A SeaTools alkalmazással sérült szektorok vagy adatok merevlemezének diagnosztizálása - oktatóvideó

Szia barátok, a mai bemutató fogunk beszélni, ellenőrzi a merevlemez közvetlenül a Windows. Minket a múltban már foglalkozott ezzel a kérdéssel, de ha régen HDD Regenerator megtalálható a CD-n Hiren `s Boot CD. Amikor használt HDD Regenerator, a probléma az volt, hogy meg kellett tennem ezt a csomagtartó, hogy éget egy bootolható CD-t, amely a csomagtartó, majd vizsgálja át a merevlemezt nem tehetett semmit anélkül, valami más számítógépen. A módszer ma, és mi is, hogy valamit egy másik PC-n, míg a szoftver ellenőrzi a merevlemez, bár nem ajánlott, hogy működjön együtt túl nehéz szoftver tesztelése során merevlemezt.
Néhány javaslat a szoftver használata előtt:
- Ne futtasson nehéz szoftvert, és állítsa le az antivírust, mielőtt megkezdi a merevlemez ellenőrzését
- Ha ellenőrzi a laptop merevlemezét, ügyeljen arra, hogy ezt az akkumulátoron ne tegye, csatlakoztassa a laptopot az áramforráshoz.
- Ha olyan USB-meghajtóval vagy külső merevlemez-meghajtóval rendelkezik, amelyet nem akar ellenőrizni, akkor a szoftver használata előtt ajánlott húzza ki a számítógépről.
- Ne használja az Advanced Tests funkciót olyan adatokkal rendelkező merevlemezeken, ezt a tesztet csak üres merevlemezeken lehet elvégezni. Fájlok megsérülésének vagy adatvesztésnek a veszélye áll fenn, ha a merevlemez tartalmaz fájlokat az Advanced Tests futtatásakor.
- a nagyobb pontosság érdekében használja a Long Generic teszt módot
Mi tetszett ebben app: nem kínálnak sok részletet a vizsgálat, és nem erősít minden sérült ágazatokban, ahol léteznek. egy olyan szoftver, ami csak azt mondja, ha a merevlemez probléma vagy sem. Ez egy diagnosztikai szoftver, és semmi több.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (59)

  • Adrian folosec jelenleg 2 2007portabil adatbázisban emlékeztető XP és Vista teszi a dolgát jó, ha úgy tetszik, tudok küldeni neked, hogy próbálja ki

  • Jó szoftvert ad, de megjavítja a jelvényeidet is, ha Long Generic-et adsz neki, de nekem nem volt sikeres, megjelent a FAIL, és meghiúsult az átcsoportosított szektorok száma és a jelenlegi függőben lévő 254-es szektor, és blokkolva volt hdd És van egy samsung sp80n-em is ami ha elengedem, akkor csinál egy tac tac tac-ot, de volt olyan "paraszt" körül is, aki nem tudta, hogy kell felszerelni, működött, adtam neki egy 0411 gb-os seagate-et és A Calibrate Retry Count-nál forralt streamelésre használom, 30 próbálkozása van és teszteltem és beszorul, beszorul és ragad. Geoarse! szemét

  • Adrian ha lehet egy sokkal fontosabb és sokkal hasznosabb témában tutorialt készíteni a kék képernyőről hogyan lehet megjavítani.... pl vista de néha windows 7-en is megjelenik pl. Vistám van és 2008-as toshiba a laptopom, a kifejezetten laptop menühöz való toshiba már nem tesz új drivert az internet hálózathoz, az utolsó 2009-es és néha netio.sys problémám van, hogy ilyen gondok , Láttam egy oktatóanyagot ebben a témában, de semmi fontos nincs konkrét megoldás a javításra indítsd újra és ennyi, de egy idő után ez semmi jónak nem tűnik (menj fel az internetre, meg tudod nézni, hogy melyik probléma és javítás bla bla ez a téma ... ez van ....

  • Oktav:
    Adrian, ha ez lehetséges, hogy a bemutató a téma annyira fontos, és sokkal több hasznos, hogyan lehet rögzíteni kék képernyő .... pl a Vista, de néha előfordul a Windows 7, pl. Én Vista és az enyém a Toshiba leptop a 2008, nevezetesen a társaság leptop toshiba menübe vezető nem tette fel az új internetes hálózat, ez Lates 2009si netio.sys probléma néha úgy tűnik, hogy az ilyen problémák nem fordulnak elő Láttam egy totorial erről a témáról, de semmi inportant nincs konkrét módja ennek a javítás, és indítsa újra, de Basta alatt ninimic earasi tette, hogy a jó (az internet és látom a problémát, és bla-bla-reparatil csalódott voltam, hogy téma ... ez ....

    amit akarsz, az lehetetlen. Milliárd ok miatt kap BSOD-t és ugyanannyi orvosi módszert. Tehát ha minden okból csinálnánk egy oktatóprogramot, az azt jelentené, hogy az oldalt BSOD oktatóanyagokkal töltjük fel. Ez a tutorial azt mondta, hogy mit kell tenni. És igen, meg kell nézni, mert a kapott hibától függően van más megoldás. Mire olyan nehéz rákeresni a Google-on? Szerinted tanultnak születtünk? A Google-tól is sokat tanultunk. Nem lehet mindent az orrodban. Neked is muszáj motyognod...

