Hogyan kell telepíteni a Windows nem rejtett partíció 7 100 MB - video bemutató

Helló barátaim, a mai oktatóanyagban megtanuljuk, hogyan kell telepíteni a Windows 7 operációs rendszert anélkül, hogy létrehozná a 100 MB partíciót. Mint tudod, a Windows 7 telepítésekor a szokásos C partíción felül 100 MB partíciót fog létrehozni. A 100 MB partíció gyakorlatilag rejtett és nem jelenik meg a Sajátgépben, de ha jobb egérgombbal kattintunk a Számítógép ikonra, és a helyi menüből a Kezelés funkciót választjuk, a Lemezkezelésnél észrevesszük, hogy a szokásos C, D partíciók stb. Mellett és egy 100 MB partíció. Ebben a partícióban gyakorlatilag rendszerfájlok, rendszerindító fájlok vannak, amelyekkel a Windows 7 indul az indításkor. Ha törli a 100 MB partíciót, meglepődik, hogy az operációs rendszer nem indul. Ha a Windows XP és a Vista a partíciókat a C partícióba helyezi, akkor a Windows 7 makacsabbnak tűnik, és külön partíciót hoz létre a rendszerindításhoz. Számomra ez a Microsoft által választott "eljárás" kissé agresszívnek tűnik, és elmondhatom, hogy kicsit korlátozza a felhasználó szabadságát, bár ennek a partíciónak az a célja, hogy megkönnyítse a gyakran használt fájlok elérését. Ezt a partíciót a BitLocker is használja, ha a C partíciót akarjuk titkosítani. Azok a felhasználók, akiknek nincs tapasztalata ezen a területen, nem fogják tudni, hogyan lehet megszabadulni a 100 MB méretű partíciótól - egy olyan partíciótól, amely megakadályozza a felhasználót a Windows XP vagy a Windows Vista telepítésében. . Ról ről windows XP vagy telepítése és optimalizálása a Windows Vista mi már útmutatók.
És mégis, a Microsoft összes politikájával és minden olyan "döntésével", amely arra készteti a felhasználókat, hogy örökre a Windows 7-nél maradjanak, még mindig megtaláltuk a módját, hogy megszabaduljunk a 100 MB-os partíciótól, így bármilyen operációs rendszert telepíthetünk, függetlenül attól, hogy Windows vagy sem. vagy a Linux, mert ez a számítógépünk, és megvan a jogunk és a hatalom, hogy eldöntsük, mely operációs rendszert akarjuk.
Mi az előnye, ha eltávolítja ezt a partíciót?
Nos, mi is létrehozhatunk egy biztonsági könnyebb, nem kényszerítik, hogy a biztonsági mentés és 100MB partíció, partíció, amely megzavarja a felhasználó egyszerűen hozzon létre egy biztonsági puha ajutrul mentést. Mi lehet telepíteni, ahogy azt fentebb már említettük, minden OS akarunk. Lehet multiboothoz képesek managriem könnyebb operációs rendszerek és mi is szerkesztheti a fájlt rendszerindítási beállítani a rend és a rendszer azt akarjuk, hogy a lista első rendszerindító fájlok csizma most a C partíciót lehet könnyű hozzáférhető és módosítható.
Igaz, hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial. Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (158)

  • Adriane higgy nekem, hogy soha nem történt meg a Windows 7 particionáló menedzserének elmondása, hogy a nustiu segítségével elválasztottam, hogy melyik szoftvert osztom meg. Beköthetek egy bizonyítékot a partícióim képéhez, ahol semmi 7M-en nem jelenik meg, nem tagadom, hogy a Win100-es partíciók pillanatnyilag a 7M-es mérkőzést is megteszik.
    Ez nem azt jelenti, hogy nem történhet más helyzet találkozott, és ezért úgy gondolom, hogy a bemutatott módszer hasznos, bár én is találtam egy másik megoldást.
    Nevezetesen: particionálsz a win7-vel. Ezután a partíciók és a 100M partíció között megmutatja, hogy töröl, és a következő partíciót kiterjeszti az el nem osztott 100M-re. És ... ennyi.

