Hogyan betöltése román feliratok Netflix

Netflix romániai román felirat a tévében

Nemrégiben elindult a Netflix Romániában, sajnos, román felirat nélkül. De ez rendben van…
Miután Kerestem az interneten, összetákolt egy módszert, amellyel meg lehet nézni a filmeket és tévéműsorokat a Netflix, a román feliratok.

Hogyan betöltése román feliratok Netflix

Hogyan betöltése román felirat Netflix?
Meg kell 3 cucc:
1. kiterjesztés Super NetflixA Google Chrome.
2. Feliratozása film vagy epizód.
3. weboldal Subflicks.com
Telepítse a böngésző kiterjesztés érdekében, hogy segítsen feltölteni a pályán, meg kell átalakítani a .srt in .dfxp helyben subflix.
A korlátozások ezt a módszert.
Menj a laptop, asztali vagy táblagépén a Google Chrome teljes. Ne menj az Android vagy iOS mobil Google Chrome.
A trükk az, hogy nézni Netflix filmek TV felirattal román.
A rendszer segítségével a chromecastTudunk küldeni Netflix film lapon a számítógép és a TV-t.
Netflix előnyöket.
Előfizetői 3, 8, 10 és 12 euró havonta (az első hónap ingyenes)
Tartalom SD, HD, Full HD és 4k (moşuleee)
szülői felügyelet
Elkülönített számla gyerekeknek
Ez szuper kényelmes

Hátrányai.
szolgáltatás fizetés
A hiányzó feliratok román (részben megoldódott moi)

Alternatívák a Netflix.
Weboldalak online filmek (Illegálisan és lassú)
Torrente (Elég kényelmetlen, kockázatos és illegális)
Voyo (Jogi filmet, de poros)

Chromecast + Netflix = Szerelem

Video bemutató - Hogyan töltjük fel a román feliratokat a Netflix-re




Video bemutató - Netflix Romániában, román felirattal a tévében

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (140)

  • Egy kiváló módszer, általam használt és még sokan mások a filmnézés is: A film letöltődik a számítógépre, átkerült a külső meghajtót, hogy csatlakozik a router (Asus Ac56U), ezt követően egyszerűen nézte a tévében okos használatával DLNA szerver. Egy kiváló módszer, a filmet személyes Wi-Fi hálózathoz, jó sebesség, kiváló minőségű, vezeték nélküli, szóváltás szabad, nem megtért.

    • Az Ön módszere „klasszikus” és kevésbé legális. Rengeteg oktatóprogramunk van, különféle kombinációkkal.
      A módszer azonban előnyt Netflix legális.

      • Ez lenne az egyetlen előnye, de még mindig nincs elég hitel, elegendő előfizetés? Miután fizetünk az internet-előfizetésért, pénzt adunk egyes dolgokra is, amelyeket kis leleményességgel önmagukban tudunk megoldani, nagy gond nélkül. Valószínűleg kipróbálom a Netflixet is, mivel még mindig nagyon sok tartalmat nézek tőlük (Jessica Jones, Daredevil, House Of Cards, Master Of None). Jelenleg a „klasszikus” módszer áll fenn :). Ha megoldja a felirat problémáját, a Netflix sok előfizetőt szerezne, addig ez még nem látható.

        • Az érvei nevetséges. Ha nem engedjük meg magának, akkor lopunk. Így fordítasz. Hűvös gondolkodásmód, ezért a vállalkozásnak nincs és nem lesz jövője Romániában. Sokan vannak olyan gondolkodásúak, mint a tiéd, akik nem tudják értékelni az erőfeszítéseket a fizetéssel, mert kényelmesebb ellopni, csak minden megéri! Csak a munka költségei!

          • Uram, azt mondod, hogy talált valakit, hogy ellopja új emberek szegények, akik néha letöltés film torrentek :) :). Hadd beszéljek dastea úriember, de mi van a megjegyzések rovatban nem kap díjat, megnyugodhat, ha megnézi a törvény, legőszintébb, a legtöbb civilizált és leginkább jogi ember a világon. Hadd memorizálni a bögre, holnap, holnapután láthatjuk a tévében bemutató programokat, és, és a vállalkozási!

