Hogyan találjuk meg, ha és számítógépes szoftver kompatibilis a Windows 8.1

Helló barátok, Ebben a leckében majd meglátjuk, hogyan találjuk meg, ha a laptop vagy számítógép perifériák (webkamera, nyomtató, szkenner) és a preferált szoftver kompatibilis a Windows-8.1 ha tervezi, hogy frissítse a ez a kiadás.
A Microsoft segítséget nyújt a Windows Kompatibilitási Központon keresztül azáltal, hogy eljuttat egy futtatható "WindowsUpgradeAssistant.exe" fájlt, amely letölthető és futtatható. Feladata, hogy átvizsgálja a telepített szoftvert és a számítógépen vagy a laptopban lévő hardvert, amelyen futtatjuk a végrehajtható fájlt, és a szkennelési folyamat végén megvizsgáljuk, hogy a kedvenc szoftvere és hardvere kompatibilis-e a Windows 8.1 új verziójával.
Ha vannak perifériái, például nyomtató, webkamera, USB játékvezérlő, lapolvasó, többfunkciós készülék, akkor csatlakoztathatja őket a számítógéphez, mielőtt futtatná a Windows Kompatibilitási Központról letöltött "WindowsUpgradeAssistant.exe" futtatható fájlt, és miután a szkennelés befejeződött, a futtatható program megmondja ha a csatlakoztatott perifériák kompatibilisek lesznek a Windows 8.1-rel
Windows Upgrade Assistant egy hasznos szoftver, amely segít, hogy megtudja, ha a laptop vagy a számítógép kompatibilis az új operációs rendszer a Windows 8.1 és így nem kell időt pazarolni a Windows telepítése 8.1 és később kiderült, hogy nincs illesztőprogram, egy adott hardver-vagy a kedvenc app nem működik ezzel a Windows verzióval.


Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (45)

  • A Windows 8.1 x64 és x86 minden egy, ha nem tud egy stich a 8gb?
    A készülék ezután x86 nem AiO. Szoftver kapok hibaüzenetet, amikor megpróbálom tedd a botot. Fáradt vagyok, hogy mindig gyalog 7 a Windows DVD-én.

  • adrian on windows8.1merg minden játék, tettem a LAM telepített a játék neve mezőgazdasági simulator2013 és amikor beléptem azt mondja shader model3.0 valamit, mint az utolsó vezető .. hogyan jelennek meg windows7 de tudtam, mi volt videokártya és mennek, de én instalato windows8.1 nem megy? windows8.1 nem hiszem, jó a játék.

    • Telepítse a legújabb videokártya-illesztőprogram az ajánlott vagy AMD / ATI vagy NVIDIA Geforce sem. Ha csak Shader Model 3.0 azt jelenti, hogy a videokártya nem támogatja a OpenGL 3.0.

    • NVIDIA kártyás játékkal volt ugyanez a problémám. Eltávolítottam a hivatalos illesztőprogramokat és a Windows Update segítségével telepítettem őket, utána működnek. nem értem miért...

  • Helló!! Windows 8.1-re nem találok frissítést a boltban, tudtok segíteni valamiben... Windows 8 pro-val fut a laptop....

    • Írja be a böngésző címsorába: "ms-windows-store:WindowsUpgrade" (csak az idézőjelek között van), és nyomja meg az entert

  • Hello... Valaki tud segíteni? Kérem. Tehát megpróbálom telepíteni a Windows 8.1 ENTERPRISE-t, ahogy az Adrian által készített oktatóprogramban van, és azt írja, hogy normál esetben nyomja meg bármelyik gombot CD-ről vagy DVD-ről történő indításhoz, vagy valami ilyesmi.... Megnyomom az entert vagy bármit és a logót (vagy bármit úgy hívják) jelenik meg a windows mellett, akkor elfeketedik az asztalom, és egyáltalán nem mutatja, hogy betölt valamit. Így hagytam vagy egy órát, és nem tett semmilyen mozdulatot (időnként jelezte, hogy a DVD-ről olvas, és a DVD-RW-ről kigyulladt a lámpa), de ennyi. De nem tűnik normálisnak, ha hagyjuk egy órát, és nem történik semmi? Mi lehet a probléma? Kérem, ha tud, segítsen, mert már fogalmam sincs. Nagyon szépen köszönjük :)

      • Én nem indítható WinXP cd :))) dvd me please :))) Csináltam egy kis program ellenőrzi a bemutató sus.Mda, optikai meghajtó IDE csatlakozó, scart a lat guy :)). Most telepíteni.