    • axellunyAdriana hidd el teljesen soha nem történt velem, hogy mondja meg a Windows-partíció menedzser 7 nustiu amit megosztottuk Partition soft.Eu a Parted Magic, amely az egészet szívesen és telepítse Gparted win 7 őt. Tudod hagy egy bizonyítéka kép az én partíciók, ahol semmi sem látszik 100M.Nu tagadni, hogy a particionálás momentu win7 márkájú és részei 100M.Acesta ez nem jelenti azt, hogy nem történhet meg, és mások csak gyakori helyzet ezért úgy vélik, hogy a bemutatott módszer hasznos, és bár találtam egy solutie.Anume: Válaszfal win7.Dupa egy pillantást partíciók között és partíció 100M, hogy megszünteti, és bővül a következő partícióra 100M kész nealocati.Si ... .  Idéz nekem

      Mondtam, hogy hogyan osszam meg. Ubuntu Live CD-t használtam, kinyitottam a GParted-t, töröltem a C-partíciót és a 100 MB-os partíciót, létrehoztam egy új partíciót, amelyre NTFS-t készítettem. Újraindítottam, beillesztettem a DVD-t a Windows 7 rendszerbe, és amikor eljutottam a partíciókhoz, kiválasztottam a partíciót, amelyet a GParted-rel már előkészítettem, és ez nem tette lehetővé a telepítést. Azt mondta, hogy a partíciót a GParted blah blah blah-vel osztották ki, és azt formázni és újraosztani kell. Tehát nekem nem sikerült. Aztán kipróbáltam az Acronis Disk Director programot, és ugyanezt az üzenetet kaptam. Azt mondta, hogy Acronis-nal készült ... bla bla. Az egyetlen módszer, amelyet sikerült a partíció formázása és törlése egy Windows Vista DVD-vel. Nem tudom, hogy vannak a merevlemezek ... hogyan osztják el őket neked, de a béke nem működött értem.

      • Adrian admin:
        Már mondtam, hogy én particionálni. Én is egy Ubuntu Live CD-ről, kinyitottam GParted, azt el kell hagyni a C partíciót, és 100MB, hoztam létre egy új partíciót, amit facuto NTFS. Adtam reebot, tettem DVD Windows 7 és amikor elérte a partíciókat, válassza ki a partíciót, hogy van egy "készítmény", mielőtt a GParted és ne engedd, hogy menjen előre a telepítést. Azt mondta, hogy osztottak a GParted partíció és bla-bla-bla, és szükség van a formátum és átcsoportosítás. Tehát elmentem. Aztán megpróbáltam Acronis Disk Director és megkapta ugyanazt az üzenetet. Azt mondta, hogy készült Acronis ... bla-bla. Az egyetlen módja, tudtam formázni, és törölje a partíciót a Windows Vista DVD-t. Tudja, hogyan osztják hajtások ... mi lenne, ha, de én nem működött és a béke.  

        Elolvastam az oktatóanyag feletti szöveget, és sajnálom, ha ideges vagyok, de hadd mondjam el, hogy nem igazán olvassa a szöveget, vagy legalábbis én, mások, nem tudják biztosan, de ismersz engem: legalább fél évvel ezelőtt kedves voltam, és Olvastam a szöveget, majd néztem a videó bemutatóját, és rájöttem, hogy az oktatóanyagokban sokszor ugyanaz van, amit mond az oktatóprogramban és a szövegben, anélkül, hogy a szövegbe valamit extra hozzáadnék, mégis az oktatóprogramban különböző témák zárójelei voltak. Úgy találtam, hogy nem szabad több időt pazarolnom az olvasás során, és csak azt kell megnéznem az oktatóprogramot, hogy rendben van, ha valaki hangosan mondja el, mint amit az agyadban olvasott! Tehát a megjegyzés szakaszban szereplők egyetértenek velem? Ez az oka annak, hogy nem olvastam a szövegeket ... Elnézést kérek Adrian-tól, ha félek, de engem a helyzet, talán tévedek, nem tudom, mondtam az okot ..... Csak jó!

