Hogyan portrivite letöltés illesztőprogramok laptop

Szia barátok, ez a videó bemutató megmutatja, hogy hol és hogyan kell letölteni a vezetők illeszkedik a laptop.
Elég frusztráló, hogy vesz egy új laptop telepíteni az operációs rendszert, és végül rájönnek, hogy valami nem működik megfelelően. Webcam nem működik, bluetooth nem működik, és a vezeték nélküli LAN nem működik, a hang-és videó nem működik megfelelően, stb, stb. Mindez történik, mert még nem telepített illesztőprogramok: chipset, vezeték nélküli, bletooth, webkamera, kártyaolvasó, multimédiás vezérlők, stb
Az illesztőprogram egy olyan szoftver, amely összeköti a különböző operációs rendszerek és alkatrészek és perifériák nélkül illesztőprogramok az operációs rendszer látja ezen alkatrészek és nyilvánvalóan nem tudja használni.
Idővel tettünk hasonló útmutatók:
Hol és hogyan desarca illesztőprogramok Dell laptop
Hogyan lehet letölteni illesztőprogramok Lenovo laptop vagy asztali
Hogyan töltsünk le illesztőprogramok laptop, netbook, alaplap vagy más eszköz ASUS
Én is bemutató, hogyan kell felismerni és telepíti a megfelelő illesztőprogramokat bizonyos fel nem ismert helyek a járművezetők, akik nem találni még a gyártó honlapján.
Hogyan kell telepíteni illesztőprogramokat alkatrészek ismeretlen vagy ismeretlen eszköz - video bemutató
Ma látni, hogyan kell letölteni vezetők részére minden Toshiba laptop, a márka nagyon értékelik a magunk és mások.
Azonban, ha már a Windows telepítve van egy laptop, ami mozog, és nehéz újra kívánja telepíteni, akkor hát a vezetők, mint a bemutató:
Hogyan lehet hát minden vezetők Double Driver
Még telepítése után az operációs rendszer eszközök nem ismerte oldalak, még mindig jobb, hogy telepítse a hivatalos vezetők, mert jön alkalmazás szabályozása, mint például az Nvidia Vezérlőpult nem a vezető egy olyan alkalmazás, amely meghatározta a működési paraméterek video kártya, akkor nem lesz meg a Windows telepítése után, akkor is, ha az illesztőprogram telepítése foate.
Figyelmeztetés:
Drivers lényeges eleme az egészséges operációs rendszer, akkor lehet, hogy a lépés nagyon jól, vagy nagyon rosszul. Egyes vezetők, különösen a legújabb verziók videokártyák nyújthat a teljesítmény előnyt igen fontos jó dolog, különösen a régebbi laptopok országokban.
Módszere bemutató vonatkozik Toshiba asztali.
Automatikus felismerése és a kijelző laptop megfelelő illesztőprogramokat Toshiba
Toshiba laptop nem?


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (43)

  • Sokkal könnyebb 3DP CHIP szoftver érzékeli az összetevő, és ad egy letöltési linket az egyes hardver-, szoftver 3DP CHIP egyetlen feltétel, hogy Novo van internet kapcsolat.
    Van egy bluetooth botot, nem találtam, ahol a meghajtó szoftverrel CHIP 3DP találtam a meghajtó bluetooth, kellett ragaszkodni bluetooth vezető deorace akartam csatlakoztatni a bluetooth contorller 3 Sinxaxis DUALSHOCK PC.

  • Szia láttam, hogy ez a windwos 8.1 volt, ha tudsz bemutatni egy oktatóanyagot a hallott változásokról, hogy ők teszik a start menüt, de ez megváltozott várjuk a lehető leghamarabb az oktatóanyagot!

    • Már be 8.1 frissítések jönnek a Windows, ha tudod, hogy a Windows is letölthető 8.1 Preview
      Különbségek a Windows és a Windows 8.1 8.1 Preview nem, kivéve, hogy a Windows 8.1 Pro állandó SSI végleges változatát és a Windows verzió 8.1 Preview volt rajongó azok számára, akik ki akartam próbálni az új Windows 8.1
      8.1 Windows Start gomb nem az, hogy gyorsan válthatunk a Metro és az asztali felület, és nem kínál gomb funkciókat tudja a Windows Startpe 7, Vista vagy XP.
      Kattintson a jobb gombbal a Windows Start gomb 8.1 megvan a lehetőség, hogy indítsa újra, vagy állítsa le a pc.
      Mindezeket a változásokat, a többi változással együtt, amelyeket itt nem említettem, már bemutattunk egy korábbi bemutatóban.
      Az "Újdonságok a Windows 8.1-ben" című oktatóanyag itt található: http://goo.gl/gIcCuj
      Bemutató, hogyan kell frissíteni a Windows a Windows 8 8.1 mi van itt: http://goo.gl/y354cX

