Hogyan kell alkalmazni a hatások vagy fordított az álom hang hang Audacity - video bemutató

Szia barátok, a mai bemutató megtanuljuk, hogyan kell alkalmazni a fordított hatást, vagy ahogy mondják hangja hatás álom (álom hangok) egy hangfelvételt. Ez nagyon egyszerű, persze ha van minden, ami kell. Rendkívül könnyen megvalósítható, de mégis nagy hatással van a hang-alkalmazott, rendkívül gyakori a filmekben. Ugyanez a hatás fog tanulni ma arról, hogyan kell alkalmazni, széles körben használják a filmekben, amikor a karakter beszél valaki egy álom. Ehhez szükségünk van a híres Audacity audio editor, amit tettél a múltban konzultáció.
Tantárgyak ezután foglalkozott: Hogyan, hogy tompítsa a hangját a dal mp3 használni, vagy a Karoke Hogyan hasít több audio fájlokat egyetlen fájlba mp3.
Ha van egy mikrofon minősége, annál jobb a hatás jön ki nagyon világos. Azonban már látható a videó bemutató és egy kis trükk, amelynek segítségével tiszta egy audio fájlt háttérzajok. Reméljük, hogy megtalálja a bemutató hasznos és szórakoztató, hívlak benneteket, hogy nézze meg a bemutató videót, és ne felejtsd el, hogy néz ki, hogy ebben a témában, illetve a véleményét erről audio effektus hangját.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro

Szerezd meg a Flash Player megtekinteni a videót.


Kapcsolódó oktatóanyagokMintegy Cristian Cismaru

Szeretek mindent, kapcsolódó IT & C, szeretem megosztani a tapasztalatokat és információkat, hogy felhalmozódnak minden nap.
Tanulj úgy, tanulni!

Hozzászólások

 1. Calin - mondta

  egy tutorial Mozilla végső 4 kérjük és a sonka moziila, ha valami nem

  • AdrianGudus - mondta

   Calin:
   egy tutorial Mozilla végső 4 kérjük és a sonka moziila, ha valami nem

   Már 4 bemutató a Firefox nem jön semmi újat óta. Szinkronizálja Firefox 4 valójában integráció Szövés add-on video tutorial arról már léteznek. Írd fel a keresési mezőbe a jobb: Firefox 4, nyomd meg az Entert, és megtalálja a tutorial. Írja: szövés, belépsz, és megtalálja a bemutató, és arról, hogy a szinkron, hogy lehet telepíteni a Firefox 3.6.15

 2. Calin - mondta

  Úgy értettem, sync funkció

 3. György - mondta

  Én antrebat és újabban a VCE nem tesz tutorial google oldalon??

 4. necro - mondta

  a meghallgatás te: D?

  • AdrianGudus - mondta

   necro:
   a meghallgatás csinálni?

   Nagyon jól tudod használni Audacity? Miért dobja őket, mint nektek a kereskedelmi szoftver? Azt hiszed, hogy jó, ha az Adobe Audition? Mit kell telepíteni a Photoshop, csak eltávolítani a vörös szemet, ha bam ezt bármilyen fotó szerkesztő? Még fotó néző Erul a Windows Vista? Miért, hogy telepítse a felduzzasztott Nero-hoz éget a ISO kép akkor ezt bármilyen szoftver éget CD / DVD-n?

   • AdrianGudus: Nagyon jól tudod használni Audacity? Miért dobja őket, mint nektek a kereskedelmi szoftver? Azt hiszed, hogy jó, ha az Adobe Audition? Mit kell telepíteni a Photoshop, csak eltávolítani a vörös szemet, ha bam ezt bármilyen fotó szerkesztő? Még fotó néző Erul a Windows Vista? Miért, hogy telepítse a felduzzasztott Nero-hoz éget a ISO kép akkor ezt bármilyen szoftver éget CD / DVD-n?

    Adriene tisztelgett tudni, hogy én Adobe Audition, és ez nem olyan, mint a kereskedelem számomra tölteléket a változatok csak velem Lau ajándékot vettem egy külső hangkártya kreatív és támogatója volt egyfajta meghallgatás, lásd és megteszi a világon, így nincs ok május és azt mondják, finom azután, hogy látjuk a DDE hozzászólások részben, ha van ötleteket és javaslatokat a többi oktató ne habozzon elmondani, így van, hogy azt a világ minden ok nélkül Krisztus nem lam, hogy valaki nem látott okot a finom köszönöm te szerencse.

    • AdrianGudus - mondta

     IlieHi Adriene tudni, hogy én Adobe Audition, és ez nem olyan, mint mi szeretnénk behajt nekem a kereskedelmi változatban csak velem lau ajándékot vettem egy külső hangkártyát a kreatív és promoter volt egyfajta meghallgatás, és hogy a világ nem lát okot, így végül azután, hogy még több, és azt mondják DDE hozzászólások részben, ha van ötleteket és javaslatokat egyéb oktatóanyagok ne habozzon elmondani, így nem az, hogy azt a világ ok nélkül Cristi lam nem láttam, hogy bárki anélkül hozott finom motivin akkor köszönöm a szerencse.

