebesség állandó, kb 9pc oldalak, de szeretne csatlakozni egy másik router vezeték nélküli pt laptop és szeretném tudni, hogy azt kell csinálni valami extra beállítások ms

  32. Kruger - mondta

    salut.am két számítógép gyenge, hogy szeretnék összekapcsolható, hogy használja játékok, amelyek megkövetelik források mari.se lehet vagy nu.ms

  33. S.Cristian - mondta

    Salut! Adrian vagy Cristi kérem, segítsen nekem.
    Egy hónappal az én tálcán megjelenik egy sárga háromszög felkiáltójellel az üzenet: "A Windows - Rendszerhiba. Van egy IP-cím ütközés a hálózaton a másik rendszer ", és én esik internet, és visszanyeri után néhány percig, majd ismételje meg az egész történetet. Jártam a beállítást, és minden jól működött a múltban. A probléma az, tőlem vagy a társasági net? Említettem, hogy az RDS internet, már csak egy számítógép, router, és használja Winsows XP.

  34. Adrian Gudus - mondta

    S.Cristian:
    Salut! Adrian vagy Cristi kérem, segítsen nekem.
    Egy hónappal az én tálcán megjelenik egy sárga háromszög felkiáltójellel az üzenet: "A Windows - Rendszerhiba. Van egy IP-cím ütközés a hálózaton a másik rendszer ", és én esik internet, és visszanyeri után néhány percig, majd ismételje meg az egész történetet. Jártam a beállítást, és minden jól működött a múltban. A probléma az, tőlem vagy a társasági net? Említettem, hogy az RDS internet, már csak egy számítógép, router, és használja Winsows XP.

    Folytassa, mint ez: http://www.screenr.com/LCy8

    • S.Cristian - mondta

      Köszönöm a választ, de a beállítások már mint amit mutattál (automatikusan kapjon IP és DNS) mind a Local Area Connection és az RDS kapcsolat. Adj még egy megoldást a problémára kérem.

  35. Adrian Gudus - mondta

    S.Cristian:
    Köszönöm a választ, de a beállítások már mint amit mutattál (automatikusan kapjon IP és DNS) mind a Local Area Connection és az RDS kapcsolat. Adj még egy megoldást a problémára kérem.

    Az "RDS-zavarok" száma 031 400 401, ha Bukarestből származik. Ugyanaz a szám, kivéve a "031" előtagot, ha más helységből származik.
    Ha telefonon, és ez a szám ingyenes. hívás van, akkor mondd el nekik a problémát, és rzolvi. Sok szerencsét!
    Bármely cég / vállalat, amely telefonszolgáltatás egy PR vagy hibákat.

  36. Costi - mondta

    Szia zavar néhány napig, hogy a hálót két PC, de nem sikerül. Nem 1 a számítógép két hálózati kártyával egyik Realtek RTL 8139 / 810x, a második pedig az Intel (R) PRO Network 1000 MT (a fedélzeten) és a Windows XP-üzemeltetők. A második a NIC TP-LINK 10 / 100Mbps PCI Hálózati és ugyanazt az operációs rendszert Windows XP. A második lemezen a PC I 1 192.168.0.1 255.255.255.0. A második megnéztem az IP-cím automatikus. Az első számítógép csatlakozik az internethez. de nem szeretné, hogy a nettó második PC. Kérjük, tanácsot

  37. Mircea - mondta

    Hello. Hogyan másolni egy mappába, hogy osztom azt poare a másik számítógépen, és szeretné másolni a mappát, amely kész, mint én, hogy? Másoltam ki normális, de ha a Net PC nem csatlakozik a többi PC a mappákban

  38. ajutatima úgyhogy van egy PC-és fekvőbeteg nootebok és szeretne csatlakozni a vezetékes internet nooteboku
    de van egy probléma az állomáson, ahol a noteboku akár bármilyen 50 méter.
    Azt akarjuk, hogy a véleményét, vagy nem tudtam kapcsolódni
    vagy tud adni nekem egy jobb ötlete

  39. Moldovan - mondta

    Van valami, ha a kábelt, és forrasztani a vezetékeket a kettő között? Van külön szabadalom, így arra gondoltam, hogy vágja le a kábelt a középső és a bot a vezetékeket, hogy ssa cross kábellel.

  40. Moldovan:
    Van valami, ha a kábelt, és forrasztani a vezetékeket a kettő között? Van külön szabadalom, így arra gondoltam, hogy vágja le a kábelt a középső és a bot a vezetékeket, hogy ssa cross kábellel.