        • BGD:
          Elolvastam a fenti bemutató, és elnézést kérek, ha csapat ideges, de hadd mondjam el dc nem olvassa el a szöveget, vagy legalábbis én, mások nem biztos, de tudom, hogy: Én VRO fél évvel ezelőtt, vagy több voltam hajlandó és olvassa el a szöveget, és utána néztem videtutorial, és rájöttem, hogy sokszor a konzultáció közel azonos kérdéseket tuttorial mondjuk a szöveges, anélkül, hogy valami extra szöveg bemutató még mindig ezzel a különböző tárgyak konzolok , és megállapította, hogy nem vesztegeti az idejét olvasás, és látta, csak bemutató, hogy hogyan mondja jó fürdőszoba valaki hangos olvasás, mint a fejedben! Tehát azok a hozzászólások részben az egyetért velem? Ez az én miért nem olvas szövegeket ..... Bocs, ha Adrian csapat ideges, de ez a dolog, lehet, hogy tévedek, nem stium, azt mondtam, hogy miért csapat ..... Minden jót!  

          Elolvastam a fenti néhány megjegyzést, és látom, hogy ez a dolog hasznos, talán azt gondolom, hogy visszahelyezem az xp-t, de nem tudom, hogy ezt az időt elmulasztottam, egy barátomtól kapott egy dvd-t, a win 7 ultimedi és a lam telepítve van és kb. 2 nap múlva felteszem az xp-t, mert a hálóm egyáltalán nem működött, felhívtam az rds-t, és azt mondták, hogy nincsenek támogatása a 7-es győzelemhez, és xp-t tettem anélkül, hogy hibát vagy bármi mást adnék meg, tehát azt hiszem, a játék hogy 100 MB nem létezik ...

  • szép, de van egy másik megoldás azoknak, akik telepíteni akarnak egy win xp és a win 7-et, először telepítsék a Windows xp-t, formázják az összes partíciót (a merevlemezről nem particionált rész "Unalocated space" -ként jelenik meg) , válassza ki, hogy mekkora memóriával kívánja elkészíteni az új partíciót (ha akar, és ha van valami particionálatlan a merevlemezen), írjon MB-ban, kövesse a telepítő varázslót, majd utána, facetirt és az újraindítás során helyezze be a DVD-t a Windows 7-be és a partíciós táblában válasszon egy partíciót, minden partíciót (kivéve azt, amelyet az xp tartalmaz), majd helyezze el a telepítést, az első újraindítás után a kettős rendszerindításnak (operációs rendszerek menü) meg kell jelennie a menüben válassza a Windows 7-et, és ne nyerjen xp-t, amely a menüben a "Windows korábbi verziója" alatt található, és folytassa a telepítést (be kell helyeznie a Windows 7 telepítő dvd-jét), és megszabadult a "Microsoft érzéketlen blokkjaitól".

  • Bravo Adrian láttam, hogy ez a fujitsu-ból származik, de szerettem volna megtudni, hogy mondod-e az oktatóanyagban azokat a nyelveket, akiknek jó telepítése van, és van SP1 és xp sp2 oem üzleti eredményeim, de az xp sajnos nem működik, de a Vista működik. ami bosszantott a 100 MB-os partíció felső részén, amelyet nem tudtam törölni, és nagyon szükségem volt rá, de az Acronis-nál nincs külön elindító acronis-lemezkönyvtár, amely ismét zavar, hogy kölcsönveszek a boot cd-t ahci, amely mindig hibát ad, valójában sikertelen sata Nem tudom, mi van igen vagy nem, és bosszant engem, nem tudom, létezik-e akronis lemez indító külön könyvtár, amelyet kerestem, de nem találtam. :)

  • Jó bemutató .... De növelje meg a számítógép teljesítményét, ha csinálja ezt a dolgot, vagy csak helyezze át ezeket a 100 MB-ot a C-re, és készen áll, ha igen, mit kell még küzdenie a játék törlése érdekében, ha nem jelenik meg a Saját Copmuter és ne tévesszen össze semmivel .....