     Meg kell tanítani, és hogy addig, amíg nem tegye oktatóanyagok az Audacity, és Audacity, és megtanulni a használatát is. Audacity terminológia lesz találkozás a professzionális audio szerkesztő szoftver, és automatikusan könnyebb lesz az Adobe Audition

 5. Costel - mondta

  Nagyon hasznos.
  Nem látja a teljes képernyős gombot.
  Tudod mozgatni balra Erul játék, kérem?
  Köszönöm.
  Kérjük, vegye néhány videoszerkesztő látványos hatásokat, mint a Star Wars vagy a Mátrix.
  Jó egészséget!

  • AdrianGudus - mondta

   Costel:
   Nagyon hasznos.
   Nem látja a teljes képernyős gombot.
   Tudod mozgatni balra Erul játék, kérem?
   Köszönöm.
   Kérjük, vegye néhány videoszerkesztő látványos hatásokat, mint a Star Wars vagy a Mátrix.
   Jó egészséget!

   Nem tudom elképzelni, hogy milyen böngészőt használok azt mondani, hogy nem látja a teljes képernyő gomb. Az én tökéletes látható Chrome és az Opera, a Safari, Firefox, vagy a ie9 alkalommal 8. Telepítse a kedvenc böngésző, és az emberi változata, ha azt szeretné, hogy megjelenjen a lap helyesen.
   Milyen böngészőt használsz, és milyen verzió?

   • Costel - mondta

    AdrianGudus: Nem tudom elképzelni, hogy milyen böngészőt használok azt mondani, hogy nem látja a teljes képernyő gomb. Az én tökéletes látható Chrome és az Opera, a Safari, Firefox, vagy a ie9 alkalommal 8. Telepítse a kedvenc böngésző, és az emberi változata, ha azt szeretné, hogy megjelenjen a lap helyesen.
    Milyen böngészőt használsz, és milyen verzió?

    Már frissítette a Firefox.
    Amikor megnyitom az oldalt, jól néz ki. Játékos a helyén van.
    Miután egy másik hirdetés jelenik meg. Amikor megnyomom bye "közel játszani" eltűnik alatt kereskedelmi reklámot, és a játékos költözött a jobb, és nem látja a teljes képernyős gombot.
    Nagyon furcsa és kellemetlen. Az Ön által elhelyezett hirdetés spam vagy vírus? Nem bánod, kérlek.
    Köszönjük!

   • Costel - mondta

    AdrianGudus: Nem tudom elképzelni, hogy milyen böngészőt használok azt mondani, hogy nem látja a teljes képernyő gomb. Az én tökéletes látható Chrome és az Opera, a Safari, Firefox, vagy a ie9 alkalommal 8. Telepítse a kedvenc böngésző, és az emberi változata, ha azt szeretné, hogy megjelenjen a lap helyesen.
    Milyen böngészőt használsz, és milyen verzió?

    Hogy jobban magyarázza a hibát, csináltam egy videó bemutató:
    http://www.youtube.com/watch?v=iWV0tOYhmdg
    Köszönjük!

    • AdrianGudus - mondta

     Costel:

     Milyen böngésző verzió használ? Üres sütik és a böngésző cache, és győződjön meg arról, hogy a legújabb Firefox, vagy a Firefox 3.6.16 4 stabil verzió.
     Törölje a gyorsítótárat és coockie oldalak kattintson az Eszközök majd törl Hostory
     A megjelenő ablakban a Idötartam törléséhez válassza Everything
     kattintson a nyílra balra Részletek és törölje az összes, kivéve Coockies majd Gyorsítótár ürítése.

 6. mishu - mondta

  neked egy bemutató, hogy hogyan lehet létrehozni dalokat ... köszönöm!

 7. szép

 8. hogyan lehet, hogy egy dal bátorságot, hogy hallani?

 9. alexgeo008 - mondta

  Ha meg tudná csinálni több oktató video-és audio-szerkesztő jobb lenne, és legalább a videoszerkesztő, hogy részletesebben, ha lehetséges a fejlettebb részletek, mint a beállítása bitretului és egyéb speciális beállításokat, és az egyes választási Pontosan mit csinál, és milyen Shimba (megfigyelhető), a tartalom szerkesztését.

 10. Dragos - mondta

  Szuper jó hűvös tutorialu hasznos, a legmelegebb hely.

