Két vagy több számítógép vezérlése egyetlen egérrel és egyetlen billentyűzettel - oktatóvideó

Szia barátok, Ebben a leckében fogunk beszélni, hogyan tudjuk irányítani két vagy több számítógép segítségével egy egér és egy billentyűzet.
Valószínűleg sokan, mint én, nem akarnak, vagy nem szeretné használni a laptop touchpad, és sajnos nincs a második egér csatlakozni laptop. Már csak egy egér, hogy az asztali számítógép, de szeretné, hogy elérhető a PC és a laptop. Továbbá, ha csak egy billentyűzetet és két PC, akkor Mbel felhasználók PC billentyűzet egyszerre.
Ehhez, amit a fent leírt, meg kell felelnie a következő feltételeknek:
- azoknak a számítógépeknek, amelyekkel egyszerre egyetlen egér és egyetlen billentyűzet használatát szeretnénk használni, ugyanabban a hálózatban kell lennie (útválasztót használva, vagy egymáshoz csatlakoztatva, hálózati kábellel összekapcsolt, átmeneti üzemmódban csatlakoztatva, az egyes számítógépek hálózati kártyájához) )
- Ha útválasztót használ, akkor ezt meg kell tennie port forwarding a router port használó alkalmazást, amit használunk, hogy szabályozza az összes PC egy egér és egy billentyűzet.
Mik az előnyei a szoftver akinek a nevét megtalálja a bemutató videót?
- nincs szüksége internetkapcsolatra
- nem szükséges távoli szoftvert használni, a működéshez leginkább internetes kapcsolatot kell használni
- senki sem vállalhatja át az egér és a billentyűzet irányítását, ha az a LAN-on kívül van
- másolatot, szövegrészeket készíthet egy dokumentumból, egy számítógépről, és beillesztheti egy másik számítógépre található másik dokumentumba, amelyhez nem csatlakoztatott egeret vagy billentyűzetet
- egy billentyűzetet és egyetlen egeret egyidejűleg két vagy több számítógépen is használhat
- sok időt takaríthat meg, és jelentősen növelheti a számítógépes munka hatékonyságát
Igaz, hívlak benneteket, hogy nézze meg a videót bemutató
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (51)

  • SAl.Nu tudja, hogy mit tett, de zárás után a reklám videót, hogy a videó már nem incarca.Am próbált más videotutoriale ezen site.Nu Videók betöltése.

    • oroszlán: SAl.Nu tudja, hogy mit tett, de zárás után a reklám videót, hogy a videó már nem incarca.Am próbált más videotutoriale ezen site.Nu Videók betöltése.  

      csak úgy történnek velem, és azt hittem, van egy probléma, a vezetők

      oroszlán: SAl.Nu tudja, hogy mit tett, de zárás után a reklám videót, hogy a videó már nem incarca.Am próbált más videotutoriale ezen site.Nu Videók betöltése.  

      csak úgy történnek velem, és én

  • Sajnos a videó nem töltődik be. Úgy gondolom, hogy ez a hiba annak a ténynek köszönhető, hogy ezt a kis reklámot feltette rá.

  • Jó tutorial.
    Nem lehet nézni csak a böngészők: Internet Explorer és a Firefox. A Chrome nem működik.
    Ne légy olyan biztos, hogy nézzük meg a konzultáció tovább. Nem minden látogató ezen az oldalon lassítja, hogy azok, akik gúnyt űznek a román nyelv (Asus és BGD), és csak az érdekli, chat, üzenetküldő és manele.
    Készíts egy rész a korszerű és meg fog lepődni, hogy hány vendég lesz.

    • Je: Jó tutorial.
      Nem lehet nézni csak a böngészők: Internet Explorer és a Firefox. A Chrome nem működik.
      Ne légy olyan biztos, hogy nézzük meg a konzultáció tovább. Nem minden látogató ezen az oldalon lassítja, hogy azok, akik gúnyt űznek a román nyelv (Asus és BGD), és csak az érdekli, chat, üzenetküldő és manele.
      Készíts egy rész a korszerű és meg fog lepődni, hogy hány vendég lesz.  

      Az Opera-val is működik :)

  • Gratulálok Adrian!. Is szeretném tudni! . De hogyan lehet a csapat ellen, másik PC viewer? Mint vezérelhető billentyűzettel és egérrel csak csapat nélkül közvetlenül veiwer

  • Ez a hiba akkor jelentkezik, mert a Google Chrome. Próbálja Mozilla Firefox böngészőt, és lépjen a 100 100%% és én ugyanazt a google nem töltődik. A Mozilla működik!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.