Hogyan adhatunk vezeték nélküli internetet laptopról okostelefonra vagy táblagépre útválasztó nélkül - oktatóvideó

Hi barátok, a mai bemutató látni fogjuk, hogyan tudjuk be a laptop egy vezeték nélküli router, hogy az internet egy okostelefon vagy tabletta, vagy nem műszaki emberek: hogyan kap a vezeték nélküli internet a telefon vagy tabletta laptop nélkül a vezeték nélküli router. Tudom, hogy még mindig sok felhasználó, aki a saját laptop, okostelefon és egy tablettát, de nem a saját vezeték nélküli router kapcsolódni a hordozható internetes eszközök. Nos, ebben az esetben képesek vagyunk átalakítani a laptop egy vezeték nélküli router. Az eljárás nagyon egyszerű, és úgy tervezték, azok számára, akik a Windows XP operációs rendszer. Egyszerűen csak meg kell csatlakoztatni laptop internet kábel ethernet csatlakozó, majd megy, hogy néhány beállítást a vezeték nélküli hálózati kártyát.
Alapvetően a laptop kap vezetékes internet és továbbítja a via a vezeték nélküli antenna. Bármely más eszköz, amely képes kapcsolódni a vezeték nélküli internet, tudunk kapcsolódni az internetre egy okostelefon, tabletta, vagy akár egy másik laptop. Azok számára, akik a Windows Vista, 7 vagy 8, akkor az alkalmazás Connectify Cristi melyről kollégám már elért egy tutorial
FIGYELEM: Vannak olyan laptop modellek, amelyek takaríthatják meg az akkumulátort, amikor az internetkábel be van dugva a laptopba, ez automatikusan kikapcsolja a vezeték nélküli hálózati kártyát, és így nem fogja megtalálni a megfelelő beállításokat a vezeték nélküli hálózati kártya beállításaihoz. Ebben az esetben be kell írnia a laptop BIOS-ot, és be kell állítania a "WiFi / Ethernet kapcsolás letiltása" beállítást.
Ennek ellenére arra hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial, hogy pontosan hogyan tudjuk be a Windows XP laptop és egy vezeték nélküli router.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 800 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro


Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (96)

  • Connectify Ez nem ér semmit nekem blokkolja a vezeték nélküli nem tudom, miért nem megy netul laptop után lam megtörölte ment minden, mint brici.Si így nyomot hagyni a registry-ben csak hogy megszabaduljon tőle. Maradtam 1h törölni ez több, mint vártam valami tot.nu !!! Megjegyzés 1 / 5 adja

    • Nagyon jól működik számomra, asztali számítógépen csatlakoztatom a laptophoz, és vezetékes hálózati kártyát használok, amelyet csatlakoztattam a számítógéphez, sőt a hálózat is nagyon jól működik mind a laptopon, mind a számítógépen.

    • Helló, Adrian, szeretném megkérdezni tőled, hogy hagyom-e csatlakoztatva a megosztott internetet, miután a Windows újraindítása után ugyanaz marad a csatlakoztatott ... vagy kell-e manuálisan csatlakoznom a hálózathoz? :)

    • Igen, pontosan ugyanez történt velem, ha vissza kellett állítanom az ablakokat. Ez egy útválasztó olcsó példánya. Jobb, ha vásárolsz egy másodkézből;)

  • Szia ! készíts egy bemutatókat az igo primo androidról !!! SZÜKSÉGES, ÉS RENDELKEZHETŐ, HOGY A Világ megismerje őt !!! FELTÉTELEK MINDENKÉNT

  • Cristi, kérjük, azt igazolja, hogy nekem, hogy ez a dolog működik smartphoanelor USB töltés, hogyan van az, hogy tettem usb telefon 3.0 és nem történik semmi, hogy milyen beállítások kellene tenni? Vagy ha beszélni egy tutorial, hogyan lehet USB töltő 3.0, hogy nekem nem kapcsol ASUS Ai váltó semmi sem X piros. Segítség !!! Mi a működési szabály?

  • ASUS:
    Cristi, kérjük, azt igazolja, hogy nekem, hogy ez a dolog működik smartphoanelor USB töltés, hogyan van az, hogy tettem usb telefon 3.0 és nem történik semmi, hogy milyen beállítások kellene tenni? Vagy ha beszélni egy tutorial, hogyan lehet USB töltő 3.0, hogy nekem nem kapcsol ASUS Ai váltó semmi sem X piros. Segítség !!! Mi a működési szabály?

    Mit bekapcsolás usb bemutató lány?
    Azt hiszem, hogy az elfogyasztott etnobotanikai, különben nem tudom megmagyarázni a káosz a fejedben.
    USB teljesítmény nem szabványos dolog függ az egyes termelők, hogy annak végrehajtását. Olvassa el az alaplap kézikönyvét, és megtanulják, mit kell csinálni, akkor általában szoftver kell telepíteni, és a telefon kell csatlakoztatni néhány speciális port, nem minden USB.

    Ha teszünk közzé ki, hogy neked, hogy spam!

  • Van egy új iPad tabletta és nem látom a videókat meg kell csinálni?
    Miért nem teszi útmutatók és a terminál az Apple?
    köszönöm

  • Cristi-admin: Mit bekapcsolás usb bemutató lány?
    Azt hiszem, hogy az elfogyasztott etnobotanikai, különben nem tudom megmagyarázni a káosz a fejedben.
    USB teljesítmény nem szabványos dolog függ az egyes termelők, hogy annak végrehajtását. Olvassa el az alaplap kézikönyvét, és megtanulják, mit kell csinálni, akkor általában szoftver kell telepíteni, és a telefon kell csatlakoztatni néhány speciális port, nem minden USB.

    Ha teszünk közzé ki, hogy neked, hogy spam!

    Köszönöm a választ !!!! Csak azt kérdeztem tőlem, hogy nem mondtam el neked egyetlen oktatóprogramot, és így írok ezekkel kapcsolatban. Az oktatóanyaggal és senki sem válaszol, „teljesen elhagyatott”, és az utolsónak írok, hogy látjam, hogy hiába írtam, csak úgy ugrottam, mintha égett volna, hogy nem haraptam senkit, nem fogyasztom el azt, amit ott mondasz! !! Csak egyszer tudtam meg, hogy mi volt a videotutorial.ro, szépen beszéltek, segítettek, mivel kihoztad a csevegést, minden meggyengült.
    Adtam magamnak egy javaslatot, mobiltelefon feltöltés usb3.0, kapsz egyet a karok Gigabyte néz, mint a tiéd, és látom után.

  • PEXAL:
    google - fordítás - ingatlan - listen = ptr sznobok

    Romániai lenni, egész nap románul beszélni, és annak tiltását, hogy tőle akcentussal beszéljen veled, snobiásnak nevezzük. Van egy amerikai kiejtés a bucharest mellett, hogy megnézze, mi jön ki ... bucharest vagy buchiuresti (ha még inkább dadog)

  • Marius:
    Van egy új iPad tabletta és nem látom a videókat meg kell csinálni?
    Miért nem teszi útmutatók és a terminál az Apple?
    köszönöm

    Nem láthatja őket, mert az Apple termékek nem használnak Flash Player-t, mint például az Android és az asztali PC-k. Mit tudsz csinálni ? Táblagépének törléséhez (nem ajánlott ... hasonló az Android gyökéréhez ... ha jailbreak, akkor elveszíti a termékgaranciát), és csak ezután telepíthet egy iOS-hez adaptált (de nagyon problematikus és hibás) Flash Player-t.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.