 11. axelluny - mondta

  Találtam itt egy Adriane pózol tagjaként Videotutorial.ro.Il nevű Fane Spoitoru és nem teszi lehetővé számunkra, hogy nyilatkozzon a bemutató által őt a csapat neve VT.Tie tetszik? Hát nem
  http://www.youtube.com/

  • axelluny:
   Találtam itt egy Adriane pózol tagjaként Videotutorial.ro.Il nevű Fane Spoitoru és nem teszi lehetővé számunkra, hogy nyilatkozzon a bemutató által őt a csapat neve VT.Tie tetszik? Hát nem
   http://www.youtube.com/

   Ahhoz, hogy egészséges, akkor valószínűleg meg fogja kérdezni, hogy távolítsa el a videót a YouTube-ról.
   Elvileg ez jó, ha az ember próbál tenni valamit, ez nem eredendő bűn.
   Nyugi, mindenki tudja, hogy ez nem rólunk szól.

 12. Ludovik - mondta

  Köszönöm a fáradságot és több oktató.
  Ha tudja mutatni, hogyan dalt az azonos mennyiségű azt hiszem, minden szenved miatta.

 13. hello .. Azt akarom, hogy csinál egy mini-homestudio .. és van egy pár kérdést a mikrofont.
  a kérdés az .. mit nézni, ha vásárol egy mikrofont? kérlek!

  • AdrianGudus - mondta

   ovi:
   hello .. Azt akarom, hogy csinál egy mini-homestudio .. és van egy pár kérdést a mikrofont.
   a kérdés az .. mit nézni, ha vásárol egy mikrofont? kérlek!

   Én nagyon ajánlom Shure mikrofonok van a legnagyobb tapasztalata a területen, és nagyon jó. Azt javaslom, hogy menj vásárolni egy Popper Stopper különösen akkor, ha nagyon kevés terem és hangszigetelt, a Popper Stopper elengedhetetlen.

   • AdrianGudus: Azt javasoljuk, Shure mikrofonok van a legnagyobb tapasztalata a területen, és nagyon jó. Azt javaslom, hogy vegyél egy Popper Stopper, és különösen akkor, ha nagyon kevés terem, és a zaj a szokásos Stoppereste Popper.

    köszönöm adrian

 14. AdrianGudus - mondta

  Az a fiú, aki minden ASUS maradt megjegyzéseket itt. Azt akarta, hogy csatlakozzon a csapathoz, és talán a bosszú nem kapott a csapat. Tudom, hogy sokan szeretnek lenni.

 15. tibyarad - mondta

  Lenne egy kérdésem, ha egy csatorna mono sáv l és az r.
  Hogyan készíthetek sztereó?
  Amikor, hogy a benyújtás és az egyes választási menüt?

  köszönöm

  Tisztelettel Tiby

 16. Ostoba - mondta

  Nagyon klassz tesó. Megpróbáltam szerkeszteni, és vágott egy büdös catec, de a szoftver nem tudja, hogyan kell exportálni mp3. Nush megkérdezte, milyen dll letölteni.
  Még így is pokol van, hogy nehéz exportálni közvetlenül rendelkezésre álló codec 92?
  Raman Cool Edit.

  • AdrianGudus - mondta

   Ostoba:
   Nagyon klassz tesó. Megpróbáltam szerkeszteni, és vágott egy büdös catec, de a szoftver nem tudja, hogyan kell exportálni mp3. Nush megkérdezte, milyen dll letölteni.
   Még így is pokol van, hogy nehéz exportálni közvetlenül rendelkezésre álló codec 92?
   Raman Cool Edit.

   Audacity egy nyílt forráskódú szoftver, és ha nem tudod mp3 egy kereskedelmi codec. Ahhoz, hogy használni mp3 csak le kell tölteni egy dll, és tedd a mappát a C: \ Program Files \ Audacity 1.3 Beta (Unicode) \ Plug-Ins
   Megmutattuk a bemutató tettem utalást az elején ez a bemutató, ahol le, hogy dll és hol telepítése ...

 17. Nagyon tare.Sunteti a legjobb.

 18. Ostoba - mondta

  Igen, igen. Hogy mi kodekek fut mozoghat mappákat. Integrált játékosok minden szabad és nyílt forráskódú gond nélkül, és nem tette ebben a félelmetes szoftver.
  Ez az egyik legjobb szoftver az otthoni felhasználók számára. Dolgoztam vele a saját igényeinek kiváló, de kisebb dolgokat, hogy adjam vissza néha.
  Gratulálok Nene tutorial.

 19. SALUT te és én, hogy mondja meg, hol, hogy a kurzort a '?

  • AdrianGudus - mondta

   Aly:
   SALUT te és én, hogy mondja meg, hol, hogy a kurzort a '?

   Írd fel a keresési mezőbe jobbra a fekete él: Hogyan kell telepíteni egérkurzort a Windows XP, Vista és a Windows 7, nyomd meg az Entert, és megtalálja a tutorial.

