Hogyan lehet megtudni, hogy valaki mikor és mikor használja a Facebook-fiókunkat - oktatóvideó

Hi barátok, a mai bemutató látni fogjuk, hogyan tudjuk megtalálni, ha valaki használja a Facebook számla. Szinte minden internetes szolgáltatás lehetővé teszi ügyfelei számára, hogy egy naplót tevékenység Service hogy megtudja, ha valaki az a számla, amikor használják, mikor, milyen helyen, milyen IP-nek, hogy milyen operációs rendszert Miért hozzáfért fiókjához és a böngésző. Nos a Facebookra sem kivétel, és mint más internetes szolgáltatásokat kínál a felhasználók számára a lehetőséget, hogy lássák naplót a múlt fióktevékenységét. Ez az opció látható egyre gyakrabban legtöbb meglévő webes szolgáltatások akár beszélünk, vagy a szociális hálózati szolgáltatások vagy postai tárolására.
A szociális háló Facebook, a szolgáltatás neve Active Sessions (aktív ülés), és értesít minket a Facebook-on ülés, hogy mi volt a múltban. Aktív Sessions ad információt: utolsó elérhető, helye és VI amely hozzáfért fiókjához, típusú készülék, amely a fiókba böngésző és az operációs rendszer.
Ha bármilyen gyanús tevékenységet észlel, amely nem ismeri fel, vagy helyszín, időpont vagy típusú eszköz azt jelenti, hogy valaki használja a Facebook számla. Javasoljuk, hogy menjen a megfelelő tevékenység, amely nem ismeri fel, és kattintson End Activity. Továbbá, ha azt észleli, ismeretlen tevékenységek, menj nincs idő, és változtassa meg a Facebook-fiók jelszavát.
Kérjük, ne habozzon, hogy húzza a szemet naponta Active Sessions részén a nagyobb biztonság érdekében, hogy a Facebook számla.
Igaz, ha azt gyanítja, hogy valaki használja a Facebook számla, és szeretné, hogy megbizonyosodjon arról ebben a tekintetben, hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial, hogy pontosan hogyan tudjuk meg, aki használja a Facebook számla.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 700 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

 

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (105)

  • Adrian, miért nem rendelkezem az értesítésekkel azon a szavazólapon, ahol a Facebook fehéren fekszik, tehát csak nincs semmi, annak ellenére, hogy minden tevékenységet ott végeztem, és most már nincs semmi üres, csak azt tudom, hogy telefonból léptem be android a facebookon, és miután befejeztem az ottani munkát, 1-2 óra múlva kimentem és beléptem a számítógépbe a facebook-on, és amikor értesítést adok, kitalálom, hogy mi minden üres cica nincs értesítés, és 2011 eleje óta elegendő voltam ott semmi, mi történt? Hogy megszállott vagyok hogy néhány fiktív ember anélkül lépett be a listámba, hogy baráti kérelmet kért volna tőlem, egyszerűen beléptek, és találkoztam velük, és kitaláltam, hogy mi a számla deaktiválódott ezért más szavakkal hackerek voltak pusztítást okoztak, és én is szépen megvédtem és védtem a fiókot 100 karakter és hackerek jelszavával, hogy beléphessek. Tehát van egy üres listám anélkül, hogy bármit törölnék, mert nem volt semmi, amit törölnék!

  • Probléma van a facebook, ha tudok belépni adj aa tűnik, hogy a biztonsági tanúsítvány visszavonásra került ezen a honlapon. Hogyan tudom megjavítani?

      • Megnéztem az időt és a dátumot a számítógép, és mi vissza 2 alkalommal. A probléma persista.Se tehet valamit?
        Köszönöm. 7 Windows Professional, amíg két nappal ezelőtt volt ez a probléma a Facebook. Meg kell telepítenie a Windows.

    • Van egy kérdésem ezer lefényképeztem fb lan jelentett állítsa ft és most sia készült más összefüggésben az összes képeimet, és nem tudom, mi a hosszabb, hogy mia ellopott néhány kép több személyi számítógép, de Leam hagyni tesztelheti kérem jó, hogy segítsen nekem megtalálni őt, vagy hogy neki már nem elégedett meg nevét, és a fotóimat sürgősen vizsgálja meg

  • érdekes lenne, hogy csinál egy videotutorial arról, hogyan kell telepíteni a GPS térkép Románia.

  • Nagyon jó bemutató !!
    De Adrian, miért használja a Windows XP virtuális? Miért nem használ Win 7 vagy 8?

  • Adrian, ha tudsz segíteni valamiben, ha lehetséges, 2 hónappal ezelőtt ellopták a számítógépemet a házamból, és aki ellopta a számítógépemet, azt hiszem, másnap elküldtem linkeket a facebook-fiókomra, amikor nem tudtam mert azt ellopták, és máshol nem tudtam belépni, mert nem adtam át senkinek a fiókot. Segíthetsz valahogy. Minden adatom megvan a számítógépemen, és beolvashatom a hálózati kártya MAC-ját, vagy Tudom ... ha akarsz, megadom neked a hírnök-címem vagy a telefonszámomat, hogy jobban megmagyarázzam, hogyan működik az ms

  • számomra csak az aktuális munkamenet jelenik meg, de a múlt nem. Be kell állítanom valamit a múlt ülések megtekintéséhez?

  • Petrisor:
    Jelenlegi doarsesiunea nekem megjelenik, de nem az utolsó. kell állítani valamit, hogy látni és ülések utoljára?

    Ha nem láthatók, és más ülés azt jelenti, hogy nincs más ülés. Már nincs bejelentkezve, és más PC-k, vagy más helyen vagy a többi böngésző vagy más operációs rendszert.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.