Hogyan válhatunk bloggerré a Blogger platformon, hogyan írhatunk cikket, 2. rész - oktatóvideó

Szia barátok, a mai bemutató fogunk beszélni, hogyan tegye a cikket blogging platform nevű Blogger. Ez része 2 a sorozat a video tutorials dedikált platform Blogger. Ha szeretné látni az első része ez a sorozat tutorials megteheti elérésével Hogyan válhat egy blogger platform Blogger, a blog létrehozása 1
Egy cikk közzététele a Bloggeren nagyon egyszerű, csak kissé óvatosnak kell lennünk. Rendkívül hasznos funkció az "előnézet", tehát blogunkban már a cikk közzététele előtt tudhatjuk, hogy fog kinézni a cikk.
A cikkben képesek vagyunk be szöveget HTML vagy egyszerű szöveg, meg tudjuk változtatni a szöveg színét, hasznos funkció, ha azt akarjuk, hogy egy adott evdentiem bekezdés. Mi csak akkor változtathatja meg a szöveg betűtípusát egy adott szó vagy az egész cikket, lehet változtatni a háttér színét a szöveg a cikk, akkor kapcsolja ui szavakat a lehetőséget, hogy a linkeket hivatalos oldalakon vagy termékeket a cikkben említett. A legérdekesebb az a szöveg, hogy ellenőrizni tudja a szöveg helyesírását megtalálható a cikkben, képesek vagyunk bemutatni szavakat ékezetek.
Amikor a közzétett médiatartalom (fotók és videó clupuri), és a Blogger ül jól ebben a fejezetben:
- beilleszthetünk képeket a saját számítógépünkből a cikkbe, vagy hivatkozhatunk egy olyan képre, amely már létezik a neten
- videókat tölthetünk fel vagy kódot ágyazhatunk be egy YouTube-fiókból
Egy nagyon hasznos funkció az, hogy tudjuk ütemezni az automatikus közzétételét egy cikket egy bizonyos időpontban, és egy bizonyos idő választott minket. Tudjuk használni tervezett kiküldetés cikkeket, ha tudjuk, hogy nem lesz ideje, hogy felad egy cikket egy bizonyos időpontban. Meg lehet írni cikket, mielőtt az az időpont, amit akartam, hogy felad egy cikket, és azt tervezzük, a cikk felkerül automatikusan abban az időben, és abban az időben. Bármikor szerkesztheti a cikk már megjelent, vagy törölni.
Továbbá, ez a bemutató beszéltem néhány tipp a SEO (Search Engine Optimization), hogy ha követi őket pontosan, biztos vagyok benne, hogy élvezni fogja a blog sikert. Ügyeljen arra, hogy a címkéken adsz a cikket, annak tartalma rendkívül fontos, és különös tekintettel a címet a cikkeket.
Ennek ellenére azt mondta, hogy csak INVT néz video tutorial.
Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro
 Kapcsolódó oktatóanyagok


Mintegy Cristian Cismaru

Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. ASUS - mondta

  Kapcsolatban aa blogger, miért nem lehet pénzt az AdSense, hogy a blog én egyszer elutasítottak engem, én a Google az oldalon, de ADNS kezelőpanel mondja blogger google adsense webhely nem támogatja aldomain és aaa. blogeer.com ő egy aldomain elfogadják null, ha ezt?

 2. marian - mondta

  Gratulálunk tutorial! De hogyan lehet az Internet Explorer?

 3. Ostoba - mondta

  Hangos bemutató hasznos azok számára, akik szeretnék, hogy a blog, és tényleg van mondanivalója, és szeretné kifejezni gondolataikat a virtuális környezetben. A legnagyobb előnye az, hogy a Google indexeli gyorsabb, mint a többi blog platformok.
  Az ajánlás, nem rosszindulatú és gúnyos, hogy mielőtt arra, hogy a blog, többet román.
  Eleget láttam buta és analfabéta gyerekek, akik tettek a blogok, de ők voltak a por expozíció folyékonyan és ötleteket.
  Blog írás tanult, a gyakorló. Az idő múlásával az emberek egyre jobban és blogok segítségével fejleszteni beszéd készségek.
  Először is, tanulni nyelvtan. Ez megöli a férfit.
  Gratulálok tutorial.