          • Tipikus elkövetők. Amikor elkapta gheboşează és alázatos kezd sírni, és elmagyarázni, hogy neki keseredve, szegény.
            Mire fogott egy kite égett a környéken, a szomszédok, ha ő kamasz teszi ezeket a kis zsebek, hogy van egy cigarettára. Ha házas férfi, kölcsönöket, mint hitelt összhangban legyen a szomszéd, hogy a plazma nagy és BMW húzza Tepe lehetőség szorítja egy kicsit mindenhol, a többi keserű, és nagyon szép!
            Az az állítás, hogy a lopás, mert nem engedte magát, vagy te keserű, ez a legundorítóbb érv.
            Nem engedheti meg magának, és keserű? Ne használja! Amennyiben feltéve, hogy filmnézés elengedhetetlen a túlélés? Van pénz, akkor nem veszi meg a BMW vagy a plazma. Ez nagyon egyszerű. Nincs törvény, illetve büntetés azok számára, akik nem a saját BMW, plazma és nem néz filmeket. Nem szükséges a túléléshez nem kapsz enni, nem mindennapi problémák megoldásához ezeket a filmeket, vagy plazma, ne gyermekeket.

          • Kérjen valakit, hogy fújjon az irányába, mert tüzet éget. Ne felejtsd el, mert gyorsan éget, 35 kg-nál, annyiban, amennyire csak van;) Hadd adjak neked havonta 70 RON-ot, mert csendesen nézek ki a RARBG-tól.

          • A súlyos probléma most, hogy

            sok pénzre van szükség a kevés tartalomhoz. A legalacsonyabb tarifa drágább, mint az internet-előfizetés, és tudjuk, hogy a románok mit gondolnak az internetről. "Ha fizettem a nettóm, akkor letölthetek bármit, amit találok." Komolyan véve, az a bűntudat, hogy bármit is szabadon láthat a torrentokon, nehéz megállítani az ilyen ajánlatokat. Ugyanez vonatkozik a Google Play "Zenere vagy az Apple Musicra is, amelyek a közelmúltban érkeztek hozzánk. Aktív előfizetésekkel voltunk mindkettőn. Néhány hónap múlva bezártam az elsőt a Google-tól. Úgy találtam, hogy rendszerük érdektelen, és az ajánlat gyenge. Apple Nekem tetszett a zene, amíg el nem kezd rosszulni, a streaming körülbelül egy hónapja megfertőződött, beleértve a Beats1-et is, tehát elégedett vagyok a WiFi és az automatikus és ingyenes rendszer (sic) által közvetített podcast-okkal a Deezer, Flow-n keresztül. "Azóta emelkedtem, mióta az ár felfelé emelkedett, és az 1,7-es vagy 2,4-es árfolyamuk érzéketlennek tűnik számomra. Nem összetévesztettem az üvegeket, és az Uber ugyanabból a történetből származik." - Milyen jól mondja George Buhnici.

          • Ön a Netflix képviselője Romániában, vagy hogyan? Megértem, hogy ez a legnagyobb online streaming szolgáltatás, kiváló minőségű tartalommal, egy nagyon sikeres okostelefon / intelligens TV alkalmazásval, de az általam megfogalmazott korlátozások alapján - azt kell mondanom, hogy a nagyon népszerű sorozatok NEM olyan országokban fogják találni a Netflixet, ahol a társaságnak nincs joga terjeszteni őket. A Netflix megígéri, hogy megpróbálja megvásárolni őket a lehető legtöbb helyen. "... hogy megoldja ezt a problémát, a feliratok, a kisebb előfizetések és még sok más problémát beszélgetés!

          • És te megfoghatatlan. Legyen konkrét, amit akart nézni, és megtalálta a Netflix.
            Rájöttem jellemző a tiéd, és hogy jó kérődző mindent, amit olvas, és nem halad át saját szűrőt, mit mondanak az X vagy Y
            Nyilvánvaló foglalkozom elrontott. Közös / Anyu adta fillérekért az aktuális hónapban?

          • Ez a kedves, jött a fejét, valószínűleg amikor a tükörbe nézett, bár kétlem valószínűleg törni, ha megpróbálja.

          • Vegye meg válaszolni nekem ez intrebararile 2:
            1 - Az a minőség, amelyet a Netflix a saját archívumából kínál a filmekhez, megtalálható-e torrenton?
            2 - Inkább a Patak nézése, ha nagy problémák nélkül a saját merevlemezén, közvetlenül a TV-hez csatlakoztatva nézheted a filmet?

          • Én nem a BMW, a Ford Fiesta-kor
            Van Plazma, én Sony Bravia
            Én nem dohányzom, maradj csendben, senki nem húznak a cigarettát
            Én nem sírtam, mert kicsi voltam;)
            Kihagyott néhány dolgot, még mindig találni egy lapot!

