Hogyan lehet DVD-t vagy USB-meghajtót indításképessé tenni Windows 7 rendszerrel Windows Vista, XP vagy 7 használatával - oktatóvideó

Hi barátok, ma egy tutorial, hogy megtanulják, hogyan tehetünk egyszerűen egy bootolható DVD vagy USB stick Windows 7 operációs rendszer Windows XP, Vista vagy 7. Mindenki rendelkezik egy Netbook vagy notebook azt gondoltam, hogy ez a bemutató hasznos lenne, ha úgy dönt, hogy telepíti a Windows 7. Már CD-k és DVD-k elkezdték használni egyre kevésbé, helyüket által meghozott USB kulcsra, mert praktikus, könnyen kezelhető, hordozható és nagyon olcsó áron. Plus Netbook nincs optikai meghajtó, hogy egy CD-t vagy DVD-t, telepítheti a Windows 7 ezeket folosinfu nekünk egy bootolható USB stick Windows 7. A Microsoft Windows felhasználók egy ingyenes eszköz, úgynevezett 7 USB / DVD Download Tool lehetővé teszi számunkra, hogy hozzon létre egy bootolható botot vagy DVD indítható Windows 7. Következő egy varázsló, amely csak 4 lépések és az operációs rendszer minden Windows-verzió, tudjuk nagyon gyorsan és egyszerűen egy bootolható DVD vagy USB stick Windows 7. Azok a Windows XP operációs rendszer kell telepíteni:
A Microsoft .NET-keretrendszer v2
Microsoft Image Mastering API v2
Windows7-USB-DVD-tool
Ezek az eszközök letölthetők oldalak ITT
Ha a Windows Vista operációs rendszer és a Windows 7 nem csak akkor kell Windows7-USB-DVD-tool
Ahhoz, hogy egy bootolható USB stick Windows 7 kapacitású pendrive legyen legalább 4G. Miután a bot, akkor telepíteni a Windows 7, bármilyen eszközön, legyen az egy netbook, notebook vagy asztali számítógép. Ha nem tudja, hogyan kell elindítani egy USB stick hívlak kollégám nézni a bemutató nevű Cristi Néhány rövid magyarázatokat BIOS. Ha azt szeretnénk, hogy egy bootolható USB stick a Windows XP, Vista vagy 7 egy másik módszer, akkor az alkalmazás használata WinToFlash Cristi melyről kollégám volt egy bemutató vagy Windows XP stick vagy a módszerrel CMD oldalon (Command prompt)
Igaz, hívlak benneteket, hogy néz video tutorial!
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (128)

  • Adriane, látom, mint Dexter :). Egyébként jó tutorial, további jó munkát, és bravó Adriane elkezdted és érdekes oktatóanyagokat nem tetszik kristályok egy ideig, hogy hagyja, hogy a tanjeala (nincs bűncselekmény Cristi, és akkor már egy jó ideje). Egyébként általában erősek !!!

  • Salut..foarte ez tutorial..o néhány igazán hasznos könnyű használni :).
    Az egyetlen hátránya az, hogy lehet használni kizárólag Windows 7..pentru a többi operációs rendszer kell folyamodnia többi ablak soltutii.Oricum 7 a legjobb operációs rendszer eddigi kis hibák száma, bár volt kis baj vele, mert bizonyos componente.Eu telepítését javasoljuk, hogy mindazok számára, akik egy számítógép, amely lehetővé teszi telepítése az operációs rendszer.

  • Jó. Van egy kérdésem, kérjük Widows szép 7 4 mielőtt ezeket a lépéseket meg kell tennie az első mentési ablakok? Köszönöm

    • gabicristi81: superwebcam

      Nem kell, hogy a mentési ablakok, vissza a botot, mert SCR törli az összes adatot meg kell őket úgy gondolja, hogy nem stick.daca fontos adatokat a botot, akkor lehet másolatot készíteni, illetve ha a bot új.

    • gabicristi81: Nem kell, hogy a mentési ablakok, vissza a botot, mert SCR törli az összes adatot meg kell őket úgy gondolja, hogy nem stick.daca fontos adatokat a botot, akkor lehet másolatot készíteni, illetve ha a bot új

      Nem kell, hogy a mentési ablakok, vissza a botot, mert SCR törli az összes adatot meg kell őket úgy gondolja, hogy nem stick.daca fontos adatokat a botot, akkor lehet másolatot készíteni, illetve ha a bot új

  • Indító USB létrehozásakor - a Win XP-ben - a Win 7-rel nem könnyebb a WinToFlash használata, mivel nincs szüksége a másik 2 további elemre: a Microsoft .NET Framework v2 és a Microsoft Image Mastering API v2? ! A Win2Flash melyikről szól, mintha van bemutatója ?!

  • elnézést, hogy tegye ide, de megjegyezte, KÉRJÜK, hogy egy szép bemutató a víruskereső Norton Internet Security 2011
    Kérjük beállítás számos démonok és mikor adja meg a D partíciót tűnik számomra azok a rejtett fájlok pl újrahasznosítja vagy valami

  • Szia, azt is meg akarom tudni, amit tudok: be akarok helyezni egy internetes telefont pc után egy blueutooth segítségével, ha lehetséges valami ilyesmi, hogy mindent megkerestem a neten, de csak a Symbian számára, amit találtam, de ezekre rendszer nélkül találok segítséget nekem, kérem? :)

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.