Hogyan adjunk kettő vagy több rúd könyvjelzőket Firefox és a Chrome

Szia barátok, ma bemutató fogunk beszélni a legnépszerűbb böngésző, a Google Chrome és a Mozilla Firefox. Pontosabban majd meglátjuk, hogyan tudjuk felvenni, két vagy több könyvjelzők bár két böngésző.
Valószínűleg sokan használja a könyvjelző eszköztár vagy a könyvjelző eszköztár ahogy nevezik, a böngésző könyvjelzőit bár a Firefox vagy a Chrome. Ez segít megszervezni a kedvenc oldalak gyors hozzáférést biztosít a számukra. Bár a könyvjelzők bár lehet kezelni sok szempontból, így tágasabb azáltal, hogy a leírását könyvjelzőt vagy hozzáadásával azokat a mappákat, eljön az idő, amikor már túl sok mappa vagy adtak hozzá, vagy csak nem simlu azt akarjuk, hogy a mappákat és almappákat szervezni őket, de itt vannak egymás mellett, mind a korai hozzáférést a weboldalak vagy weboldalak előnyben.
Nos, ebben az esetben tudunk fordulni egy add-on a Firefox és a Chrome kiterjesztés, amely lehetővé teszi számunkra, hogy két vagy több könyvjelzők bár a böngészők, hogy minden szem könyvjelző A nélkül, hogy kénytelen eligazodni a mappákat és almappákat, hogy megtalálja a kedvenc website, vagy oldalra, ahol akarunk menni.
Mozilla Firefox böngésző már elérhető add-on Multirow Bookmarks Toolbar Plus és a Google Chrome böngésző kiterjesztés biztosítunk Bookmarks Bar Switcher
Ha szeretne egy részletes bemutató hatékony kezelése könyvjelzők hívlak benneteket, hogy nézni a bemutató dátuma: Hatékony kezelése könyvjelzők Firefox és más böngészők azok export
Töltse le a Google Chrome Bookmarks Bar Switcher


[hordozóazonosító = 1104 szélesség = 480 magasság = 223]
Adrian: Információkra és ismeretekre éhes, tetszik minden, ami a technikai területtel kapcsolatos, és nagy örömmel osztom meg tudásomat. Azok, akik másoknak adják magukat, elveszítik önmagukat, de hasznosan, így valami hasznosat hagynak másoknak. Élvezve ezt a kiváltságot, soha nem azt mondom, hogy "nem tudom", hanem "még nem tudom"!

Megjegyzések megtekintése (28)

  • Adriane kérjük a bemutató, és hogyan lehet azokat a felmérések letölteni valamit, akkor nem tud mozogni, akkor a teljes e felmérések, hogy letölt egy bizonyos dolog. Kell, hogy legyen valami, vagy hagyja felmérések bypass felmérések ..

  • Helló Ardian, tudom, hogy az, amit kérlek, nem tartozik ehhez az oktatóanyaghoz, igen, szeretném, ha mutasson nekünk néhány eredményt a bitcoin-ról, mert hosszú ideje nem foglalkozott vele, és ha tudna egy oktatóprogramot a monitor EDID memóriájának szoftverrel történő szerkesztésével vagy más módszerekkel, mert összeférhetetlenségek léphetnek fel az EDID memória és a számítógép memóriája között, vagy ennek a memórianak a sérülései köszönöm

  • Köszönöm, sőt, nagyon hasznos számomra ez a bemutató, akik amennyire tudtam egy percet könyvjelzők eszköztárába. Most már tudom, és hála neked. Egy szép napon még.

  • érdekes tutiralu tudtam róla, de inkább nem szeretném, ha a keresési cím alatt vagy alatt lenne semmi, mert ez csökkenti a böngészőben lévő helyem, és azt javaslom, hogy a Google Chrom számára használjuk a kiterjesztést: Bookmark manager. Amely gyönyörűként jelenik meg a navigációs cím melletti ikonként, és ha rákattint, egy fület nyit meg, ahol megtalálja az összes elmentett könyvjelzőt, és a mappákat mindent átnevezheti törlésre / Hidd el azt, amire emlékszem, hogy egyszer készített előadást neki. és a mozzila esetében hasonló cv igen, nem emlékszem a nevére. Azt is javaslom, hogy legyen xmarks, amelyek szinkronizálják az erről mentett könyvjelzőket, biztosan tudom, hogy ez bemutató :)

    • Xmarks nem értelmetlen véleményem, akkor Firefox Sync Firefox Chrome Sync Chrome meg nem ugyanaz a dolog, még ennél is többet. Mindkét bemutatott video oktatóanyagokat már az oldalon.
      Szinte minden böngészőben jön az előre telepített, a szolgáltatás ma sincronizarebackup a könyvjelzők közé

      • igen, tudom, hogy azt mondom, azoknak, akik nem akarják, hogy egy fiókot google chrome, és nem akarja, hogy bonyolítja a jelölést egyedi kulcsot firefox. ebben a kategóriában mond

  • Adriane, és te a bemutató, de természetesen tájékoztatni kell, mielőtt egyébként az oktató nagyon jól magyarázza részletesen. Kérjük, a bemutató a jövő, és hogyan adunk ugorjon felmérni ezeket a helyeket, vagy hogyan ugrik, vagy hagyja felmérések bypass felmérések dolgokat.

  • Adrian, meg tudja csinálni a bemutató Hogyan válasszon egy jó telefon, és változó a teljesítmény 2014.Eu nem kényszeríti, vagy mondd el a kollégája Cristi. Köszönöm.

  • Salut.Acum mint árok videotutorial, szeretnék tisztázni körülbelül ip Tehát ha használom THOR változna ip címem egy másik egy másik országban, és azt mutatják ,,,, tudom, mert megnéztem, és hogy a többi IP csak akkor használja, ha TARA Thor.Intrebarea zavar engem, ha azt akarom, hogy töltse le a rajzfilm például ptr fiamat özön és indítsa Thor írás után a post home "www ...... com", hol találom, amit érdemes letölteni az provaiderul ahol nettó ,,,, lát, mint a letöltés, tudom használni a különböző IP használatát uTorrent, vagy úgy látja, csak annyi dawloadez ceva.Merci

  • Egy nagyon is hasznos tutorial. Gratulálok Adiran!. Köszönöm. Nézd figyelmesen érdeklődés útmutatók, hogy jön automatikusan az e-mail.In site0ului archive találtam sok oktató, hogy már trebuit.Dragos Icleanu

  • Szia, Adrian mióta használja a Firefox, csak gondolom, 4 hónapban a leginkább kínos böngésző volt a legjobb, de amikor indult frissítések, amikor el kell indítani az SSD megnyílik 4 5-s ül és gondolkodik.
    Megemlíti, hogy a böngésző telepítve tiszta nem így van, nem csak betöltve a cookie-kat, stb.
    Úgy értem, helyére Chrome, és azt akarom mondani, hogy megnyitja 10-szor gyorsabb, mint a (Firefox) csak időzzön, mint a Firefox.
    Azt javaslom, hogy ragaszkodni a Chrome és a Chrome, az, hogy a flash player beépített csak kell telepíteni manuálisan, hiszen a Firefox Ez már túlterheltek.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.