 4. győztes - mondta

  Köszönöm szépen, hogy tette ezt a bemutató xD

 5. Alexandru - mondta

  Van egy kérdésem Adrian. Tegyük fel, hogy egy példát, ha veszek egy tutorial valahol beszélni itt az oldalon, és azt mondják, hogy lam van itt ez a bemutató a cikkben, egy probléma.

 6. Gioni - mondta

  HD filmek még ha felteszik a feldolgozás után úgy néz ki, mint a szar.

 7. Ostoba - mondta

  Gioni: HD filmeket, még ha felteszik a feldolgozás után úgy néz ki, mint a szar.  

  A barátom nem úgy nézett ki, mint a pokol feldolgozás után HD. A legnagyobb probléma a káosz a szoftver, amely átalakítja az eredeti fájlt annak érdekében, hogy csökkentsék a méretét anélkül, hogy a minőség. Ha van egy jó szoftver, amely zsugorodik veszteség nélkül, ez a probléma nem létezik.

 8. Adrian - mondta

  Egy kérdés, akkor be két videót egymás mellett, senki sem a másik?
  Köszönjük!

 9. alex - mondta

  poi beszélni egy fiókot mega feltöltés és van néhány videót, hogy figyelembe, ahogy bekapcsolom a bogul az első film mega feltölteni mega feltöltés menedzser szeretne választ erre a hozzászólásra Köszönöm

  • AdrianGudus - mondta

   alex: Poi beszélni egy fiókot, és néhány mega feltölteni videókat, hogy figyelembe, ahogy bekapcsolom a bogul az első film mega feltölteni mega feltöltés menedzser szeretne választ erre a hozzászólásra Köszönöm  

   Ezt nem teheti meg, a MegaUpload nem engedélyezi a videolejátszás beágyazását, a streamelést ... csak a klip linkjét adhatja meg, és ennyi ... aki rákattint a linkre, az letölti

 10. ASUS - mondta

  Hello! Egyesítése Google Adsense Blogger? vagy csak ptr oldalakon gen-exemplu.com?

 11. Elhagyatott - mondta

  Nagyon jó .... Gratulálok, ne felejtsen el egyet megtenni, és hogyan kell feltenni bizonyos szkripteket a blogoldalak fejlesztéséhez .... Látni fogja, hogy sikeres leszel

 12. ASUS - mondta

  Nézd meg itt, hogy a ugyanezt tette érted vagy sem, innentől kezdve a kezelőpaneltől a bloggerig kellett csinálnom, ott fent van a kép cica hibával ”AdSense Tartalomhoz "Mit tegyek ebben az esetben, mert láttam, hogy néhányuk elment?

 13. alex - mondta

  Van egy kérdésem Adria blog, hogyan lehet, hogy egy folyamatos kapcsolat a pre ok megadja a módját, hogy töltse le filmet akart, de sal szerint sal látni azt a filmet, mint online videó oldalak, mint szavazni bemutató mellesleg nagyon köszönöm

  • valy1977 - mondta

   alex: Blogadriam Van egy kérdésem, hogyan lehet ezt unstreaming ok megadja a módját csatlakozás előtti kívánatos, de nem lehet letölteni filmeket sal szerint sal látni azt a filmet, mint online videó oldalak, mint szavazni bemutató mellesleg nagyon köszönöm  

   Másolja a kódot Beágyaz ha adsz, hogy a helyszínen, így például (youtube. mega video.220 és több) a blog kiküldetés, amikor azt mondja, nyomja meg a HTML-szerkesztő, Törlés, amely automatikusan megadja blogger, ha megnyomja HTML-szerkesztő és tedd kód belsejében, majd nyomja meg "A bejegyzés közzététele" és aki eljön, hogy a blog, hogy a klip, a film közvetlenül a blog, anélkül, hogy küldött egy másik oldalra.

