Hogyan lehet letiltani a képernyővédőt, a képernyőzár funkciót és a jelszó bejelentkezést az Ubuntu Linux programban - oktatóvideó

Szia barátok, a mai bemutató megtanuljuk közösen hogyan kell kikapcsolni a Lock Screen, képernyővédő, és írja be a jelszót minden alkalommal, amikor be az Ubuntu Linux operációs rendszer. Képernyő zárolása automatikusan aktiválódik, ha a képernyővédő aktiválódik. Ez a zár képernyőn az a funkciója, hogy megvédje az operációs rendszert, ha a számítógép a hiányzó 5 percig. Ez automatikusan aktiválja és ki szeretné használni a PC ismernünk kell a belépési jelszót későbbi használatra. Alapértelmezésben az Ubuntu Linux operációs rendszer gyárilag beállított követően 5 perc használaton kívüli PC képernyővédő és elkezd dolgozni, és Function Lock képernyő. Elég bosszantó ez a beállítás, ami alapból és nem tesz semmit, hogy megakadályozza, hogy nekünk, ha meg akarjuk nézni a filmet, vagy klip 5 perccel hosszabb, meg kell ülni, kéz, egér mozog, hogy minden 5 percig nem aktiválja a képernyőkímélő és zár képernyőn. Szerencsére nem kell aggódni, mert ez a beállítás könnyen módosítható amint azt ez a videó bemutató. Lehet tudjuk be ezt a funkciót a nagy várakozási idő, hogy aktiválja ezt a beállítást. A másik bosszantó dolog, különösen azok számára, tudósok és a Windows a jelszó megadása minden egyes alkalommal, amikor bejelentkezik Ubuntu Linux. Én egy vagyok szokva és nem is zavarja, hogy adja meg a jelszót, amikor be az operációs rendszer. Ez a funkció nagyon hasznos, ha a laptop lopás esetén, a tolvaj nem tud hozzáférni az adatokhoz szüksége, hogy tudja a jelszót hitelesíteni. De mint mondtam, azok számára, akik azt tanították, hogy a Windows, hogy a fakitermelés is automatikusan történik, és szerencsére ott van a képesség, hogy tiltsa le ezt a funkciót ahogy ez a videó bemutató. Ki lehet kapcsolni a hangot, hogy jelentkezzen be, de sajnos úgy tűnik, hogy 10.04 verzió hiba ebben a tekintetben, mert bár én különösen, mint a hang bemutató Bejelentkezés hogy már nem hallja, mind hallottak egy újraindítás demonstráció. Screensaver által alapértelmezés Ubuntu fekete, de azt is választhatja 3D képernyővédők, hogy jön már szerepelnek az operációs rendszer.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (28)

  • Thanks Adrian bemutató nagyszerű, ubuntu dualboot 2 év, és ez csodálatos distributie.Eu távol tartja magát a zár képernyőn, és a 10min screenserverul az SNB úgy tűnik, hogy.

  • Ha meg szeretné szüntetni ezt a hangot a megnyitáskor, írja be a hangokat / beállításokat, és ahol megjelenik az ubuntu hang, válassza az egyiket, és a megnyitáskor nem fogja hallani ezt a hangot, sok szerencsét

  • Segít valaki? Telepíteni szeretnék az ubuntu linux-ot a wubival. Win7 64 bittömmel töltöttem le az ubu-t. sima 64 bites verzió. Amikor befejezi a telepítést, hibát okoz. c: \ felhasználók \ silvia \ AppData \ Helyi \ Temp \ Wubi-9.10ubuntu1-rev160.log. Megnéztem a kérdéses aktát, de mit tehetek, ez rendetlenség, ha nem látod magad.

    • Minden dual boot, és azt javasoljuk, hogy ha tudod, hogyan kell csinálni, tettünk egy bemutató róla. Írsz a keresési mezőbe a jobb felső fekete sáv: Install Ubuntu Linux dual boot a Windows, akkor adjuk meg, és megtalálja a tutorial.

      bogdanCounter Strick 1.6

      Igen, menj és cs 1.6 az Ubuntu

    • bogdanHi Adrian. És azt szeretném kérdezni valamit. Nem tudom, ha tud játszani Counter Strick 1.6 ubuntu? Dak kilép az összes ablakot: P Ms előre!  

      Igen menj olvasni aicea, telepítse a borot, majd telepítse a csíkot, mint a Windowsra ...

    • bogdanHi Adrian. És azt szeretném kérdezni valamit. Nem tudom, ha tud játszani Counter Strick 1.6 ubuntu? Dak kilép az összes ablakot: P Ms előre!  

      Hadd mondjam el őszintén, de nézd meg magad.

    • Neagu: Köszönet Julian de elvárják néhány választ.  

      Azt tanácsolom neked ugyanazt. Ha telepítesz a Wubi-val, és új verzióval rendelkezel a megsemmisült frissítésekkel, akkor az ubuntu faszod megtörtént .... A Wubi megérdemli, hogy pontosan ezt tegyék fel, mondjuk egy zo-ra, és nem érdemes megbánni akkor működik, ha eleinte nem működik neked, hidd el, hogy nem éri meg. Jobb, ha behelyez egy CD-lemezt, és élőben játssza le, mint a Wubi-val. Nem ajánlom senkinek a 1-bites Ubuntut, mivel senkinek sem ajánlom a 64 bites Windows-ot, ezeket a rendszereket nem "cserzették" fel, ez egy építészet az út elején, ahol egyes dolgok nem működnek. vagy félúton.

  • cserélje ki a képernyővédőt 2 órakor, és mersz, hogy működik ez az első megjegyzés, remélem, hogy nem lesz ideges, KÖSZÖNJÜK te vagy a legjobb TARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.