Hogyan alkalmazhatjuk az álom hangját vagy a fordított effektusokat a hangon az Audacity segítségével - video bemutató

Szia barátok, a mai bemutató megtanuljuk, hogyan kell alkalmazni a fordított hatást, vagy ahogy mondják hangja hatás álom (álom hangok) egy hangfelvételt. Ez nagyon egyszerű, persze ha van minden, ami kell. Rendkívül könnyen megvalósítható, de mégis nagy hatással van a hang-alkalmazott, rendkívül gyakori a filmekben. Ugyanez a hatás fog tanulni ma arról, hogyan kell alkalmazni, széles körben használják a filmekben, amikor a karakter beszél valaki egy álom. Ehhez szükségünk van a híres Audacity audio editor, amit tettél a múltban konzultáció.
Tantárgyak ezután foglalkozott: Hogyan, hogy tompítsa a hangját a dal mp3 használni, vagy a Karoke Hogyan hasít több audio fájlokat egyetlen fájlba mp3.
Ha van egy mikrofon minősége, annál jobb a hatás jön ki nagyon világos. Azonban már látható a videó bemutató és egy kis trükk, amelynek segítségével tiszta egy audio fájlt háttérzajok. Reméljük, hogy megtalálja a bemutató hasznos és szórakoztató, hívlak benneteket, hogy nézze meg a bemutató videót, és ne felejtsd el, hogy néz ki, hogy ebben a témában, illetve a véleményét erről audio effektus hangját.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (53)

    • Calin:
      egy tutorial Mozilla végső 4 kérjük és a sonka moziila, ha valami nem

      Már 4 bemutató a Firefox nem jön semmi újat óta. Szinkronizálja Firefox 4 valójában integráció Szövés add-on video tutorial arról már léteznek. Írd fel a keresési mezőbe a jobb: Firefox 4, nyomd meg az Entert, és megtalálja a tutorial. Írja: szövés, belépsz, és megtalálja a bemutató, és arról, hogy a szinkron, hogy lehet telepíteni a Firefox 3.6.15

    • necro:
      a meghallgatásról, ugye?

      Nagyon jól tudod használni Audacity? Miért dobja őket, mint nektek a kereskedelmi szoftver? Azt hiszed, hogy jó, ha az Adobe Audition? Mit kell telepíteni a Photoshop, csak eltávolítani a vörös szemet, ha bam ezt bármilyen fotó szerkesztő? Még fotó néző Erul a Windows Vista? Miért, hogy telepítse a felduzzasztott Nero-hoz éget a ISO kép akkor ezt bármilyen szoftver éget CD / DVD-n?

      • AdrianGudus: Nagyon jól tudod használni Audacity? Miért dobja őket, mint nektek a kereskedelmi szoftver? Azt hiszed, hogy jó, ha az Adobe Audition? Mit kell telepíteni a Photoshop, csak eltávolítani a vörös szemet, ha bam ezt bármilyen fotó szerkesztő? Még fotó néző Erul a Windows Vista? Miért, hogy telepítse a felduzzasztott Nero-hoz éget a ISO kép akkor ezt bármilyen szoftver éget CD / DVD-n?

        Helló, Adriene, tudnod kell, hogy nekem is adobe meghallgatásom van, és nem az, hogy szeretnénk bejutni a kereskedelmi verziókba, egyszerűen csak ajándékot adtak nekem, vettem egy külső hangkártyát a kreatívtól és ez egyfajta promóció volt a meghallgatással, lásd és végül ok nélkül megteszi a világot, azután május után, és azt mondja, hogy találkozunk a megjegyzések részben, ha új ötletekkel és javaslatokkal rendelkezik más oktatóprogramokkal kapcsolatban, ne habozzon mondani, tehát mit teszel, ha egy ok nélkül megteszel egy ilyen világot Láttam, hogy senki sem vesz ok nélkül okból végül köszönöm a sok szerencsét.