 14. alex - mondta

  hogyan lehet felvenni um linket egy boltba, hogy egy példát végleges blog Pate elment, amikor belép helyzetben más hirdetéseket, hogy maradjon az első oldalon

 15. sklipy - mondta

  Hello mindenkinek, megígértem, hogy jöjjön vissza, ha kapok egy üzenetet a Google hirdetéseket, úgyhogy vissza: msg várhatóan tartalmaz, amit
  Jelentkezésének áttekintése során nem tudjuk elfogadni Önt a Google-ba
  AdSense ebben az időben.

  Mi nem hagyta jóvá a kérelmet a felsorolt ​​okok alatt.

  Kérdések:

  - Építés alatt

  -------

  További részletek:

  Fejlesztés alatt: Megállapítottuk, hogy webhelye oldalai hiányosak
  vagy építés alatt. Elvárjuk honlapok és légi, hogy elindított
  Mielőtt Tekinthető az AdSense. A helyszín is tartalmaz elegendő
  tartalom szakembereink, hogy vizsgálja felül, és releváns hirdetéseket jelenítsen meg.
  Amint webhelyének többsége teljes és működőképes, mi leszünk
  boldog, hogy vizsgálja felül az alkalmazás.

  -------

  A teljes lista az AdSense kritériumok, kérjük, látogasson el a:

  "Https://www.google.com/adsense/policies?hl=hu

  "Https://www.google.com/adsense/localized-terms?rc=RO&ce=2&hl=hu

  Frissítéséhez és újbóli benyújtásához látogasson el a
  „Https://www.google.com/adsense?hl=hu” és jelentkezzen be az e-mail használatával
  cím és jelszó be az alkalmazás. A
  Szakemberek ellenőrzik, hogy jelentkezése megfelel a Program
  Politikák, úgyhogy győződjön meg róla, hogy megoldja az összes, a fent felsorolt
  Beküldés előtt.

  Tisztelettel,

  A Google AdSense Csapat

 16. AdrianGudus - mondta

  a sklipy minden mézes legyet megcsinál, milyen jó lenne ... Mondtam, amikor elkezdtem az oktatósorozatot, legyünk türelmesek, hogy eljutunk az Adsense-hez. Van néhány kritérium és feltétel, amelyeknek meg kell felelnie. Komoly, minőségi tartalommal kell rendelkeznie, nem másolatokkal / pasztákkal. Miért kellene elfogadniuk az adsense programban? hogy az első oldalra sok előadó nevét írtad a YouTube linkjével? A Google sok szöveget, eredeti tartalmat, komolyságot és legalább 100 írott cikket szeretne

 17. példa Skrea - mondta

  ez szép a WordPress

 18. valy1977 - mondta

  körülbelül kezdéshez beszúrásával szünet nem kell a beállítás, amely nem létezik, nyomja meg a sajtóbemutató mindig befejezése írni a cikket, de megnyomta megjelentetjük és nyomja Blog megtekintése , amelyek fel a közepén, és nem Hozzászólás megtekintése és megmutatja írásos üzenetre szeretnék röviden elmagyarázza, hogyan Adrian.
  és hogy visszatérjen a post szerkesztő megnyomásával, hogy az ceruza amelyek az alján az állások linkeket küldeni kiküldetés (Facebook, Google Buzz, a Twitter.
  Remélem nem haragszol rám Adrian, segíteni akartam a felülvizsgálat.
  további jó munkát, és én oly sok segítséget az Ön oktató

 19. Caesar - mondta

  Közzé kell tennie egy cikket csak egyszer egy nap? Mert én archívumban megmutatja nekem csak, de írtam egy cikket kettő?