          • @ RâiaZoaiaVaricela
            Igazad van!
            Csak egy szomorú, frusztrált őrült vagy, akinek bravia, fiesta, nem dohányzik és kicsi óta nem sírt ...
            ps. ne aggódjon már a tükör mellett! Kérjen egy szomszédot rólad, hogy láthassuk a "torrentet"!

          • Ha valaki egy terméket akar eladni nekem Romániában, és az abban az országban elköltött pénzem román BNR-re van írva, akkor a szolgáltatásomat az én nyelvemen kell elvégeznem, mivel ez az eladó figyelmen kívül hagy engem, nincs vele szemben kötelezettségem. .. Fizetek, ha az én pénznemében és megértésem szerint fizetnek. Ki engedi belépni a piacra a CONGO ilyen szabványaival ...?

      • Tudod, mit kacsint rossz egyáltalán dolog a Netflix-u Romániában? Tartalom 4K !!! Úgy tűnik, ez előnyt jelent, mivel fontos, talán még jobban, mint a legális. Kaphatunk a közeljövőben, egy tutorial arról 4K a fejlődés és a rendelkezésre álló, és hogyan lehetne elérni 4K tartalom a tévében, mint sokan, a 2016.

      • "A Netflix módszernek azonban előnye van, ez legális."

        Mi melegszik me me ez legális, amíg van, hogy feszítse pénzt a zsebében? Őszintén szólva, a romániai nem éri meg ..

        • Mivel a jogellenesség álló díjakat. Ez lett volna érdekes, hogy azt állítják, hogy miért nem érdemes fizetni érte Romániában?
          Tudom a választ, mert vannak illegális alternatíva, akkor lopni bögre torrenteket. Lopás és illegalitás mindig is létezett. Ez az érv? Így ott tolvaj?
          Te érett!
          Hogy miért nem lop mindent, ami nem az, amit hiányzik, és nem engedheti meg magának?

          • Helyesbítés: miért nem ellopni, amit hiányzik, és amit nem engedheti meg magának?

          • A második módosítás: mert álló díjak és a törvényesség itt részletesebben kifejteni, hogy miért fizet. Netflix filmek nem ciordi torrentet akkor stream globálisan később feltenni a pénzt. Ez lenne ugyanolyan illegális.
            Netflix fizet bizonyos adók viszont engedélyek jogdíjat termelők filmek, sorozatok, feltölti az állam, több százezer eurós streaming szerverek, sávszélesség, internet, menedzsment, műszaki, igazgatási, technikai támogatás hívni, ha baj játszik, vagy szolgáltatási funkcionalitás és több

          • Adrian, meg tudja mondani nekünk a fénykép eredetét, amelyet a "Szülői felügyelet ..." című bemutató bemutatóképének használtak, ha nem bánod?

          • A helyszínen a készlet tartalma adott kaptam a képet csomagot, és ez volt az a kép.
            Találja csomagok képet / videót, elég jó áron. Pedig én nem ajánlom. Ha tudod, hogy a saját képek / videók, több vagyok rendben van.
            Az utóbbi időben már használt képek a más forrásokból származó kockázatot jelenthet, hogy ugyanaz a kép jelenik meg más oldalakon, és ez nem profi. Ha azt szeretnénk, exclisivitate azon a tartalom, akkor kell fizetnie a támogatást.

  • Csak a sorozatokat veszem figyelembe, de nem szeretem a netflix-en sugárzott sorozatokat. Véleményem szerint nem érdemes 10 eurót fizetni olyan filmek megtekintéséhez, amelyek szintén műsorban vannak, és ha filmet szeretne látni, akkor jobb, ha moziban jár, akkor a torrent oldal által nyújtott szolgáltatások őszintén szólva ne hasonlítsák össze video streaming szolgáltatás nélkül, ha a torrenteket legalizálná díj ellenében, 20 eurót fizetnék, de hogy megnézem, mit akarok, amikor akarok, milyen formátumban akarom, a netflix használatával, ha filmet akarok látni, nettóval kell rendelkeznie, így letölthetem azt, amit akarok és látom, amikor akarom.

    • Nem látok semmi érdekes a TV-ben csak a szar, prerfer nézni egy filmet a Netflix, mint ülni és torrentek letölt egy filmet, van egy kis türelem, és látni fogod.

