Hogyan aktiválhatjuk vagy deaktiválhatjuk a Google-fiók tevékenységét és miben segíthet - oktatóvideó

Helló barátok, a mai oktatóanyagban megtudhatjuk, hogyan aktiválhatjuk a "Fióktevékenység" vagy a Fióktevékenység opciót a Google-fiókhoz. Ez az új lehetőség azonnal bevezetésre került, miután a Google megváltoztatta adatvédelmi irányelveit. Ha kíváncsi arra, hogy a Google miért nyújt ilyen részletes jelentést az Ön Google-vállalkozásáról, a válasz egyszerű:
A Google azt akarja, hogy átláthatóbb és ügyfelei, hogy azzal vádolják sokszor személyes adatok gyűjtésének. Amit a felhasználók hasznos új Fióktevékenységi?
Láthatjuk, milyen oldalakat én eléri a mi figyelembe, hogy milyen operációs rendszer, milyen böngészővel, hány e-mailt küldtem a múlt hónapban, hogy hány e-mailt kaptam a múlt hónapban, és milyen e-mail címeket, a gyakrabban.
Emellett a szerepe, amelynek mélyebb tevékenységünk Google Fióktevékenységi is van szerepe biztonságának megerősítése a Google-fiók. Megtudhatjuk, bármikor, ha valaki az a Google-fiók. Például, ha a jelentés azt látjuk, hogy a számla már elérhető más helyen vagy más operációs rendszer vagy a böngésző, hogy tudjuk, hogy nem használtuk, azonnal figyelmezteti és megváltoztatni a jelszót a Google fiókjába.
Meg lehet változtatni a Google fiók jelszavát elérésével az alábbi linkeken:
https://accounts.google.com/EditPasswd
segítségével vagy a jelszó helyreállítási űrlapot, ha az megváltozott: https://www.google.com/accounts/recovery
Szintén a jelentés fióktevékenységeit találkozó és jelentések: Gmail, Latitude, Picasa Web Albums, az Internetes előzmények YouTube ha használja ezeket a Google szolgáltatásait.
A több paranoid, akkor mindig megáll, hogy hagyja abba a generációs e bejelentés vagy értesítés e-mail csak a jelentés.
Igaz, hívlak benneteket, hogy néz a video tutorial, hogy pontosan hogyan aktiváljuk, kikapcsolása, törlése személyes Google Fióktevékenységi fiók

Ne feledd, ha a javaslatok, panaszok vagy kiegészítések, ne habozzon írni a megjegyzések rovatban, de-akkor is, ha teljesülnek a megjegyzések rovatban a felhasználó egy problémát, és tud segíteni neki, ne habozzon, tegye meg, az egyetlen módja, amit tehetünk ez a hely jobb, lásd a megjegyzések rovatban!
A megjegyzések rovatban próbál valamelyest a témában, így más látogatók kínálnak bemutató + kommentek vonatkozó megjegyzéseket lehet extra támogatást a felhasználói hibákat, vagy vágy, hogy tanuljanak.
Mielőtt feltettem egy kérdést, próbáld meg a megjegyzéseket legrégebbi, a legtöbb alkalommal van már megválaszolta a kérdést.
Használjon több kategória tetején a webhely és a kereső a jobb sarokban, hogy gyorsan, hogy mi érdekel minket, már több mint 700 útmutatók, amelyek lefedik szinte minden műfajban a szoftver, ráébredtünk, I csak meg kell keresni őket, és nézni őket.

Használati utasítást videotutorial.ro

 

Search Engine.
Ha például van egy probléma a Yahoo Messenger, akkor adja meg a mi kereső kifejezéseket, mint a Yahoo, Mess, Messenger, id rendetlenség, multimess probléma messenger, futár hiba, stb, akkor látni fogja, hogy lesz egy választás.

Kategóriák.
Ha a kategória legördülő találnak a bárban alatt Fő kategóriák: Office, grafikai tervezésről, hardver, internet, multimédia, Biztonság, Rendszer, tárolási, mentési, alatt ezekben a kategóriákban szervezik alkategóriák és al-al -categorii, ez pontosabb szűrés. Találni valamit kapcsolódó Yahoo Messenger kategóriákat használó vezethet a kategóriában:InternetOtt nyílik más alkategóriák ahol úgy dönt, Voice-ChatInnen lehet menni az alkategória jehuVégül, ezek a szűrők érkezik az oldalon, ahol az egyetlen példány kapcsolódó Yahoo Messenger vagy a Yahoo Mail.

Archives.
tovább levéltár Megtalálható minden oktató szervezett szép napon saptameni, hónapok és évek.
Minden logikus, csak kövesd a logika.

Enjoy!

Adrian...... ..linux.videotutorial.ro

 

Cristian Cismaru: Tetszik minden, ami az informatikával és technológiával kapcsolatos, szeretek megosztani a naponta felhalmozott tapasztalatokat és információkat. Megtanullak tanítani!

