Hogyan lehet megtudni, milyen betűtípust használtak szalaghirdetés, webhely, logó, dokumentumok létrehozásához - oktatóvideó

Helló barátaim, a mai bemutatóban megtanuljuk, hogyan derítheti ki az egyes webhelyek által használt betűkészleteket, szalaghirdetéseket, termékeket, logókat, dokumentumokat és így tovább. Egyszerre egy helyen álltunk abban a helyzetben, hogy belépünk egy weboldalra, vagy látunk egy logót, és lenyűgözve a használt betűtípus szépsége miatt megkérdeztük magunktól: "Milyen betűtípust használtak ezen a weboldalon, szalaghirdetésben, logóban stb.?"
Ha még nem találta meg a választ erre a kérdésre, vagy használja a betűtípus, hogy nem akar, hogy kiadja a nevét, ma azt látjuk, hogyan azonosítja a font. A módszer igen egyszerű. Csak ki kell nyomtatni képernyő eszköz, jó sőt hétköznapi Windows Paint. Mindössze annyit kell tennie, nyomtassa ki a dokumentumot, website banner, logo amit szeretnénk használni a szolgáltatást, és azonosítjuk a betűtípus megadott bemutató videót alább. Mi is fotózni egy mobiltelefon egy termék logója, vagy a dokumentum szövegét, át képet hozott a számítógép és a szolgáltatás használata, akkor könnyen azonosítani a használt betűtípus.
Ha tudja a nevét, a használt betűtípus a bemutató, mint kollégám Hol található és hogyan kell telepíteni az új betűtípusok a Windows 7 hogy töltse le és telepítse a kívánt betűtípust.
Rendkívül hasznos "eszköz" a fejlesztők vagy a tervezők számára. Ennek ellenére felkérem Önt, hogy nézze meg a videó bemutatóját.

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 500 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.
Enjoy!

Adrian Burlugeanu...... ..linux.videotutorial.ro


Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (13)

  • Hogyan állíthatjuk le az ilyen "ablakok" megjelenését?

    Warning Event Notification

    Lemez szabad hely alá esett a minimális küszöbértéket. Szabadítson fel helyet a merevlemezen szerint:
    1. Biztonsági mentés az idejét, hogy a szalagos mentés, ZIP vagy hálózati meghajtóra.
    2. Törölje a nem használt fájlokat.

    Warning Event Notification

    Behatolás észlelt. Általában ez nem határozza meg a hardver hiba.

    1. Lépjen kapcsolatba a Help Desk, ha nem nyit meg személyesen ház.

    2. Írja be a Rendszerbeállítás és a ház behatolása beállítást „Törlés” értékre.

    Akkor fordul elő, mintegy 20 perc, a második megvan tegye a következő lépéseket:
    1. Újraindítás
    2. Adja meg a rendszer BIOS megnyomásával F2 Amint az első kép az asztalon
    3. Válassza ki a System Security
    4. Itt az alváz behatolási értesítése da-i-> Letiltva
    5. Mentés és kilép a BIOS (kapott iam átgondolva a fenti lépések segítenek TPU)

    • daniel:
      Firefox verzió jelent meg Salut.A 4 finala.Daca is törekedtek a bemutató, amelyben bemutatjuk a funkciók, addons stb

      Ha a fekete margó jobb felső sarkában található keresőmezőt használta volna, és oda írta volna a Firefox 4-et, és beírta volna, akkor a Firefox 4-rel is talált volna oktatóanyagokat. Az oktatóanyag készítése óta és eddig nem sokat változott. ...

  • Helló, tudom, hogy semmi köze a bemutató, szeretném megosztani a tapasztalatokat az enyém, amit én még nem tette figyelembe.
    Nemrég abbahagytam db (számítógép), amit sejtettem, és elmentem a szolgáltatást, hogy azt mondták nekem, hogy sursa.Apoi gondoltam a tanácsát, hogy milyen fontos forrása a jobb minőségű (drágább). A tanácsom azok számára, akik történetesen nekem egy olcsó forrás vásárolni egy jobb forrást.
    Én személy szerint köszönöm a szívemből, hogy létezel, és én örülök, hogy sokat lehet tanulni tőled VIDEO TUTORIAL.TINETI fel!

  • Ez rendben van tutorial. Sajnos nem megy, hogy a logók betűkkel összeragadt. Próbáltam két ilyen logók és sikerült megtalálni a betűtípus. Ezzel szemben a Google, megy. a betűk vannak elválasztva egymástól.

  • Megértettem az oktatóprogram ötletét, és mivel így töröltem a „Románia” szót, amely természetesen egy másik betűtípus volt, és nagyon egyszerűen a google által használt betűtípust eredményezte. Ez a „Catull Regular” betűtípusról és annak összes származékáról szól. "okos", de emlékezzünk arra a szempontra, hogy pontosan meg kell határoznunk a képen látható különféle betűtípusokat, és ki kell választanunk a leginkább érdeklődő betűkészleteket.
    Bemutató anyag és ez a gondolat mutatta be Adrian.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.