Hogyan tölteléket az RDS-netul indítási videó bemutató

Ebben a videóban bemutató utalunk, hogy nem azok, akik használják, és a net az RDS.

Akik rds-ről interneteznek, azok nagyon jól tudják, hogy a számítógép bekapcsolásakor vagy minden újraindítás után nem tudjuk megnyitni a böngészőt, legyen az Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera, mert először manuálisan kell csatlakoznunk, és csak hogy böngészőt nyithatunk és internetezhetünk.

Ha megnézi ezt a video oktatóanyagot, meglátja, hogyan tudunk automatikusan csatlakozni az internethez, ha van RDS kapcsolata.

Bogdan Pelu

Cristi:

Megjegyzések megtekintése (78)

  • Boby gratulálok ez felülmúlják őket. Azt hiszem, ez a legmenőbb bemutató, amit láttam! Megmondom, miért ... Már régóta ezt akartam, hogy amikor kinyitom a számítógépet, automatikusan elindul és netu, úgy kerestem, mint egy kétségbeesett a fórumok webhelyein, és senki sem tudott róla, majd feladtam ... 20 e-mailt küldött az RDS-nek, és megkérdeztem tőle, létezik-e olyan módszer, amely automatikusan lefuttathatja a kapcsolatot, miután a rendszer elindult, és minden ragaszkodással nem kaptam választ. Őszintén szólva, boldoggá tettél, tudom, hogy talán hangzik, és gyerekesnek tűnik, de nagyon erős ember, szuper extra legjobb, annyira rossz vagyok. És hogy a szárnyaid ne növekedjenek, meg is próbáltam ezt a fázist ... de még nem jelöltem meg a 3 dobozt, és ez nem volt nekem megfelelő , ezért okosabb voltál nálam, de annyira okos is voltam, hogy felvettem ezt az ötletet, és csak félúton jött ki: P: P! Ami a dobozokat, amelyeket meg kell szüntetnünk, mielőtt elindítanánk a kapcsolat varázslót, ajánlott az RDS-helyükön, hogy végezzék el a munkát a Helyi kapcsolat tulajdonságaival, és töröljék a protokoll jelölését, csak ezután hozzák létre a kapcsolat varázslót. Sok szerencsét több oktatóprogramhoz!

  • Azt használja ezt az eszközt sokáig: ADSLAutoconnect206F7
    Lehet, hogy a jövőben hozzáadja az oktatóanyagok listájához :)

    Nagyon érdekes ismertetők. Szeretem sok (különösen kapcsolódó weboldalak)

  • Videó bemutató, hogyan kell megnyitni a bemutató van?
    pt komolyan, mert nem nyitott minden videó

  • Mariu telepítetted a flash player? A videók megtekintéséhez a weboldalakon, youtube trilulilu stb videotutorial kéne telepíteni az Adobe Flash Player-re!, hogy telepítve van?

  • Boby, én támogatom a szavait Adrian és szeretnék gratulálni Önnek és én keres asta.Demult létesítmény és egy ilyen dolog, és köszönöm a bemutató asta.Trebuie, de nem azt jelenti, hogy csak azok az emberek részesülnek RDS de hogy a többiek, akik manuálisan csatlakozhat a vezeték nélküli net.De példa AtlasTelecom és volt, hogy csatlakozom manual.Acum bine.Sa azon, mert élsz, és jó pénzt Gates.

  • boby mint én ms interneten ClickNet és így kézzel kellett csatlakoztatni bármilyen a problémák, de aq sokkal egyszerűbb, mint ms

  • bravo. Te tényleg ragyogó vagy ... és időnként vesztettél néhány percet, amikor megpróbáltam csinálni ezt a dolgot, és nem sikerült!
    Bravo, és köszönöm!

  • Tettem valamit az interneten, kezdve RDS folytatta automat.Am kilép a beállítás kezdete óta a vízkövet., Antivirus (ESET) néhány tíz másodpercen belül, és azt gondoltam, ha csatlakozik az internethez vége előtt a beállítás ugyanolyan védtelen .ie amit gondoltam jobb?

  • Ion, amit gondoltál, az nem igaz! Amikor megjelenik az ablak az Eset hirdetéssel, amikor megnyitja a számítógépet, elindulnak a Csomópont modulok, és a terület és a Windowskal kezdődő programok nagyon gyorsan beolvasásra kerülnek! Ne gondolja, hogy ha aktiválva hagyja a hálózatot, amíg ezt a gyors vizsgálatot elvégzi, és elindítja a moduljait, akkor vírusoknak lesz kitéve! Csak akkor érheti el a vírusokat, ha megnyit egy böngészőt, és eltévelyedik ott, ahol nem kellene, vagy ha futtat valamit. Vírusprogram vagy hasonló ... Egyáltalán nem jelent problémát, ha aktívan hagyja a netot, miközben az ablak megjelenik a számítógép megnyitásakor. Sőt, annál jobb, ha a hálózatot Windows-kal indítják, a Nod azonnal csatlakozni tud az Eset szerverhez, hogy frissítse vírusleírásait.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.