 20. Costel - mondta

  Nagyon köszönöm! Kihagytam egy részlet: záró lapot.
  Egészség!

 21. Madalina - mondta

  Audacity tűnik nagyon okos

  Köszönöm, srácok, csak nem egy szuper munkát!

  Lehet, hogy egy bemutató hangfelvétel (vagy voice over zene).

 22. Costel - mondta

  Köszönjük!
  Én el zaj a mp3 fájlt Audacity.
  Szeretnék csinálni ugyanezt egy videó fájlt.
  Próbáltam VirtualDub, de megvan.
  Egy nagyon nehézkes megoldás kivonat a hang, hogy kiszűrje, és tegye vissza. Már fáradt.
  Kérlek, adj jobb tanácsot!
  Köszönjük!

 23. barabi12 - mondta

  Megpróbáltam nem ugyanaz, mint a bemutató egyetlen f még mindig úgy hangzik jó hang, miért? Tud nekem segíteni?

 24. adrian91 - mondta

  Adrian ... tisztelete sall alkalmazás nevét! egy kérést mondani despreun a prog, vagy egy helyet, amely szerint több mint a mel ... racorestete a hitu-RI by dj adrian ms több

 25. Marius - mondta

  Amint hallható a rap pályán, mint hallani a hangját 2 értem az utolsó szó Lyrics

 26. ANCA - mondta

  Szia, Adrian!
  Van, hogy egy kollázs az én esküvői dalok 6. Vágtam magam részéről, hogy szükség van minden dal, de azt akarom, hogy összetartunk töredék audio hatások, mint a szalag vagy szalag lóg hátra. Hol vannak ezek a hangok, vagy ha merészség, hadd adja meg, hol.
  Köszönjük!

  • AdrianGudus - mondta

   ANCA:
   Szia, Adrian!
   Van, hogy egy kollázs az én esküvői dalok 6. Vágtam magam részéről, hogy szükség van minden dal, de azt akarom, hogy összetartunk töredék audio hatások, mint a szalag vagy szalag lóg hátra. Hol vannak ezek a hangok, vagy ha merészség, hadd adja meg, hol.
   Köszönjük!

   Én nem egy tutorial ebben a témában, de addig is itt van néhány érdekes hatásokat mondom http://db.tt/K7TlnE49

 27. Remus - mondta

  Salut.Stii valahogy, hogy minden hatás Audacity, hogy megnöveli a hallgatás között hangok? Úgy értem, teljesen ellentétes funkciót Truncate Silence.

 28. buja - mondta

  kettős, mint a hang, mint a rap zenét?

 29. Andreea - mondta

  A DIN SUFLETTTTTTTT KÉRJÜK ID!

 30. Ionut - mondta

  Üdvözöllek benneteket, hogy a rekordot az alkalmazás hallani rossz hatással, mint a nyüzsgő, mint egy bhhhhhh képes eltávolítani a dolog?

 31. Üdvözlöm 2 Audacity, és nem találok cverb pliz ajutama

 32. Mario - mondta

  Szia, gratulálok útmutatók igen, kérem, segítsen nekem, ha tud ... kérésemet egy tutorial, hogyan lehet egy diszkó hangot rögzíteni, hogy te hallani a torzítás, hogy meghallgassák, illetve vagy a ha nem is nagyon jól. Előre is köszönöm, és sok szerencsét folytatódik

 33. Oliviu - mondta

  Telepítettem Audacity magam, de kezdeni ez ad nekem ezt a hibát:
  Hibakód 14001
  C: \ Program Files \ Audacity \ audacity.exe
  Az alkalmazást nem sikerült elindítani, mert STI side-by-side konfiguráció helytelen. További információkért tekintse meg a napló eveniments alkalmazások.
  Én a Windows Vista SP.
  Ha tud segíteni rajtam

 34. Sebastian - mondta

  Jó lenne tudnivalókat mélyebb hang telefonálás közben egy okostelefon

 35. Ionut - mondta

  Hello, gratulálok oktatóanyagok akkor, kérem, segítsen nekem, ha tudsz
  a rögzíteni kívánt video és audio néhány videó despota, nem a Youtube-on. Hogyan tehetek?
  köszönöm

 36. Nkyolae - mondta

  Merja hálát adni a videó?

 37. Cristi - mondta

  jó és teljes szívemből szeretnék egy bemutató, hogyan lehet zenét sztereóban DTS HD 5.1 köszönöm f tovább

Trackbacks

 1. […] Hogyan alkalmazhatjuk az álom hangját vagy a fordított effektusokat a hanghoz az Audacity segítségével - video bemutató […]

Speak Your Mind

*

Ez az oldal Akismet-et használ a levélszemét csökkentése érdekében. Tudja meg, hogyan dolgozik a megjegyzés adatainak feldolgozása.