  • nustiu lehet és ezernyi ilyen probléma van de nekem majdnem egy éve van ez a windows vista ultimate és semmi gondom nem volt de 2 hónapja a netio.sys hálózati driver miatt nevezetesen amikor gyerekek torrenteznek valamit és közben néznek valamit videót youtube-on néha felbukkan ez a probléma beállítottam ahogy tanultam tőled csökkentem...egyszóval nagyon magas szintet értem el és ezzel nagyon meg vagyok elégedve....de ez nem mentség, hogy ezernyi ilyen hiba van és tutorialt nem tudsz csinálni, legalább tíz a leggyakrabban előforduló problémák közül a driver miatt, pl én. Alaposan megvizsgálnám az oktatóanyagokat arról, hogyan lehet konkrétan megosztani azokat a hibákat, amelyek a kék képernyőhöz vezetnek, mint a szoftverekről ... seeatools ... glary segédprogramokról ... bla bla még sok másról, amelyek egyáltalán nem vonzóak és szórakoztatóak. , és azt mondod, hogy keress a neten ha nem vagyok olyan szakember, mint te kerestem, volt különböző exe, regiszterek rendszerleíró adatbázis tisztító szoftvere, de ha nem értem melyik a jó, amit keresek, Felteszek valamit és megtöltöm a windowsomat keilogari malware-rel és ennyi... Adrian látod és innentől egyértelmű hogy a google-ban szinte minden van de muszáj (tudni mit kell másolni mit kell telepíteni) de ha legtöbbünk nem programozó, nincs mélyreható számítógépes tudásunk, hogy a fenébe tudnék megoldani egy kék képernyő problémát a google-ban... logikusan nem fogok tudni szemcséket csinálni, szóval azt hiszem. tiszta fej és farok, és remélem megértesz ... és még valamit kérdeztem valamit, és nem válaszoltál, hogy miért, amikor bekapcsolom a laptopotwindows vista ultimate, ami nálam van, meg kell várnom, hogy 11-12 sor elmúljon, és akkor megnyílik az ablak… tudtok valami módszert arra, hogy csökkentsék ezeknek a soroknak a számát, amikor a Windows Vista nyitásakor elindul, ahogy megnyílik bennem 55 s, de ha kevesebb ilyen sor lenne, akkor szerintem 30 s alatt indulnának, de ez nem fontos, de ha van módszer, akkor azt nem szoftverrel szeretném tudni, hanem valami exe-t rakni. nustiu te jobban tudod...

    • Oktav:
      nustiu talán több ezer ilyen problémák, de én ezt a Windows Vista Ultimate körülbelül egy év, és nem volt gond, de most 2 hónapokban miatt hálózati meghajtó netio.sys nevezetesen amikor másolatot valami és torrentek keresni egy adott filmet a YouTube-on néha ez a probléma már meg, mint megtudtuk Lavoie csökkentett iam ... egyszóval már elérte a magas teljesítményt, és nagyon elégedett a .... de nincs mentség, mint több ezer ilyen hibák, és nem csinál egy bemutató cums, még tíz leggyakrabban előforduló probléma, mert draiverului, én pl. Nézem óvatosan ismertetők is Partition konkrét, hogy a vezető kék képernyő hibák, mint softulete oktató ... seeatools Vakító fény Hasznosságok ... bla bla ... több, hogy egyáltalán nem vonzó és hasznos belépők, és arról, hogy keressen a neten, ha én nem vagyok profi, mint amit kerestünk megjelent nekem hozott exe, registry takarítás adatbázis softulete, de ha tudja, hogy melyik a jó, hogy Tolcea seek, voipune amit én hajtja végre a Windows és malware dekeilogari Adrian az ... látod, hogy ebből a Partee világos, hogy szinte mindent a google, de szükség van (hogy tudja, amit a gyerekek, mit kell telepíteni), de ha nem vagyunk programozók többségének nincs mélyreható számítógép conostinta mint a pokol képes megoldani a problémát kék képernyő google ... érzem én lehet, hogy a bab, így azt hiszem, törlődik a farok fejét, és remélem, intles ... és még mindig a csapat kért valamit, és nem válaszolt, miért, ha a Windows Vista Start leptop Az utolsó már, azt kell várni, hogy adja át 11 12-line, majd nyissa meg a Windows is tudja ... a módszer, hogy csökkentse ezek számát nyitó sorok indításkor a Windows Vista, mint ahogy nekem is a descide 55 s de ha megy, azt hiszem, az a néhány sort 30 Jump Start, de ez nem a inportant belépők, de ha van rá mód, szeretném tudni, de valami softulete tegyen semmilyen exe. nustiu te jobban tudod ...