 20. DANIELA - mondta

  Adi, nagy segítség volt számomra ez turorial, de van egy kicsit nagy kérdés: Miután kifüggesztett blogomban a nehezen próbál elképzelni oda Új hozzászólás kaptam a következő üzenetet, Hoppá! Nincs több szabad hely. Használja 100%-a GO 1 helyet a fényképek. Megvásárol további tárolás
  A fotók tárolása Picasa Web Albums fiókot, és szerepelnek a szabad hely a képek 1 GO. Ha további tárhelyet vásárol megoszlik Gmail, Picasa Web Albums és a Google Docs és adjuk hozzá a szabad hely., És hangosan a fülem megvagy, a fény, akkor hogyan kell ezt csinálni? Köszönöm a választ

  • AdrianGudus - mondta

   DANIELA:
   Adi, nagy segítség volt számomra ez turorial, de van egy kicsit nagy kérdés: Miután kifüggesztett blogomban a nehezen próbál elképzelni oda Új hozzászólás kaptam a következő üzenetet, Hoppá! Nincs több szabad hely. Használja 100%-a GO 1 helyet a fényképek. Megvásárol további tárolás
   A fotók tárolása Picasa Web Albums fiókot, és szerepelnek a szabad hely a képek 1 GO. Ha további tárhelyet vásárol megoszlik Gmail, Picasa Web Albums és a Google Docs és adjuk hozzá a szabad hely., És hangosan a fülem megvagy, a fény, akkor hogyan kell ezt csinálni? Köszönöm a választ

   Nem értem, milyen módon segíteni? Vásárlás tér (pénzbe kerül) vagy a szabad hely? Nézd, a kérdésére adta az ötletet a jövőbeni bemutató témát. Gyere részleteket, hogy pontosan mit egyenesen. Felszabadítani, vagy elmagyarázni, hogyan kell vásárolni extra helyet Blogger?

 21. Macska - mondta

  Szia! A blogod rendben van, és örömmel fedeztem fel. Van egy kis problémám, ha nem túl hülye neked: régen hoztam létre a blogot, most szándékunkban áll feltölteni. Első próbálkozásra, néhány apró futtatás után, elég gyorsan sikerült beillesztenem a "Slide Show" -t, a picasaweb fiók egyik albumának albumát felhasználva. Más beállításokhoz igazodva, főleg közvetlen felfedezéssel tapasztaltam, hogy a diavetítés formájában kibontakozó képek eltűntek, és azt az üzenetet kaptam, hogy nem sikerült betölteni a hírcsatornát. Nem tudom, mi ez a hírcsatorna, ugyanazt a logikai utat próbáltam meg felhasználónévvel és albummal, vagy keresőszóval, a többivel ... ... de ugyanazt az üzenetet kaptam. Ráadásul az előzetesben már nem látom azokat a képeket, amelyek alapértelmezés szerint léteztek, amiből arra következtetek, hogy nem az, hogy nem a helyes utat adom meg, hanem az, hogy valahol módosítottam egy beállítást. Ha lenne türelme elolvasni idáig ... talán elviseli és ötletet ad nekem ... mit változtathattam volna hiába úgy, hogy nem látom a diavetítés képeit? Pontosítom, hogy az egyszerű képek rendben vannak. Szép meccs!

 22. DANIELA - mondta

  Adi köszönöm a gyorsaságot, amellyel válaszoltál nekem. Ha felszabadíthatok helyet, nagyon jó lenne, megpróbáltam törölni a bejegyzésekből, de még mindig nem sikerült fotókat közzétennem egy új bejegyzésben. Kipróbáltam a vásárlási lehetőséget is szóköz és megkaptam az üzenetet: ,, a kártya nem érvényes ,, (kártyát használtam ,, mester kártya ”) talán nem értettem mire utal a kártya száma (beírtam a kártyán a 12 jegyű számot; I kipróbáltam és variáltam az iban kóddal, de nem sikerült). Megkérném, hogy ne idegesítsen, mert talán ügyetlen vagyok a kifejezésemben, de számomra néhány hónappal ezelőttig ,, a bolg létrehozásának témája valami tabu volt, és nagyon csalódtam mint amikor valakitől megkérdeztem, hogyan készítsen blogot, ő válaszol nekem, nem tudom, amíg fel nem fedeztem ezeket a oktatóvideókat. Egy másik kétértelműségem ez a kifejezés: A megvásárolt extra tárhely a Gmail között oszlik meg , A Picasa Webalbumok és a Google Dokumentumok szolgáltatásokat, és töltse fel szabad helyére.Ingyenes vagy pénzért? Ez azt jelenti, hogy létre kell hoznom egy fiókot a Gmailben vagy a Picasában is; a Google-dokumentumokon?… És mit jelent, hogy ezt a "megvásárolt helyet" elosztják a gmail, a picasa és a google között dokumentumok. Hogyan kell ezt a helyet hatékonyan használni? Nem tudom, hogy teljesen megértettem-e önmagamat (tekintve, hogy az "ez" -ben lévő ismeretanyagom kicsi, és mint ilyen, a kifejezésmód kissé irreleváns), de remélem, hogy itt megtalálom a szükséges információkat így makacsul folytatom tevékenységemet a blogon, és lehetőséget nyújtok új és nagyon hasznos dolgok megismerésére is. Még egyszer köszönöm a segítséget!

