Hogyan és mikor megtudja, ha valaki használja a számítógépet

Szia barátok, a mai bemutató látni fogjuk, hogyan lehet megtudni, mikor, és ha valaki használja a számítógépet.
Ehhez használjuk a hordozható alkalmazás (nincs telepítés szükséges) nevű WinLogOnView hogy megadja nekünk a bejelentkezési adatokat, hogy volt jelentkezzen be a számítógépre.
WinLogOnView ad információkat:
- Bejelentkezési azonosító
- A felhasználónév, amellyel bejelentkezett
- A domain
- Számítógép név
- nap, hónap, év és idő, amikor bejelentkezett (bejelentkezési idő)
- a delegálás napja, hónapja, éve és időpontja (Kilépési idő)
- mennyi ideig van bejelentkezve a felhasználó, gyakorlatilag a számítógép bekapcsolásának ideje
WinLogOnView egy nagyon hasznos alkalmazás a szülők számára, akik szeretnék a gyermekek felügyelete az alkalmazás, hogy lehet, hogy a gyermek ötlete időt töltött a számítógép, és eldönti, hogy korlátozásokat annak használatát. Szintén segítségével WinLogOnView szülők kideríteni utódok figyelték idő korlátozása számítógép-használat, mert miért nem vallja be, a gyerekek nagyon játékos, és néha hajlamosak vagyunk hazudni.
WinLogOnView egy hasznos alkalmazás csak a szülők, hanem mindenkinek kétségei, és azt akarja, hogy ellenőrizze, ha valaki használja a számítógép vagy laptop távollétében.
Között érdekes jellemzője az alkalmazás, és találjuk:
- a jelentés HTML-fájlba történő exportálásának lehetősége
- információkat talál a többi távoli számítógépen készített naplókról, azzal a feltétellel, hogy a Távoli asztal funkció aktív legyen az adott számítógépeken, amelyekről meg szeretné tudni az információkat.
- beolvashatja bármely számítógép vagy laptop Windows merevlemezét, hogy megismerje a legújabb bejelentkezésekkel és azok használati idejével kapcsolatos információkat.
A gyártói oldalon lehet letölteni, és a román nyelvet a kérelmet lefordították Nicolae Oprea.
Igaz, hívlak benneteket, hogy Aveda izionati bemutató pontosan hogyan és mikor lehet megtudni, ha valaki használja a számítógépet a távollétében.
LETÖLTÉS WinLogOnView


Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (36)

  • Köszönöm az oktatóprogramot ... Van saját számítógépem, és néha bejönnek a fiatalabb testvéreim is, és nem igazán tudják, hogy működik-e vagy sem, tehát megnyalta a szájukat :))

  • Helló, és sajnálom, hogy tegye ezt a megjegyzést egy dobozban csak nem megfelelő!
    Szeretnék vásárolni otthoni / irodai laptopot, és gondolkodtam a "Lenovo 15.6 '' Essential B590 laptop, Intel® Pentium® B980 2.4GHz processzor, 8 GB, 1TB, GeForce 610M 1GB, fekete" témában, de kissé szkeptikus vagyok, hallottam hasonlóan a fedélhöz, a kijelzővel ellátott rész nem pontosan ellenálló, a srác a hozzászólásokban azt mondja, hogy "Törékeny fedél nagyon könnyen hajlik, és a kijelző repedhet". Most tanácsot kérdezem tőled, mit gondolsz, mit gondolnak, és a többi laptop ugyanaz, ha még mindig nem érdemes megvásárolni ezzel a pénzzel, nekem kell ezzel problémám?
    Köszönöm a segítséget!

  • Láttam néhány lenovo. van egy kis árnyalatú újrahasznosított anyagok, de az biztos, erősek, még ha úgy tűnik, készült olcsó anyagokból. most már tudod, hogy van ez, ez attól függ, mennyire törődsz. Én veszem a Lenovo.

  • Salut.As szeretném tudni, ha egy alkalmazás egy olyan program, vagy valami, hogy ha én vagy a provaiderului korlátozások net.Merci Fain

  • Inkább egy jó keyloggert részesítek előnyben, ezen alkalmazáson kívül a keylogger szinte mindent megmutat neked, ami történt veled, miközben távol voltál tőle: játszott játékok, a meglátogatott internetes oldalak (nagyon fontos, hogy megtudjam az érdeklődésre számot tartó mezőt). a gyermek), amit a csevegőbe vagy a böngészőbe gépelt, még a használt jelszavakat is. Van szövegrész szöveges és JPG formátumban, beállíthatja, hogy jelentéseket küldjön az e-mail címére stb.
    Van régebbi bemutató a KGB szabad, ami hasznosabb, mint ezt a kb.

  • Szia. Ez nem mutat nekem semmit. A Vezérlőpulton - Felügyeleti eszközök - Eseménynapló - Biztonság voltam, és csak egy dolog jelenik meg:
    __________________________________________________________________________________
    Részletek
    Termék: Windows operációs rendszer
    ID: 517
    Forrás: Biztonsági
    Verzió: 5.0
    Komponens: biztonsági napló
    Szimbolikus név: SE_AUDITID_AUDIT_LOG_CLEARED
    Üzenet: A megfigyelési napló törlésre került
    Elsődleges Felhasználó név:% 1
    Elsődleges Domain:% 2
    Elsődleges bejelentkezési azonosító:% 3
    Ügyfél Felhasználói név:% 4
    Megbízó Domain:% 5
    Ügyfél bejelentkezési azonosítója:% 6

    Magyarázat
    Ez az esemény mutatják, hogy a napló törölték. Ez az esemény mindig rögzített, függetlenül attól, hogy az ellenőrzési politika. Az eredményt még ha ellenőrzés van kapcsolva. A napló kell menteni a fájlt, mielőtt törölni. Az a gyakorlat, hogy mindig megtakarítás példányban Megfigyelési naplók jó fogása csalárd felhasználók számára. A csalárd felhasználó megfelelő jogosultságokkal törölheti a naplót, mert így a törlése bizonyíték manipulálása a számítógépes rendszerek és fájlokat. Hiánya elmentett napló jogosulatlan év Segít nyoma felhasználó. A törölt, elvesznek, hacsak év napló egy másolat készült, és megmentette törlése előtt.
    __________________________________________________________________________________
    Mi a teendő események következnek be?

  • A Windows Event Viewer alkalmazásban a Windows Naplók - Biztonság - Feladatkategória - Bejelentkezés bejelentkezési részletek találhatók

  • Adrian, bárcsak én, ha lehetséges, hogy nem a bemutató egy program, amely megmutatja, aki használja az internetet a router.

    • láthatja, ki használja az internetet, ha a rotátor beállításaira az alapértelmezett 192.168.1.1 címre ugrik, és itt információt keres a wifi-ről, és kinek kell csatlakoznia ehhez, és blokkolhatja az ip-t vagy akár az Ön mac-ját

      • lásd Mac behatoló (így csak szűrő blokkolja a router) kell látni, hogy pontosan mikor csatlakozik. ip router hozzá, mikor csatlakozik (ha nincs beállítva, hogy jelöljenek ki egy adott IP-egy Mac). hogy egy nagyobb biztonságot. az oktató router biztonsági.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.