      Szívás, hogy ez ad túl sok választ Google, amikor keres valamit? Biztos vagyok benne, hogy ha adsz egy választ még mindig nem oldja meg a problémát. Ahhoz, hogy megértsük a problémát, és meg kell csinálni, nem elég, mint a hétköznapi emberek, a román nemzetiségű, hogy a videó bemutató a román, és azt mondják, ahová az egérrel. Mint már említettük, akkor is meg kell dolgozni, hogy vizsgálja meg, hogy tud angolul. Lehet, hogy nem támaszt semmilyen igényt tőlünk, amíg mi ezt a munkát az oktató önként, anélkül, hogy fizetett. Ha nem vagy boldog, és szeretne valami, a megoldás, hogy nem kér, hanem, hogy vizsgálja meg, hogy a tanulni, hogy vizsgálja.

      Észrevettem (a legfelső, szintén a Google-tól... micsoda dolog), hogy a problémád nagyon gyakori és nagyon gyakori a HP laptopokon és különösen a Windows Vista rendszerű laptopokon. Ennek eredményeként a Microsoft webhely javítja a felhasználókat erre a hibára, amely, úgy tűnik, megvan. HOZZÁFÉRÉS EZ oldalra, és kattints a kék feliratra: "Töltsd le a 929547-es csomagot most" (FIGYELEM: a Windows Vista 32 bites verziójához és a 64 bites verzióhoz is ... te tudod a legjobban, hogy milyen operációs rendszered van. Ha Vista 32-en van bit kapod a 32 bites verziót, ha van 64, a 64 bites verziót)
      Állítsa le és telepített biztonsági szoftvercsomag letölthető kövesse a varázsló utasításait, és akkor újraindul.
      Ne használjon túlzott tisztító szoftver, adatbázis tisztítás gyerekjáték még a professzionális szoftver és kereskedelmi ígéri, hogy fix rendszerleíró hibák és tiszta.

      A "2 sor a Windows indításakor" második problémához kapcsolódóan nem is értem, és nem tudom, milyen sorokra gondolsz, és milyen sorok jelennek meg a Windows indításakor...
      Lehetséges, hogy több, ami a szoftverbe induló, és ha nem, akkor azok szükségszerűen nagy szoftver, vagy pedig nehezebb. Emellett biztosítani kell, a laptop vagy a számítógép a merevlemezre, és nem az SSD (Solid State arról, hogy mit jelent, és mi a jobb, mint a HDD már létezik a helyszínen bemutató, amely megtalálható a keresőmező segítségével)
      Azt, hogy a Windows kevesebb mint 1 perc alatt megnyílik, "áldásnak" tartom, tekintve, hogy HDD-t és nem SSD-t használsz, telepített alkalmazásokkal és buta operációs rendszerrel (Igen, a Vista egy rendszer nehiob)
      Én is nem volt egészen a közelmúltig HDD és SSD a Windows és a Windows 7 volt, és percek alatt, és 1 40 másodpercig. Merevlemez lassú, vegyél magadnak egy SSD, ha azt szeretné, PC megnyitni 20 másodperc alatt.

      Azt javaslom: eltávolítja alkalmazások indítási (és hogy jön ehhez. Erroarea kapott nagyon valószínű, hogy az oka, hogy shutdown a szolgáltatás, vagy a vezető futó induló)
      töredezettségmentesíteni a merevlemezt, hogy tisztítsa meg a PC-től a felesleges fájlokat, elsősorban C partíciót, tiszta temporarele

  • Őszintén szólva, nagyon sajnálom, hogy sokan nem értik, mit csinálunk itt videotutorial és mit akarunk tőled. Mindez annak köszönhető, hogy a tudatlanság néhányan, az önzés, és különösen a felületesség, amellyel kezeljük a munkánkat, segíteni másoknak, amit írunk fenti szöveg minden egyes bemutató, feláldozva időnket gyakorolni az életünkben fordítanak majd az Ön számára. Nem tudom, hogyan kell értékelni, hogy tartsák tiszteletben a csont fel a munkát, akkor nem érti, hogy senki nem tartozik neked valamit, és ha azt szeretnénk, többet kell tenni a vállát, hogy működik.

  • ms bemutató, Adrian, de nekem van egy probléma, ha telepíti:
    "Hiba
    Az Msilaunch feltétele nem sikerült. A telepítés megszakadt.
    Lekötelezne, ha tud segítsen nekem tanácsot, ha van időd.