  • AdrianGudus - mondta

   DANIELA:
   Adi köszönöm a gyorsaság, amellyel raspuns.Daca tudok felszabadítani lenne félelmetes lehet Megpróbáltam törölni a hozzászólás, de még mindig nem sikerült, akkor tegye a képeket egy új verzió postare.Am próbált vásárolni tér és megkaptam az üzenetet, 'Invalid kártya, (Én is egy kártya, master kártya "), nem értem, mit jelent nincs kártya (bevezettük a számjegyek száma a kártyán 12, akkor IBAN kipróbált és változatos, de mi). "d kedvesen, hogy ne haragudj rám én vagyok ügyetlen a beszédben is, de nekem csak néhány hónappal ezelőtt, a téma létrehozásának Bolg tabu volt, és én nagyon csalódott hogy amikor kérjen meg valakit, hogyan kell csinálni a blog azt válaszolni, én nem tudom, ezek videotutoriale panacand. enyém másik kifejezés, hogy zavaros, további tárhelyet vásárol megoszlik Gmail, Picasa Web Albums és a Google Docs és add hozzá a szabad térben vagy gratuit.Pai ... vagy ez a pénz? Ez azt jelenti, hogy kellett volna, hogy egy fiókot a Gmail vagy a Picasa, a Google Docs? ... és mit jelent Ezen terület szerzett megoszlik Gmail, Picasa és a Google docs.Cum hatékonyan kell használni ezt a helyet? Nem tudom, ha én nem teljesen tisztázott (tekintettel arra, hogy a poggyász a tudás, az éves, alacsony, és így a kifejezés kissé lényegtelen), de remélem találsz itt tájékoztatást, hogy ragaszkodott a blogomban continuii tevékenység is a lehetőséget, hogy megtanulják az új dolgokat, és nagyon utile.Inca segít köszönetet mondani egyszer!

   Amikor létrehozza a számla 1G helyet megosztva által használt Gmail (tárolja e-mail) és a Picasa Web Album (fényképek tárolásához) és a Google Docs is tárolja az adatait. Ha még soha nem használta a Google Docs vagy a Picasa, akkor azt jelenti, hogy már túl sok nagy fájlokat, hogy a blog. Csinálok egy tutorial, hogy elmagyarázza, hogyan optimalizálja a képeket és videókat, hogy tegye őket az interneten, hogy így kell, és megfelelő minőségű és kevesebb helyet foglalnak el és a szerver / oldal
   Ha a Google Picasát használja ... ha tudja, hogy képeket töltött fel oda, akkor menjen és töröljön néhány képet ... Töltse le őket a számítógépére, hogy ne törölje őket, majd onnan törölje őket. Maradjon a Blogger oktatósorozatnál, és miután befejeztük az áttekintést (van még 3. rész, ez a 2. rész), néhány oktatóanyagot készítek, amelyek az opcionális dolgokkal, optimalizálással, trükkökkel és a Bloggerrel kapcsolatos lehetséges tippekkel kapcsolatosak.