Megjegyzések megtekintése (23)

  • gyenge oktatóanyag, kár, hogy megnéztem ezt az oktatóanyagot, és nem szeretem, ha a Google tudná, mit csinálok.
    és adrian is csinál egy jobb oktatóanyagot a 10+ osztályú oktatóanyagok készítéséről, de azt hiszem, nem tudja, hogyan kell oktatóanyagokat csinálni, hogyan értem, hogy gondolom.
    cristi 10+ osztályos vagy, és hogy ugyanaz maradjon, ha nem te lennél, nem is nézném meg a VIDEOTUTORIAL.RO-t, de még mindig megvan az életemben, hogy higgy nekem.

  • Hi Cristi és van egy HP laptop g6 1202 és a videokártya AMD Radeon 6470 ő szentelte elképzelés az, hogy nem látom windosw így mondta nekem, hogy én HD grafika, lennél, én telepített operációs rendszer windosw 7 64 biti.stiu árok a témában, de nem nagy kell válaszolni nekem, tudom, hogy te jó sata

  • Florio:
    Hi Cristi és van egy HP laptop g6 1202 és a videokártya AMD Radeon 6470 ő szentelte elképzelés az, hogy nem látom windosw így mondta nekem, hogy én HD grafika, lennél, én telepített operációs rendszer windosw 7 64 biti.stiu árok a témában, de nem nagy kell válaszolni nekem, tudom, hogy te jó sata

    Telepítette az illesztőprogramokat az ATI-től? Lépjen a Google-hoz, és írja be az ATI parancsot, majd kattintson az első eredményre, és lépjen be a Támogatás és illesztőprogramok szakaszba. A múltban készítettünk egy oktatóanyagot egy ATI videokártyáról, és ott bemutatták, hogyan lehet letölteni video illesztőprogramokat az ATI kártyákhoz. Megtalálja a KERESÉS mezővel a jobb felső oldalsávon, írja oda: ATI videokártya, írja be, és megtalálja az oktatóanyagot.
    Vagy lehet bekapcsolni az automatikus frissítések a Windows 7, és ha van egy kapcsolat akkor töltse le automatikusan elismerte vezető és azt telepíti.
    Arról, hogyan kell telepíteni az illesztőprogramokat automatikusan és a Windows Vista 7 az Automatikus frissítések bemutató már létezik az oldalon. A Keresés mezőbe írja: Illesztőprogramok telepítése az automatikus frissítések, nyomja meg, és íme.

  • @daniel Hogyan engeded magadnak, hogy kritizáld ennek a férfinak a munkáját? Először is nézd meg, hogyan fejezed ki magad ... nem csináltál nyelvtant az iskolában? Miután sok mindent megtanultál a Videotutorialtól. Ro, engedd meg magadnak, hogy kritikus legyél. Gratulálunk Adriannak és nem vegye figyelembe az összes hozzáértő embert, akik megtanulták tőletek a Windows-t és a Linuxot, és most kritizálnak ... nem ő az első, sem az utolsó, aki ilyen kijelentéseket tett ... remélem, hogy ezt folytatja eddig, és akinek nem tetszik az oktatóanyagai keressen a Google-on vagy a Youtube-on talán onnan jobban értek.

  • Tudor:
    @ Daniel Hogy merik kritizálni a munkáját ez az ember? Először nézze meg, hogyan fejezed ki magad ... te gimnázium? Miután tanulni sok dolgot Videotutorial.Ro, engedd meg magadnak, hogy tenni critici.Felicitari Adrian, nem figyelembe az összes atotstiutorii hogy tanult, amit a Windows és a Linux, és most kritizálni ... nem az első, sem az utolsó, hogy az ilyen kijelentések ... Remélem, hogy továbbra is, mint azelőtt, és aki nem, mint a oktató megtalálható a Google vagy a YouTube-on onnan jobban.

    Nyugodjon meg, a "tisztelt" "danel" megjegyzése semmilyen módon nem érintett meg, ráadásul nagyon szórakoztatott. Aki elmondja véleményét, az ezen az oldalon az összes látogató 0,0001% -át sem képviseli.
    Továbbra is várunk rád, Tudor és "Danel" -re is ...

  • szia, először is köszönöm szépen az elvégzett munkát, mert így megtudhatunk valamit ezekről az emberekről is, akik nem igazán szeretik a merevlemezünket, az utóbbi időben nem volt sok hozzászólásunk, de tudnia kell, hogy nagy érdeklődéssel követtelek . Van egy kérésem is, ha segítségedre van egy kis válasz, kérlek, légy kedves minden alkalommal, amikor megnyitom a Google-t, hibát kapok, vagy egy átkozott anya tudja, mi az, és nem tudom, hogyan szabaduljak meg tőle, vagy nem helyesen állítottam be google ..... CSAK A BIZTONSÁGOSAN SZÁLLÍTOTT Weboldal tartalmát szeretné megtekinteni? annyi weboldal .... és nekem mindig igent vagy nemet kell adnom, hogy eltűnjek.

  • Én már régóta akartam kérdezni ezt a kérdést: Hogyan és milyen programmal készült ez a kis videó minden tutorialele.PSImi start'm sajnálom írt a kérdés itt, de én nagyon szerettem volna tudni.

Kapcsolódó hozzászólás

Ez a weboldal cookie-kat használ.