  • Adrian lassan olvassa el a fenti üzenetet, és térjen ki annak lényegére, amit írtam, hogy dióhéjban elolvasta... Megértettem, hogy ideges voltál, érettek vagyunk, és nincs értelme felháborodni ... amit csinálsz és Felismerem, hála neked a végső vista, hogy működik az órám, legalábbis néhányan azt mondják, hogy a vista egy nem túl sikeres windows, nem tudtam, hogyan kell telepíteni és beállítani a windowst, de még nem tudtam, hogyan kell másolni a google regiszterekben és kijavítani a BSOD hibáimat, de te magad mondod, hogy írj megjegyzéseket, hogy új javaslatokat tegyek, mondom, mivel ez az egyik vélemény... Nem vagyok képmutató, ha bármit csinálsz, akkor mindannyian tízesek lesznek, . .. igen sok nagyon jó (hasznos) van, és egy kicsit jók, ennyi.

  • és valójában ezek a májusi üzenetek cristi-adminnak szólnak, mert ebben a témában a BSOD-t CRISTI_ADMIN készítette, és kicsit meglepett, hogy olyan felületes tutotiát csinált..... hogy általában elég konkrétan és letisztázva fogalmaz de vedd figyelembe Adriant, de megszólítottam, hogy gyakrabban válaszolj azokra a megjegyzésekre, amelyeket itt írunk ...

    • Oktav:
      és valóban ezek az üzenetek címzettjei cristi-admin maisunt a BSOD témában végezte CRISTI_ADMIN, és én egy kicsit meglepett, hogy ő annyira sekély tutotia ..... akkor általában teszi őket elég konkrét és egyértelművé , de figyelembe véve IAI és Adrian, de tudom, hogy sokszor raspunti címzett comentariele scrium itt vagy ...

      Válaszolj a fenti haver! Hatalmas erőfeszítést, időt, és olvasd el a fenti megjegyzést, használja az egeret, és a tekercset, hogy erre a megjegyzést. Ne sokat menni. Mondtam válasz mindkét probléma!

    • Oktav:
      és valóban ezek az üzenetek címzettjei cristi-admin maisunt a BSOD témában végezte CRISTI_ADMIN, és én egy kicsit meglepett, hogy ő annyira sekély tutotia ..... akkor általában teszi őket elég konkrét és egyértelművé , de figyelembe véve IAI és Adrian, de tudom, hogy sokszor raspunti címzett comentariele scrium itt vagy ...

      Miért tegye magát az arc?
      Minden ember, nem nyomja!
      Adok minden port eléréséhez mindenkinek!
      Nem a megjegyzésre szeretne választ kapni, hanem megoldást szeretne a problémájára, sajnos nem nyújtunk feltétel nélküli támogatást, józan ésszel írt megjegyzésekre szívesen válaszolunk, ezer és ezer van (elnézést, hogy hangzik ) azon látogatók közül, akik választ kaptak, mellyel- megoldották a problémákat.
      Sajnos a józan ész a forrás szűkös.
      Kérlek, ne erőltess csak azért, mert problémád van és "tegnap" szeretnéd megoldani, arra gondolva, hogy sorban állsz, mindenki sorára vársz.

      • Cristi-admin: Miért van előtte?
        Minden ember, nem nyomja!
        Adok minden port eléréséhez mindenkinek!
        Nem akarsz választ megjegyzést, szeretné megoldani a problémát, sajnos nem tudunk feltétel nélküli öröm válaszolni észrevételeit a józan ész, több ezer és ezer (szeretem a hang önmagában) látogatók fogadására, aki fogadja megoldott problémák.
        Sajnos a józan ész a forrás szűkös.
        Kérjük, ne nyomás csak azért, mert van egy probléma, és meg akarjuk oldani, hogy "tegnap", azt gondolva, hogy ül egy sorban, minden várta a sor.

        Mindkét problémára fent van a válasz, írtam 3 km szöveget de nehéz kicsit feljebb görgetni és elolvasni néhány kommentet .... hát ...

  • Ok testvér... és nem írok neked hülyeségeket egész nap mint egy bolond, mert 6 hónapja nem írtam neked, szóval a fenti üzenetből megértettem Cristi , ez az üzenetet úgy kapom, ahogy van idegesített engem. Adrian köszönöm a segítséget kimásoltam 929547 32 bit Megnéztem a frissítést windowsból és valóban nem volt Hálás vagyok neked... bátyám hány üzenetet és idézet felvilágosítást, hogy végül jól értesz, de fogadlak ahogy te vagy, ez minden embernek megvannak a maga hiányosságai, és minden embernek joga van kiabálni és úgy fogadni, ahogy van, oké, essünk túl ezen, látjuk egymást az ő dolgaival... jó napot előre, és hogy a legjobb informatika legyen a világon a világot.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.