Hogyan éget Audio CD zeneszámok ImgBurn

Szia barátok, a mai bemutató látni fogjuk, hogyan tudjuk írni az audio CD tracks az ingyenes ImgBurn szoftver. Mint azt valószínűleg már tudod, különböző audio CD-k CD-k mp3. Az audio CD-t és 20 illeszkedik körüli pályán, miközben a CD mp3 fér 140 valami dalt (attól függően, fájlméret audio)
Valószínűleg sokan még mindig van egy otthoni vagy egy autó casetfon idősebb, aki nem tud olvasni és játszani audio CD-k csak. Ebben az esetben, ha azt szeretnénk, hogy egy audio CD-t az ilyen eszközöket kell égetni őket egy bizonyos módon. ImgBurn bár a felülete spártai, és nem nagyon világos, ha audio CD sikeresen végrehajtani ezt a feladatot, ha tudod, hogyan kell kiválasztani a megfelelő funkciója a szoftver interfész.
Már látható a korábbi módszereket és szoftver, amely lehet, hogy egy audio CD-t használó más szoftver vagy számítógép, hogyan kell másolni egy audio CD-t. Ezek az útmutatók megtalálhatók a keresőmező jobb felső oldalunkon.
Ha a legtöbb Burning CD / DVD szoftverben egyértelműen megtaláljuk a "Make Audio CD" vagy a "Burn Audio CD" funkciót, akkor az ImgBurn-ben ez a funkció nem olyan nyilvánvaló, és mégis, egyszer megtalálva, lehetővé teszi, hogy könnyen elvégezzük ugyanazt a feladatot, mint a. bármilyen író szoftvert elkészíthet ma, akár ingyenes, akár nem.


[hordozóazonosító = 1101 szélesség = 480 magasság = 223]
Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (73)

  • Hello. Adrian Cristi, hogy az egy jó cselekedet, és mutassa meg néhány beállítást, hogy csatlakozni az internethez router egy másik. Tényleg szüksége van. Kérem

    • Van egy jó ötlet, sok román kellene egy bemutató, hogyan kössünk Turkáló net egy másik, nem csak lopni net, mint azt mások úgy gondolják, de az a tény, hogy van beleszólása nagy ház és Turkáló a bejárat, és én ülök a laptop jobb a másik sarokban a ház, ott is csak egy jelet vonal, és ha csatlakozni net Turkáló más lenne jó ötlet volt, Csak egy példa, van egy ezer bemutató példák az ilyen.

    • Igen, talán valami ilyesmit megtettem, hogy elmagyarázzam, hogyan csináltam. Van egy huawei 655b vezeték nélküli modem, és egy nagyon jó W3002R napellenzőt is vásároltam az emag-ból, számos router-modellem van, de ez egy nagyon jó W3002R napellenző. univerzális repter funkció, és biztosítom, hogy működik. Egy hónapig kerestem, amíg megtaláltam azt, amit a huawei 655b modem ii-re a szobában, és a sátor útválasztót w3002r ii konyhába állítottam, amelybe csak csatlakoztam, vezeték nélküli hálózatom van, a konyhában és az udvaron kívül. a számítógépen a w3002r függöny útválasztó elé helyezve, miután betettem a konyhába, felteszek egy linket a termékkel.
      http://www.tenda.cn/tendacn/product/show.aspx?productid=433
      ez engem Unboxing őket http://www.youtube.com/watch?v=eeMDtymC578
      növeli a munka. apa

  • Hi guys, a tutorial optimalizálása ablakok 8.1 Enterprise? Különösen Cristi, láttam, hogy megragadt 8.1 és én, mint egy kis bemutató, ha lehetséges. Lehet, hogy nem csak nekem, hanem a többi, akik ellátogatnak a webhely hasznos lesz, tekintve, hogy ez egy viszonylag új operációs rendszer.

    • Sok (ha nem az összes) Windows 7 optimalizálási lehet alkalmazni a Windows 8, 8.1
      A "Windows 7 optimalizálásához" már van egy bemutatónk, megtalálhatja a jobb felső sarokban található keresőmezővel.

  • Helló Láttam útmutatók tele a SSD-én, és van egy kérést Sami arról, SDD, hogy mit tudok, és én szinkron memória néztem az SDD és nustiu, ha a memória szinkron
    Félvezető (SSD) Corsair Force GS sorozat, 2.5 "180 GB, SATA3, CSSD-F180GBGS-BK
    meg tudod mondani, ha a memória Juti Sami scron nagyon köszönöm, és ha astep egy válaszolt piperea.nicolae@yahoo.ro

  • Dears vagyok mélyen csalódott. Ez a leírás nem hiszem, hogy fogja képviselni. Bízunk benne, teljesen más, mint te. A ismertetők a gyökér és telepítése az egyéni rom, hogy az ImgBurn, a program minden kínos, megalázó. Nem hiszem, hogy van valaki, aki tudja, hogyan kell írni egy audio CD-t vagy mp3 és azok, akik egyáltalán nem hiszem, hogy ezzel a programmal. Néhány nap múlva a várakozás, őszintén szólva, vár valami értékesebb ..
    Sok szerencsét és további sikeres!