  • Szia Cristi, bocs, egy kicsit off-topic, szeretném megkérdezni, hogy hol tudnék venni egy új alaplap Acer Aspire 5750g ha tudod, hogy lehet vásárolni a gyártótól, az Acer?
    Ahol kerestem (eBay, online oldalak stb.), "Felújítottak"! Köszönöm

  • Észrevettem valamit 8 telepítése ablak Toshiba műhold, nem tudtam telepíteni Dreve mert 8tul nem teszi lehetővé, és kiléptem a 8 7 mert leptop előadások voltak, nem is létezik 8 deverele alapértelmezett. Ha tévedek, kérjük a tutorial. Köszönöm.

    • 8 hogy a Windows driver telepítése, ameddig csak akar telepíteni illesztőprogramok Windows 8. Ha fut a Windows-illesztőprogramok Windows 7 8 normális, hogy nem engedi a telepítést.

  • A Driver Genius Professional Edition illesztőprogramok telepítésekor sikeresen használom. Illesztőprogramokat telepítettem vele Vista, Windows 7 és Windows 8.1 rendszerekre, és nagyon elégedett vagyok vele.

    • Ubuntu az csak egyszer volt, amikor 8.10 Ubuntu vagy milyen volt korábban, ez az új Ubuntu 13.10 13.04 vagy generál csak lefagy Ubuntu hirtelen kezdődik teszi Crash Error. Hozza ki a legtöbbet a bolt összeomlás Ubuntu Software Center, amikor elindul, akkor nem indul el, ha da Crash és így történik valami.

      • És tudatlanságban "beszéltél"!
        Ha ezt teszed, hogy te, nem jelenti azt, hogy ezt mindenkinek!
        Hogy lehet, hogy minden, amit tudsz mindig baj, és semmi nem tetszik? Ön Gica ellen, és ez látható minden alkalommal, amikor hozzászóláshoz honlapunkon.
        Az Ubuntut mind virtuális gépeken, mind PC-n és Netbookon futtatom, és elmondhatom, hogy nagyon jól mozog, nincsenek problémáim és összeomlanak, ahogy mondod.
        A kezében egy kéz szokatlan minden gyémánt, nem számít, milyen fényes ez, egy egyszerű kő értéktelen.

        • Nos, hogy a fene összeomlik, ha van egy régi Pentium Dual Core E5200 PC-je, hogyan összeomlik, csak az Ubuntu 13.04 vagy a 13.10 számára jó, ha tökéletesen fut, azt mondod, hogy tesztelted a Netbookon, és működik, igen, normális, hogy működik kiegyensúlyozott összetevői vannak ahhoz, hogy "csókolgassák" egymást, miközben megy, de megpróbálja a PC-t, mint az i7 Haswall, Sandy, Ivy, hogy összeomlásokat láthasson csak egy nap után, amely semmit sem ad, amit nem tud neked, amit tehet, nem te vagy a szívében, nem azon keresztül, hogy "te" futtatja az Ubuntut, hogy megmondja neki, mit kell tennie és mit nem. Nem hiszem, hogy az Ubuntu olyan tökéletes, hogy még akkor sem összeomlik, ha a kernelét elindítja és összeomlik, frissítenem kell az utolsó kernelt, és úgy megy, hogy "un"
          Még Android do összeomlás, nincs szabad operációs rendszer összeomlik, akkor túl sok lenne.

  • Kedves Cristi Hello!
    Követtem a bemutató gondosan és minden ment perfect.Mii Thanks!
    Nagy kérésem van tőlem és több barátomtól, akik figyelik az órákat és a tanulást, annak ellenére, hogy a második életkorban vagyunk. Van egy kissé régi Toshiba Satellite A-100-TA7 laptopom, és szeretnék egy oktatóanyagot arról, hogyan a merevlemez változik. Abban a reményben, hogy segít nekünk, előre is köszönjük és .... várunk!
    Adjon Isten egészséget és erőt a munkához, mert sokat segít nekünk.Tisztelettel ....

      • Nem volt jól csomagolva, most csizma, igen, ez a dolog még mindig megjelenik előttem ... Egyszer megjelenik nekem, és akkor kezdődik az indítás ... hogyan tudnék megszabadulni tőle?

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.