  • hello. gratulálok az oktatóanyaghoz. pt Ionutzzz győződjön meg róla, hogy nincs hiba a DVD-n. Gyanítom, hogy nem olvas DVD-ket Windows 8-al. Próbáld másik DVD-vel. Vagy ugyanazt csinálja, függetlenül attól, hogy milyen Ha igen, ez lehet az olvasóegység .

  • A Windows 7 tökéletesen beolvassa...Windows XP tökéletesen és a Vista is...de 8-ban és 8.1-ben ahogy fentebb is mondtam...főleg windows 7-ben nagyon-nagyon gyorsan beolvassa gond nélkül. Mi lehet az oka? pont ma hagytam kb másfél órára a DVD-vel, amin Win 8.1 enterpise volt.. megjelent a windows logó, majd jelt adott a DVD-RW-nek, hogy olvas a DVD-ről (vagyis ez a LED kigyulladt, és ismert volt, hogy az olvasás, majd leállt, és teljes csend a DVD-RW-n)

    • 'S számítógépes modell?
      alatt 256 mb videokártya, RAM alatt 1 GB 1,5 gigahertz processzor, merevlemez ATA régi modell?
      majd lépjen ki a telepítés windows 8 8.1 nem azt jelenti, hogy nem működik.
      Próbáltam egy régebbi számítógép (windows windows 7 8 működött, de nem
      nem kap kedvét arra törekedjünk, hogy a stik Windows 8.1

  • Sikerült feltennem a Windows 8.1-et, de hogyan? az egyetlen mód az volt, hogy windows 7-re rakod...kihagyja a particionálási részt...dc?

  • Sziasztok nekem is van egy gondom a PC-vel, bocsi ha oda posztoltam, ahol nem kellett volna, azt vettem észre, hogy a fenti "problémák" oldal/fórum rendszerhibákat ad. A probléma a következő, a PC lefagy és lefagy és egyszerű ha rossz zenét hallgatok és lefagy a merevlemezem nem megy, nem kapok bluscreent, 2 órára így hagytam, hogy mi lesz, semmi ilyesmi amíg nem indítom újra manuálisan. forrást cseréltem hűvösebb master 460W-os nem tudom mit hadd csináljam mégegyszer,egy kis segítség ha lehet.komponensek:ASUS M2V-MX-SE alaplap,AMD Athlon 64x2 4400+ processzor,3GB ram, új nvidia GT520 2gb videokártya, új HDD 250GB 16MB puffer.

    • Nos, a probléma származhat bármely része, senki sem fogja észre, mint te, vagy ha lesz kijavítani repara.Problema akik jönnek a processzor olyan, hogy azt mondtad PC lefagy
      (Ez akkor történik, ha felmelegszik)
      Egy másik probléma is származik a videokártya inkompatibilitás nem lehet támogatni a jól
      processzor, ha a videó kártya van, akkor lesz kompatibilis az AMD és az Nvidia, ha a
      egy Intel proci, ez ismert.Próbálhatsz mást is -----memóriakártyákat cserélni közöttük

      • Én is erre gondoltam, de játékokban 35-nél magasabb hőmérséklet és 40-44. Forrást cseréltem 460W-os master hűtővel, van rajta valami védelem... Ismerőstől kaptam, a neten ez 230 lej, és 120 lejt fizettem.Végül megoldottam a problémát, ami a rosszul telepített driverek miatt volt... Letöltöttem a videokártya driverét a gyártó oldaláról... 2 nap múlva l - megkaptam egy barátom, és megkértem, hogy telepítse fel nekem a drivereket, ő egy kicsit ügyesebb nálam.A következőt tanácsolta... hogy a drivereket zseniálisan tegyem meg a drivereket, így tanulta meg a telepítést. egy kis eltérés, windows update-en 214MB volt a driver a gyártó honlapján 189MB,a zseniális driveren 240MB.Windows 7 64biten most működik.De pár évesek a komponenseim :)).Szóval én válts win8.1-re 32 fogyaszt kevesebbet.Köszönöm a tanácsot.Bft!!

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.