 23. DANIELA - mondta

  Köszönjük Adi mult.Intr nagyon nehéz, miután törölte a képeket sikerült, tegye több noi.Problema az, hogy nem tudja, csak én is tegye meg a szabad vásárlás nélkül nekem suplimentar.Oricum tér nézni nagy kamat és egyszerre azt drágán ajánlom turorialele tine.Mult mérsékelt siker!

  • Vanessa - mondta

   DANIELA:
   Köszönjük Adi mult.Intr nagyon nehéz, miután én vagyok képes utáni képek stersdin más noi.Problema az, hogy nem tudja, csak én is tegye meg a szabad vásárlás nélkül nekem suplimentar.Oricum tér nézni nagy érdeklődéssel és egyszerre azt drágán ajánlom turorialele tine.Mult mérsékelt siker!

   .................................................
   Daniela, hadd tanítani egy kis trükk, hogyan lehet használni a Google Dokumentumok helyet biztosított Küldje a képeket a blog incontinuare.
   1. Van, hogy a új Gmail-címét, vagy a régi és jelentkezzen be, majd menj a Google Docs és töltsd fel a kívánt fényképeket megjeleníteni a blog.
   Most a trükk az, hogy html A kép feltöltött google docs sikerült tegye a "Kép beszúrása" a blogbejegyzésből a blogger sávba
   2. Ehhez használjon egy addon a Ugyanis Mozilla Firefox Firebug...kattintson ide…. Nézze meg, hogyan kell ezt használni Szentjánosbogár HTML kód az Ön számára az új helyzetben másolni a részben "Kép beszúrása" a bejegyzésszerkesztő sávból
   Ily módon nem kell megvenni hely, hogy elküldhesse képeket blogger, és amikor az első helyet tele lesz gmail fiókot, és hozzon létre egy új Gmail-címet, akkor jelentkezzen be, és akkor lesz és ezúttal az új hely által kínált Google Docs.
   .................................................

   • DANIELA - mondta

    Vanessa:

    Vanessa nagyon szépen köszönöm, hogy Ön elsősorban promtitudiea velem Răspusul és nem utolsósorban ajutor.Voi megpróbál ez ki.

  • Cosmin - mondta

   Daniela, feltölteni a képeket a Google Drive, a Microsoft SkyDrive, Dropbox cikket, és illessze be őket Blogger.

 24. edyyy - mondta

  Az oldal nem regisztrálhatnak a felhasználók?

 25. Sergiu - mondta

  Üdvözlöm. Válaszolj a kérdésre, kérjük, amint tudok: Tudod, hogy a blog fajta srác http://www.—-.wordpress.com és a Google Adsense hirdetéseket is. Szeretnék valamit, hogy a helyszínen, hogy adsense rajta. Van ötletek, de szeretnék valami olcsó, hogy hol, hogy a szabad blog vagy website. Kaptam wordpress blog még nem fejeztem be, de szeretném tudni, hogy megéri, vagy ha tudok hozzá adsense benne, vagy sem? Nagyon köszönöm, és remélem, hogy a kérdésemre, csak jobb és növeli a munka

 26. Mihai Alexandru - mondta

  Köszöntelek benneteket, és van egy kérdés, amit nem a blog a West Ham labdarúgó-válogatott valamit, ha kapok híreket oldalak írok U Craiova és tette a blogu?. 'S Egzemplu írási editie.ro, craiovamaxima . ro más oldalakon van néhány hír U Craiova a gyermekeket, és befut a blogu hozzászólásomat én blogu probléma, mármint a jog autor.Astept vostru.Va válasz köszönhetően

 27. Szia, én a blog a blogger platformon, és belépett a EMAG a profilshare, és ott létrehoz egy kódot, hogy meg kell tenni a helyszínen, de nem tudom, hol anume.Am html kód a blog, de nem tudja, hol be, talán tudok segíteni néhány tanácsot.

 28. Cosmin - mondta

  Helló,
  Lehet csinálni egy tutorial, hogy hogyan tegye hangulatjeleket észrevételeket Blogger?
  Köszönöm.

 29. tudorvoie - mondta

  Köszönöm az oktatóprogramot, sokat segített!

Speak Your Mind

*