    Azt semmi nem megy tökéletesen. Csak nem esztétikailag kábelt a felére csökken. Akkor dobd a csirke a közepén a halom gabona? És akkor vágott egy fejet 5-10 cm jack. Az lenne a legjobb, hogy tartsa őket.

  41. Perian Liviu - mondta

    Hello!

    Van egy kérdésem:
    Vettem kábeles kapcsolat tettem, hogy a videó még, bár a részesedése megy is a videó, én is hozzáférhet az internethez, a másik számítógépen. Tudja, hogy mi az oka?

    Liviu

  42. florin - mondta

    Van egy laptopom és egy PC-m, mindkettő Windows 7 rendszert futtat, és crossover kábellel szeretném őket összekötni, mindkettőhöz teszem az ip-t, úgy tűnik, hogy csatlakoztatva van, de amikor be akarok lépni a másik számítógépbe, akkor szélmédia lejátszóval lépek be, és én hozzáférés filmekhez és zenéhez a másik számítógépről anélkül, hogy változtatásokat vagy fájlok másolását tudná elvégezni, tudod miért? KÖSZ….

  43. robert - mondta

    Úgy tettem, ahogy a fenti bemutató MI összeolvad, és nem semmi kérem a felhasználónév és jelszó RÁKAPCSOLÁS

  44. robert - mondta

    kösz válasz

  45. Hi érdekelne, ha tudod, hogy egy partíció részét. Szeretném átadni a teljes partíciót D: amely körül 50 GB néhány alapvető fájlok és szeretné átadni azt az új számítógépre, szeretném tudni, ha lehet partíciót osztja ezt a módszert.

  46. gabi - mondta

    Helló,
    Követtem a lépéseket a bemutató, és még nem lát a PC a hálózaton.
    Ez egy PC Win XP-SP2 (én kíván átmásolni fájlokat, körülbelül 80 GB) és más PC Win7Ultimate.
    Van még beállítás?

  47. Marius - mondta

    Először is, azt szeretném mondani, hogy én meg nagyon jó ötlet, és gesztus utáni néhány tutorials, hogy akkor ad tanácsot a különböző kérdésekben. Másrészt azonban, és ha elolvassa a megjegyzéseket, azt veszi észre, hogy rengeteg ember, akik azt mondják, hogy nem voltak képesek megoldani a kérdést, és Mr. cikk szerzője egyszerűen figyelmen kívül hagyja őket; vagy, ha igazán akar segíteni az embereknek, hogy nem mond semmit, és aztán panaszkodnak, ha nem megy, egyszerűen figyelmen kívül hagyja őket. Megnézted már, hogy ha az, amit mondani az embereknek arról tanúskodik? úgy, hogy megváltozott a tanácsot lehet teljesnek, és tényleg segíteni az embereknek? Vagy csak érdekli a honlapon a forgalom, és pénzt reklám írt? Kérem ezt a elütöttem egy útlezárás követve a tanácsokat, hogy megpróbálja folytatni 2 asztali XP; megoldás tanultam mástól, és áll a kézzel beállított IP-forma 192.168.0.2 és maska ​​a 255.255.255.0 fennmaradó üres a 2 század számítógép, nem automatikus IP és DNS a 2 században ahogy mondtad .

  48. Van egy PC és egy laptop Win mindkét 7; Miért lenne ez másképp ??? PS I kívánjuk tenni megosztásra rendelkezésre áll, akkor át mintegy 7-8 GB, működik ????????????

  49. Mihai - mondta

    Helló, tudna segíteni nekem, és nekem a kábel net nélkül játszani counter strike csak közötti 2 PC-k, hogy mi lenne az én kábel? Ha azt szeretnénk, hogy segítsen nekem, és ha akkor küldj egy e-mailt a választ: [e-mail védett].
    Köszönöm.

  50. névtelen - mondta

    Észrevettem, hogy azt mondom, hogy valaki csatlakozik a hálózatom interneten, amikor azt akartam, hogy a PC-n, és a hálózat megjelenik egy másik PC mellett az enyém a szomszéd, hogy jutok töröltetni ott nem a már meg?

  51. RADU-VICTOR csónak - mondta

    Mi történik, ha két laptopot összekapcsol a CrossOver kábellel, és egy laptopnak Winows10, a másik Windows 7pro

Trackbacks

  1. […] Legalább internetkapcsolat, mert az átvitel helyben történik, útválasztón, kapcsolón vagy keresztező kábelen keresztül. Ha nagy sebességgel szeretne fájlokat továbbítani az interneten, akkor […]

Speak Your Mind

*