    • Pontosan ezt próbáltam meg ezzel a bemutatóval, és másokkal, akik ugyanazon a témánkban vannak. Mutassuk meg a felhasználóknak, hogy vannak más INGYENES szoftverek is, amelyek tudják, hogyan kell égetni a CD-t, és nem feltétlenül kell nerot "kihúznia" a torrent vagy az ODC hálózatról, csupán hogy néhány évente CD-t írjon le.
      Látom minden megmagyarázhatatlan kétségbeesetten, hogy a Nero (nem hallomásból beszél, de tapasztalatból már oly sok éve a fejlesztés a számítógépek / laptopok az ügyfeleim)
      Nem látom az értelemben, hogy menjen vásárolni nagy suite éget audio CD-t vagy az egyik mp3. Ez nehéz, erőforrásokat igényel, még akkor is, ha nem használják, mert be minden induló szolgáltatások. Azt hogy bármit is szeretne csinálni, és felajánlja, hogy nyissa meg fájlt, hogy olvassa el a bármilyen CD / DVD behelyezett kezelni a képeket, és sok más dolog, amit szeretne csinálni más szoftverekkel. Annak ellenére, hogy könnyű neked, sok utilizatorri nem tudja, hogyan kell beállítani alapértelmezett programok. Ha két audio lejátszó vagy a böngésző 3 nem tudja, hogyan kell beállítani a kívánt audio lejátszó vagy a kedvenc böngésző által használt alapértelmezett, ha azt szeretné, hogy zenét hallgatni, vagy surf.
      A leggyakoribb kérdés: "domle telepítettem a krómot, majd a firefox-ot, de amikor valamelyikre kattintom, ez megnyílik a firefoxban, és krómban szeretném, hogyan kell csinálni?" vagy "domle Telepítettem a winamp-ot és az AIMP-t, de amikor egy zeneszámot akarok hallgatni, akkor az az AIMP-ben nyílik meg, nem pedig a Winamp-ben, hogyan lehet megnyitni a winamp-ben?"
      Tudom, az Ön számára is egyszerű, de sokan nem! Soha ne feltételezzük, hogy mindenki tudja, hogy mit tud, még ha úgy tűnik, egyszerű dolgokat triviális.

      • Évek óta nem használtam a nero-t, nem tudom, miért helyezte mindannyian ugyanabba a potba, néhány éve használom a cdburnerxp-t, és jól megy, hd-filmeket dvd-re tettem, ablakokat nem dvd-re tettem, de kibírtam ez a rufus nevű segédprogram, melyet könnyen telepíthetnek a Windows vagy a Linux telepítése, bár a linux sokkal bonyolultabb, mint a Windows, hogy használják ezt a másik történetet. Viszlát

      • zsenik ha mindannyian nem hal meg

        így minden bemutató milyen hülye úgy tűnik, ő szívesen és értékelik
        azért, mert valaki az idő, hogy azok

        és ki tudja, hogy nem néz

  • Személyes használat BurnAware ingyenes verziója, amely sokkal egyszerűbb és fejlettebb, mint ImgBurn (Nero feladta rég) Őszintén szólva nem hiszem, hogy bárki éget audio CD-t most, hogy a pendrive-árok jövedelmezőbb egyébként köszönöm a bemutató, és még mindig várja egyéb videotutoriale.

  • Cristi, egy oktatóanyag az SSHD-ről? Gondolod, hogy érdemes-e befektetni az SSHD-be vagy az SSD-be és egy normál HDD-be? :)

    • Ők nem keresztények, de ugyanolyan dilemmám volt, mint Ön, és ugyanúgy tanulmányoztam a termékeket, és ssd-vel együtt jártam, béreltem egy samsung 840 EVO 120GB-t, csak a Windows 7-hez használom, ssd-nél azt mondja: 120 GB, de a valóságban csak 111 GB és őszintén szólva egyáltalán nem sajnálom, hogy kölcsönvettem még akkor is, ha 450 lej volt, bár a barátaim azt mondták, hogy őrült vagyok, hogy ilyen sok pénzt adtam rá, de ők nem ismerik egy ssd erejét, remélem, hogy hasznos volt. Viszlát

  • egy kicsit gyenge fiúk az utóbbi időben a hírekkel .... nagyon gyenge.
    hogy a bemutató! nem igazán, hogy mit tesz oda?

    gyenge!

    • És te? téma Hálát adunk Istennek, hogy nem sokat. Ha tudtak vásárolni, ideális lenne.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.