    • BGD: Jó bemutató .... De növeli a számítógép teljesítményét facin dolog, vagy egyszerűen csak mozgatni azokat 100 MB a C, és készen áll, ha igen, jól, mit tehetünk a küzdelmet, hogy törölje le a fejét, ha nem im My Copmuter és ne szórakozz semmit .....  Idéz nekem

      Zavarja össze a jövőt. Ha "belefáradt" a bemutató feletti szöveg elolvasásába, derítse ki, hogy hol zavarja, vagy mivel.

  • Adi, szerinted ez a darab hülye ... látta, mi van rajta? Azt is kérdezem, mint egy tudatlanót, aki a Win 7 telepítésével nem panaszkodik 100 MB-val. Azt hiszem, meglátjuk, miért van így ... bocs, ha tévedtem. :)

    • DragosAdi, mit gondol, hogy a darab történik máshol .. Láttad, mi van rajta? Megkérdeztem egy hülye, aki telepíti a win 7 100 nem panaszkodnak MB. Azt hiszem, értem, miért annyira .. Bocs, ha tévedek.   Idéz nekem

      Igen, láttam, mi van rajta (Ha "fáradt" voltál olvasni, mint például a BGD, akkor az oktatóprogram fölött a szöveg rájött volna, hogy mondtam, mi van a partíción, nagyon jól tudom, mi van rajta), de ami nem feltétlenül található egy külön 100 MB-os partíción. Nekem van a Windows 7 operációs rendszer nélkül ez a 100 MB partíció, a fájlok, amelyek állítólag ott voltak, a C-n vannak, és az operációs rendszer azonban nagyon jól fut és minden probléma nélkül! Nem az a tény, hogy 100 MB helyet foglal el, és nem jelenít meg minket a Sajátgépben, a probléma, hanem az a tény, hogy összezavar minket, amikor biztonsági mentést készítünk, vagy ha dupla rendszerindítást akarunk, vagy a Windows XP vagy más operációs rendszer telepítésére (megismétlem, a az oktatóprogram feletti szöveg, amelyről azt látom, hogy nem is átkozottul olvasod el a dolgot, nehogy valami olvassa el Isten tiltását, elveszítik a gyermekeidet?)

  • Én Win 7, de ez nem jelenik meg 100M partíció Lemezkezelés csak partíciók én készítettem, vagy formázza a CD bootolható partíció, mint nem találni.

    • DragosAdi, nem ideges, nem jelenik meg, mint szükséges .. Mess a világot látni ez a bemutató.  

      Soha nem tudhatja, mikor vagy milyen számítógépen hasznos ez a tanács. Velem sem történt meg, de amennyire látom, bizonyos körülmények között a Windows 7 horpadást okozhat.

  • A bemutató super.Eu én még mindig a kérdések ugyanis, miután az egészségre után kapsz egy trükk partíciót Ugrás 16 és mond valamit, és akkor lehet telepíteni a Windows anélkül, hogy 7 már nem lehet a partíció A 100MB de tudom, ha ezt a partíciót akarod a 50GO, hogy annyira jó, hogy ebben az esetben a C partíciót még mindig nem, és 100MB partíciót?
    A második kérdés az, hogy még mindig nem értem, mi zavarja ezt a 100 MB partíciót? Ez miatt a rendszer nem működik normál paraméterekkel, vagy csak egy módja annak, hogy lázadjon a microsoft felé. ha a Windows gyorsabban elindul, akkor mi értelme mindenféle trükköt oka nélkül tenni. Könyörgöm, hogy ne bosszankodj, mert ezt mondom, de látom, hogy mások nem értik, mi a baj ezzel a 100 MB partícióval, amely ha valami jelentéktelennek tekintjük.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.