  • offtopic:

    Jól jönne a véleményét. Mi a legjobb, és aki megérdemli, hogy vásárolt egy-OnePlus OnePlus X?

    Köszönjük!

    • OnePlus One. A technológia gyors töltés, NFC, jobb akkumulátor, AC WiFi.
      OnePlus X nem rendelkezik

      • Köszönöm a választ!

        Most, ha nem kérdezem túl sokat ... Észrevettem, hogy tőlük az oneplus webhelyen már nem lehet (megbízható) más megbízható és az ároldalhoz közeli áruházakat megvásárolni?

    • Azt javaslom, hogy ne nincs neve ismert cégek.
      Cégek, amivel lehet bízni a Sony, a HTC, a Samsung, a Nokia és a Huawei többi nem ajánlott, most mindenki azt csinál, amikor látja, a legjobb neki.

    • Van egy OnePlus egyik vásárolt egy évvel ezelőtt. Nagyon örülök, eddig. Az akkumulátor akkor kemény két napig. Minden alkalmazás a Google Play olyan jól, beleértve a Netflix.

      Jó, ha Netflix előfizetéssel rendelkezik, csak akkor, ha az USA-beli IP-jét a készülékére helyezi. Ha Romániából, Angliából vagy más országokból érkezik IP-vel a Netflixhez, akkor ez olyan, mint a ProTV. A Netflix csak az amerikaiak számára biztosítja a hozzáférést az egész könyvtárhoz, más országok korlátozottak. A Netflix nem tetszik, amikor a felhasználó a HOLA alkalmazást használja Firefox vagy Chrome-hoz, tehát alapértelmezés szerint a HOLA + Netflix körülmények között = félig illegális. ☺ Nem szereti a romanizmusokat sem, mint például a "mi felezünk", de mit kell tennem a gyerekeimnek enni?

  • Köszönöm! Nagyon jó lehetőség javasolt! De továbbra is azon a véleményen vagyok, hogy a KODI használatával minden sokkal egyszerűbbé válik ... Csak egy vélemény!

  • Ebben az évben a Top Gear új show-t indít a Netflix-en, és nagyon gondolkodtam azon, hogyan nézhetem meg. Számomra jelenleg a Netflix egyetlen előnye, hogy melegen látom. De feliratok nélkül jobban szeretem letölteni a műsort a torrentből, amikor megjelenik ... És filmekhez és sorozatokhoz a Voyo-t használom.
    Hogy mindig legyen subtirare angolul?

    • Subflicks egy szinkronizálási beállítást, ha a konvertálás erről .srt in .dfxp

  • Van egy kérdésem. Próbáltam Netflix króm, és mi nem, hogy ez menni hd. wtf?!. hd megy csak IE (így a probléma nem az én net kapcsolat).

  • By the way, miért nem megy videotutorial.ro fel linkeket a helyszínen forum.softpedia.com? Nem engedélyezett! Van ellenszenv velük?
    És ha beszélünk jogszerűségét, akkor fel linkeket özön és filmek online oldalak illegális?

    • Mielőtt vádat emelne, kattintson a linkre, és nézze meg, hová vezet! Az "online filmes webhelyek" link csak egy másik oktatóanyaghoz vezet, amelyben csak az "online film webhely" kifejezést említette, az oktatóprogramban nem adtak címet ezeknek a webhelyeknek az egyikére nem szóban említette az ilyen webhely nevét.

  • Elolvastam az összes fenti megjegyzést. Véleményem: Nincs értelme annak, hogy a nem produktív ellentmondás és az igazságosság, mint mindig, valahol a közepén van. Egyrészről, az oktatóprogramok srácai nagyon kedvesek és ingyenes információs sorozatot helyeznek a tálcára (az érdeklődők számára, anélkül, hogy ezeket kényszerítették volna rájuk, ezért nincs értelme kritizálni őket, kivéve, ha van egy egy másik jobb megoldás és vitatjuk), másrészt néhány film nettó "csodálatos lopása" nem a legnagyobb kár ebben az országban. Mindenki azt nézi, amit akar, és szerintem ez nagyon jó. Aki HIPOKRIT, aki azt mondja, hogy nem fér hozzá olyanhoz, amely nem tartja tiszteletben a szerzői jogokat. Ha online filmet néz le, vagy néz, akkor nincs tipp, hogy egyszerűen nem szorozta meg, és eladja. Elnézést kérek egy hozzászólás hozzáadása miatt, amelynek semmi köze sincs az oktatóprogramhoz.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.