        • IlieHi Adriene tudni, hogy én Adobe Audition, és ez nem olyan, mint mi szeretnénk behajt nekem a kereskedelmi változatban csak velem lau ajándékot vettem egy külső hangkártyát a kreatív és promoter volt egyfajta meghallgatás, és hogy a világ nem lát okot, így végül azután, hogy még több, és azt mondják DDE hozzászólások részben, ha van ötleteket és javaslatokat egyéb oktatóanyagok ne habozzon elmondani, így nem az, hogy azt a világ ok nélkül Cristi lam nem láttam, hogy bárki anélkül hozott finom motivin akkor köszönöm a szerencse.

          Meg kell tanítani, és hogy addig, amíg nem tegye oktatóanyagok az Audacity, és Audacity, és megtanulni a használatát is. Audacity terminológia lesz találkozás a professzionális audio szerkesztő szoftver, és automatikusan könnyebb lesz az Adobe Audition

  • Nagyon hasznos.
    Nem látja a teljes képernyős gombot.
    Tudod mozgatni balra Erul játék, kérem?
    Köszönöm.
    Kérjük, vegye néhány videoszerkesztő látványos hatásokat, mint a Star Wars vagy a Mátrix.
    Jó egészséget!

    • Costel:
      Nagyon hasznos.
      Nem látja a teljes képernyős gombot.
      Tudod mozgatni balra Erul játék, kérem?
      Köszönöm.
      Kérjük, vegye néhány videoszerkesztő látványos hatásokat, mint a Star Wars vagy a Mátrix.
      Jó egészséget!

      Nem tudom elképzelni, hogy milyen böngészőt használok azt mondani, hogy nem látja a teljes képernyő gomb. Az én tökéletes látható Chrome és az Opera, a Safari, Firefox, vagy a ie9 alkalommal 8. Telepítse a kedvenc böngésző, és az emberi változata, ha azt szeretné, hogy megjelenjen a lap helyesen.
      Milyen böngészőt használsz, és milyen verzió?

      • AdrianGudus: Nem tudom elképzelni, hogy milyen böngészőt használok azt mondani, hogy nem látja a teljes képernyő gomb. Az én tökéletes látható Chrome és az Opera, a Safari, Firefox, vagy a ie9 alkalommal 8. Telepítse a kedvenc böngésző, és az emberi változata, ha azt szeretné, hogy megjelenjen a lap helyesen.
        Milyen böngészőt használsz, és milyen verzió?

        Már frissítette a Firefox.
        Amikor megnyitom az oldalt, jól néz ki. Játékos a helyén van.
        Egy másodperc múlva megjelenik egy hirdetés. Amikor megnyomja a "közel a játékhoz" gombot, a reklám eltűnik, és a reklám alatt a lejátszót jobbra mozgatják, és a teljes képernyős gomb már nem látható.
        Nagyon furcsa és kellemetlen. Az Ön által elhelyezett hirdetés spam vagy vírus? Nem bánod, kérlek.
        Köszönjük!

      • AdrianGudus: Nem tudom elképzelni, hogy milyen böngészőt használok azt mondani, hogy nem látja a teljes képernyő gomb. Az én tökéletes látható Chrome és az Opera, a Safari, Firefox, vagy a ie9 alkalommal 8. Telepítse a kedvenc böngésző, és az emberi változata, ha azt szeretné, hogy megjelenjen a lap helyesen.
        Milyen böngészőt használsz, és milyen verzió?

        Hogy jobban magyarázza a hibát, csináltam egy videó bemutató:
        http://www.youtube.com/watch?v=iWV0tOYhmdg
        Köszönjük!

        • Costel:

          Milyen böngésző verzió használ? Üres sütik és a böngésző cache, és győződjön meg arról, hogy a legújabb Firefox, vagy a Firefox 3.6.16 4 stabil verzió.
          Törölje a gyorsítótárat és coockie oldalak kattintson az Eszközök majd törl Hostory
          A megjelenő ablakban a Idötartam törléséhez válassza Everything
          kattintson a nyílra balra Részletek és törölje az összes, kivéve Coockies majd Gyorsítótár ürítése.

  • Ha meg tudná csinálni több oktató video-és audio-szerkesztő jobb lenne, és legalább a videoszerkesztő, hogy részletesebben, ha lehetséges a fejlettebb részletek, mint a beállítása bitretului és egyéb speciális beállításokat, és az egyes választási Pontosan mit csinál, és milyen Shimba (megfigyelhető), a tartalom szerkesztését.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.